• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

selam canım bende ilk kanı merkezde ikinciyi başka bi yerde yaptırdım benden aynı yerde 2. bi kan daha istediler verdim çünkü çalışma referansları farklı oluyo dedi sorun yapmadılar illa gel diye ben tahlillerden sonra telf. görüştüm 16 nisanda merkez kendi ilk usgsini kese kalp atışına randevu verdi gittigin yer sadece tüp bebek merkeziyse evet ilgilenmiyolar gebelikle ama kadın dogum üzerine olunca havada kapıyolar neyse yaaa bunları takma bide kafana bebegini yormaa çok daha iyi bi yer bulursun inşallah:16:

.....

selam cnm,bendende 3. kez kan tahlili istediler. cumartesi bidaha vericem. ama sanki çok yavaş ilerleiyor değerlerim. pazar günü 193 çıkmıştı,dün 400 çıktı...doktor kesin hamile gözüyle bakıyor bana 12 nisana ilk randevuyu verdi. ama ben korkuyorum biraz düşük ilerliyorum sanki,bundan dolayı moda giremediöm hala:(:(:(:(benim doktorumda sanırım takip edecek fakat çok pahalı 300 tl muayene.sanırım avrupa yakasında başka bi doktora gidicem. böyle işte görüşürüz:):)

saol cnm ya iyiz çok şükür...şişkinliğimin dışında bi problem yaşamıyorum birde ara sıra kasık batmalarım oluyor o kadar ama çok şişkinliğim var..bende pazartesi doktora gidicem inşallah iyi haberler alırız hepimiz...benim transferden sonra bu gün 17.günümdü merak ettim acaba kaç olmuştur diye bi test daha yaptırdım maşallah 5634.22 çıktı..çok şaşırdım 3000 falan bekliyordumm..halbuki doktorum ilk testen sonra ikinciyi bile istemedi ama ben meraktan duramıyorum...:89:

Maşallah değerlerin süper ikiz mi acaba :52: bende doktorum 3. testten sonra gerek yok dedi üzerine 4 test daha yaptırdım insan meraktan çatlıyor ALLAH nasip ederse yarın göreceğim bebeğimi :emir_bebek:

:kkk:

Merhabalar canım degerlerin maasallah ne guzel içinizde en ilginciniz benim galiba 2kan tahlili yaptırdım Cumartesi kontrol:) dün idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı herhalde düşmemiştik dımı degerim ? kızlar çok tuvaletim geliyor birde karnımda bişeyler yerinden oynayacak gibi bir his var yatarken falan sizde oluyormu?fare yakalanmadı kayınvalidemde kalıyoruz onun için sadece aksam esimin tlf giriyorum sizi hiç unutmam yoksa:) çok umutluyum insallah degerler. Düşüp hayal kırıklığı yasamam hepinizi öpüyorum
canım meraklanma allah ın izniyle bişey olmaz...senin değerlerin düşük çıkması normal sen burda transfer olan herkese göre çok erken yaptırdın testlerini o yüzden..yoksa senin değerlerinde iyi bence..erken yapmana rağmen gayet yüksekti,12.gün yapıpta 36-38 çıkan değerler okudum..o yüzden canını sıkma..

Maşallah değerlerin süper ikiz mi acaba :52: bende doktorum 3. testten sonra gerek yok dedi üzerine 4 test daha yaptırdım insan meraktan çatlıyor ALLAH nasip ederse yarın göreceğim bebeğimi :emir_bebek:

canım ya bilmiyorum normal şartlarda tek olması gerekiyo çünkü tek transfer yapıldı..ama doğal yoldan embriyo bölünüp ikiz olabiliyormuş..eşimde ikizmi diye tutturdu,çok istekli ikize...hayırlısı allahtan ne verirse başımızın üstüne...

