2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

cecen cim yani kısacası bu tedavide başarılı olmak istiyosan rahat olucaksın ben bunu anladım ve şuan herşeyi akışına bıraktım.ben allahım bir aksilik çıkarmaz ise mart adetimde tedaviye başlıyağız.inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir.allaha şükredelim aslında dert veren allahım şükürler olsun dermanınıda vermiş.ya olmasaydı bu şekilde imkanımız ya maddi durumumuz el vermeseydi ne yapardık ya aslında ilk önce bunları düşünmek ve sonra ilk olarakh allahımıza bunlar için şükretmeliyiz.neyse sen şimdi herşeyi bir kenara bırak ve sakin ve rahat ol tamam mı cnm bnm kafanı şişirdim kusura bakma ötm seni

canım teşekkürler, haftaya perşembe test günüm, sabırla bekliyorum. Öncelikle sakin ve moralinin yüksek olması çok önemli. Yaşadığımız şeyler kolay değil ve bunları birileriyle paylaşmak istiyoruz ben de senin gibiyim annemler, kayınvalidemler bilmiyolar sadece görümcem ve en yakın arkadaşım biliyo. İşyerinde de herkese bir operasyon geçirdiğimi kist aldıklarını söyledim, rapora da kist yazıyorlar zaten.

Benim şansım hiç oyalanmadım canım, doktorum sayesinde aşılama yaptırmadan direk tüp bebek denedik. İlk kasım ayında gittim bi hevesle ama fsh yüksek çıkınca başlamadı doktorum, bir ay bekledim ilaç kullandım pozitif olmaya çalıştım, kilo vermeye çalıştım, bol yürüyüş yaptım. Doktorum, hemşireler, eczacı bile bana çok neşeli ve sakin olduğumu söylediler . İnsanlar bunu söyledikçe daha da iyi hissediyosun kendini.

Canım merhaba. Transferin gerçekleşti mi? Yanlış hatırlamıyorsam 42 yumurtan toplanmıştı? Kaçı döllendi, bizi biraz aydınlatabilir misin canım.

tşk ler doktorumda incir kürü q enzim selenyum çinko gibi şeyler önerdi .Bende incir kürü yaptım ama ben dogal tüp bebek denediğim içim bir tane gelişti canım.

selam canım, hayırlı olsun. haber aldın mı yumoştan:26:, aynı yere gidiyoruz seninle, doktorun Hulusi Bey mi?

teşekkürler inşallah hayırlı olur.bugun tel ettim yumurtanın iyi olduğunu söylediler. yarın tekrar edicem tel. doktorum hulisi bey.senın yumurtatoplandıktan sonra kanaman oldumu?

Benım yaşım 37 sorun yumurta rezervi azlığl ocakta tedaviye başladım

canım çok teşekkür edrim haklısın kesinlikle dert verende rabbim derman olanda o ama bazen umutsuzluga kapılıp herşeyi düşünüyoruz kötü şeyler düşünmeyeyim diyorum ama başaramıyorum osaki merkezdeki hemşireler sekreterler çok pozitif ve sevecen oldugumu böyle olursam herşeyin yolunda gidecegini söylüyorlar umarım herşey yolunda gider hepimiz için buarada kafamı şişermedim aksine beni rahatlattın arkadaşım birilerine birşeyleri sorabilmek ve cevap alabilmek çok güzel

pozitif bir insan oldugun yazılarındanda belli arkadaşım umarım hayatındada herşey hep böyle POZİTİF olsun
evde sürekli yalnız kalınca sanırım olumsuz şeyler düşünüyorum am sizlerle yazışmak bana çok iyi geldi buarada regli oldum ve yarına randevu aldım bakalım ne olucak dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar dualarım sizlere ve bebiş isteyen herkeze

