2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

hayırlı olsun papatyac bende acıbadem maslakta başladım.inşallah tez zamanda umutlarımıza kavuşuruz
senin de hayırlı olsun thorbankcım. inşallah cümlemizin kucakları sağlıklı, hayırlı bebişlerle dolar. sağlıkla büyütütrüz.
inşallah canım ben devletten korkuyorum arkadaşım çok sıkıntı çekmişti o aman aman dedi bana bende yoruldum maddi açıdan ama napalım dedik olsun özel .. hayırlısı
(( aslında öyleymiş ama mecbur kaldık canım ya. ilkini artık böyle yapıcam. sonra bakıcaz. ankaradaki tüp bebek merkezleri hakkında çok ii olduğunu, dolandırıldığını yazanlarda var. seçemedim ankarada. aranızda ankarada olupta olumlu sonuç ve görüşleri bulunana göre bakıcam artık sonrasına

çok teşekkürederim durulife. doktorumu henüz bilmiyorum orda belli olcak ama zaten tek doktor takip etniomuş kötü yanıda buymuş( devlet olunca izin mizin kaytarma. ama bakıcam görüşlerimi yazarım artık. ankara gata canım. haydarpaşadaki tüp bebek kapatıldı biliorum. etlik zübeyde hanımı ve oranın başhekimini de çok övüyolar ama şimdilik plan gata..

Tedaviye başlayacak olanlar

[TABLE="class: Grid, width: 770"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]yaşı
[/TD]
[TD]nedeni
[/TD]
[TD]merkezi
[/TD]
[TD]kaçıncı denemesi
[/TD]
[TD]hangi aşamada
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neldelin
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1979senem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzgüllüm
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]antalya tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ankara tıp fakültesi
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kedersiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevalçicek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]sperm prob.
Kan pıhtılaşma

[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lara

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]gelecek tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acelya30
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]açıklanamayan
[/TD]
[TD]bursa acıbadem tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durulife
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta rezervi
[/TD]
[TD]anakara başkent ünv.

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]aralık sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banada
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]açıklanamayan
[/TD]
[TD]bürüksel tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]dondurulmuş emb.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selo26

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]azoospermi
[/TD]
[TD]memorial
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[TD]ege ünv.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morena

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]ocak-şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[TD]gata
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]skyline
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[TD]akay tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

paylaşımlar

Mubîn duası

sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*

mübin duası’nın hikmetleri

dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek yasin süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

Ihlasla okunduğu zaman allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. şu halde ihlasla okumak, yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.

40 gün boyunca günde 2256 defa ya rahman desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya meryem suresi okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)

çocuk olması için,

çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "yâ musavvir, ya bari, ya halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. çünkü zekeriya aleyhisselam rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"fe hebli min ledünke veliyya" "yerisüni ve yerisü min âli yâkûb." "yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (ki bana da mirasçı olsun, yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

allah hepimizin yardımcısı olsun
kucaklarımız boş kalmasın

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

listemizin en son haliii

Son düzenleme:

belki tedavimiz denk gelir

hoşgeldin listeye eklendin

Canım aramızda ilk tedaviye başlayan sen olacaksın galiba ilk senin güzel haberlerinle sevineceğiz

TEDAVİMİN İLK AŞAMASI

ÖN GÖRÜŞME

En sonunda dün ulun bey ile görüşmeye gittim ayyy çok sempatik bir doktor.

İlk önce sekreterlik kısmına geldiğimizimizi söyledik onlarda bizlerden nufus cüzdanlarımızı istediler ve dosyamı açmak için sorular sordular sonra yukarıda hasta olduğunu hasta çıktıktan sonra bizlere yardımcı olabileceklerini söylediler sanırım 20 dk.ve ya 25 dk bekledim sekreterlikten biri bizi artık yukarıya alabilcekelerini söyleyip 3 kata yönlendirdileR Asansörle yukarı çıkarken aklımda bir sürü düşünceler geçti 3'üncü katta bizi yine bir sekreter karşıladı oturmamızı ve bizi birazdan içeri alacağını söyledi o 5 dk sonra sekreter bizi içeriye almak için seslendi odadan içeri girdiğimde bize doğru gelen lacivert formalı birini gördük elini uzattı ve bizi çok sıcak gülümsemeyle karşılayıp ben doktor ulun dedi doktorun bizi buşekilde ayakta karşılaması çok hoşumuza gitmişti sonra konuşmaya başladık ben kaç yıldır evlil olduğu nekadar süredir çocuk istediğimi ve bunula ilgi bu güne kadar neler yaptığı anlattıp sonra benim anattıklarıma ve elimde var olan sonuçlara göre neler yapabileceğini anlattı ilk olarak senden bir takım testler isteyeceğim bunların sonuçlarna göre tekrar değerendirme yapacağız dedi bu beni çok mutlu etti çünkü birkez kötü bir deneyimim olduğunu hiçbirşey için acele etmemem gerektiğini söyledi sonra tahlillerin sonuçlarına göre tekrar görüşmek için vedalaştık bizi yol ederken bile ayağa kalkıp kapıya kadar eşlık etti
Sonra dosyamızla beraber tekarar sekreterlik kısımına gittim rapor ilgi bilgi almak istiyorum dediğimde beni hasta ilişkiler sorumlusu neslihan hanıma yönlendirdiler oda bizi çok sıcak karşıladı onunlada sıcak bir sohbettin ardından merkezden ayrıldık

