2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Nasilsiniz? Kac zamandir giremedim bende hepiniz iyisinizdir insallah yeni hamilelerimiz varsa hepsini kutluyorum baya ilerlemis sayfalar. Tedavi sürecinde olanlar yada sonuc bekleyenler varsa Rabbim hayirli sonuc almayi nasip etsin insallah. benimde yarin randevüm var 4D ultrason yapilacak renkli görcem insallahbebisimi dünden beri heyecan korku sardi yine beni yavrum iyidir insallah yarin cinsiyetide belli olur galiba ayyy ben catlicam ya yarin olsada sag salim mutlu kutlu gelebilsem doktordanda paylassam sizinle güzel haberleri cook korkuyorum rabbim yari yolda birakmasin hepimizi sag salim kavustursun yavrularimiza. Daha agustosa:44: 4 ay var gecermi allahim güc ver sabir ver. Neyse hepinizi öpüyorum allaha emanet olun yarin haber veririm insallah

canım yanlış düşünüyosun rabbim sana o bebeği verecekse 1 de koyulsa 5 de koyulsa farketmiyo..ama transfer öncesi bende senin gibi düşünüyordum doktorum banada 1 tane vereceğim dedi.sırf bu yüzden başka hastaneler bile araştırdım,yumurtalarım büyümüştü ben transferi 2 tane yapacak yer aradım,ama sonra yanlış düşündüğüme ve doktorumla devam etmeye karar verdim..bende 5 yumurta toplandı 4 olgun çıktı.3 tanesi döllendi..3.gün embriyolog şuan 3üde yaşıyo o yüzden 5.güne gideceğiz dedi.5.gün transferde sadece 1 tanesi canlı kalabilmiş.ve o birtane şuan benimle inşallah hep benimle kalır ve kucağıma gelir..o yüzden kafanı takma doktorun nasıl diyosa öyle iyisi diye düşün..rabbim verecekse emin ol seninle kalacaktır o tek embriyo..

Evet yaa sorma kanama falan yok ama doktor devam et dedi progenx iğne -jel-coraspin-folbiol-estrofem hala devam ediyorum bunlara artık iğne yapacak yer bulamıyor hamşireler

bende progenex iğne folbiol ve coraspin kullanıyorum estrofem ne için onu bana vermedi doktor.

kızlar ben yumurta toplamadan sonra hiç iğne kullanmadım..şuan sadece vajinal jel ve elevit kullanıyorum..çok şükür kanamam falanda yok..

Son düzenleme:
Kızlar cok güzel ilerliyorsunuz maaşallah Allah hep böyle mutlu etsin hepimizi.Birde ben cumartesi güzel haberler alabilsem inşallah Allahım isterse olur kısmetimizde varsa göreceğiz.dualarınıza ihtiyacım var hakkımızda hayırlısı artık.

Kızlarrrrrr ben geldim bir süreliğine anneme gitmiştim orada internet olmadığı için giremedim geçmiş pek okuyamadım listemizin güncellemesi için bana yardım edermisiniz

hoşgeldin canımm bebiş nasıl benide hamiş yazabilirsin 16 nisanda kese ve kalp atışı usgm var tedavi masrafımda 4500tl ilk denememdi

canım inşallah alırsın güzel haberleri bizede verirsin inşallah hepimizinki sag salim hayırlısıyla bebişlerle sonuçlanır
kızlar ben yumurta toplamadan sonra hiç iğne kullanmadım..şuan sadece vajinal jel ve elevit kullanıyorum..çok şükür kanamam falanda yok..

canım bende transferin ertesi günü bi igne yaptım göbekten başkada yok benimde vajinal jel elevit bebe aspirini kullanıyorum transferin 6. 7. gününde kahve lekelenmem oldu şu üstüne görme denilen şey çok şükür başkada bişi olmadı allahım hepimizin yardımcısı olsunn

cnm bizde sorun morfoloji ve ileri hareketti. bende sorun yoktu şimdiye kadar ama rahmim sola yatıkmış gerçi o gebelik için problem deil dediler ama bi polip görmüştü erdal bey muayenede iyi huylu ama regli ile gider dedi yada küçülür.o hala ne durumda tam emin değilim tutunmayı engellermi ama bu polip senin kistlerden farklı mı oluo cnm,öptm sevgiler...

cnm ne güzel yazmışsın çok saol senin adına da çokkkkkkkk sevindim,kaç haftalık bebişin,inşallah Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip eder,herşey yolunda gitsin,çok öptm!

cnm ne güzel yazmışsın çok saol senin adına da çokkkkkkkk sevindim,kaç haftalık bebişin,inşallah Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip eder,herşey yolunda gitsin,çok öptm!

amin canım inşallah...rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin...5+6 haftalık henüz çok küçük kendini göremedim bile inşallah sağlıkla gelir elimize..

günaydınnnn arkadaşlarr keyifler nasıl???? şuan hamile olan arkdaşlar ben---- clexane 0.4----- kullanıyorum,ayrıca prognexy,folik asit,korasprin kullanoyurmm..siz hangi ilaçları alıyorsunuz???

