2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

günaydın canlar beni korku sardııı sabaha karşı kasıklarımda çok agrı vardı şimdi biraz hafifledii öglen 2.testimi vericem allahım yardım etsin inşallah melegim benimledirrrr

maşallah canım tebrikler hayırlı olsunn inşallah darısı bize olsunnn

Tebrikler.Aranıza yeni katıldım benimde transferimin 9. günü çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak gibi.Çarşamba test günüm

hayırlı olsun tedavin cnm bu heyecana alış hiç bitmiyo ben 10.gün kanda baktırdım 184 dü bugün 13.gün yine test yaptıracam aynı korku heycan varda varrrrr allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh

Gunaydın tebrik ediyorum hayırlı olsun artik bence korkularin kalmasindegerin cok iyi meleginde seninle insallah saglikla kucaginada alicaksin.Benim bugun 10.gunum ama doktor testi 12.gun verdi bekliyorum

Maşallah!! Kız sırf senin için bugün İnternet'e girdim, çok çok tebrik ediyorum seni!!! Çok iyi bir degerin var!!! Hamilesin canım!!

...........

ay cnm çok teşekkür edrim beni merak ettiğin için inşallah öyleyimdir cnm,sanırım bebeğimi görene kadar inanamıcam,hayal gibi geliyor...belki de bi terslik olursa diye çok kendimi kaptırmak istemiyoruumyarın doktora gidicem
inşallah güzel sonuçlar alrım..sen nasılsın?kaçtı senin sonucun?beb,nim muhtemelen tek olacak,ben zaten ikiz istemiyordum,bakamamam diye rabbim kalbime göre verdi şimdilik:):)

..................

sağol cnm,elbette umutsuz değilim,sadece dua ediyorum rabbim sonuna erdirsin diye...sende sıkma canını gün doğmadan neler doğar,değerlerin dahada artacak inşallah...önemli olan ,bu değilmi?geç olsun güç olmasın,dua ediyorum sana cnm ,umudunu kesme

merhaba arkadaşlar malesef bu defada olmadı yine aynı hüsranla bitti ve bende bittim . o kadar emek boşa gitti ama allahın takdiri nasip böyleymiş:....

merhabalar ben geldim veeeeee HAMİLEYİMMMM 12,GÜN DEGERİM 330 maşallah
:118::124:
sanırım aşagıya bi yere 13.gün yazmışım ama 12.günüm bugünn inanmıyodum şimdide kalp atışına kadar beklicez acabalarla
allahım korktuklarımıza ugratmasın hepimizin gönlünün muradını versinnn

Son düzenleme:

Maşallah çoook sevindim darısı bizim başımıza inşallah.Senin kaçıncı gün transferiydi?

Gözün Aydın canım Allah sonuna kadar mutlu etsin insallah hepimizin yüzü güler

maşallah canım tebrikler hayırlı olsunn inşallah darısı bize olsunnn

inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım hayırlı olsun

Maşallah gittikçe çuğalıyoruz bu ay ne kadar uğurluymuş Allah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.

Bügün benim İlk ultroson günümdü sabah gittim ve fasülyemi gördüm kese oluşmuş arkadaşlar, 15 gün sonra kalp atışları için gidicem rabbim duymayı da nasip eder inş. Çok güzel bi duygu allahım herkeze tattırsın.

Gözün Aydın canım Allah sonuna kadar mutlu etsin insallah hepimizin yüzü güler
sagol hayatım inşallahhh hepberaber bebişlerimizle

sanada maşallahh canımm inşallah hayırlısıyla duyarsın kalp atışınıda duaların içinda aminnnnnnnnninşallah
benimde 10 günsonra ilk usgm inşallah bizde görürüz kesemizi

slm arkadaşlar,bugün 2. kan tahlilimi verdim.14. gün 193 çıktı..12.gün 103 çıkmıştı. ya sanki çok yavaş ilerliyoruz bişey olmaz demi?perşembe günü tekrar kan vericem ve muayene olcam.çok korkuyorum bişi olcak diye

Maşallah maşallah darısı başıma off benim doktorda amma bekletti 31 mart gelirmi daha 3 gün varr çatlayacağım valla

Canım canını boşa sıkıyorsun doktorlar her ne kadar ikiye katlaması gerek deselerde normalde %60 artması gerekmiş yani seninki %60 tan fazla artmış bu durumda sıkma canınıııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…