• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Kızlar adetimin geciktiğini yazmıştım size. Test yapmıştım ve negatifti. Sonradan 8.dakikada silik çizgi çıktı şokkk yaşadım o siliğe bile hasrettim. Daha önceki yıllar 2 saat bile tutardım o testleri siliği bile görebilmek için. Sürekli sancım vardı her an adet olucam gibi söylemiştim. Bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu sefer silik çizgim iice yok olmaya başlamıştı. Eşime itiraf ettim artık eşim hemen heveslendi ve hastaneye gittik.kanımı verdim. O bekleyis sırasında cenazemiz varmış gibi ben ağlayarak eşim elini başına kaptmış dua ederek bekledik. yalvardım Rabbime sen yaratansın, yoktan var edensin rabbim hayırlı, sağlıklı evlat ver diye. senelerceee denemeler ,takipler, aşılamalar olumsuz. hemşire getirdi tebrikler dedi. sonucu elime almaya bile korktum çünkü doğru olamazdı. ağlayarak aldım sonucu. sonuç: hcg 14,55. biri bile görememiş biri olarak bi an sevindim ve yürürken eşime çok düşük değer dedim. eşim kötümsersin diyordu ama gözleri ışıl ışıldı canım yandı bi annnn içimden yine olmadı dedim ve doktorun odasına girdik. doktor sonuca baktı ve, ya bebeği kaybetmişsiniz yada şu an kaybediosunuz dedi. yakında kanamanız başlar dedi.
Tam tüp bebeğe başlarken şimdide bu çıktı. Şu an perişan durumdayım. sanırım ocak ayında başlıyamıycam ben:((((((

geçmiş olsun cnm üzüldüm inan.ama şükür et belliki sağlıksız bir gebelik ya biraz büyüyüp düşük olsaydı. 2 kere kürtaj olmak zorunda kaldım düşük yüzünden Allah kimseye yaşatmasın.buna da şükür ve kendiliğinden hamile kalmışsın belli olmaz diğer sefere belki tedaviye gerek kalmaz.Allahım sağlıklı hayırlı bebekler nasip ets,in.

canım benimm çok geçmiş olsun..şu an ne desem seni teselli etmiycek biliyorum..ama Allah sana sağlık versin bitanem..herşeyde bi hayır vardır. tekrar geçmiş olsun :((((
haklısın canım herşeyde bi hayır vardır.çookkk teşekkür ederim rainekincim.

hem çok kötü bi haber tabi allahım sabır versin ama hem de güzel bi tarafı var demekki kafandan silince hamile kalabiliyorsun..silik çizgiye bile hasretiz dediğin gibi..bu demek oluyo ki önümüzdeki bi kaç ay daha normal yolla deneme şansın var..güzel tarafından bakalım canım allah yardımcn olsun..
çokkk şaşkınımm hala kaldığıma inanamadım ama bi yandan da sağlıklı bi gebeliğim yada çocuğum olmuyormu diye korku vesvese bastı. hevesim kursağımda kaldı esracım. o çizgiyi görmek yetmiyomuş:(. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı ve sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin. amin canım çook teşekkürederim
canım geçmiş olsun, umudumuzu yitirmek yok. herşeyde bir hayır vardır...
çok teşekkürederim durucum. haklısınız Allah herşeyin hayırlısını versin
geçmiş olsun cnm üzüldüm inan.ama şükür et belliki sağlıksız bir gebelik ya biraz büyüyüp düşük olsaydı. 2 kere kürtaj olmak zorunda kaldım düşük yüzünden Allah kimseye yaşatmasın.buna da şükür ve kendiliğinden hamile kalmışsın belli olmaz diğer sefere belki tedaviye gerek kalmaz.Allahım sağlıklı hayırlı bebekler nasip ets,in.
Rabbim herkese şifa versin canım. 3sene olmadı olmadı tam bu ayı buldu. ama bugün daha iyiyim fakat şu kanama düşük ne zaman olcak onu bekliyorum.:(. hepinize çoooooooooooook ama çooooooooooooooooooooook teşekkürederim kızlar.Allah sizlerden razı olsun Rabbim kimseye bu ve benzeri sıkıntılar yaşatmasın. ben artık ocak adetimin bile ne zaman geleceğini bilmediğimden ve düşük sonrası tüp olmayacağından başlayamıycam ama kalbim ve yazılarım sizlerle olcak. tecrübeleriniz ve sürecinizi heyecanla takip edin arkanızdan gelcem İNŞALLAH. RABBİMM yardımcınız olsun. dualarla gidin. dualarım hep sizinle olacak.tekrar çoook teşekküederim desteğiniz için. hepinizi kucaklayarak öpüyorummmm.

