Iyi akşamlar arkadaşar çok uzun zaman gelişmeleri anlatamadım inanın çok güzel şeyler oldu ben hayatımda böğle hecan yaşamadım biliyorsunuz değerim 52 çıkmıştı sonra değerim takip edildi her kan verdiğimde hecandan ölecek gibi oldum allahıma şükürler olsun herşey yolunda gitti herşeyden emin olmadan yazmak istemedim hamileyimmmmmmmmmmmm hatta kesemizi hatta ufaktan kalp atışını bile gördükkkkk
Tebrikler.Aranıza yeni katıldım benimde transferimin 9. günü çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak gibi.Çarşamba test günüm
hayırlı olsun tedavin cnm bu heyecana alış hiç bitmiyo ben 10.gün kanda baktırdım 184 dü bugün 13.gün yine test yaptıracam aynı korku heycan varda varrrrr allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh
Maşallah!! Kız sırf senin için bugün İnternet'e girdim, çok çok tebrik ediyorum seni!!! Çok iyi bir degerin var!!! Hamilesin canım!!
sanırım ne demen kuzum sen hamişsin allaha şükürler olsun
Maşallah canım çok sevindim degerin çok iyi umutsuzum deme sakın ben ne yapayım 36 çıktı evet sayım 2kat arttı ama ben hiç bu sekilde bir deger görmedim buradadoktor direk Cumartesi gel ultrasonla bakalım dedi bilmiyorum ALlahima sığındım bekliyorum.
merhabalar ben geldim veeeeee HAMİLEYİMMMM 12,GÜN DEGERİM 330 maşallah
:118::124:
sanırım aşagıya bi yere 13.gün yazmışım ama 12.günüm bugünn inanmıyodum şimdide kalp atışına kadar beklicez acabalarla
allahım korktuklarımıza ugratmasın hepimizin gönlünün muradını versinnn
Maşallah çoook sevindim darısı bizim başımıza inşallah.Senin kaçıncı gün transferiydi?
merhabalar ben geldim veeeeee HAMİLEYİMMMM 12,GÜN DEGERİM 330 maşallah
sanırım aşagıya bi yere 13.gün yazmışım ama 12.günüm bugünn inanmıyodum şimdide kalp atışına kadar beklicez acabalarla
maşallah canım tebrikler hayırlı olsunn inşallah darısı bize olsunnn
merhabalar ben geldim veeeeee hamileyimmmm 12,gün degerim 330 maşallah
Sanırım aşagıya bi yere 13.gün yazmışım ama 12.günüm bugünn inanmıyodum şimdide kalp atışına kadar beklicez acabalarla
sagol hayatım inşallahhh hepberaber bebişlerimizleGözün Aydın canım Allah sonuna kadar mutlu etsin insallah hepimizin yüzü güler
inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
sagol canımmm aminn inşallah 10. gün 184 çıkmıştı ama kendime bile söleyemiyodum hamileligimi artık emin oldum rabim hepimizinkini daim etsin
canım hayırlı olsun
Maşallah gittikçe çuğalıyoruz bu ay ne kadar uğurluymuş Allah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.
Bügün benim İlk ultroson günümdü sabah gittim ve fasülyemi gördüm kese oluşmuş arkadaşlar, 15 gün sonra kalp atışları için gidicem rabbim duymayı da nasip eder inş. Çok güzel bi duygu allahım herkeze tattırsın.
Maşallah gittikçe çuğalıyoruz bu ay ne kadar uğurluymuş Allah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.
Bügün benim İlk ultroson günümdü sabah gittim ve fasülyemi gördüm kese oluşmuş arkadaşlar, 15 gün sonra kalp atışları için gidicem rabbim duymayı da nasip eder inş. Çok güzel bi duygu allahım herkeze tattırsın.
slm arkadaşlar,bugün 2. kan tahlilimi verdim.14. gün 193 çıktı..12.gün 103 çıkmıştı. ya sanki çok yavaş ilerliyoruz bişey olmaz demi?perşembe günü tekrar kan vericem ve muayene olcam.çok korkuyorum bişi olcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?