2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Ben kız da olsa erkek te olsa YAĞMUR koyacağım yavrumun adını eşimde bende çok beğeniyoruz bu ismi hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun yavrularımızı

olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlerse kısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi

Ben kız da olsa erkek te olsa YAĞMUR koyacağım yavrumun adını eşimde bende çok beğeniyoruz bu ismi hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun yavrularımızı

Esimde yagmur istiyo ama bizimkilere begendiremedim babam simsek koysunlar bari diye dalga gecmis, bakalim artik nasipte ne varsa rabbm güzel isim vermeyi nasip etsin.Sude, ceylin, ecrin, bunlari begendim ama manasi kötü Azra düsündüm ondanda vazgectim bakalim eniyisi bir isim kitabi alip bakmak netteki anlamlar yanlis.

Gecmis olsun canim nasipten öte yol yok dedigin gibi.Rabbim tezzamanda sanada nasip etsin insallah. Sabrin sonu selamet ben dondurulmuslar icin hazirlanirken rabbim kendiliginden verdi cok sükür. Senide böyle sevindirsin insallah.Bana dondurulmuslar icin 800 dolar demislerdi brüksel tüp bebek merkezinde rahim duvari kalinlassin diye bi ilac kullaniliyormus 12 ci gün duvarin kalinligi iyiyse transfer yapiliyomus tabi her klinik ayri fiyattir ve baska ilac veriyordur Rabbim yardimcin olsun

Bizim soyadımız Yıldırım isimi de uyumlu olsun dedik daha ailedekilerin fikrini almadık isim için şu olsun bu olsun diye fikir vereceklerdir ama karşı çıkacaklarını sanmam...ALLAH tan tek dileğim sağlıklı sıhhatli kucağıma almak gerisi boş....

Son düzenleme:

Canım üzüldüm yaa çok geçmiş olsun moralini yüksek tut inşALLAH dondurulmuşlarla güler güzün ALLAH yardımcınız olsun....

canım üzülme herşeyde bir hayır vardır şükret ki dondurulmuşların var gönlünü ferah tut canım lütfen dondurulmuşlarda bari yok olmayacak tutmayacak diye olumsuz düşünme pozitif ol senin iyiliğin için söylüyorum kendine iyi bak.

Kızlar kendimi çook bitkin ve yorgun hissediyorum bebeğim sanki tüm enerjimi emiyor hafiften kasık ve sırt ağrısı da çekiyorum off eve gitsemde şöyle bir uzansam ne iyi gelecek

Kızlar kendimi çook bitkin ve yorgun hissediyorum bebeğim sanki tüm enerjimi emiyor hafiften kasık ve sırt ağrısı da çekiyorum off eve gitsemde şöyle bir uzansam ne iyi gelecek

Bende çok bitkin düşüyorum,esnemekten agzım kapanmıyor,akşam üzeri saat 5den sonra özellikle iyice bitkin oluyorum hiç bişey yapacak gücüm kalmıyor..gecede saat 10 dan sonrada uyuya kalıyorum..kasık agrılarım çok nadir kramp şeklinde biraz midem dalgalanıyor okadar....bebişlerimiz bizimle olsunlar da biz herşeye razı oluruz...

Isi gücü birakip geldim fakat kimsecikler yok herkez terketmis buralari ben ev tasiyorum oyüzden ugrayamadim peki sizler nerdesiniz kizlaaaar. Bebisler iyimi bizimki iyi cok sükür aksam korktum biraz fazla ise verdim dün kendimi pencereler falan silindi esim annem yardim etti ama hayatimda gördügüm en kirli pencereydi, sagolsun almanlar temizlikten nasibini almamislar ancak camini siliyorlar cercevesine el sürmezler. Neyseki odada silindi buhafta sonuna kadar tasinirim insallah. Dün aksam okadar ugrastim benim cadi kimildamadi korktum ama sabah basladi cadi cok sükür . Alahim okadar güzel bir duyguki icinde bir kimilti sizde hissetmeye basladinizmi ilk hissettigimde korkmustum simdi hic durmadan kimildasin istiyorum. kimse yok kendi kendime dert yaniyorum :44: hadi cikin cikin gelin

arkadaşlar mersin tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için raporsuz ne kadra mal oluyo ilaçlar ve kaç gün kullanılıyor bilgi verirseniz sevinirim..............

