2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım hoşgeldin

bilgilerini tam yazarsan senide güzel listemize ekleyebilirim

slm arkadaşlarrrr ben salı günüü antalyaya doktorumun yanına kontrole gittim ve herşey normaldi bu ay için dogum kontrol hapı elevit coraspirini ve bır ilaç daha verdiii 10 şubattta tedavim başlıyorrr ve benim tedavi sürecim başlıyorrrr bizim sebep sper sayısı düşüklüğüüüü ayy çok heycan varrrrrrrr

aman canım inşallah sonuna kadar hep güzel gider

benim hem sonuçlarım hem raporum çıkmadı (((((((((

Son düzenleme:
Ben de ocakta pgt li tüp bebek deniyorum. Yaş 35, hastane: Memorial, neden genetik problem ve rezerv azlığı .

Allah hepimizin yardımcısı olsun amin...

canım hoşgeldin

bilgilerini tam yazarsan senide güzel listemize ekleyebilirim

Aramıza kabul ettiğmız için teşekkür ederim. 33 yaşındayım ve bu ay tüp bebek tedavisine başlamak ve başlamamak arasında kaldım.anne olmayı çok istiyorum.tedavi aşamalarını yazmıştım.kararsızlığımın 2 sebebi var ilki kayserıde tedavi olacağım ben tokatta yaşıyorum ve çalışıyorum yol ve izin problemi diğer sorun ise tedavimi yapacak yer ile ilgili çok bilgim yok.kayserili arkadaşlar varsa onlardan da yardım istiyorum.buradaki tüm arkadaşlarım ve ben inşallah muradimiza kavuşuruz.destek ve moral istiyorum hepimizden:26:

kızlar tedavimiz inşallah hayırlı olur ben de çalışıyorum izin sorunumu hallettikten sonra ve tabiiiiiiiiii ki kendimi hazır hissettiğimde, inşallah 2.de yakalarım bebeğimi :)) ...

kızlar tedavimiz inşallah hayırlı olur ben de çalışıyorum izin sorunumu hallettikten sonra ve tabiiiiiiiiii ki kendimi hazır hissettiğimde, inşallah 2.de yakalarım bebeğimi :)) ...

melish cnm naber.başlıyomusun tedaviye hadi hayırlı olsun cnm benim .bu defa olucak inş.gelmiyosun topice.gerçi kimseler yok artık bende takılıyorum burada.çoook öpyorum cnm

melish cnm naber.başlıyomusun tedaviye hadi hayırlı olsun cnm benim .bu defa olucak inş.gelmiyosun topice.gerçi kimseler yok artık bende takılıyorum burada.çoook öpyorum cnm

Canım ya çok yoğun çalışıyorum tüm gün pc başında olduğumdan gözlerim çok ağrıyor bu yüzden sıkça girmemeye çalışıyorum ama tüm arkadaşlarımı takipteyim, senin de hayırlı uğurlu olsun, senin de olacağına inanıyorum, en azından iki hamilelik yaşadın, ben hiç yaşamadım ( inşallah olacak arkadaşım inşallah.ben şubattan sonra düşünüyorum, mart gibi falan..bakalım izinlerimi ne zaman ayarlarsam...diğer topiğe de yazdım okursun olur mu öptüm seni tatlım...

Kızlar adetimin geciktiğini yazmıştım size. Test yapmıştım ve negatifti. Sonradan 8.dakikada silik çizgi çıktı şokkk yaşadım o siliğe bile hasrettim. Daha önceki yıllar 2 saat bile tutardım o testleri siliği bile görebilmek için. Sürekli sancım vardı her an adet olucam gibi söylemiştim. Bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu sefer silik çizgim iice yok olmaya başlamıştı. Eşime itiraf ettim artık eşim hemen heveslendi ve hastaneye gittik.kanımı verdim. O bekleyis sırasında cenazemiz varmış gibi ben ağlayarak eşim elini başına kaptmış dua ederek bekledik. yalvardım Rabbime sen yaratansın, yoktan var edensin rabbim hayırlı, sağlıklı evlat ver diye. senelerceee denemeler ,takipler, aşılamalar olumsuz. hemşire getirdi tebrikler dedi. sonucu elime almaya bile korktum çünkü doğru olamazdı. ağlayarak aldım sonucu. sonuç: hcg 14,55. biri bile görememiş biri olarak bi an sevindim ve yürürken eşime çok düşük değer dedim. eşim kötümsersin diyordu ama gözleri ışıl ışıldı canım yandı bi annnn içimden yine olmadı dedim ve doktorun odasına girdik. doktor sonuca baktı ve, ya bebeği kaybetmişsiniz yada şu an kaybediosunuz dedi. yakında kanamanız başlar dedi.
Tam tüp bebeğe başlarken şimdide bu çıktı. Şu an perişan durumdayım. sanırım ocak ayında başlıyamıycam ben(((((

canım benimm çok geçmiş olsun..şu an ne desem seni teselli etmiycek biliyorum..ama Allah sana sağlık versin bitanem..herşeyde bi hayır vardır. tekrar geçmiş olsun (((

senin tedavinde kısa protokol canım.uzun protokolde iğneler adetin 21.ci günü başlıyo.benim gibi yumurta rezervi az olanlara kısa protokol uygulanıyor genelde.. biraz geç cevap yazdım kusura bakma ancak fırsatım oldu..Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

benide listeye eklermisin canım.tüplerim kapalı ve rezerv azlığı var.ocak adetimde kocaeli üniversitesinde başlıyacağım bende...5. ci denemem olacak

Son düzenleme:

hem çok kötü bi haber tabi allahım sabır versin ama hem de güzel bi tarafı var demekki kafandan silince hamile kalabiliyorsun..silik çizgiye bile hasretiz dediğin gibi..bu demek oluyo ki önümüzdeki bi kaç ay daha normal yolla deneme şansın var..güzel tarafından bakalım canım allah yardımcn olsun..

teşekkür ederim canım, geç olsun sorun değil.

canım geçmiş olsun, umudumuzu yitirmek yok. herşeyde bir hayır vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…