- Konu Sahibi gamzeliimm
-
arkadaşlar merhaba.4 aralıkta 29+2 günle eken doğumla kızım dünyaya geldi.şu anda yoğun bakımda.ben şubatta olacak derken o dayanamadı.1160 gr doğdu.ama 1080 e düşmüş.anne sütüne başladık.sağmaya başladık.dualarınıza ihtiyacım var.o kadar küçük ki anlatamam.ne olur dua edin bırakmasın beni meleğim
Solunumda nekadar.kaldı? Biz 1 ay oldu hala solunumdayız çok zor günler
Allahım hepimizin meleklerini bizlere bağışlansın bende aynı durumdaım 32gün oldu bugün yoğun bakımda allahım bizede sabır versın çok Zor siz hangi şehirdesınız hangı hastane ben antalyadayım
canım muğladayım ben .ama bebek denizli de.dua edelim birbirimize
1 ay kaldı.ama korkma mrk etme düzelir.hiç ummadığın bir anda bi bakıyosun solunum cihazından ayırmışlar.iyi düşün iyi olsun
amin güzelim. herşey onlar için zaten.bende 28 haftalıkken hastaneye yatmıştım.30 lu haftaları bir görsem diyordum:)
2 ay çapa da mı yattı kuzun?
bu arada ben doğumu beylikdüzünde yaptım. pendikten beylikdüzüne 22 gün gittik geldik.çok şükür iyiyiz şimdi.
senin bebiş kız mı erkek miydi?kaç kg doğdu?
İnşallah ya sizindemi oldu erken doğum
evet erken doğum 27 haftalık doğdu su an 3 ay 20 günlük düzeltilmiş ay olarak da 1 aylık
Hastaneden kaç ay sonra çıktınız sağlığınız iyi inşallah
çok şükür canım iyiyiz ben 1 ay kaldım bebeğim de 1.5 ay kaldı ama Allaha biblerce şükür evimizdeyiz darısı size insallah.siz nasılsınız şimdi
Merhaba
Benim de suyum çok az olduğu için çapa da yatma ihtimalim var. Bir kaç hafta içinde bebeği alırız dedi doktor. Sizin de çapada yatmış olduğunuzu okuyunca merak ettim, çapadan memnun kaldınız mı?
Ben de özel doktorum da doğum yapmak istiyorum aslında.Siz çapada yatıp nasıl başka yerde doğum yaptınız, bana biraz bilgi verebilirseniz çok çok sevinirim. Kafam çok karışık çünkü, ne yapmam gerektiği konusunda. Teşekkür ederim.
Çapada doğum yapan arkadaşlar varsa, bilgi verirlerse çok sevinirim.
Benim bebebğimde 26 haftalıkken 800 gr dünyaya geldi.23 gündür küvezde .
anne sütünü kestiler bagırsaklarında sorun oldugundan
Eğer riskli gebelik iseniz asla ve asla üniversite hastanesinden şaşmayın. Ben 1,5 ay yattım Capa'da, meleğim de 2 ay yogun bakımda kaldı. 850 gr doğdu, bir premature bebegin basına gelebilecek herseyi yaşadı, beyin kanamasından solunum cihazına kadar herseyi. Çok zor günlerdi, çok şükür su an kucağımda, evimizde. Bugün meleğime sarılıp kokusunu icime cekebiliyorsam, Rabbim lutfettigi ve Capa'daki doktorları ve tedavi ekibini vesile ettigi içindir. Allah hepsinde razı olsun... Ve Allah aynı durumdaki tüm annelerin evlatlarını saglikla evlerine götürmesini nasip etsin. Yaşayan anlar bu durumu, Allah herkesin evladına saglik sıhhat versin...
Aynısını 23gün bende yasadım korkma dua et siZ hangi şehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?