Tüp bebek raporu ilaçlar için bir ay tedavi olmak için ise 6 ay gecerli ben ilaçlar için 980 tl vardim tedavi için ise 2 000 TL ödedim

Çok sevindim canım ben hiç bir hazırlı yapmıyorum son ay yapacağım evet kızlar için çok güzel şeyler var almamak için kendimi zor tutuyorum isim henüz düşünmedim tabiki bulduğum isimleri seninle paylaşırım benim aklımda :26: lara zeynep duru

Son düzenleme:

Evet en önemlisi eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun kız olmuş erkek olmuş önemli değil tabi birde hayırlı evlat olsunn...

Topiğin tadı tuzu kalmadı giriyorum bakıyorum benden başka kimse yok

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi) pink_dreams

herkes nerelerdeeeee ??????

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ben 5 sefer tupbebek yaptirdim olmadi 6ciya hazirlanirken dogal yoldan hamile kaldim suan 14 haftalik hamileyim sorunum sebepsizdi 5 bucuk yildir olmadi hic bir zaman umudumu kaybetmemistim cok dua ettim rabbim dualarimi kabul etti dilerim rabbim herkezin yuzunu guldurur hic bi zaman umudunuzu kaybetmeyin...

Topiğin tadı tuzu kalmadı giriyorum bakıyorum benden başka kimse yok

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi) pink_dreams

herkes nerelerdeeeee ??????

Çok haklısın bende hemen hemen hergün giriyorum ama kimseler yok çıkıyorum bebeği kapan kaçtı anlaşılan..

rabbimin nezamn nasip edeceği belli olmuyor işte en iyi örneği olmuşsunuz..maşallah bebeğinize inşallah sağlıklada kucağınıza alırsınız.evlat isteyen herkese nasip etsin rabbim inşallah...

İyi akşamlar arkadaşlar evet uzun zamandır kayıplara karıştım bende,daha önce yazmışmıydım hatırlayamıyorum fare dadanmıştı bizim eve 1buçuk ay sonra yakalandı bizi oynattı resmen bir kaynanamda bir annemlerde kaldık ben çok korkuyorum Allah kimseyede yaşatmasın.Sonrasındada temizlik on gün kadar sürdü işte böyle.Mayısın 7 sinde bebiş kontrolu var çok merak ediyorum bulantım falan olmuyor sadece miğdem kazınıyor sıksık Allah bir sorunla karşılaşmadan bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.tüp bebek yapan doktorum izne çıktı benide başka bir kadın doğumcuya yönlendirdi ilk defa gideceğim artık o takip edecek biraz kafam karışık ama hayırlısı.birde arkadaşlar ilaçlara devam ediyormusunuz ben fitile devam ediyorum.Masallar isimli bir arkadaş var dı onunla aynı gidiyorduk ama hiç buraya yazmadı merak ettim?

sanada iyi akşamlar cnm iyi çok şükür kurtulmuşsun bende hala evimde diilim kanamam oldu bu hafta yatıyorum annnemde ilaçlara devam tabi fitl 12 haftalı kolana kadar bebeaspirini 32 elevitte hamilelik boyu dedi dr bugün 3. kez gittim dra iyiymi şcok şükür rabbim hepimizin mucizesiini korusun şimdi de aralık anneleri topiginde konuşuyoruz ama burdan kimse yok nerdelerkii

allaha şükür kurtulmuşsun canım artık evinde rahat yatarsın benimde geçen hafta kontrolüm vardı bebiş iyiydi allah şükür bendede bulantı felan hiçbirşey yok gayet normalim bazen korkuyorum acaba bebiş iyimi diye

hayatım geçmiş olsun aman dikkat et kendine dinlen sakın iş felan yapayım dema geçer kanaman bende jele devam ediyorum 12.haftada son bulcak galiba

bende ilk başarısız denememden sonra 2. için bekliyorum inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür. elimde hala lucrin igne var nasıl gönderebilirim sana sen karar ver.

Selam kizlar nerelerdesiniz:44: yaa ben kac gündür girememedim diye üzülüyordum ama bir girdim zaten hiic ilerlememis sayfalar, giren cikan yok galiba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…