• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ayy masallah yaa bide ben ruya gorebilsemmm anam koyun saydim sabah a kadar kafaya taktim karnimi dinliyorum yok yok ben hamis degilim diyorum bir sey yok diyorum az önce ilac ictim midem bulan oh bee diyom hamilellik varmisss:60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: yaa benn napayımm nerdeysee hiçç belirtimm kalmadııı.. bi tek gece buzlu kahve içtiydimm sahilde eve gelince cıkardımmm... midemmm mahvettii banaa.. amaa görüp gördügüm oo yanee bütünn belirtilerimm yok olduuu:53::53:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: yaa benn napayımm nerdeysee hiçç belirtimm kalmadııı.. bi tek gece buzlu kahve içtiydimm sahilde eve gelince cıkardımmm... midemmm mahvettii banaa.. amaa görüp gördügüm oo yanee bütünn belirtilerimm yok olduuu:53::53:
ayyy valla siz keseyi de gordunuz bende gormedim ya o yuzden ins cuma gorurum :69:

haa sol tarafimi dinledim gece sanki birseyler attiyodu eger bebek soldaysa evet bebegimdi
oo
kizlar valla ben sizden daha heyecanliyim o duyguyu biliyorum yaaa siz neyle karsilasacaksiniz kestiremessiniz ben o duyguyu bilince görmemis gibi oldummmm:60:cekip koparacam simdikkkkkk:4:

haa sol tarafimi dinledim gece sanki birseyler attiyodu eger bebek soldaysa evet bebegimdi
oo
kizlar valla ben sizden daha heyecanliyim o duyguyu biliyorum yaaa siz neyle karsilasacaksiniz kestiremessiniz ben o duyguyu bilince görmemis gibi oldummmm:60:cekip koparacam simdikkkkkk:4:

ayyy ben göreimdeee bi göreyimm varsınn arkamdann cektii kopardı desinlerrrrr:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

günaydın kızlar.yeni uyandım ben 10 gün yatak istirahatliyim bebişimin yanında kanama görüldüğü için ama çok şükür dışarıya çıkan bişey olmadı.yatak odasından alkıyorum oturma odasına yatıyorum.kayınvalidem ve görümcem var evde.bana bakıyorlar.

günaydın kızlar.yeni uyandım ben 10 gün yatak istirahatliyim bebişimin yanında kanama görüldüğü için ama çok şükür dışarıya çıkan bişey olmadı.yatak odasından alkıyorum oturma odasına yatıyorum.kayınvalidem ve görümcem var evde.bana bakıyorlar.

gecmişş oolsunnn cnmm.. rabbim korusunn ikinizideee:16::16::16::16::16::16:

aman sen yat dinlen canim benim gecmis olsun ikinizi de Allah korusun

günayydınnn kızlarrrrrrr.... rüyamdaa dahası uykuyla uyanıklıkkk arasındaa bebegiminn erkekk olucagınıı söyledii doktorr...:53::53::53: esiminn 5 ablası varr ihtimall vermiyorumm amaaa babaannesininn 4 oglu varr belkii piyango vururr:90::90::90:

Hayırdır inşallahhh :23:Dün de annem görmüş..Kızın oluyordu dedi, bembeyaz elbiselerin içinde görmüş, bebeği yıkayacakmıs, elinde kaynar su varmıs yanlışlıkla dökmüş ama dökülürken su ılıyıvermis kendiliğinden, ohhh be yanmadı torunum demiş annemde.Hayırlara çıksın :27: Ben de gördüm dün gece..Benimkisi biraz tuhaftı, ultrasonda bebeğime bakıyorum, baya büyümüş, gözleri kapalı..Ben bakarken pat diye gözlerini açıyor, gözgöze geliyoruz "ayy aynı babasının gözleri" diyorum, çok garip bi histi kızlar ya rüyada da olsa gözgöze gelmek :69: 9 ay boyunca ne rüyalar görücez kimbilir:1:

Günaydın canım, geçmiş olsun...Sen içini ferah tut, dinlen iyice..:71:

Hayırdır inşallahhh :23:Dün de annem görmüş..Kızın oluyordu dedi, bembeyaz elbiselerin içinde görmüş, bebeği yıkayacakmıs, elinde kaynar su varmıs yanlışlıkla dökmüş ama dökülürken su ılıyıvermis kendiliğinden, ohhh be yanmadı torunum demiş annemde.Hayırlara çıksın :27: Ben de gördüm dün gece..Benimkisi biraz tuhaftı, ultrasonda bebeğime bakıyorum, baya büyümüş, gözleri kapalı..Ben bakarken pat diye gözlerini açıyor, gözgöze geliyoruz "ayy aynı babasının gözleri" diyorum, çok garip bi histi kızlar ya rüyada da olsa gözgöze gelmek :69: 9 ay boyunca ne rüyalar görücez kimbilir:1:

Günaydın canım, geçmiş olsun...Sen içini ferah tut, dinlen iyice..:71:
rüyasi bile guzel kiz yok ben dah bebsimle karsilasmadim cumayi bekliyimmmm:69::49:

Merhaba kızlar bende bebiş bekliyorum beni de aranıza alır mısınız?

SAT göre 4 hafta 3 günlük hamileyim ve doğum tarihi için 12 Şubatı veriyor

Merhaba kızlar bende bebiş bekliyorum beni de aranıza alır mısınız?

SAT göre 4 hafta 3 günlük hamileyim ve doğum tarihi için 12 Şubatı veriyor

Hoşgeldin canım, Allah tamamına erdirsin :nazar: 9 ay boyunca sevincimizi, Allah göstermesin olursa sıkıntımızı paylaşıcaz kısmetse :66::66:

Back