merhaba arkadaşlar kaç gündür hayat telaşından giremedim. 16sı itibariyle adet oldum 5 ocakta hayırlısı ile ilaçlara başlayacağım şimdiden heyecanlıyım şubat tatiline gelecek uygulama iyi olacak tatil dinlenirim öğretmenim ben fazla izin almamış olacağım bir sorum olacak bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim benim 2 aşılamadada çatlatma iğnesine rağmen yumurtam çatlamadı şimdide çatlatma iğnesi verildi bunu vurulunca yumurta toplanıyormuş ya çatlamazsa toplamayacaklarmı merak ettim niye çatlamazki bu anlamadım offfff ya hepimizin gönlüne göre versin allah benide listeye eklediğiniz için teşekkürler fakat adım kardelenst olacaktı herkese allah kolaylık ve sabır versin inşallah....:5: :5: :5:

ufff ya ben yine çok kaptırdım kendimi bebek odalarından,eşyalarından,oyuncakçı sitelerinden kendimi alamıyorum.. sadece ben mi böyleyim??:37:

selam hanımlar bende yarın itibariyle lucrin koldan iğneye başlıyorum uzun protokol uygulanacak tedavimiz için...kusura bakmayın ya konuya ortasında atladım.5 yıllık evliyim ilk 2 sene düşünmedik eşimle daha sonra da bazı sağlık sorunlarıyla ilgili olarak ertelemiştik bebek olayını ta ki geçen seneye kadar artık yaşımız geçmeden bebeğimiz olsun dedik aaaa o da ne bende yumurtlama problemi varmış neyse klomen ovitrelle kullandım 3 kez hep sonuç hüsrandı doktorum rahim filmi istedi ekim ayında çektirdim tüplerle ilgili bi sıkıntı yok her ikisi de açık çıktı.eşimde bulunduğumuz yerde ki devlet hastanesinde bir kaç kez sperm testi yaptırdı sorun yok dediler sonra burada ki bir doktorum isterseniz bir merkeze gidin burada benim yapacak pek bişeyim yok dedi.bizde tamam dedik araştırmaya başladık.konyada eurofertil tüp bebek merkezinde tedaviye başlamaya karar verdik kasım ayında.konuştuk bir de öğrendikki eşimin spermleri yavaşmış ve az da olsa şekil bozukluğu varmış nasıl sinir oldum anlatamam bir de devlet hastanesi olacak ama sonuçlar yanıltıcı olmuştu bizim için biz hep sebepsiz infertilite diye ona göre araştıyorduk.neyse uzun lafın kısası 2 aralıkta gittik merkeze doktorla görüştük doğum kontrol hapına başladım adet tarihimde değişiklik ve kist oluşmasın diye.yarın itibariyle koldan iğneye başlıcam adetimin 2.gününe kadar kullancam sonrasında da hem göbekten hem de koldan iğnelere devam edeceğiz.ocak ayında da yumurtalarım toplanacak rabbim hayırlısını versin hepimiz için bakalım neler olacak

hoşgeldin canım..herkesin hikayesi farklı farklı ama sonumuz hep :49: mutlu olur inşallah..hayırlı olsun tedavin..:46:

merhaba arkadaşlar ben de bugün uzun protokol ile başladım lucrin günde 10 ünite göbekten. 2. tüp bebek denemem bu kez farklı bir yerde yaptıracam ama bu sefer lucrinin yanına çocuk aspirini vermediler neden acaba :23: herkese bol şans :3:

discovery channel da çookgüzel bi doğum öncesi yaşam belgeseli var..kaçırmayın arkadaşlar..bir haftadır bekliyorum bunu...

cnmm yaaaa inşallahh herşeyy gönlüncee olurrrrr ama yapmaa stressssssss

Doğru söylüyorsun ama yapamıyorum öleceğim stresten

Ben de ocakta pgt li tüp bebek deniyorum. Yaş 35, hastane: Memorial, neden genetik problem ve rezerv azlığı .