Son düzenleme:
günaydın cnm bende giriyorum ama kimsecikler olmayınca çıkıyorum..asıl bundan sonra dertleşecek çok şeyimiz olacak..
senin doktorun hem kalp atışı hemde kese yi görmek için geç çağırmıştır...ama biz bir an önce bişeyler görmek için yerimizde duramıyoruz...
bu şişkinlik beni çok rahatsız ediyo yaaa...neyse herşeyin bi bedeli var bu bedelide ödemye biz gönüllüyüz...

arkadaşlar,doktorunuz size kan gün sonra muayene randevusu verdi?benim 12 nisan daha 15 gün var,başka bi doktoramı gitsem acaba?belli olurmu kese???

arkadaşlar,doktorunuz size kan gün sonra muayene randevusu verdi?benim 12 nisan daha 15 gün var,başka bi doktoramı gitsem acaba?belli olurmu kese???

canım ben testimi 10.gün yapmam gerekirken 9.gün yaptım (5.gün embriyosuydu)ve doktorumu aradım..21 martda yaptım testi ,..doktorum bana 10 gün sonra geliyosun dedi,2 nisana randevu verdi.keseyi görebilmek için..sonra kalp atışı için çağırır büyük ihtimalle..

Son düzenleme:

Canım genelde kanda çıktıktan yani iki veya üçüncü testten sonra kese için 2 hafta sonraya veriyorlar benim 3.test tarihim 19 mart tı kese için 2 nisan dedi bende çalıştığım için hafta içi gidemeyeceğimi söyleyince tarihi 31 marta aldırdım

günaydın cnm bende giriyorum ama kimsecikler olmayınca çıkıyorum..asıl bundan sonra dertleşecek çok şeyimiz olacak..
senin doktorun hem kalp atışı hemde kese yi görmek için geç çağırmıştır...ama biz bir an önce bişeyler görmek için yerimizde duramıyoruz...
bu şişkinlik beni çok rahatsız ediyo yaaa...neyse herşeyin bi bedeli var bu bedelide ödemye biz gönüllüyüz...

ewet canım ya mesela belirtiler şikayetler gelişmeler birsürü şey oldu paylaşacagımızzz
trasfer tarihimi sordu ona göre 16 nisan dedi bende öle düşünüyorum ama meraklıyımda ya boş kese çıkarsa diye korkuyorum bende kendimce pazartesi bi kan tahlili daha yaptıracam oooo daha ne bedeller ödüycezzz rabbim hepimize saglıklı sorunsuz bi hamilelik nasip etsin herkese herkese bebekk versn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim 14 martta transferim gerçekleşti 16 nisanda ilk usg randevum tam 1 ay olucak
valla bende düşünmuyo diilim sırf meragımdan kalkıp bi acile filan gidesim var agrım sancım var diyip varsa kesemi görüp geliyim diyorum:1::1:

canım benim 14 martta transferim gerçekleşti 16 nisanda ilk usg randevum tam 1 ay olucak
valla bende düşünmuyo diilim sırf meragımdan kalkıp bi acile filan gidesim var agrım sancım var diyip varsa kesemi görüp geliyim diyorum:1::1:

.........

vallahi cnm al bendende o kadar. benim eşimde doktorun verdiği saatten zamandan şaşmaz,,,galiba bende en yakın hasteneye gizlice gidip muyane olcam.:D:D ya beklemek çok zor,bide inşallah varsa insan kendini ona göre hazırlamak istiyor.. ben hala moda giremedim:)::52::52::52::52::52:

ewet canım ya mesela belirtiler şikayetler gelişmeler birsürü şey oldu paylaşacagımızzz
trasfer tarihimi sordu ona göre 16 nisan dedi bende öle düşünüyorum ama meraklıyımda ya boş kese çıkarsa diye korkuyorum bende kendimce pazartesi bi kan tahlili daha yaptıracam oooo daha ne bedeller ödüycezzz rabbim hepimize saglıklı sorunsuz bi hamilelik nasip etsin herkese herkese bebekk versn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aklına kötü şeyler getirme öle...allahın izni ile bebişlerimize kavuşuruz ....hepimiz öle sabırsızız ..transfer sonrasını geçirdik ya gerisini daha kolay bekleriz...

