• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

selam kızlaarrr...bakıyorum da cinsiyetler belli olmaya başlamış, çok sevindim. uzun zamandır girememiştim merak ettim sizleri. Allahım herkese sağlıkla bebişlerini kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de nasip olursa mayıs ayında tekrar başlayacam. Düşükten sonra tam 40. gün adet oldum, beklemek zor bana kalsa hemen başlayacam.

selam kızlarrr heycan dorukta transfer sonrası ilk randevum bugünn 10 gün önce dayamayıp meraktan bi kan daha verdim 14836 çıkmıştı bana dua edin lütfen 2 de randevummm

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda el ve ayakları oluşmuş hareket bile etti biz izlerken çook güzel bir duyguydu ALLAH isteyen herkese tattırsın İnşALLAH 8+5 günlük bebeğim 3 hafta sonra 2 li test yaptıracağım kontrol 8 hafta sonra :50: çook uzun nasıl bekleyeceğim 8 hafta bilmiyorum :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda el ve ayakları oluşmuş hareket bile etti biz izlerken çook güzel bir duyguydu ALLAH isteyen herkese tattırsın İnşALLAH 8+5 günlük bebeğim 3 hafta sonra 2 li test yaptıracağım kontrol 8 hafta sonra :50: çook uzun nasıl bekleyeceğim 8 hafta bilmiyorum :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

canım çok sevindim bende heycan yaptım şimdi yarın kontrolüm var benimde maşallah bebişine:46:

:46: Gördünüzmü cinsiyetini yoksa sen mi tahmin ediyorsun tatlım :emir_bebek::nazar:

Canım doktorum öğle söyledi ama tam emin değil bir sonraki kontrolümde sanırım kesin olarak söyleyecek

hoşgeldin hayırlısı olsun tatlım kaç haftalık oldun sen

Canım 15 haftalık

Evet canım gerçekten çok cabuk geciyor

:46:Canım çok güzel bir haber bende hep kızım olsun istiyorum inşallah benimde kızım olur

İnşallah canım allah sanada kız nasip eder bende kız olabileceğini duyunca çok sevindim çünkü bende hep kız istiyordum tabi bunlar sadece gönlümden gecenler en önemlisi eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bende ne zaman muayene gitsem muayenede hep ağlıyorum kelimelerle ifade edemiyecek kadar inanılmaz birşey:14:

Son düzenleme:
Canım doktorum öğle söyledi ama tam emin değil bir sonraki kontrolümde sanırım kesin olarak söyleyecek

Canım 15 haftalık

İnşallah canım allah sanada kız nasip eder bende kız olabileceğini duyunca çok sevindim çünkü bende hep kız istiyordum tabi bunlar sadece gönlümden gecenler en önemlisi eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bende ne zaman muayene gitsem muayenede hep ağlıyorum kelimelerle ifade edemiyecek kadar inanılmaz birşey:14:

arkadaşlar mersin tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için raporsuz ne kadra mal oluyo ilaçlar ve kaç gün kullanılıyor bilgi verirseniz sevinirim..............:72:

kızlar merhaba
benimde bu gün kontrolum vardı bebişimin kalp atışlarını duydum güm güm ..insan inanamıyo gerçekten çok tuhaf bişey ...resminide verdi doktor teyzesi..durumu gayet iyi dedi maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:..allah ın izniyle birde sağlıkla elimize gelseler..ama ben hep bi korku taşıyorum...zor elde ettiğimiz için büyük ihtimalle ama o korku bırakmıyo..rabbim gönlümüzdekini versin inşallah hepimize...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhabalar bende duydym gördüm maşallah:nazar::emir_bebek: çok şükür pıt pıtımı çok güzeldi rabbim herkese nasip etsin 6 artı 5 günlükmüş 8mm de bebekmmmiş keseyi ölçmedi 30 nisanda yeni randevu kan degerlerine bakılacak tansiyonum iyimiş allahım hepimizin melegini mucizesini korusun hala inanamıyorum yaaaa

Kızlar bende dün gittim doktora hersey iyi gidiyor dedi maasallah kalp atışları çok derinden geliyordubtam duymamadım ama ekranda gösterdi çizgilerin gidip geldigini haftaya falan daha net duyulur dedi Allahıma şükürler olsun tamamına erdirsin Mayıs'ın 7sine verdi birdahaki randevuyu 7haftalikmis pirinç tanesi kadarmış:)

kızlar merhaba
benimde bu gün kontrolum vardı bebişimin kalp atışlarını duydum güm güm ..insan inanamıyo gerçekten çok tuhaf bişey ...resminide verdi doktor teyzesi..durumu gayet iyi dedi maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:..allah ın izniyle birde sağlıkla elimize gelseler..ama ben hep bi korku taşıyorum...zor elde ettiğimiz için büyük ihtimalle ama o korku bırakmıyo..rabbim gönlümüzdekini versin inşallah hepimize...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhabalar bende duydym gördüm maşallah:nazar::emir_bebek: çok şükür pıt pıtımı çok güzeldi rabbim herkese nasip etsin 6 artı 5 günlükmüş 8mm de bebekmmmiş keseyi ölçmedi 30 nisanda yeni randevu kan degerlerine bakılacak tansiyonum iyimiş allahım hepimizin melegini mucizesini korusun hala inanamıyorum yaaaa

Kızlar bende dün gittim doktora hersey iyi gidiyor dedi maasallah kalp atışları çok derinden geliyordubtam duymamadım ama ekranda gösterdi çizgilerin gidip geldigini haftaya falan daha net duyulur dedi Allahıma şükürler olsun tamamına erdirsin Mayıs'ın 7sine verdi birdahaki randevuyu 7haftalikmis pirinç tanesi kadarmış:)

kızlar maşallah hepinizin randevusu aynı günmüş bende cumartesi günü gitcem çok merak ediyorum bebişim nasıl rabbim hepinizin sağlıkla kucağınıza alacağınız günleri nasip etsin inşallah sonuş bekleyenlerede hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah banada dua edin cumartesi bebişimin kalp atışlarını duyayım yeniden ben daha önce duydum ama daha çok yeniydi tam duyurmadı doktorumuz oyüzden

Kızlar ben geldimmmmm

KIZIM OLACAKKKKKKK GALİBAAAAAA:1:
Hayirli olsun canim benimkide kiz ve ben cook mutluyum odasini boyadim bile pembeye, kizlar icin okadar süslü seyler varki dayanamiyor insan. Ama isim sorunu kizlarda daha cok nedense okadar erkek ismi buldum ama begendigim kiz isimlerinin ANLAMLARI HEP KÖTÜ CIKTI isim bakarken paylasalim olurmu internetteki isim anlamlari genelde yanlis cikiyo mesela ben ceylin ismini begenmistim cennete acilan kapi yaziyodu ama degilmis. Yardim edelim birbirimize güzel isimler verelim kizlarimiza :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: insallah rabbim sag salim elimize almayi nasip etsin

kızlar bende şimdi hastaneden geldim ve bebişimi gördüm resmen vücut yapısı oluşmuş çok tatlıydı ya Allahım hayırlısıyla kucağıma da almayı nasip etsin hepimize inşallah.

Back