2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

merhaba arkadaşlar malesef bu defada olmadı yine aynı hüsranla bitti ve bende bittim . o kadar emek boşa gitti ama allahın takdiri nasip böyleymiş:....

çok geçmiş olsun..biliyorum ne desem boş ama düşünmemeye çalış lütfen hem ben çok duydum olumsuz tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kalanı hatta bu başlıkta da var dondurulmuş embriyo için hazırlanırken hamile olduğunu öğrenen...sen emeklerim boşa gitti diye değil de bu sefer ki hayırlısı değilmiş diye düşünmeye çalış..inşallah en yakın zamanda buraya hamile olduğunu yazarsın

Alllah sabırlar versin inş. gerçekten zor ama eğer inanıyorak vereninde alanında Allah olduğuna ozaman sabretmemiz gerekiyor ..Ayette demiyormu allah.. Sizin şr bildiğinizde hayır bildiginizde ser vardır .. en iyiyi allah bilir bize düşen teslim olmak.. alllahu tealal bizlerede tüm bebek özlemiylede yananlara hayırlı .saglıklı .sıhhatli evlatlar nasip etsin ( bizede inş.. )

[/QUOTE]

Canım gelmiyorsun artık buralara nasılsın bebek nasıl bir ara listeyide güncellermisin tatlım kendimi listede hamiş olarak görmek istiyorum

yine bennnnn
10. gün 184
12. gün 330
14. gün 510 rabbimşükürler olsunnn bitti artık kan vermelerimm 16 nisana kese randevum var rabbim hepimize hayırlısını nasip etsinnn sag salim anneli babalı akıllı huzurlu hayırlı evlatlar versinn

selam canımm korkmaa sevinnn artmış ya işte önemli olan ooo muayneyi drun mu önerdi rabbim hepimize hayırlısını versinnnn

Gözün aydın canım çok sevindim bende cumartesi günü gideceğim bebişi görmeye dün yine meraktan kan testi yaptırdım 4666 çıktı görene kadar huzur yok anlayacağın hepimiz için ALLAH tan hayırlısı darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşların başına

sagol canımm yaa daha inanamıyorum kiii bende yaptırırım herhalde duramam maşallah sonucun ne güzel
şimdiden başaldım usg günü nasıl gelir bilmiyorum rabbim korktugumuzla imtihan etmesin bizi

sagol canımm yaa daha inanamıyorum kiii bende yaptırırım herhalde duramam maşallah sonucun ne güzel
şimdiden başaldım usg günü nasıl gelir bilmiyorum rabbim korktugumuzla imtihan etmesin bizi

Amin canım ALLAH sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin..

selam!hamilelik haberiniz beni çok mutlu etti hem sizin hem kendi adıma,bende IVI ye gidiorum çünkü doktorum erdal bey gerçi.. kendinizle ilgili biraz daha bilgi verirseniz çok iyi olur,bana moral verici olabilir,yaşınız kaç ,ilk denememi,sorun neydi acaba? benim ilk denemem de yaşım da 28,sperm faktörü ve çok heyecanlıyım,korkuorum hayalkırıklığı yaşamaktan görüşmek üzere, tekrar tebrikler !!

canım teşekkür ederim. Benim sorunum çikolata kisti yaklaşık 1,5 yıldır bebek istememize rağmen olmadı. Yaşım 28 benim de ilk deneyimim ve allahın izni ile ve emre beyin aracı olmasıyla bebeğim tutundu. Keseyi gördük çok şükür sıra kalp atışlarına geldi 15 gün sonra gidicem inş. herşey yolunda gider. Seninde tedavin hayırlı olsun erdal bey de çok iyi bi doktormuş merkez olarak da iyiler inşallah sende güzel sonuçlar alırsın. Şuan hangi aşamadasın? korkmana,sitres yapmana gerek yok inşallah herşey yolunda gidecek merak etme güzel haberler alıcaz inşallah.

selam canımm korkmaa sevinnn artmış ya işte önemli olan ooo muayneyi drun mu önerdi rabbim hepimize hayırlısını versinnnn

............

mrhba cnm,muayene durumum henüz belli değil. 3. kez kan testi vericem. pazar günü farklı bi merkezde yaptırmıştım doktorum bunu kabul etmedi,kendi merekzimde acıbademde 2. kez tahlil vercem öğleden sonra.

ya çok ilginç ama muayen tarihi felan vermedi,doktorumun danışmanı bana,sadece kan testi vereceksiniz,ve artık kendinize doktor belirleyin dedi. böyle saçmalık olurmu??? yani ilk muayeneyi kendi doktorum yapmayacak mı?sadece kan testi veip hamile olduğumu öğrenip kesecekler mi ilşkilerini?sizde de öyle oldumu?