merhaba arkadaşlar yiyenimin çalıştıgı yerde bir arkadaşı tüpbebek tedavisi görüyormuş yiyenimde benim de bebek istedigimi ve olmadıgını söyleyince sakızı tarçına batırıp çignememi söylemiş yumurta yapıyormuş bende sizinle paylaşmak istedim umarım herkezin tedavisi olumlu sonuçlanır.ALLAH yar ve yardımcımız olsun

slm arkadaşlar cok kısa yazacam daha sonra uzun yazacam neler yaşadığımı anlatacam ilk tüp bebk denemem allahın izniyle hamileyim allahım herkese nasip ettirsin..:)

teşekkürler inşallah hayırlı olur.bugun tel ettim yumurtanın iyi olduğunu söylediler. yarın tekrar edicem tel. doktorum hulisi bey.senın yumurtatoplandıktan sonra kanaman oldumu?

sevindim canım yumoşa.
evet kanamam olmuştu ama az oldu, biraz da ertesi gün adet sancısı gibi ağrılarım oldu. İnşallah yumoşun iyice gelişir canım, ben Hulusi beyi ve ekibini çok seviyorum. Transferde embriyolog Tülay hanım geliyo yumoşu tam koyacakları zaman, bitene kadar yanımdaydı hatta doktor çıktı o kaldı biraz yumoşların çok iyi olduklarından bahsetti ve sonra bana resimlerini verdiler çok güzel bi duygu.

canım hadi hayırlısı inşallah yarın başlarsın. Çoookkk öpüyorum seni.

Sağ olasın canım. Bu sefer olur senin de inşallah. Bana zaman ayırıp yazıyorsun çok sağ olasın...

Ben 18 ile kalamadım. tkr. deniyorum. Senin kaç?

Canım benim kafama şu datakılıyor ben adetin 3. günü yaptırdım geçen ay bazı testleri. E2 67, FSH 5.81, pROLAKTİN 10.52, AMH 0.30

Fsh m iyi iken amh niye böyle hiç anlam veremedim. Onun da yüksek olması lazım değil mi? Bir de bugün adetin 4. günü e2 141 gelmiş... 4.gün oldu bugün 300 lük puregon kullanalı...

Canım merhaba. Transferin gerçekleşti mi? Yanlış hatırlamıyorsam 42 yumurtan toplanmıştı? Kaçı döllendi, bizi biraz aydınlatabilir misin canım.

evet canım saat 15:00 da oldu transferim, şükürler olsun yine ağrısız oldu. 42 yumustan önce 36 sonra 24 yumus kaldı:) dr 5. gün transfer etme istedi ve bekledik..yani bugün ama dondurmaya yumus kaldımı kalmadımı bilmem arıcaklar yarın..2 taneydi,transfer etikleri haricindekin karar vericeklermıs dondurup dondurmaya...24 ocak test tarihim..yatıorum ama kasıorum kendımı elimi ayagımı koyucak yerler arıorum:)

arkadaşlar bende ocak adetimde tedaviye başlacaktım.kan tahlili yaptırdım.genel olarak kontrolden geçmek istedim tüp bebek öncesi.demirim çok düşük çıktı.demir eksikliği anemisi dedi doktorum.demir ilacı kullanıyorum şu an.bu olumsuzlukla tedaviye başlamak istemedi doktorum.zaten benim 5. denemem olacak.1 ay demir ilacını kullan sonra tüp bebek tedavisine geçelim dedi.şubat adetimde başlayacak tedavim inşallah hayırlısı ile.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.isteyen herkese anneliği ve babalığı taddırsın inşallah amin...

naçizane tavsiyem pekmez içmen günlük benim de demir eksikliğim çok ama çok vardı bunla çözdüm çay ve kahveden uzak duracaksın ve pekmez sonrası hemen mandalina da ye çoook işe yaradı:)) demir iyi değilse yumoş kalitesi düşüomuş canım. çok sarfettim en sonunda doktorumun bu tavsiyesiyle 15 günde demirde tavan yaptım:)hemen başlamanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…