Allah hepimizin yardımcısı olsun amin...

Canım aramıza hoşgeldin

Aramıza kabul ettiğmız için teşekkür ederim. 33 yaşındayım ve bu ay tüp bebek tedavisine başlamak ve başlamamak arasında kaldım.anne olmayı çok istiyorum.tedavi aşamalarını yazmıştım.kararsızlığımın 2 sebebi var ilki kayserıde tedavi olacağım ben tokatta yaşıyorum ve çalışıyorum yol ve izin problemi diğer sorun ise tedavimi yapacak yer ile ilgili çok bilgim yok.kayserili arkadaşlar varsa onlardan da yardım istiyorum.buradaki tüm arkadaşlarım ve ben inşallah muradimiza kavuşuruz.destek ve moral istiyorum hepimizden:26:

Canım ekliyorum seni

Kızlar adetimin geciktiğini yazmıştım size. Test yapmıştım ve negatifti. Sonradan 8.dakikada silik çizgi çıktı şokkk yaşadım o siliğe bile hasrettim. Daha önceki yıllar 2 saat bile tutardım o testleri siliği bile görebilmek için. Sürekli sancım vardı her an adet olucam gibi söylemiştim. Bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu sefer silik çizgim iice yok olmaya başlamıştı. Eşime itiraf ettim artık eşim hemen heveslendi ve hastaneye gittik.kanımı verdim. O bekleyis sırasında cenazemiz varmış gibi ben ağlayarak eşim elini başına kaptmış dua ederek bekledik. yalvardım Rabbime sen yaratansın, yoktan var edensin rabbim hayırlı, sağlıklı evlat ver diye. senelerceee denemeler ,takipler, aşılamalar olumsuz. hemşire getirdi tebrikler dedi. sonucu elime almaya bile korktum çünkü doğru olamazdı. ağlayarak aldım sonucu. sonuç: hcg 14,55. biri bile görememiş biri olarak bi an sevindim ve yürürken eşime çok düşük değer dedim. eşim kötümsersin diyordu ama gözleri ışıl ışıldı canım yandı bi annnn içimden yine olmadı dedim ve doktorun odasına girdik. doktor sonuca baktı ve, ya bebeği kaybetmişsiniz yada şu an kaybediosunuz dedi. yakında kanamanız başlar dedi.
Tam tüp bebeğe başlarken şimdide bu çıktı. Şu an perişan durumdayım. sanırım ocak ayında başlıyamıycam ben:((((((

Canım çok geçmiş olsun

neldelin canım, listede benim merkez "anakara" olmuş onu bir düzeltirmisin:))

Tabiki canım

merhaba arkadaşlar kaç gündür hayat telaşından giremedim. 16sı itibariyle adet oldum 5 ocakta hayırlısı ile ilaçlara başlayacağım şimdiden heyecanlıyım şubat tatiline gelecek uygulama iyi olacak tatil dinlenirim öğretmenim ben fazla izin almamış olacağım bir sorum olacak bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim benim 2 aşılamadada çatlatma iğnesine rağmen yumurtam çatlamadı şimdide çatlatma iğnesi verildi bunu vurulunca yumurta toplanıyormuş ya çatlamazsa toplamayacaklarmı merak ettim niye çatlamazki bu anlamadım offfff ya hepimizin gönlüne göre versin allah benide listeye eklediğiniz için teşekkürler fakat adım kardelenst olacaktı herkese allah kolaylık ve sabır versin inşallah....:5: :5: :5:

Düzeltim

:nazar::emir_bebek:TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR:nazar::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

[TABLE="class: grid, width: 770"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]NEDENİ
[/TD]
[TD]MERKEZİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEMESİ
[/TD]
[TD]HANGİ AŞAMADA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neldelin
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1979senem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzgüllüm
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ANKARA TIP FAKÜLTESİ
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kedersiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevalçicek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
Kan pıhtılaşma

[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lara

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]GELECEK TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acelya30
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BURSA ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durulife
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Yumurta rezervi
[/TD]
[TD]ANKARA BAŞKENT ÜNV.