Malesef bazı merkezler gebelik takibi yapmıyorlar canım yani başladığın doktorla devam edemiyorsun
Benim ALLAHtan öyle değil doğuma kadar aynı doktorla gideceğim İnşALLAH

günaydın arkadaşlar

artık gelmiyo kimse topige

herkes bebeği aldı kaçtı...
neler yapıyosunuz bakalım....

Ben işten fırsat buldukça giriyorum buralardayım cumartesi bebeği görmeye gideceğim heyacan dorukta evet malesef az kişi kaldık bebeğini alan gidiyor gerçekten
sen nasılsın bebek nasıl

Ben işten fırsat buldukça giriyorum buralardayım cumartesi bebeği görmeye gideceğim heyacan dorukta evet malesef az kişi kaldık bebeğini alan gidiyor gerçekten
sen nasılsın bebek nasıl

saol cnm ya iyiz çok şükür...şişkinliğimin dışında bi problem yaşamıyorum birde ara sıra kasık batmalarım oluyor o kadar ama çok şişkinliğim var..bende pazartesi doktora gidicem inşallah iyi haberler alırız hepimiz...benim transferden sonra bu gün 17.günümdü merak ettim acaba kaç olmuştur diye bi test daha yaptırdım maşallah 5634.22 çıktı..çok şaşırdım 3000 falan bekliyordumm..halbuki doktorum ilk testen sonra ikinciyi bile istemedi ama ben meraktan duramıyorum...:89:

Merhabalar canım degerlerin maasallah ne guzel içinizde en ilginciniz benim galiba 2kan tahlili yaptırdım Cumartesi kontrol:) dün idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı herhalde düşmemiştik dımı degerim ? kızlar çok tuvaletim geliyor birde karnımda bişeyler yerinden oynayacak gibi bir his var yatarken falan sizde oluyormu?fare yakalanmadı kayınvalidemde kalıyoruz onun için sadece aksam esimin tlf giriyorum sizi hiç unutmam yoksa:) çok umutluyum insallah degerler. Düşüp hayal kırıklığı yasamam hepinizi öpüyorum

inşallah ALLAH'ım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder! ben 1 haftadır iğne kullandım ama bugünkü kotrolümde gördümki toplam 15-16 yumurtadan sadece 5-6 tanesi 15-16 milim.geri kalanları 9-10-11-12 karışık yani güya pazar yumurta toplama var ama bunlar nası 18 milim olcaklar 2 günde anlamadım...yarın gene gitcem bakalım..senin kaç yumurtan toplandı,kaçı döllendi ve devam etti ?kaç embriyo oluştu,ve 1 tane mi transfer ettiler? ben şans artsın die 2 istiorum ama doktor ikiz gebelik riskli dio,sanki ikisi de tutcak :) bana da 1 transferde şansımız çok az gibi gelio emriyologları falan nası cnm,yumurta toplama işlemin zor oldumu zaten anestezi alınıo tabi ama, genede korkuorum.. çok öptm şimdilik,merkezle yada süreçle ilgili yazarsanız bişeyler moral olur bana ,görüşmek üzere!!

selam canım bende ilk kanı merkezde ikinciyi başka bi yerde yaptırdım benden aynı yerde 2. bi kan daha istediler verdim çünkü çalışma referansları farklı oluyo dedi sorun yapmadılar illa gel diye ben tahlillerden sonra telf. görüştüm 16 nisanda merkez kendi ilk usgsini kese kalp atışına randevu verdi gittigin yer sadece tüp bebek merkeziyse evet ilgilenmiyolar gebelikle ama kadın dogum üzerine olunca havada kapıyolar neyse yaaa bunları takma bide kafana bebegini yormaa çok daha iyi bi yer bulursun inşallah

günaydın arkadaşlar

artık gelmiyo kimse topige

herkes bebeği aldı kaçtı...
neler yapıyosunuz bakalım....
günaydınnn canımmm ben hemen hergün burdayımm bakınıyorum yazıyorum napiyolar neolmuş diye mutlaka ugruyorum seni göremiyorum sen nerelerdesinnnnn
yaaaa benimkini niye 1 ay sonrasına verdilerrr transfer sonrası tam 1 ayy olcak benim gittigimdee degerinede maşallahhh uçmuşşş
benimde varrr o geçmeyen şişkinligim batmalarım bide sıcak basmalarım çok oluyo halsiz oluyorumm

evet canım en erken senin kontrolün düşmemiştirrr idrara daha geç karışıyo diye biliyorum kanda hemen çıkıyo endişelenmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…