kızlar benim sorunum yumurta rezervi, yaş 33. ilk denemem olacak.
Biosteron diye bir dhea hormon ilacına başladım, hiç kullanan oldu mu bilmiyorum aranızda. Adetin 2. günü nasip olursa bu sefer başlayacaz, dört gözle bekliyorum. Düşünüyorum da hiç bu kadar istememiştim bir an önce adet olmayı.
slm kızlar. ben de Allah kısmet ederse ocak ayında başlıycam tüp bebek için. lütfen beni de aranıza alın. ilk denemem ve çok korkuyorum ( özellikle dualamanız varsa katılmak istiyorum. Allah emeklerimizi zayi etmesin ve mucizesini en kısa sürede sağlıkla, hayırla versin İnşallah. hepinizi öpüyorummmm
hayırlı olsun canım. korkma kendine güven ve dua et canım Allah boş çıkarmasın emeklerini
çok teşekkürederim. elizecim. aminnnn. Allah hayırlı dualarımızı boş çevirmesin. 2.3. denemesi olanlar var sanırım yumurta toplama sırasında uyutuyorlarmı her yerde merak ediyorum çünkü ben raporla devlette olucam.
yaşım:29
neden: sperm problemi
merkez: gata
1.deneme
ve kısmetse ocak adetimle başlıycaz. lütfen benide listeye ekleyin.
bu konular için burdayız özel olurmu.o kadar çok araştırdım, o kadar çok forum okudum ki anlatamam. kafam çorbaya döndü. en sonunda bi doktor devlet imkanın varsa ilk öyle dene dedi. artık ben de çok yoruldum. maddi açıdan aşılamalardan falan da yıprandık. o yüzden şansımızı bi deneyelim dedik:)canım benim 3. denemem olacak. yumurta oplama narkozlu oluyor hiçbrşy hissetmyorsun.. neden devlette deniyorsun özel değilsee tüp bebek biraz özen istiyen bir iş iyice araştırdınmı . ben ilk tedavime başladığımda çok bilgisizdim çevrede soracak kimsem yoktu. internette yoktu o dönem evde araştırmada yapamadım bu kadar ve yanıldım... sen sen ol araştır
çok teşekkürederim. elizecim. aminnnn. Allah hayırlı dualarımızı boş çevirmesin. 2.3. denemesi olanlar var sanırım yumurta toplama sırasında uyutuyorlarmı her yerde merak ediyorum çünkü ben raporla devlette olucam.
1.deneme
bu konular için burdayız özel olurmu.o kadar çok araştırdım, o kadar çok forum okudum ki anlatamam. kafam çorbaya döndü. en sonunda bi doktor devlet imkanın varsa ilk öyle dene dedi. artık ben de çok yoruldum. maddi açıdan aşılamalardan falan da yıprandık. o yüzden şansımızı bi deneyelim dedik:)
ama devlette bi kaç forumda okutum sadece uyuşturucu iğneyle yapıyolarmış. gatada özen gösteriyolarmı bilmiyorum. bakıcaz artık((
Günaydın kızlarrr
güzgülüm hadi hayırlı olsun tedvin
arkadaşlar merhaba
ben de kısmet olursa ocak ayında tüp bebeğe başlayacağım
sorun erkek infetilitesi
varikosel ameliyatı oldu eşim, bakalım sonuçlar nasıl gelecek
tedaviden de korkuyorum
beni biraz cesaretlendirin lütfen :)
bu arada yaşım 25, merkez akay tüp bebek merkezi
teşekkür ediyorum canım
nasıl geçiyor peki tedavi özellikle transfer aşamasından ve iğnelerden çekiniyorum
opu da anestezi varmış dediler ondan o kadar korkmuyorum :)
1.deneme
morena..
bu arada merkzi merak ettim bu kadar ayrıntılı hiç incelenmedim, baya ciddi bi yer galiba..
Canım hayırlı olsun tedavin.. hoşgeldin.. nerede başlayacaksın tedavine ..yaşın nedir bizi biraz bilgilendirirsen seviniriz
Sagol canim tesekkurler hepimize insallah. 27 yasindayim 3 yillik evliyim, yaklasik 2,5 senedir cocuk istyoruz. Tupler kapaliydim lap&histeroskopi oldum acildilar onun ustune 4 asilama yaptirdim ama tutmadi. Isvicrede yasiyorum ama yilbasi tatili icin gelicem geldigimde adetim denk gelirse yaptirsam mi diyorum?buradkakilerin bisey becerecegi yok, Fertijin iyi diyorlar istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?