2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

.............

amin cnm seninkide hayırlı olsun... benimde 3. günüm ve hiç bişi hisettmyorum ne ağrı ne sancı ne leke gelmesi herkes ortak şeyleri yaşayıp kendimde farklılık görünce umutsuzluğa düşüyorum ister istemez...bende haftaya cmtsi ka vericem..dinleniyorum yaptığım bişey yok ama belitide yok(( sende neler oldu anlatrmısın?

kızlar bugun pek gıremedım kusura bakmayın.. bırazz kafam dagılsın dıe oyalandık esımle...test gunum yaklastıkca sıtres oldum elım ayagım bırbırıne gırıyo... cok korkuyorummmmmm her konusmamda aglamaklı oluyorummmmm......
allah su mubarek gunde gonlumuzdekını bılıyo ınsallahhhh yardımcımız olur..

görüştüm tatlım değerin iyi iki katına yaklaşmış dedi salı günü tekrarlıyacağım, lekelenmelerim içide istersen fitilin iğnesi var onu kullan dedi akşam alıp yaptırıcam.

ohh ne guzell bak canımmm.. sen ıcını rahat tut bebegımıze ıyı bakkk onuda sıtrese sokma lutfennn :)))

inşallah canım mevlam yardım eder iyi sonuçlar alırız...seni sonucunuda merakla bekliyorum pazar günü yaz muhakkak...

Hayırlısı olsun canım biz seninle aynı ilerliyoruz inşallah güzel haberler alırız sonunda.Benimde 3.günüm bu gün.Bende hiçbirşey hissetmiyorum şu anda.İğnelerim var hergün öğlen vuruluyorum yatıp dinleniyorum insan karışık duygular içinde oluyor ister istemez hep içimde hissediyorum konuşuyorum kendi kendime:) gerçekten o kadar yol kat ettik zorluklar çektik keşke sonunda hediyelerimizi alsak.Allah hakkımızda hayırlısını versin iyi geceler.

BU TOPİK ÇOKKKKKKKK UĞURLUUUUU

Neldelin benim içinde hamile yazabilirsin.Çift kese görünüyor ultrasonda.İki haftaya kadar kalp atışının olmsı gerekiyormuş. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürüz.

İNŞALLAH CANIMM

Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız

evet canım eklettirmiştim uğurlu gerçekten:)

EVET CANIM KESİNLİKLE UĞURLUUUU

HAYIRLI OLSUN CANIM

CANIM HABERSİZ BIRAKMAAAAA ARADA UĞRA

CANIM İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLACAK LİSTEMİZE BİR ANNE DAHA KATILACAKKKKK

Son düzenleme:
CANIM İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLACAK LİSTEMİZE BİR ANNE DAHA KATILACAKKKKK

ınsallahh neldelıncımmm ınsallahhhh.. bu guzel haberı almaya o kadar cok ıhtıyacımızz var kı anlatamammmmmm..... artık dayancak gucum kalmamıs gıbı hıssedıyorummm... son gunlerde esım gobegımı sevdıkce bogazım dugum dugum oluyooooo .... allah yar ve yardımcımız olsun ınsallahhh...

aminnn canım dualarım seninleeee

kızlar akşam 6:30 da gittik doktora 2 saat bekletti gene, normal doğuma girmiş !! neyse 8:30 da anca aldı, benim eller terlerdi hatta ağladım resmen o kadar gerilmişim... neyse bi tane kese gördü o da çok küçük daha dedi, normalde 6+2 sata göre ama 5 haftalık falan anca var dedi... daha bieşy görünmüyor sadece keseyi görüyorum hcg çekelim bugün ve yarın artışa bi bakalım dedi. bi daha gel haftaya dedi, bende artık 10 gün sonra ptesi gelelim dedim... olur dedi... işte böyle şekerler...buna da şükür

bunada bin şükür çidocum sıkma canını 10 gün sonra bebeğini göreceksin inşallah

buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam (( allahım güç ver kuvvet ver....

çidocum ne şu an hiç bir kelime duygularımı anlatamaz inan çok üzüldüm allah yardımcın olsun ...

canım ne desek seni teselli etmez biliyorum..ama her iş te bir hayır vardır deyip allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok....bebek işi kısmet,kısmetimizde varsa bizde bir gün anne olacağız allahın izniyle...ben allah tan hep hayırlısısını diliyorum.hayırsız bir evlat sahibi olmaktan sa hiç olmaması daha iyidir..o yüzden her işte vardır bir hayır,bizler o hayrı görmeyebiliriz..lütfen canını sıkma,kendini bırakma...rabbim bu dar günününde yardımcın olsun içini ferahlatsın inşallah..

canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim yaaaa

hayırlısı böğleymiş her şerde bir hayır vardır.

teşekkür ederim canım... ben de isyan etmiyorum zaten hayırısı böyleymiş demekki doyorum hep öyle dua etmedikmi zaten...

çidocum ne şu an hiç bir kelime duygularımı anlatamaz inan çok üzüldüm allah yardımcın olsun ...

sağol canım... inşallah allah sizlerin bebeklerini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…