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banada
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BÜRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selo26

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Azoospermi
[/TD]
[TD]MEMORİAL
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]EGE ÜNV.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morena

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Ocak-Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]GATA
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]skyline
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]AKAY TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BELÇİKA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]6.deneme
[/TD]
[TD]ocak adetinde başlayacak

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bilseker11
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yumurta azlığı ve kalitesizliği
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainekin
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]azalan over rezervi
[/TD]
[TD]ETLİK ZÜBEYDE HANIM
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelenst
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Açıklanamayan infertilite
[/TD]
[TD]KARADENİZ ÜNVİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su1938
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]Erkek faktör
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chnb
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]Genetik ve over rezervi azlığı
[/TD]
[TD]MEMORİAL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]unyeliarzu
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]KAYSERİDE BİR TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asist

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Over rezervi azlığı
[/TD]
[TD]KOCAELİ ÜNV.
[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

PAYLAŞIMLAR

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mubîn Duası

Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*

Mübin Duası’nın Hikmetleri

Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

40 gün boyunca günde 2256 defa YA RAHMAN desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya MERYEM SURESİ okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)

Çocuk Olması için,

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

KIZLAR LİSTEMİZİN SON HALİİİİİİİİİİ

AYRICA TOPİĞİMİZ CANLANDIRALIM LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
:nazar::emir_bebek:TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR:nazar::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

[TABLE="class: grid, width: 770"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]NEDENİ
[/TD]
[TD]MERKEZİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEMESİ
[/TD]
[TD]HANGİ AŞAMADA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neldelin
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1979senem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzgüllüm
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ANKARA TIP FAKÜLTESİ
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kedersiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevalçicek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
Kan pıhtılaşma

[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lara

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]GELECEK TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acelya30
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BURSA ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durulife
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Yumurta rezervi
[/TD]
[TD]ANKARA BAŞKENT ÜNV.

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banada
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BÜRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selo26

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Azoospermi
[/TD]
[TD]MEMORİAL
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]EGE ÜNV.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morena

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Ocak-Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]GATA
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]skyline
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]AKAY TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BELÇİKA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]6.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bilseker11
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yumurta azlığı ve kalitesizliği
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainekin
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]azalan over rezervi
[/TD]
[TD]ETLİK ZÜBEYDE HANIM
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelenst
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Açıklanamayan infertilite
[/TD]
[TD]KARADENİZ ÜNVİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su1938
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]Erkek faktör
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chnb
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]Genetik ve over rezervi azlığı
[/TD]
[TD]MEMORİAL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]unyeliarzu
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]KAYSERİDE BİR TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asist

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Over rezervi azlığı
[/TD]
[TD]KOCAELİ ÜNV.
[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

PAYLAŞIMLAR

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mubîn Duası

Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*

Mübin Duası’nın Hikmetleri

Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.

40 gün boyunca günde 2256 defa YA RAHMAN desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya MERYEM SURESİ okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)

Çocuk Olması için,

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

KIZLAR LİSTEMİZİN SON HALİİİİİİİİİİ

AYRICA TOPİĞİMİZ CANLANDIRALIM LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNN

neldelincim beni de listeye ekler misin yaş 28 1.deneme konya euro fertil tüp bebek merkezi sebep sperm yavaşlığı yalnız ben iğneye yarın başlıyorum toplama işlemi ocak adetimden sonra olacak dönemi aralık olarak mı belirtmem gerekiyor yoksa ocak mı bilemedim(neye göre belirlediğinizi anlayamadım da)sana zahmet uygun olanı sen yazıver canım:16:

