2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

sabah hastaneyi aradım 2 yumoştan 1 i döllenmiş yarın sabah 8.30 da transferim olacak inşallah bana dua edin noooolurrr

Allah yardımcın olsun canım..
İnş hayırlı ve güzel bir sonuçla çıkarsın.

durulife sanırım bugün yumurtaların toplanacak.
Allah yardımcın olsun, dualarım seninle..

Son düzenleme:

Canım bana histeroskopi yapıldı. Perde ve rahimde darlık varmış bu sorunlar halledildi. Bakalım inşallah Rabbim benim ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürür...

vira bismillah..

Kızlar dün tedaviye başladım
Bugünde ise temizlik yapıyorum transferden sonra hiçbirşey yapmayacağım

Son düzenleme:
BÜTÜN YUMOŞLAR TOPLANDIK TOPLANDIK....KIZLAR YENİ GELDİM HASTANEDEN 6 TANE YUMOŞ TOPLANDI...

çok şükür iyyim, valla bişey anlamadım çok kolay oldu. Çok sakindim, hatta hafif uyumuşum işlemde bana uyumadım gibi geldi gözlerim açıktı ama konuştuklarını duydum. Sonra biraz dinlenip kalktım, hafif bir kanamam oluyo, hiç ağrım falan olmadı şimdi biraz başladı ama benim adet sancılarımın yanında az bile. Hemşireler, anestezi uzmanı falan bana ne kadar sakinsin, çok rahatsın dediler. sanırım ondan kolay oldu. Böyle olursa yarın işe giderim. İlçalar verdiler onlara başlayacağım..

Öpüyorum hepinizi.

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZZZZZ

EN KISA ZAMANDA LİSTEMİZE EKLENECEKSİNİZ

Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Yaşım 28 .Bir terslik çıkmazsa tedaviye ocak adetinden sonra başlanacak.Tüp bebek yaptırma sebebim çikolata kisti.Kadıkoy acıbadem tüp bebek bölümüne gidiyorum ve bu ilk tüp bebek denememiz olacak.

selam kızlar uzun zamandır yazamıyordum son gelişmeleri paylaşayım istedim.aralıkın 28 inde göbek iğnelerine başladım lucrinin de dozunu azalttık.5 gün kullandıktan sonra ayın 2 sinde tekrar gittik 10 tane falan yumurtam vardı ama doktorum için yeterli gelişmiş değillerdi.dozunu arttırıp 3 gün daha kullan gel dedi.bakalım.yarın sabahtan randevumuz var yine.asıl sorunum ise grip oldum ve parmağımı kıpırdatmaya mecalim yok.doktora sordum ilaç kullanabilir miyim diye tabiki dedi transfere kadar herşey eskisi gibi devam edebilir bir sakınca yok dedi.kafam karıştı yumoşların büyümesine engel olur mu ki aldığım soğuk algınlığı ilaçları.???artık iyileşmek istiyorum bu halde nasış toplıcaklar yumoşlarımıbir de göbekten iğnenin dozunu 300 e çıkardığımızdan beri göbeğim acıyor sizde de olmuşmuydu acaba???uffff amma çok soru sordum dimi doktora sordum yumurtaların büyüyor normal dedi ama ben ağrıları çok takıyorum kafama....

Kızlar dün tedaviye başladım
Bugünde ise temizlik yapıyorum transferden sonra hiçbirşey yapmayacağım

Tedavin hayırlı olsun. İnşaallah yavrunu kucağına alırsın canım.

Hayırlı olsuın durulife. İnşaalalh güzel sonuçlar alırsın.

Moralini bozma aslim. Yarın gittiğinizde umarım yumurtalar istenilen seviyeye gelmiş olur. Allah yardımcın olsun...

çokkk gecmıs olsun cnm ıns cok guzel dollenıp sana bebk olarak gerı donerler kuzummmmm

agrı olması gayet normal cnm yumurta buyudukce olur bu agrılar agrı olamsı ıyı demekkı hersey yolunda kuzummm bunu kafana takma grıpe gelınce grıpın ıc zararsız bır ılac nane lımon ıc yesılcaylı nane lımon var marketlerde onlardan ıc balla karıstrıda hemen ıyı gelırr telet kendını cnmmm

Geçmiş olsun canım.
Ne güzel ağrın olmamış, tedavinin zor kısımlarından birini atlattın.
Şimdi transferde sıra..hadi bakalım hayırlısı..

merhabaa hoşgeldin, benim de yaşım 28 ve benim de sebeplerden biri çikolata kisti benim de ilk denemem Ben mersindeyim başlamadan önce çok araştırmıştım herkesten kadıköy acıbadem tayfun bağış hakkında çok olumlu şeyler duydum bence çok doğru bir yerdesin ben istanbulu göze alabilseydim kesinlikle tayfun bey'le başlayacaktım. şimdi adana tüp bebek merkezindeyim benim ki uzun protokol sanırım aynı zamanlarda ilerleyeceğiz hadi ikimize de kolay gelsin, inşallah ilk denememiz son denememiz olur

Canım benim en önemli faktörlerden biri de stres. Sen hep kötüyü düşünüp stres yaparsan, tedavin de verdiğin emek de boşa gider.
Grip olman talihsizlik olmuş ama doktorun etkilemeyeceğini söylüyorsa zaten sorun yok.
Ben yumurta büyütme döneminde lazer epilasyona bile gitmiştim.
Bu arada yumurtalrın büyüdükçe kasıklarına ve karnına baskı yapacak ve bu da sende rahatsızlık oluşturacaktır. Çok normal takma kafana bence.
Lütfen rahat ol.

SÜPERSİN SÜPERRRR ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA UMUT OLDUN BANA DA ÖDÜM KOPUYOR YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNDEN, 6 TANENİN DE 6 SI DA DÖLLENİR UMARIM, ZAMAN VERDİLER Mİ TRANSFER İÇİN?

canım bak bu işte anahtar kelime moral ve stres. sakın moralini bozma hele ki bu aşamada. Ben de 26 aralıkta başladım iğnelere bugün yumoş toplandı. herşey iyi gidiyo çünkü ben sakin olmaya çalışıyorum. benim ilk denemem heyecan var o kadar o da güzel bir heyecan. benim de yavaş gelişti yumuşlar, sakın canını sıkma ben de 3. gidişte dozu artırmıştım ve iğneler dahaçok yakmaya başlamıştı, göbekten olan da vurduğum yer acıyodu, normalmiş ama. ayrıca karnımda da ağrı oluyodu sanki adet olacakmışım gibi çünkü yumoşlar dışardan destekle büyüyolar. grip için de kendine doğal şeyler hazırlayabilirsin, ıhlamur-ekinezya çayı vb. Öpüyorum seni güzel şeyler düşünmeye çalış ben öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…