- Konu Sahibi gamzeliimm
benimde bebegim 34 haftalık 2200 dogdu 5 kasımda.anne sütü ile besleme taraftarıyım inatla mamaya karşıyım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar güzel anneler ve minnaklari
Benimde 12 Temmuz 2012 de 33+3 de 2350 gr 44 cm kızım dünyaya geldi.. Bir gun önce Dr kontrolumuz vardı hersey mükemmeldi o güne kadar ne mide bulantı ne kusma hiçbir problem yaşamamıştım cok güzel bir hamilelik geçirdim ama 12 Temmuz aksamı aniden cok yogun kanama başladı kontrolde 1 cm açılmayla hayatı tehlikeden dolayı acil sezaryene alındım kizim 18 gun yasam savasi verdi solunum problemi vardı akciğer ve mide kanaması geçirdi yüzde yüz oksijene bağlandı ama kizim hepsinin üstesinden geldi Allah'ın izni ile
Dun 4 ayı bitirdi düzeltilmiş 2,5 ayligiz su ana kadar sadece anne sutu aldı 5400 gr 58 cm olmusuz..hic mama vermedik ama artık doyuramadigim icin bebelac sutlu pirincli kasik mamasi ve meyve puresine başladık..yavaş yavaş ek gıdaya geçiş yapmayı planlıyorum sizde durumlar nasil ek gıda konusunda??
merhabalar bende pramatüre annesiyim 8 yıllık özlem sonunda ikizlerim22.07.2012de 26+3de dünyaya geldiler 86 gün yoğun bakımda kaldık eve geleli tam 1ay oldu şuan 3-500 kiloyuz çok şükür bugünleri gördük bizde milupa pre yle besleniyoruz siz nekadar süre bunu kullandınız?
Ben sızınle aynı şeylerı yasadım bana umut oldunuz inşallah bende bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım çok zor günler benim için bir aydan beri yoğun bakımda oğlum minicik oğlum dua istiyorum çok içim acıyor çeken anlıyor![]()
Merhaba arkadaslar ben anne degilim henuz ama size merak ettiginiz konular varsa yardimci olmak isterim. Yenidogan yogun bakim hemsiresiyim premature bebekler hakkinda sormk istedkleriniz varsa doktoruma danisarak ya da bildigim kadariyla cevaplayabilirim.. Rabbim kucuk meleklerimize sifa versin..
Merhaba, ben de erken dogum yaptım, benim oglum mayista 27 haftada dogmuş, 990 gr ve 35 sm. Cok zor zaman gecirdik, tam 2 ay yogun bakımda kaldı, sonunda elemize aldık, allahımıza şükürler olsun. Simdi iyiz, büyüyor, şişko oldu, düzeltilmiş 3 aylik, 6 kilo.
Biz de ilk aylar preaptamil kullandık sonra bebelaca geçtik hic bir problem yasamadık. Gecen ay rsv aşisı başladık, siz de yapıyormusunuz ?
Bu arada damaklari cooookkk kasiniyorr.babasinin ve kendi parmagini isirmatan kendini kaybediyo hemsiresine sorucam rahatlatici biseyler tavsiye edecekmi acaba.
mrhb.evet bizde rsv asısını yaptırıyoruz.bende 27 haftlık doğum yaptım ikizlerimden birini kaybettim ama allah masalımı bana bağışladı.masalım da 27 ağustos 2012 de 1.300 kilo doğdu
ve 2 ay o da yoğun bakımda yattı ama allaha binlerce şükür şimdi iyi.su an 4.5 kilo.
2012 rekorunu anlaşılan kızım süreyya ve ben elimizde tutuyoruz 24 haftalık doğum yaptım kızım 106 yoğun bakımda kaldı.660 gr. doğan kızım şimdi 3.740 gr. artık yavaş yavaş ses çıkarmaya agulanmaya başladı 660 gr doğup ertesi gün 500gr. düşüp hayata tutunan kızıma bana onu kucağıma alıp koklamama yardımcı olan bursa doruk hastanesinde görevli hemşire ablalarına doktorlarımız gönen ve soner beye onu ropa taşıyan ambulansçı amcasına kızıma çok özen gösterip kızıma hiç oluşmayan göz damarllarını iğneyle açıp lazerle düzelten bursa fakultenin güler yüzlü göz doktoru meral hanıma çok teşekkürler.kızıma dayanma gücü bize sabırla onu bekleme gücü veren allahıma ne kadar dua etsem az ne kadar kulluk yapsam az allahıma nasıl şükretsem az