özellikle clexane hem çok pahalı hemde ağrısı çok oluyor...doktor 10. haftaya kadar devam edeceksin dedi,sizlerde nasıl uyglaqnacak????grşrz

hayatım tşk ederim neyse ben ozaman ağdayı şuan için hiç düşünmüyeyim ne olur ne olmaz

hayatım inşallah kesen güzel büyümüştür dualarımız seninle rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin

Sanada günaydın canım bende bir tonnn ilaç kullananlardanım kullandıklarım : prognexy iğne ,folik asit,corasprin,estrofem,crinone jel hepsini hergün 1 er kere kullanıyorum

hamişlerrrr napıyosunuzz belirtiler şikayetler başladımı bende gögüs hassasiyeti bide arada kasıklarımda batmalar sıcak basmaları halsizlik uyku filan var sizlerde ne varrr

hamişlerrrr napıyosunuzz belirtiler şikayetler başladımı bende gögüs hassasiyeti bide arada kasıklarımda batmalar sıcak basmaları halsizlik uyku filan var sizlerde ne varrr

Canım bende kasıklarıma batmalar oluyo,ara sıra agrı şeklinde sürebiliyo,akşamları uyku bastırıyo erkenden uyuyorum,çok çabuk yoruluyorum başka bir değişiklik yok bende şimdilik...

Uykuuuuuuu yazarken bile esniyorum ,göğüs acısı bazen dokunamıyorum bile ,ara ara kasık ağrısı ve batmaları şimdilk bu kadar bulantı veya aşerme yok şimdilik bakalım zaman ne gösterecek

amin canım inşallah...rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin...5+6 haftalık henüz çok küçük kendini göremedim bile inşallah sağlıkla gelir elimize..

amin cnm inşallah! benim transfer yarın,3.gün transferi olsun dedi doktor,5.güne gidebilceklerini sanmıo demekki, ama öyle ise benim rahmimde de ilerleyemez ki gelişimleri en iyi ortam doğal ortam dedi ,4 tane sağlıklı kalmış onca embriyodan,onlardan da en iyisini yarın görcez dedi,moralsiz hissediom kendimi,öptm cnm

canım 3.gün embriyosu ile hamile olan arkadaşlar var burda...sana dediğim gibi allahtan umudunu kesme nasibinde varsa 3 yada 5.gün olması fark etmez sana tutunur...yeterki rabbim ol desin...inancını ve umudunu kaybetme..allah yardımcın olsun zor işin kolay olsun inşallah..

cnm bugün aradılar yarın transfer olcak yani 3.günü.okadar döllenmiş yumurtadan sadece 4 tane kaldı sağlıklı onlarında 5.güne gitme şansları yok sanırım,riske atmak istemedi doktor tabi ama 5.güne gidemeyen bi embriyo bana transfer edildikten sonra da gelişemez ,devam edemez ki,çok bozuldu moralim... senin kaçıncı gün transferi yapılmıştı cnm,kib!!

mckocaman sana göndermiştim cnm ben bu mesajı :))

Son düzenleme:

canım sen nekadar karamsarsın lütfen gönlünü fereh tut bak aynı şey bendede oldu 6 yumurtadan sadece 2 si kaldı ve onlar 3. gün transfer edildi beklemek istemedi doktor demekki anne rahmi daha elverişli sonuçta laboratuar ortamında nekadar sağlıklıdır emriyolar en iyisi doğal olan yerdir diye düşünüyorum ben, örneğim işte hatta benim yumurtam perşembe toplandı cumartesi transferim oldu tam 3 gün bile değil. Sen lütfen moralini yüksek tut çok önemli çünki birde ben transfere bir gün kala ananas yedim ve transferden sonra 4 gün daha devam ettim hergün 1 dilim iyi geldiğini duymuştum tavsiye ederim.

canım emrriyo sayısı ve transfer edilen gününden daha önemli olan emriyonun kalitesidir eğer sana 1.kalite verilirse tutunma şansıda fazla olur ama yinede herşeyden önce rabbimin ol demesi lazım bol bol dua et manevi olarakta rahatlamanı sağlar....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…