Bir ön görüşme için eşim ve ben merkezden gayet memnun ayrıldım bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

İnşallah bu memnuniyetin hep devam eder canım ve sonuçların iyi çıkar. Doktorların ve görevlilerin ilgisi o kadar önemli ki kendini rahat hissetmeni sağlıyor. Bende çok memnunum doktorumdan hemşirelerden ve sekretelerden. herhalde yolumun üzeri olsa hergün selam vermek için uğrardım.

listeye bakıyorum da burada tek yumurta rezervi sorunu olan benim galiba. Aslında geçen aya kadar durumum "açıklanamayan" dı. Bir amh testi herşeyi ortaya çıkardı. İlk öğrendiğimde çok üzülmüştüm. tüp bebekte bile şansım azmış çünkü. Sonra da bundan sevinecek pay çıkardım kendime, en azından sorun bulundu. Yoksa ilk önce aşılama deneyecektik boştan yere zaman kaybı, maddi ve manevi kayıp yaşayacaktım. olumsuz sonuçlanınca daha çok üzülecektim. Şimdi heyecanla adeti bekliyorum, tahmini 25-26 aralık.

KESİNLİKLE CANIM MERKEZDEKİ SADECE DOKTORUN DEĞİL BÜTÜN PERSONELİN YAKLAŞIMI ÇOK ÖNEMLİ BEN BU ELEKTİRİĞİ UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDEN ALDIM İNŞALLAH SONUNA KADARDA BÖĞLE GİDER AYRICA DİKATİMİ ÇEKEN BİR DİĞER HUSUSDA ULUN BEY HADİ HEMEN BAŞLAYALIM DEMEDİ YAVAŞ SAĞLAM ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ DİYEREK ÖNCE TAHLİLLERİMİ YAPTIRMAMI İSTEDİ

Son düzenleme:

EN AZINDAN ZAMAN KAYBETTİRECEK TEDAVİLERLE UĞRAŞMAMIŞ OLACAKSIIN VE MADDİ VE MANEVİ YIPRANMADAN ÇÖZÜME KISA YOLDAN ULAŞACAKSIN ALLAH HEPİMİZİN YADIMCISI OLSUN

Son düzenleme:
kayseride tüp bebek yaptıran varmı mustafa başbuğ demeyin çünkü aradım yapmıyormuş tüp bebek sevgiler herkese

hoşgeldin listeye eklendin
çooook teşekkürederimmmm
inşallah güzel sonuç alırsın. tedavin hayırlı,uğurlu,sağlıklı olsuun:))
canım benim şu ana kadar tek yaptırmadığım test amh. başlamadan yaptırmak istiyorum bu ay. ne zaman yaptırmak gerekiyor söylermisin bu testi? ve devlette yaptırabilirmiyim?

selamunaleykum arkadaslar...
ben belcikadan katiliyorum araniza 5 kere tup bebek yaptirdik 3cusu tutmustu ama disgebelik sonucu kaybettim bebegimi....
ocak ayinda dr umla gorusmem var tahminen subat ayi gibi 6. tupbebek tedavisine baslariz.benide listenize eklerseniz sevinirim. bilgilerim; yasim 23, 6.deneme olacak, belcikada yaptiriyorum...

histeroskopiden sonra rahim temizlendiği için sanırım embriyoların tutunma şansı artıyormuş. bize de merkezde söylemişlerdi.
Bizim sorunumuz sperm azlığı. eşim azosperm. 6 tane sper buldular. 14 yumurtadan sadece 4 tanesi döllenebildi. şimdi 4 tane embriyomuz var. Şimdi bizde de şöyle bir şey var. Üzerimde psikolojik bir baskı var. kayınvalide ve görümceler proplemi bir tarafa yükleme çabasındalar. erkekte kısırlık diye bir şey olmaz, eğer tutunmazsalar da problem sendedir falan filan diyorlar canımı sıkıyorlar benim.

embriyo kalitesini spermler etkiliyor değil mi?

cnm sakıın bu tip insanların dediklerini takma biliyorum zor heleki böyle bi dönemde zaten insan çok hassas oluyoo ama şöyle düşün bebeğini sağlığıyla eline almak istiyosan ki eminim çook istiyosun 3 maymunu oynuycan görmedim duymadım bilmiyorum vee hep moralini yüksek tutmaya çalış bence başarının %80 etkiliyo %20 olacilecek aksaklıklar malesef

evet sperm embriyo kalitesini etkiliyo ama azo sperm olsun isterse 15 milyon sperm olsun hiç fark etmiyo ben bu işin içinde 1 yıldır varım inan azosperm olan 2 birebir tanıdığım arkadaşım şimdi ikizleri var önemli olan kaç tane değil sağlıklı sperm bulunması onun için içini rahat tut embriyoları dondurdular dimi peki 1. kalite mi2. kalite mi çıktı bişi dediler mi ?

hadiii bakalım güzgülüm ilk güzell haberi bize sen verde umut ol hepimizeee allah sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsiin inşallah hayırlı olsun arkadaşımm

tünaydın.. kızlar.. vakit geçmek bilmiyor..herşey olsa bitse hepimizin yüzü gülse.nefes alabilmek istiyorum artık.. bebeğimi hissetmek istiyorum..kalbinin sesini duymak istiyorum.. hastaneden kafam önde çıkmak istemiyorum.. çok yoruldum artıkk..çok sıkıldımm..çok bunaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…