Benim kasımda transfer yapıldı ilk denememdi fakat olmadı bende 2. denemeye karar verdim 4 tane dondurulmuş embriyom var onları kullanıcam bu ayki adetimi bekliyorum transferden sonra şunları yaşamıştım
14.11.2011 tarnsfer tarihim
23.11.2011 pembe bi kanama gelmişti ve kesildi
25.11.2011 ilk başta yine pembe sonra çok yoğun bir adet kanaması geçirdim
ben 25 ni ilk gün olarak saydım ve bu gün 24. günüme girdiğimde sölemesi ayıp ilişkiden sonra çok çok az yine bi pembe kanama oldu anlamadım :( adet oldum sandım ama ne gelen var ne giden bu gün bekliycem bakalım ona göre dr. arayıp salı günü gitmeyi planlıyorum 2. deneme startım başlıyo kısmetse benim tek embriyo koyulcak yine ilkinde olduğu gibi çünki bünyem ikiz bebeği taşımıyo arkadaşlar benim hikayem baya uzun neyse LİSTEYE BENİDE EKLERSENİZ SEVİNİRİM
YAŞ 32
BİZİM HİÇ BİR NEDENİMİZ YOK SEBEPSİZDE DEĞİL YANİ BEN KENDİ İSTEĞİMLE TÜP BEBEK İSTİYORUM
MERKEZ BAHÇECİ FULYA
2.DENEME DONDURULMUŞ EMBRİYO
ARALIK ADETİMİ BEKLİYORUM

aman canım inşallah sonuna kadar hep güzel gider

:14:benim hem sonuçlarım hem raporum çıkmadı :((((((((((

neden çıkmadı neldelin?bir sorun mu çıktı?

Çok geçmiş olsun papatyac, hayırlısı buymuş demek ki Allahtan..
bak sen en azından hamile kalabiliyormuşsun, tüp bebek tedavisine gerek kalmadan normal yolla olabiilrsin inş.
kimyasal gebelik mi yaşadın acaba?

Son düzenleme:
kızlar adet olmama en fazla 3-5 gün kaldı.
yaklaştıkça heyacan sarıyor beni.
çok az kaldı inş. bir aksilik çıkmaz.

kızlar son 2 gün kaldı heyecandan ellerim terliyor :)) çarşamba tedavi başlayacak :46:

valla benimki 5 ocakta ben heyecanımı zor bastırıyorum nasıl olacak ne olacak nasıl olur hep bir merak içim şimdiden kıpır kıpır garip ve karmakarışık duygular içindeyim sana şimdiden allahtan sabır ve kolaylık dilerim....

Neldelin teşekkür ederim. Benim de ilk deneme.4 kez hamilelik geçirdim. 4 ü de doğal. Bir oğlum var 7 yaşında. 2 düşük bir 25 haftalık erken doğum. Eşimde genetik sorun çıktı rezervim azalmış amh değerim 0.3 malesef. İnşallah herkes istediğine kavuşur... Tek embriyo yasası hem iyi hem kötü oldu. Çoğul gebelik riskli gebelik demek. Kayıp çok oluyor. Tek embriyodada şans düşük. Hayırlısı olsun tüm arkadaşlar için...

valla benimki 5 ocakta ben heyecanımı zor bastırıyorum nasıl olacak ne olacak nasıl olur hep bir merak içim şimdiden kıpır kıpır garip ve karmakarışık duygular içindeyim sana şimdiden allahtan sabır ve kolaylık dilerim....

amin canım sağol :)) bende senden farklı değilim walla :)) korku heyecan stresssss ne ararsan var :))) Allah hepimizin yardımcısı olsun :)) :49:

:52::52::52::52::52::52:heycan hepimizde de dorukta kızlar bende 1 hafta filan kaldı baskılayıcı iğnelere başlamama o zmana kadar kendimi firenliyorum :9::9::9::9:ama o iğnelere başlayınca ne olur bilmiyorum yanii:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
neldelin canım benimde bilgilerimi yarım kalamsın tamamla
bizimde sperm problemi yaş 29 canım

Son düzenleme:
Back