Canım, transferin hayırlı olsun, inşallah güzel bir sonuc alırsın! Ben suanda 9 gundeyim, 5 günlük embriyolar transfer edildi, kan 12 gün vereceğim. Canım ben de ilk 3 gündür pek birsey hissetmedim, hiç korkma, rahat ol, kendini pek dinlenmelere çalış, canım
görüştüm tatlım değerin iyi iki katına yaklaşmış dedi salı günü tekrarlıyacağım, lekelenmelerim içide istersen fitilin iğnesi var onu kullan dedi akşam alıp yaptırıcam.
kızlar bugun pek gıremedım kusura bakmayın.. bırazz kafam dagılsın dıe oyalandık esımle...test gunum yaklastıkca sıtres oldum elım ayagım bırbırıne gırıyo... cok korkuyorummmmmm her konusmamda aglamaklı oluyorummmmm......
allah su mubarek gunde gonlumuzdekını bılıyo ınsallahhhh yardımcımız olur..
.............
amin cnm seninkide hayırlı olsun... benimde 3. günüm ve hiç bişi hisettmyorum ne ağrı ne sancı ne leke gelmesiherkes ortak şeyleri yaşayıp kendimde farklılık görünce umutsuzluğa düşüyorum ister istemez...bende haftaya cmtsi ka vericem..dinleniyorum yaptığım bişey yok ama belitide yok (( sende neler oldu anlatrmısın?
inşallah canım mevlam yardım eder iyi sonuçlar alırız...seni sonucunuda merakla bekliyorum pazar günü yaz muhakkak...
Neldelin benim içinde hamile yazabilirsin.Çift kese görünüyor ultrasonda.İki haftaya kadar kalp atışının olmsı gerekiyormuş. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürüz.
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alırız insallah bende bugün gittim transfer oldu.Kızlar 3,5 bardak kadar içtim suyu,gittim ultrasonla baktılar eğer yetersiz görüyorlarsa zaten söylüyorlar o yüzden çok fazla içip kendinizi zorlamayın.sonra yumurta toplanan yere gittik yattım çok heyecanlanmıştım doktorum geldi beni teselli etti ve işlem başladı.Rahim filmi sırasındada taktıkları aleti yavaşça girdirdi hiç acımadı sonra onu biraz açtı ve ince bir şey yerleştirdi zaten bundan sonrasını hissetmedim bile.Onun iiçinden yumoşları verdiler ultrasonda gördüm çok güzel bir duyguydu hiç korkmayın kasmayın rahat olursanız herşey kolay oluyor 3 yumurtadan 2 tane kalmış geriyeonlarıda biraz riskli gördü sanırım doktorum 2 tane verdi dinlenme odasına gittim uzandım 15 dk sonra çook sıkışınca sürgü verdiler rahatladım 20dk sonra tekrar sıkıştım :) tuvalete kalkmak istemedim tekrar sürgü istedim inanılmaz bir rahatlama oluyormuş gerçektende:) şu anda yumoşlarım içimdeler Allahım hayırlısı ile beni bırakmasınlar inşallah.Birde namaz kılan arkadaşlarım varsa bir sorun olmaz heralde hareketler sırasında siz ne yapıyorsunuz merak ettim.
Ben dün yaptığımda silikti ama sabahki baya baya belirgindi hayırlısı olsun bakalım öğlen kanda baktıracam sonuç belli olsun yazarım hemen sen listeye kendini eklettirdinmi Neldelin e bak bu liste çokkk uğurluuuu
evet canım eklettirmiştim uğurlu gerçekten:)
Kızlar sonucum transfer sonrası 12. gün 29.41 hamileyim arkadaşlar umarım 2 gün sonra bu değer katlar keseyi ve kalp atışını görene kadar endişelerim devam edecek hepinizi çook öpüyorum ve dualarım hep sizlerle
UZUN SÜREDİR GİREMİYORDUM AÇTIĞIMDA BÖĞLE GÜZEL HABERLERİ ALMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ BENİM TEDAVİMDE SONA DOĞRU YAKLAŞIYOR YARIN TEKRAR KONTROL İÇİN KLİNİĞE GİDECEĞİM [/B
ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM ALLAH BİZEDE BU MUTLULUĞU YAŞATMAYI NASİP EDER İNŞALLAH
HERŞEYİN YOLUNDA GİTMESİNE ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALIRSIN İNŞALLAH
ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN
kızlar bugun pek gıremedım kusura bakmayın.. bırazz kafam dagılsın dıe oyalandık esımle...test gunum yaklastıkca sıtres oldum elım ayagım bırbırıne gırıyo... cok korkuyorummmmmm her konusmamda aglamaklı oluyorummmmm......
allah su mubarek gunde gonlumuzdekını bılıyo ınsallahhhh yardımcımız olur..
CANIM İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLACAK LİSTEMİZE BİR ANNE DAHA KATILACAKKKKK
ınsallahh neldelıncımmm ınsallahhhh.. Bu guzel haberı almaya o kadar cok ıhtıyacımızz var kı anlatamammmmmm..... Artık dayancak gucum kalmamıs gıbı hıssedıyorummm... Son gunlerde esım gobegımı sevdıkce bogazım dugum dugum oluyooooo .... Allah yar ve yardımcımız olsun ınsallahhh...
kızlar hepınıze ıyı gecelerrrr ben kacıyorum optum hepınızı...
kızlar hepınıze ıyı gecelerrrr ben kacıyorum optum hepınızı...
kızlar akşam 6:30 da gittik doktora 2 saat bekletti gene, normal doğuma girmiş !! neyse 8:30 da anca aldı, benim eller terlerdi hatta ağladım resmen o kadar gerilmişim... neyse bi tane kese gördü o da çok küçük daha dedi, normalde 6+2 sata göre ama 5 haftalık falan anca var dedi... daha bieşy görünmüyor sadece keseyi görüyorum hcg çekelim bugün ve yarın artışa bi bakalım dedi. bi daha gel haftaya dedi, bende artık 10 gün sonra ptesi gelelim dedim... olur dedi... işte böyle şekerler...buna da şükür
buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim.n.. akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
buraya kadarmış...
Sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... Nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... Burdaki doktorumu aradım... Normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... Ama bitti işte... Işe gidemedim eve döndüm... Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... Akşam üstü görüşürüz dedi. Kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... Fotoğrafını bile almıştık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
canım ne desek seni teselli etmez biliyorum..ama her iş te bir hayır vardır deyip allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok....bebek işi kısmet,kısmetimizde varsa bizde bir gün anne olacağız allahın izniyle...ben allah tan hep hayırlısısını diliyorum.hayırsız bir evlat sahibi olmaktan sa hiç olmaması daha iyidir..o yüzden her işte vardır bir hayır,bizler o hayrı görmeyebiliriz..lütfen canını sıkma,kendini bırakma...rabbim bu dar günününde yardımcın olsun içini ferahlatsın inşallah..
çidocum ne şu an hiç bir kelime duygularımı anlatamaz inan çok üzüldüm allah yardımcın olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?