- 26 Mayıs 2010
- 180
- 119
- 303
- Konu Sahibi gamzeliimm
-
merhaba, öncelikle Allah herkesin yavrusunu bağışlasın.sağlıkla büyüsünler inş.
bende 12 temmuz 2012 de ikiz kızlarımı dünyaya getirdim. biri 1510 gr, diğeri 1365 gr olarak doğdular.boyları 38 cm, doğum haftamız 30+1 di.
şuan 4800 gr olduk.
bana hala zayıf geliyorlar.((
anne sütü+aptamil veriyorum.mamayı mı değiştirsem.yanakları tombiş olsun istiyorum kızlarımın.boyları da 54 cm oldu.herkes iyi diyor ama ister istemez vaktinde doğan bebeklerle karşılaştırıp üzülüyorum((
Merhabalar,
Acaba siz Capa'da yattınız mı? Eğer tahmin ettigim kisi iseniz (kızlarınızın isimlerinden ve dogum haftanizdan dolayı) dogum sancilarinizin olduğu gece yogun bakımda yanınızda yatıyordum ben de :) Bebislerinizin iyi olmasına çok sevindim. Saglikla büyütmeniz dileği ile.
evet Çapada yattım. yoğun bakımda iken siz doğum yapmıştınız.kızınız olmalı 900 küsür gr doğdu demişti anneniz.
siz nasılsınız? kızınız nasıl?
inanın orası aklıma geliyor da herkesi düşünüyorum neler yaptılar, bebişler nasıl diye. bol bol dua ediyorum tüm anne adaylarına.Rabbim tüm anne adaylarının yardımcısı olsun.özellikle hastanede yatanların.
Yok ben dogum yapmamıştım, sizin dogum yaptığınız gece yogun bakimdaydim sadece. O gece 30+1'deyim demiştiniz, ben daha 28 haftaliktim, içimden Allah'ım ben de o gunu görsem demiştim, dua yerine gecti sanırım, ben de tam 30+ 1 de doğurdum :) Zorlu bir süreç oldu bizim icin, çok küçük doğdu meleğim, 2 ay yogun bakımda kaldı, ama çok şükür şimdi iyi, evdeyiz :) Tabi bir ayağımız hastanede hala ama, bugünümüze şükür... Allah cümlemizin evlatlarına şifa versin, kimsenin de kucağını boş bırakmasın, hep buna dua ediyorum ben de...
merhabalar bende pramatüre annesiyim 8 yıllık özlem sonunda ikizlerim22.07.2012de 26+3de dünyaya geldiler 86 gün yoğun bakımda kaldık eve geleli tam 1ay oldu şuan 3-500 kiloyuz çok şükür bugünleri gördük bizde milupa pre yle besleniyoruz siz nekadar süre bunu kullandınız?
Benim kizimda 27 agustos 2012 de tam 34 haftalikken dogdu.ben de previaydim.o haftaya kadar zor dayandik.gece kanamam oldu,apar topar hastaneye gittik.sabah ameliyata girdim.cok riskli bir ameliyatti.cok sukur ikimizde kurtulduk.kizim haftaya uc aylik olacak.2150 gr.44 cm dogdu.ciger gelistirici olmustum iki hafta once.dogdugunda aglamis.simdi normal bebekler gibi cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?