kızlar doktordan şimdi geldim bebeğimi ve kalp atışlarını duydum inanılmazdı allah hepinize bu duyguyu yaşatsın herşey yolundaymış doktor bol et ve balık tüketmemi her sabah yumurta yememi ve bol bol süt içmemi söyledi 15 gün sonra kontrolüm var hepinizi çookk öpüyorummmmm :16:

Son düzenleme:
kızlar doktordan şimdi geldim bebeğimi ve kalp atışlarını duydum inanılmazdı allah hepinize bu duyguyu yaşatsın herşey yolundaymış doktor bol et ve balık tüketmemi her sabah yumurta yememi ve bol bol süt içmemi söyledi 15 gün sonra kontrolüm var hepinizi çookk öpüyorummmmm :16:

maşaaaaaaallah canım...sağlıkla geçer inşallah dokuz ay...usg altanmı baktı... kaç haftalık oldun sen cnm...merak ediyorum gittiğimde bende kalp atışını duyabılcekmiyim diye...

maşaaaaaaallah canım...sağlıkla geçer inşallah dokuz ay...usg altanmı baktı... kaç haftalık oldun sen cnm...merak ediyorum gittiğimde bende kalp atışını duyabılcekmiyim diye...

sağol canım ewet alttan baktı 6 hafta 2 günlük dedi doktorum sanırım 6 haftadan sonra kalp atışını duyuyorsun :emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah hayatım rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleride nasip eder inşallah hayatım sana testen sonra kaç gün sonraya randevu verdiler bana 3hafta dediler ben kabul etmedim 2hafta olsun dedim beklemek çok zor 2güne resmen gidip kan veriyorum ya

maşallah hayatım rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleride nasip eder inşallah hayatım sana testen sonra kaç gün sonraya randevu verdiler bana 3hafta dediler ben kabul etmedim 2hafta olsun dedim beklemek çok zor 2güne resmen gidip kan veriyorum ya

sağol canım bana 3. kan testinden 10 gün sonraya verdi randevuyu ama genelde 2 hafta sonra çağırıyorlar

Kızlar bugun gittim doktora alttan baktı kese var ama olması gerekenden çok küçük dedi yüzde 30 buyuyebilir ama kayboladabilir dedi 1hafta sonra tekrar gel ilaçlarını şimdi kesme. Haftayada büyütmezse o zaman ilacı keseceğim bitecek dedi:( degerimden belliydi zaten bir tuhaflık olacağı sizin yorumlarınıza ihtiyacım var umutlarım tükeniyor size ALlah sağlıklı evlatlar versin

Kızlar bugun gittim doktora alttan baktı kese var ama olması gerekenden çok küçük dedi yüzde 30 buyuyebilir ama kayboladabilir dedi 1hafta sonra tekrar gel ilaçlarını şimdi kesme. Haftayada büyütmezse o zaman ilacı keseceğim bitecek dedi:( degerimden belliydi zaten bir tuhaflık olacağı sizin yorumlarınıza ihtiyacım var umutlarım tükeniyor size ALlah sağlıklı evlatlar versin

canım karamsar olma..o küçücük şeye can veren rabbim dilerse 1 haftada olması gerektiğinden daha fazla büyütür.herşey onun elinde...ondan umudunu kesmeden dua et..rabbim dualarını kabul eder bebeğini sana bağışlar inşallahh...
yalnız sana şöyle bişey söyliycem böyle riskli durumlarda ikinci bir doktora görünmeni tavsiye ederim..doktorlarda bazen hata yapabiliyor yanlış değerlendirmelerde bulunabiliyor.

Son düzenleme:

hayatımsakın umudunu kaybetme çıkmadık candan umut kesilmez rabbim istesin yeterki haftaya kalp atışını bile duyarsın inşallah çok dua et allaha sığın

Back