8 hafta 5 günlük oldukkkkkk ve hala inanamıyorummmm sanırım kucağıma alana kadarda inanamayacağımmmm
Kızlar ben geldimmmmm
KIZIM OLACAKKKKKKK GALİBAAAAAA
Kızlar ben geldimmmmm
Canımmmm çok güzel zaman ne çabuk geciyor
Kızlar ben geldimmmmm
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda el ve ayakları oluşmuş hareket bile etti biz izlerken çook güzel bir duyguydu ALLAH isteyen herkese tattırsın İnşALLAH 8+5 günlük bebeğim 3 hafta sonra 2 li test yaptıracağım kontrol 8 hafta sonraçook uzun nasıl bekleyeceğim 8 hafta bilmiyorum
Gördünüzmü cinsiyetini yoksa sen mi tahmin ediyorsun tatlım
hoşgeldin hayırlısı olsun tatlım kaç haftalık oldun sen
Evet canım gerçekten çok cabuk geciyor
Canım çok güzel bir haber bende hep kızım olsun istiyorum inşallah benimde kızım olur
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda el ve ayakları oluşmuş hareket bile etti biz izlerken çook güzel bir duyguydu ALLAH isteyen herkese tattırsın İnşALLAH 8+5 günlük bebeğim 3 hafta sonra 2 li test yaptıracağım kontrol 8 hafta sonraçook uzun nasıl bekleyeceğim 8 hafta bilmiyorum
Canım doktorum öğle söyledi ama tam emin değil bir sonraki kontrolümde sanırım kesin olarak söyleyecek
Canım 15 haftalık
İnşallah canım allah sanada kız nasip eder bende kız olabileceğini duyunca çok sevindim çünkü bende hep kız istiyordum tabi bunlar sadece gönlümden gecenler en önemlisi eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bende ne zaman muayene gitsem muayenede hep ağlıyorum kelimelerle ifade edemiyecek kadar inanılmaz birşey
kızlar merhaba
benimde bu gün kontrolum vardı bebişimin kalp atışlarını duydum güm güm ..insan inanamıyo gerçekten çok tuhaf bişey ...resminide verdi doktor teyzesi..durumu gayet iyi dedi maşallah..allah ın izniyle birde sağlıkla elimize gelseler..ama ben hep bi korku taşıyorum...zor elde ettiğimiz için büyük ihtimalle ama o korku bırakmıyo..rabbim gönlümüzdekini versin inşallah hepimize...
merhabalar bende duydym gördüm maşallahçok şükür pıt pıtımı çok güzeldi rabbim herkese nasip etsin 6 artı 5 günlükmüş 8mm de bebekmmmiş keseyi ölçmedi 30 nisanda yeni randevu kan degerlerine bakılacak tansiyonum iyimiş allahım hepimizin melegini mucizesini korusun hala inanamıyorum yaaaa
Kızlar bende dün gittim doktora hersey iyi gidiyor dedi maasallah kalp atışları çok derinden geliyordubtam duymamadım ama ekranda gösterdi çizgilerin gidip geldigini haftaya falan daha net duyulur dedi Allahıma şükürler olsun tamamına erdirsin Mayıs'ın 7sine verdi birdahaki randevuyu 7haftalikmis pirinç tanesi kadarmış:)
Hayirli olsun canim benimkide kiz ve ben cook mutluyum odasini boyadim bile pembeye, kizlar icin okadar süslü seyler varki dayanamiyor insan. Ama isim sorunu kizlarda daha cok nedense okadar erkek ismi buldum ama begendigim kiz isimlerinin ANLAMLARI HEP KÖTÜ CIKTI isim bakarken paylasalim olurmu internetteki isim anlamlari genelde yanlis cikiyo mesela ben ceylin ismini begenmistim cennete acilan kapi yaziyodu ama degilmis. Yardim edelim birbirimize güzel isimler verelim kizlarimizaKızlar ben geldimmmmm
kızlar bende şimdi hastaneden geldim ve bebişimi gördüm resmen vücut yapısı oluşmuş çok tatlıydı ya Allahım hayırlısıyla kucağıma da almayı nasip etsin hepimize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?