• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 2012 prematüre doğum yapan anneler burayaaaa

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
arkadaşlar merhaba.4 aralıkta 29+2 günle eken doğumla kızım dünyaya geldi.şu anda yoğun bakımda.ben şubatta olacak derken o dayanamadı.1160 gr doğdu.ama 1080 e düşmüş.anne sütüne başladık.sağmaya başladık.dualarınıza ihtiyacım var.o kadar küçük ki anlatamam.ne olur dua edin bırakmasın beni meleğim

Allahım hepimizin meleklerini bizlere bağışlansın bende aynı durumdaım 32gün oldu bugün yoğun bakımda allahım bizede sabır versın çok Zor siz hangi şehirdesınız hangı hastane ben antalyadayım

bnm ikizlerimde kızım2080 43 cm oğlum 1790 41 cm doğdu 2 gün yoğun bakımda 20 gün küvözde kaldılar rabbime şükürler olsunki şimdi çok iii artık 11 aylık oldular kızım 11500 75 cm oğlum 10700 78 cm herhangi bir sorunumuz sadece yaşadıklarımızla kadık rabbime şükürler olsun...

26 ekim 2012 cuma günü bayramın ikinci günü meleklerim beyza ve özgür 34+0 haftalıkken dünyaya geldiler.
beyzam 2100 gram,44cm oğlum özgür ise 2000 gram 43,5 cm doğdu sancılarım çok sıktı ve tansiyonum a bayağı yüksekti...
şimdi 49 günlüğüz çok şükür gaz sancıları dıışnda bir sorunumuz yok bu arada küvöze de girmedik...

Cnm 2 kilo üstünde doğan bebekleri küvöze alınmıyor zaten bnm de kızımı almıyorlardı ama ben istemedim ikisi aynı anda yanımda olsun istedim:)

amin güzelim. herşey onlar için zaten.bende 28 haftalıkken hastaneye yatmıştım.30 lu haftaları bir görsem diyordum:)
2 ay çapa da mı yattı kuzun?
bu arada ben doğumu beylikdüzünde yaptım. pendikten beylikdüzüne 22 gün gittik geldik.çok şükür iyiyiz şimdi.
senin bebiş kız mı erkek miydi?kaç kg doğdu?

Merhaba
Benim de suyum çok az olduğu için çapa da yatma ihtimalim var. Bir kaç hafta içinde bebeği alırız dedi doktor. Sizin de çapada yatmış olduğunuzu okuyunca merak ettim, çapadan memnun kaldınız mı?
Ben de özel doktorum da doğum yapmak istiyorum aslında.Siz çapada yatıp nasıl başka yerde doğum yaptınız, bana biraz bilgi verebilirseniz çok çok sevinirim. Kafam çok karışık çünkü, ne yapmam gerektiği konusunda. Teşekkür ederim.

çok şükür canım iyiyiz ben 1 ay kaldım bebeğim de 1.5 ay kaldı ama Allaha biblerce şükür evimizdeyiz darısı size insallah.siz nasılsınız şimdi

Biz iyiye gidiyoruz kendisi Allah'a şükür nefes alıyor kilo almamız yavaş bugün 40gün bitti yarın göz kontrolü var sız kAç kiloda emmeye başladı?

Benim bebebğimde 26 haftalıkken 800 gr dünyaya geldi.23 gündür küvezde .
anne sütünü kestiler bagırsaklarında sorun oldugundan

Merhaba
Benim de suyum çok az olduğu için çapa da yatma ihtimalim var. Bir kaç hafta içinde bebeği alırız dedi doktor. Sizin de çapada yatmış olduğunuzu okuyunca merak ettim, çapadan memnun kaldınız mı?
Ben de özel doktorum da doğum yapmak istiyorum aslında.Siz çapada yatıp nasıl başka yerde doğum yaptınız, bana biraz bilgi verebilirseniz çok çok sevinirim. Kafam çok karışık çünkü, ne yapmam gerektiği konusunda. Teşekkür ederim.

Çapada doğum yapan arkadaşlar varsa, bilgi verirlerse çok sevinirim.

Eğer riskli gebelik iseniz asla ve asla üniversite hastanesinden şaşmayın. Ben 1,5 ay yattım Capa'da, meleğim de 2 ay yogun bakımda kaldı. 850 gr doğdu, bir premature bebegin basına gelebilecek herseyi yaşadı, beyin kanamasından solunum cihazına kadar herseyi. Çok zor günlerdi, çok şükür su an kucağımda, evimizde. Bugün meleğime sarılıp kokusunu icime cekebiliyorsam, Rabbim lutfettigi ve Capa'daki doktorları ve tedavi ekibini vesile ettigi içindir. Allah hepsinde razı olsun... Ve Allah aynı durumdaki tüm annelerin evlatlarını saglikla evlerine götürmesini nasip etsin. Yaşayan anlar bu durumu, Allah herkesin evladına saglik sıhhat versin...

Eğer riskli gebelik iseniz asla ve asla üniversite hastanesinden şaşmayın. Ben 1,5 ay yattım Capa'da, meleğim de 2 ay yogun bakımda kaldı. 850 gr doğdu, bir premature bebegin basına gelebilecek herseyi yaşadı, beyin kanamasından solunum cihazına kadar herseyi. Çok zor günlerdi, çok şükür su an kucağımda, evimizde. Bugün meleğime sarılıp kokusunu icime cekebiliyorsam, Rabbim lutfettigi ve Capa'daki doktorları ve tedavi ekibini vesile ettigi içindir. Allah hepsinde razı olsun... Ve Allah aynı durumdaki tüm annelerin evlatlarını saglikla evlerine götürmesini nasip etsin. Yaşayan anlar bu durumu, Allah herkesin evladına saglik sıhhat versin...

Âmin seni ben anlıyorum çok ıyı bızım 41 günümüz bende çıkacağı günü hayal edip dua ediyorum hep bende Akdeniz üniversitesinde yattım sezeryanla orda oldu ama küçüğüm medikal Park'ta zor günler hala Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back