- 13 Ocak 2012
- 337
- 40
- 73
Hayirli olsun canim benimkide kiz ve ben cook mutluyum odasini boyadim bile pembeye, kizlar icin okadar süslü seyler varki dayanamiyor insan. Ama isim sorunu kizlarda daha cok nedense okadar erkek ismi buldum ama begendigim kiz isimlerinin ANLAMLARI HEP KÖTÜ CIKTI isim bakarken paylasalim olurmu internetteki isim anlamlari genelde yanlis cikiyo mesela ben ceylin ismini begenmistim cennete acilan kapi yaziyodu ama degilmis. Yardim edelim birbirimize güzel isimler verelim kizlarimizainsallah rabbim sag salim elimize almayi nasip etsin
Ben kız da olsa erkek te olsa YAĞMUR koyacağım yavrumun adını eşimde bende çok beğeniyoruz bu ismi hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun yavrularımızı
olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlersekısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi
Esimde yagmur istiyo ama bizimkilere begendiremedim babam simsek koysunlar bari diye dalga gecmis, bakalim artik nasipte ne varsa rabbm güzel isim vermeyi nasip etsin.Sude, ceylin, ecrin, bunlari begendim ama manasi kötü Azra düsündüm ondanda vazgectim bakalim eniyisi bir isim kitabi alip bakmak netteki anlamlar yanlis.
olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlersekısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi
Kızlar kendimi çook bitkin ve yorgun hissediyorum bebeğimsanki tüm enerjimi emiyor hafiften kasık ve sırt ağrısı da çekiyorum off eve gitsemde şöyle bir uzansam ne iyi gelecek
arkadaşlar mersin tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için raporsuz ne kadra mal oluyo ilaçlar ve kaç gün kullanılıyor bilgi verirseniz sevinirim..............
Hayirli olsun canim benimkide kiz ve ben cook mutluyum odasini boyadim bile pembeye, kizlar icin okadar süslü seyler varki dayanamiyor insan. Ama isim sorunu kizlarda daha cok nedense okadar erkek ismi buldum ama begendigim kiz isimlerinin ANLAMLARI HEP KÖTÜ CIKTI isim bakarken paylasalim olurmu internetteki isim anlamlari genelde yanlis cikiyo mesela ben ceylin ismini begenmistim cennete acilan kapi yaziyodu ama degilmis. Yardim edelim birbirimize güzel isimler verelim kizlarimizainsallah rabbim sag salim elimize almayi nasip etsin
Canım doktorum öğle söyledi ama tam emin değil bir sonraki kontrolümde sanırım kesin olarak söyleyecek
Canım 15 haftalık
İnşallah canım allah sanada kız nasip eder bende kız olabileceğini duyunca çok sevindim çünkü bende hep kız istiyordum tabi bunlar sadece gönlümden gecenler en önemlisi eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bende ne zaman muayene gitsem muayenede hep ağlıyorum kelimelerle ifade edemiyecek kadar inanılmaz birşey
Topiğin tadı tuzu kalmadı giriyorum bakıyorum benden başka kimse yok
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi) pink_dreams
herkes nerelerdeeeee ??????
merhaba arkadaslar ben 5 sefer tupbebek yaptirdim olmadi 6ciya hazirlanirken dogal yoldan hamile kaldim suan 14 haftalik hamileyim sorunum sebepsizdi 5 bucuk yildir olmadi hic bir zaman umudumu kaybetmemistim cok dua ettim rabbim dualarimi kabul etti dilerim rabbim herkezin yuzunu guldurur hic bi zaman umudunuzu kaybetmeyin...
İyi akşamlar arkadaşlar evet uzun zamandır kayıplara karıştım bende,daha önce yazmışmıydım hatırlayamıyorum fare dadanmıştı bizim eve 1buçuk ay sonra yakalandı bizi oynattı resmen bir kaynanamda bir annemlerde kaldık ben çok korkuyorum Allah kimseyede yaşatmasın.Sonrasındada temizlik on gün kadar sürdü işte böyle.Mayısın 7 sinde bebiş kontrolu var çok merak ediyorum bulantım falan olmuyor sadece miğdem kazınıyor sıksık Allah bir sorunla karşılaşmadan bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.tüp bebek yapan doktorum izne çıktı benide başka bir kadın doğumcuya yönlendirdi ilk defa gideceğim artık o takip edecekbiraz kafam karışık ama hayırlısı.birde arkadaşlar ilaçlara devam ediyormusunuz ben fitile devam ediyorum.Masallar isimli bir arkadaş var dı onunla aynı gidiyorduk ama hiç buraya yazmadı merak ettim?
allaha şükür kurtulmuşsun canım artık evinde rahat yatarsın benimde geçen hafta kontrolüm vardı bebiş iyiydi allah şükür bendede bulantı felan hiçbirşey yok gayet normalim bazen korkuyorum acaba bebiş iyimi diyeİyi akşamlar arkadaşlar evet uzun zamandır kayıplara karıştım bende,daha önce yazmışmıydım hatırlayamıyorum fare dadanmıştı bizim eve 1buçuk ay sonra yakalandı bizi oynattı resmen bir kaynanamda bir annemlerde kaldık ben çok korkuyorum Allah kimseyede yaşatmasın.Sonrasındada temizlik on gün kadar sürdü işte böyle.Mayısın 7 sinde bebiş kontrolu var çok merak ediyorum bulantım falan olmuyor sadece miğdem kazınıyor sıksık Allah bir sorunla karşılaşmadan bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.tüp bebek yapan doktorum izne çıktı benide başka bir kadın doğumcuya yönlendirdi ilk defa gideceğim artık o takip edecekbiraz kafam karışık ama hayırlısı.birde arkadaşlar ilaçlara devam ediyormusunuz ben fitile devam ediyorum.Masallar isimli bir arkadaş var dı onunla aynı gidiyorduk ama hiç buraya yazmadı merak ettim?
sanada iyi akşamlar cnm iyi çok şükür kurtulmuşsun bende hala evimde diilim kanamam oldu bu hafta yatıyorum annnemde ilaçlara devam tabi fitl 12 haftalı kolana kadar bebeaspirini 32 elevitte hamilelik boyu dedi dr bugün 3. kez gittim dra iyiymi şcok şükür rabbim hepimizin mucizesiini korusun şimdi de aralık anneleri topiginde konuşuyoruz ama burdan kimse yok nerdelerkii
herkeze merhaba ; bizde geçen sene ilk başarısız tüp bebek sonrası 2. tüp bebeğimizi yaptırıcaz bugün adetimin 5. günü ocak ayına inşallahhh... Rabbim innşallahh bu sefer yüzümüzü güldürür..... AAMİNNNN :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?