hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
geldim cnm doktordan...çok şükür keseyi gördük 5 haftalıkmışş,2 hafta sonraya 16 nisana randevu verdi kalp atışlarını görebilmek için...şimdi geçmez bana o iki hafta..çok merak ediyorum inşallah bi terslik olmazda görebilirim...bizim dokuz ayımız hep tedirginlik hep merak içinde geçecek galiba...
hayatım hadi bakalım gözün aydın keseyi görmüşsün darısı başıma artık ve benim gibi bekleyenlere benimde cumartesi kontrolüm var bakalım kalp atışlarını duycazmı daha erken galiba ama hayırlısı artık
kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu hafta kontrolüm var ama ben ağdaya gitsemmi acaba zararı olurmu bilgisi olan varmı yada epilasyon aletini kullanayım ne dersiniz
slm arkdaşalr nasılsınız görüşmeyeli????herkes güzel haberleri aldı ortadan kayboldu:):):) ben 3. testimi verdim 1200 çıktı yükseliyor inşallah yavaşa yavaş....
kanamam felan olmadı doktor büyük ihtimalle ikiz dedi,12 nisanda randevum var bakalım hayırlsı...
kızlar ikiz bebek olması çok güzel olur ama riskleri çok fazla,korkuyorum bişi olcak diye...
sonuçta bir bebek bile zor gelişiyor anne karnında bi komplikasyon oluşmaz inşallah....dua edelim birbirmize...
slm arkdaşalr nasılsınız görüşmeyeli????herkes güzel haberleri aldı ortadan kayboldu:):):) ben 3. testimi verdim 1200 çıktı yükseliyor inşallah yavaşa yavaş....
kanamam felan olmadı doktor büyük ihtimalle ikiz dedi,12 nisanda randevum var bakalım hayırlsı...
kızlar ikiz bebek olması çok güzel olur ama riskleri çok fazla,korkuyorum bişi olcak diye...
sonuçta bir bebek bile zor gelişiyor anne karnında bi komplikasyon oluşmaz inşallah....dua edelim birbirmize...
Canım bende aynı ikilemde kaldım hergün iğnemi yapan hemşireye danıştım ilk üç ay bence ağda yaptırma dedi ne olur ne olmaz biliyorsun gözümüzden bile sakınıyoruz bebişlerimizi ben jiletle temizledim sen bilirsin yinede yaptıranlarıda duydum bilimsel bir yasak yok ...
Canım bende aynı ikilemde kaldım hergün iğnemi yapan hemşireye danıştım ilk üç ay bence ağda yaptırma dedi ne olur ne olmaz biliyorsun gözümüzden bile sakınıyoruz bebişlerimizi ben jiletle temizledim sen bilirsin yinede yaptıranlarıda duydum bilimsel bir yasak yok ...
canım hadi geçmiş olsun. Bana transfer edilen iki emriyo da çok kaliteli dedi doktorum ama 1 tanesi şuan benimle rabbim inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Benim kistlerim olduğu için doktorum 2 tane koymayı uygun gördü normalde 1 bir dedi. Demekki hastalığa göre değişiyo canım doktorum en iyisini bilir sen rahat ol önemli olan iyi kalitede emriyo elde etmek gerisi Allaha kalmış sen içini ferah tut herşey yolunda gidecek merak etme.
ya cnm bende ondan korkuorum işte,ne kadar kaliteli de olsa 1 tane embriyo işte,tutmadımı gitti ,hem senin bak ikisi de çok kaliteli olmasına rağmen biri tutunmuş
sen de ne kisti vardı cnm rahimde tutunmayı engelleyen bişeymi,neyseki çok şükür allaha biri devam edio ve sağlıkla büyüsün,ben napıcam bakalım keşke bana da 2 tane verseler embriyo,bence 1 tanenin şansı yok(
Canım sende iğne oluyo musun hala, benim ara ara kanamalarım oldu iğneye devam ediyorum sen ne kullanıyosun progenx mi?
evet yaa sorma kanama falan yok ama doktor devam et dedi progenx iğne -jel-coraspin-folbiol-estrofem hala devam ediyorum bunlaraArtık iğne yapacak yer bulamıyor hamşireler
bende progenex iğne folbiol ve coraspin kullanıyorum estrofem ne için onu bana vermedi doktor.
Kızlarrrrrr ben geldim bir süreliğine anneme gitmiştim orada internet olmadığı için giremedim geçmiş pek okuyamadım listemizin güncellemesi için bana yardım edermisiniz
kızlarrrrrr ben geldim bir süreliğine anneme gitmiştim orada internet olmadığı için giremedim geçmiş pek okuyamadım listemizin güncellemesi için bana yardım edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?