canım teşekkür ederim. Benim sorunum çikolata kisti yaklaşık 1,5 yıldır bebek istememize rağmen olmadı. Yaşım 28 benim de ilk deneyimim ve allahın izni ile ve emre beyin aracı olmasıyla bebeğim tutundu. Keseyi gördük çok şükür sıra kalp atışlarına geldi 15 gün sonra gidicem inş. herşey yolunda gider. Seninde tedavin hayırlı olsun erdal bey de çok iyi bi doktormuş merkez olarak da iyiler inşallah sende güzel sonuçlar alırsın. Şuan hangi aşamadasın? korkmana,sitres yapmana gerek yok inşallah herşey yolunda gidecek merak etme güzel haberler alıcaz inşallah.
kızlar doktordan şimdi geldim bebeğimi ve kalp atışlarını duydum inanılmazdı allah hepinize bu duyguyu yaşatsın herşey yolundaymış doktor bol et ve balık tüketmemi her sabah yumurta yememi ve bol bol süt içmemi söyledi 15 gün sonra kontrolüm var hepinizi çookk öpüyorummmmm
Kızlar bugun gittim doktora alttan baktı kese var ama olması gerekenden çok küçük dedi yüzde 30 buyuyebilir ama kayboladabilir dedi 1hafta sonra tekrar gel ilaçlarını şimdi kesme. Haftayada büyütmezse o zaman ilacı keseceğim bitecek dedidegerimden belliydi zaten bir tuhaflık olacağı sizin yorumlarınıza ihtiyacım var umutlarım tükeniyor size ALlah sağlıklı evlatlar versin
Kızlar bugun gittim doktora alttan baktı kese var ama olması gerekenden çok küçük dedi yüzde 30 buyuyebilir ama kayboladabilir dedi 1hafta sonra tekrar gel ilaçlarını şimdi kesme. Haftayada büyütmezse o zaman ilacı keseceğim bitecek dedidegerimden belliydi zaten bir tuhaflık olacağı sizin yorumlarınıza ihtiyacım var umutlarım tükeniyor size ALlah sağlıklı evlatlar versin
canımm maşallah barekallah.... rabbim saglıcakla kucagına alıp koklamayıda nasip etsin inşallahh kontroller aylık oluyo diye biliyodum ama bizler normal hamile diiliz ondan olsa gerek sıkı takip
selam cnm hamileliğin inşallah iyi gidiodur! yarın OPUm var,30 yumurtam var küçüklü büyüklü,kızlar dio OHSS olabilirmişim,ondan korkuorum,yani iptal edilmesini istemem bundan dolayı,tabi o sendromu yaşamak da istememsenin kaç yumurtan vardı,kaçı toplandı ve kaçı döllendi,sonra kaç ebmriyon oluştu,kaçıncı gün transferi yapıldı ve son olarak kaç tane transfer edildi :) çok soru oldu hep sayısal dimi bilgi verirsen sevinirim cnm!çok öptm..
kızlar doktordan şimdi geldim bebeğimi ve kalp atışlarını duydum inanılmazdı allah hepinize bu duyguyu yaşatsın herşey yolundaymış doktor bol et ve balık tüketmemi her sabah yumurta yememi ve bol bol süt içmemi söyledi 15 gün sonra kontrolüm var hepinizi çookk öpüyorummmmm
hadi gözün aydın canım çok sevindim. Ben kalp atışları için ayın 14 de gidicem çok heycanlıyım bakalım geçsin günler diye bekliyorum.
Aselnazz ne yaptın canım gittin mi kontrole merak ettim
geldim cnm doktordan...çok şükür keseyi gördük 5 haftalıkmışş,2 hafta sonraya 16 nisana randevu verdi kalp atışlarını görebilmek için...şimdi geçmez bana o iki hafta..çok merak ediyorum inşallah bi terslik olmazda görebilirim...bizim dokuz ayımız hep tedirginlik hep merak içinde geçecek galiba...
Hadi gözün aydın çok sevindim senin adına kucağımıza alana kadar huzur yok bize bunada çok şükür
geldim cnm doktordan...çok şükür keseyi gördük 5 haftalıkmışş,2 hafta sonraya 16 nisana randevu verdi kalp atışlarını görebilmek için...şimdi geçmez bana o iki hafta..çok merak ediyorum inşallah bi terslik olmazda görebilirim...bizim dokuz ayımız hep tedirginlik hep merak içinde geçecek galiba...
canım sorularına geç cvp. verebildim kusura bakma. Benim 8 yumurtam oluştu 7si toplandı ve 5 tane döllendi
2 emriyo transfer edildi 3 gün sonra, durum böyle canım inşallah opun iyi geçer bügün iyi haberlerle gelirsin.
hoşgeldinizzmaşallah benimde ilk randevum 16 nisana beraber bekleriz artık az kaldı ama ben nezamandır gün sayıyorum 14 gün kaldı inşallah hayırlısıyla görüp duyarız bebişlerimizi
cnm OPUm çok rahattı bu anestezi olayı çok iyi yabende de 29 yumurta toplanmış,artık kaçı döllenir bakalım,direk mikroenjeksiyon yapıyolar demi,spermleri yumurtaların içine sokuyolar? ya bide yaştan dolayı tek embriyo konmuyomu,ben de erdal beye dedim bugün 2 tane koyabilirsiniz die,ikisinin de tutmasını istemeyiz 1.kalite embriolar varsa olmaz dedi,orta kalitedeyse koysun bari 2 tane,nası ısrar etsem acaba,sende nası oldu bu 2 emrio durumu?kaliteleriyle ilgili bişey söylendimi sana cnm,çok öptm sağlıcakla kal :)
cnm OPUm çok rahattı bu anestezi olayı çok iyi yabende de 29 yumurta toplanmış,artık kaçı döllenir bakalım,direk mikroenjeksiyon yapıyolar demi,spermleri yumurtaların içine sokuyolar? ya bide yaştan dolayı tek embriyo konmuyomu,ben de erdal beye dedim bugün 2 tane koyabilirsiniz die,ikisinin de tutmasını istemeyiz 1.kalite embriolar varsa olmaz dedi,orta kalitedeyse koysun bari 2 tane,nası ısrar etsem acaba,sende nası oldu bu 2 emrio durumu?kaliteleriyle ilgili bişey söylendimi sana cnm,çok öptm sağlıcakla kal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?