2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

selam cnm hamileliğin inşallah iyi gidiodur! yarın OPUm var,30 yumurtam var küçüklü büyüklü,kızlar dio OHSS olabilirmişim,ondan korkuorum,yani iptal edilmesini istemem bundan dolayı,tabi o sendromu yaşamak da istemem senin kaç yumurtan vardı,kaçı toplandı ve kaçı döllendi,sonra kaç ebmriyon oluştu,kaçıncı gün transferi yapıldı ve son olarak kaç tane transfer edildi :) çok soru oldu hep sayısal dimi bilgi verirsen sevinirim cnm!çok öptm..

canımm maşallah barekallah.... rabbim saglıcakla kucagına alıp koklamayıda nasip etsin inşallahh kontroller aylık oluyo diye biliyodum ama bizler normal hamile diiliz ondan olsa gerek sıkı takip

canımm kendini bırakma hemenn bol bol dua et inşallah mucizen gerçekleşir minigin melegin tutunur sana güzel şeyler düşünmeye çalış allahım çok büyük hakkımızda hayırlısı olsun

Canım lütfen umudunu kaybetme inşallah herşy yolunda gidecek dua et canım bende senin için dua edeceğim

Canım yaa şimdi gördüm yazını gönlünü ferah tut bebeğinde sana sıkı sıkı tutunur inşALLAH Allah a sığınmaktan bebeğimiz ona emanet etmekten başka çaremiz yok duacın olacağım....

canımm maşallah barekallah.... rabbim saglıcakla kucagına alıp koklamayıda nasip etsin inşallahh kontroller aylık oluyo diye biliyodum ama bizler normal hamile diiliz ondan olsa gerek sıkı takip

Sağol canım ilk aylar ve son aylar sık oluyormuş kontroller dediğin gibi bizimki normal yolla olmadığı için exstra özen ve kontrol isteyen bir süreç inşALLAH sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün kucağımıza almak nasip eder ALLAHım...

günaydın arkadaşlar

benim bugün ilk kontrolum var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırım ters bir şey olmaz..çok korkuyorumm...

Son düzenleme:

canım sorularına geç cvp. verebildim kusura bakma. Benim 8 yumurtam oluştu 7si toplandı ve 5 tane döllendi
2 emriyo transfer edildi 3 gün sonra, durum böyle canım inşallah opun iyi geçer bügün iyi haberlerle gelirsin.

hadi gözün aydın canım çok sevindim. Ben kalp atışları için ayın 14 de gidicem çok heycanlıyım bakalım geçsin günler diye bekliyorum.

hadi gözün aydın canım çok sevindim. Ben kalp atışları için ayın 14 de gidicem çok heycanlıyım bakalım geçsin günler diye bekliyorum.

Sağol tatlım bende 14 nisanda tekrar kontrole gideceğim günler kolay geçmiyor hergün çağırsa giderim bebeğimi görmeye çok güzel bir duyguymuş ultrason resmine bakıp bakıp duruyorum ALLAH tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın

Aselnazz ne yaptın canım gittin mi kontrole merak ettim

geldim cnm doktordan...çok şükür keseyi gördük 5 haftalıkmışş,2 hafta sonraya 16 nisana randevu verdi kalp atışlarını görebilmek için...şimdi geçmez bana o iki hafta..çok merak ediyorum inşallah bi terslik olmazda görebilirim...bizim dokuz ayımız hep tedirginlik hep merak içinde geçecek galiba...

Hadi gözün aydın çok sevindim senin adına kucağımıza alana kadar huzur yok bize bunada çok şükür

hoşgeldinizz maşallah benimde ilk randevum 16 nisana beraber bekleriz artık az kaldı ama ben nezamandır gün sayıyorum 14 gün kaldı inşallah hayırlısıyla görüp duyarız bebişlerimizi

cnm OPUm çok rahattı bu anestezi olayı çok iyi ya bende de 29 yumurta toplanmış,artık kaçı döllenir bakalım,direk mikroenjeksiyon yapıyolar demi,spermleri yumurtaların içine sokuyolar? ya bide yaştan dolayı tek embriyo konmuyomu,ben de erdal beye dedim bugün 2 tane koyabilirsiniz die,ikisinin de tutmasını istemeyiz 1.kalite embriolar varsa olmaz dedi,orta kalitedeyse koysun bari 2 tane,nası ısrar etsem acaba,sende nası oldu bu 2 emrio durumu?kaliteleriyle ilgili bişey söylendimi sana cnm,çok öptm sağlıcakla kal :)

hoşgeldinizz maşallah benimde ilk randevum 16 nisana beraber bekleriz artık az kaldı ama ben nezamandır gün sayıyorum 14 gün kaldı inşallah hayırlısıyla görüp duyarız bebişlerimizi

saol cnm inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz...sağlıkla hayırlısıyla bi kucağımıza gelselerde bizde rahatlasak...

canım hadi geçmiş olsun. Bana transfer edilen iki emriyo da çok kaliteli dedi doktorum ama 1 tanesi şuan benimle rabbim inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Benim kistlerim olduğu için doktorum 2 tane koymayı uygun gördü normalde 1 bir dedi. Demekki hastalığa göre değişiyo canım doktorum en iyisini bilir sen rahat ol önemli olan iyi kalitede emriyo elde etmek gerisi Allaha kalmış sen içini ferah tut herşey yolunda gidecek merak etme.

canım hadi geçmiş olsun. Bana transfer edilen iki emriyo da çok kaliteli dedi doktorum ama 1 tanesi şuan benimle rabbim inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Benim kistlerim olduğu için doktorum 2 tane koymayı uygun gördü normalde 1 dedi. Demekki hastalığa göre değişiyo canım doktorum en iyisini bilir sen rahat ol önemli olan iyi kalitede emriyo elde etmek gerisi Allaha kalmış sen içini ferah tut herşey yolunda gidecek merak etme.

hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…