sanırım bu gece uyku yok bana yarın 9 da hastanede olacağım canım
ayyyyy mesajını yeni gördüm kusura bakma şu an belkide döndün hastaneden nasıl geçti haydi hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım bu gece uyku yok bana yarın 9 da hastanede olacağım canım
selam bende ocağın ilk haftası tedaviye başlıycam.ilk tüp bebek denemem.iki tane başarısız aşılama geçirdim.yaşım 28.tüplerimden biri kapalı.izmir smyrna da tedavi görcem.Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin...
selam bende ocağın ilk haftası tedaviye başlıycam.ilk tüp bebek denemem.iki tane başarısız aşılama geçirdim.yaşım 28.tüplerimden biri kapalı.izmir smyrna da tedavi görcem.Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin...
ben de subat adetıme muteakıp baslıyorum allahın ıznıyle Allahım hepımızın yardımcısı olsun...
merhaba arkadaşlar ben de bugün uzun protokol ile başladım lucrin günde 10 ünite göbekten. 2. tüp bebek denemem bu kez farklı bir yerde yaptıracam ama bu sefer lucrinin yanına çocuk aspirini vermediler neden acaba herkese bol şans
selam hanımlar bende yarın itibariyle lucrin koldan iğneye başlıyorum uzun protokol uygulanacak tedavimiz için...kusura bakmayın ya konuya ortasında atladım.5 yıllık evliyim ilk 2 sene düşünmedik eşimle daha sonra da bazı sağlık sorunlarıyla ilgili olarak ertelemiştik bebek olayını ta ki geçen seneye kadar artık yaşımız geçmeden bebeğimiz olsun dedik aaaa o da ne bende yumurtlama problemi varmış neyse klomen ovitrelle kullandım 3 kez hep sonuç hüsrandı doktorum rahim filmi istedi ekim ayında çektirdim tüplerle ilgili bi sıkıntı yok her ikisi de açık çıktı.eşimde bulunduğumuz yerde ki devlet hastanesinde bir kaç kez sperm testi yaptırdı sorun yok dediler sonra burada ki bir doktorum isterseniz bir merkeze gidin burada benim yapacak pek bişeyim yok dedi.bizde tamam dedik araştırmaya başladık.konyada eurofertil tüp bebek merkezinde tedaviye başlamaya karar verdik kasım ayında.konuştuk bir de öğrendikki eşimin spermleri yavaşmış ve az da olsa şekil bozukluğu varmış nasıl sinir oldum anlatamam bir de devlet hastanesi olacak ama sonuçlar yanıltıcı olmuştu bizim için biz hep sebepsiz infertilite diye ona göre araştıyorduk.neyse uzun lafın kısası 2 aralıkta gittik merkeze doktorla görüştük doğum kontrol hapına başladım adet tarihimde değişiklik ve kist oluşmasın diye.yarın itibariyle koldan iğneye başlıcam adetimin 2.gününe kadar kullancam sonrasında da hem göbekten hem de koldan iğnelere devam edeceğiz.ocak ayında da yumurtalarım toplanacak rabbim hayırlısını versin hepimiz için bakalım neler olacak
ben de varım dedım ama kimse sallamadı ya
ben birbuçuk ay içinde raporu alıp tedaviye başladım canım.madem smyrna da başladın bir yandan da rahim filmini al yaptırdığın tahlillerde varsa al yanına ege üniversitesi tüp bebek hastanede 2. katta.inan personeli seçme.hepsi birbirinden tatlı.asık surat yok ben şu an beklemedeyim tüp bebek yaptırdım.her aşamasında personel ve doktorlarla espiri gülüşme.sana ordan vazgeç demem ama en azından rapor hakkında bulunsun elinde.benim güvenim çok sarsıldı smyrnadan.2500 tl dedikleri operasyon fiyatını 1250 ye indirdikleri gün
Canım tahlillerim çıkmış bugün doktorla görüştüm sorun olmadığını söyledi.Şimdi adet görmeyi bekliyorum sanırım raporumda hafta teslim edilecekşimdilik herşey yolunda
Tek embriy yasasını hiçbir olumlu yanı yok bence
Evet bence hareketlendirelimmm kızlarrrrrrr
Yanlız değilsin canım
kızlar son 2 gün kaldı heyecandan ellerim terliyor :)) çarşamba tedavi başlayacak
heycan hepimizde de dorukta kızlar bende 1 hafta filan kaldı baskılayıcı iğnelere başlamama o zmana kadar kendimi firenliyorum ama o iğnelere başlayınca ne olur bilmiyorum yanii
neldelin canım benimde bilgilerimi yarım kalamsın tamamla
bizimde sperm problemi yaş 29 canım
canım tedavin hayırlı olsun. benim ilk denemem olacak en çok merak ettiğim de iğneler, doğru yapabilecekmiyim diye endişeliyim.
hayırlısı olsun, rabbim dermansız dert vermesin kimseye.ben 9 senelik evliyim canım daha yeni başlıyoruz tedaviye nasıl bir sabırsa benimki artık. şimdi de günler zor geçiyo.
Hoş geldin canım... Hayırlı olsun hepimize...
Ne zaman sonuçlanacak. İnşallah güzel olur. İlk deneme mi?
Güzel çıkmasına sevindim. İkiz gebeliklerde erken doğum riski çok yüksek oluyor, riskli gebelik gurubunda değerlendiriliyor o yüzden yazmıştım... Tabi iki tane çok güzel olur... Ama ben kend adıma korkuyorum ikiz gebelikten. Erken doğumum var tek bebek 25 haftalık. İkizi taşıyabilir miyim bilmiyorum. Gerçi bana srklaj yapılacak rahim ağzına... Tek de olsa...
Bugün başladı mı tedavin? hAYIRLI OLSUN...
Ben de yarı yıl tatiline gelsin diye dr min isteği üzerine geciktirici kullanacağım. Adetimi 10 gün geciktireceğim...
ben de varım dedım ama kimse sallamadı ya
Genelde 1. deneme sanırım.O yüzden daha mı heyecanlı olacak burası acaba?
Bu aradaen büyük benim galiba yaş olarak.
Sanırım çocuk sahibi de benden başka yok.
Bu güzel dualar için teşekkür ederim. Ocak ayı yaklaşıyor inşallah güzel başlar yeni yılın ilk ayı...
Aslında aramızda en şanslı sensin çünkü birtane kuzucuğun var
Ben hecandan öleceğim zaten acaba ilk gebelik haberi kimden gelecek
ayyyyy mesajını yeni gördüm kusura bakma şu an belkide döndün hastaneden nasıl geçti haydi hayırlısı
tahmin edersinizki bütün günüm hastanede geçti ve fazlasıyla yoruldum. ama çok tatlı bi yorgunluktu. ilk olarak ultrasona girdim 4 sağda 3 solda 7 tane yumoşum varr bu güzel haberdi benim için. sonra daha güzel bi haber aldım ki raporum çıkmış lucrin,merional ve gonal-f verdi doktorum. yarın 11 de başlıyorum lucrin le. hergün neler yaşadığımı tek tek yazacağım.:112: şimdilik iyigeceler biraz dinleniyim hepinizi