2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

slm kızlarr cevap vermem gereken canlarım var ama kusuruma bakmayın bişi sorcam size benim agrım hiç geçmedi çok varr üstelik kabızım 2 gündür haplarımı düzenli almadım çünkü gün içerisinde içmem gereken 10 hap var bende korkup hepsini içmedim acaba ondanmı geçmedi hastane çok rahattı hiç şikayetim yoktu ne olduysa eve gelince oldu napmam lazımm şizdede varmıydı böle olan korkuyorummm

merhaba cnm gözün aydın ..inşallah sağlıkla kucağınada alırsın..darısı bizim başımıza...kaç embriyo transferi yapılmıştı ,birde kaçıncı gün transferi yapıldı sana???

teşekkür ederim canım allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah bir taneydi ve 4. gün embriyosu

as canım ultrasonla rahmi görüp sonra yerleştiriyorlar bildiğim kadarıyla

hayatım olurmu ilaçları niye veriyorlar kullanman için hemen al ilaçlarını sonuçta sana bir işlem uygulanıyor kasık ağrın olması normal birsürü yumurta toplandı benimde karnımın hemen altında hala ağrım var minoset içiyorum ilaçlarını aksatma derim kabızlık içinde sabah aç karnına 2yada 3adet kayısı ye faydası olur canım

sagol canım yaa parol içtim 2 tane yok kesmiyo var hala ilaçlar çok fazla bence ondan kesiyroum aynı haptan 4 tane yok iki tane 3 tane saat başı hap oda korkutuyo beni kabızlık içinde kayısı incir üzüm kayısı suyu elma neler nler ama yok inşallah bi an önce şifamızı buluruz
haaa bu arada embiryolog aradı 5 .gün yapcaklar transımı çok iyilermiş maşallh tutunma ihtimali yüksekmiş çarşamba allahdan bişi olmassa bebişimi alıp evime gelirim rabbimm hepimize verrrrr

neldelincim değerim 55 tutundu mu, düşüomu bilmoruz. bu arada kanamam vartestim 2 gün sonra tekrarlanacak.hbr vermek istedim

YALNIZIM YALNIZIM COOK YALNIZIM BURDADA KIMSE YOK CANIM COOK SIKILIYOR NERELERDESINIZ KIZLAR HAMILE OLANLAR KACINCI HAFTADASINIZ??? NASILSINIZ??? bEN BUGÜN COK SIKILIYOM YA BIRAZ EVI TOPARLIM DEDIM ALDIM ELIME SÜPÜRGEYI GÖBEGIM KASILIR GIBI OLDU KORKTUM BIRAKTIM GECTIM INTERNETIN BASINA:126: BURDADA KIMSE YOK NAPCAM: KAHVE VE CAYDANDA TIKSINDIK BEBIS SAGOLSUN ONLARIDA ICEMIYORUM KAHVESIZ DURAMAZDIM NEGÜZEL KOKARDI AHH AHHH AMA SIMDI CAYDA KAHVEDE OKADAR PIS KOKUYORKI ANLATAMAM

neldelincim değerim 55 tutundu mu, düşüomu bilmoruz. bu arada kanamam vartestim 2 gün sonra tekrarlanacak.hbr vermek istedim

cANIM KANAMAM DERKEN TAZE KANMI GELIYOR YOKS SADECE AKINTINMI VAR KOYU RENK: ASLINDA DEGERIN IYI BASTA 30 CIKIP YÜKSELEN COOK KISI VAR INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER

bu topiğe fazla uğrayan yok zaten.. ben de bi bakıp çıkıyorum, ağır iş yapma.. hatta yemek yapmak haricinde iş yapma boşver ben 5+5 teyim.. 7.haftaya girdiğimde kalp atışını duymak için gidicem.. inşallah Allah ım nasip eder,hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı...
ilk öğrendiğim 2 gün çay kahve ve sigaradan uzak durmuştum.. ama sonrasında başladım içmeye,sanırım hiçbir belirtim olmadığından kendimi hamile gibi hissedemiyorum hala.. bu bulantılar ne zaman başlar bilmiyorum ama en azından bu kötü şeylerden tiksinsem çok iyi olacak.. arkadaşlarıma çok kızardım yazık değilmi bebeğinize diye ama büyük konuşmamak lazımmış,kendime çok kızıyorum şuan

merak etme 8 haftadan sonra basliyo cogunda bulantilar tiksinmeler. bir ara yemek yiyemiorum diye üzülüyordum herseyden tiksinmistim canim hicbirsey cekmiyodu allahtan simdi daha iyiyim in ben kahvemden tiksindim insallah sende sigarandan tiksinir icemezsin. Niye terkettiniz kizlar bu topigi hani burda paylasacaktik bütün gelismeleri nerelere kactiniz

kızlar merhaba az önce test yaptırdım transferin 11 günü değerim 369 ilk denemem ve hiç test yaptırmamıştım doktorumada ulaşamadım acaba normalmi çok heyecanlıyım şuan

Canım değerin süper allah sahlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip eder inşallah

Canım burdayız sonucunu dört gözle bekliyoruz

Canıım korkulacak birşey yok sen güzel rüyalar görürken hoop topayacaklar yumoşlarınıı
Dualarım seninle....................

Canım kacıncı gün değerin moralini bozma bebişin sana sımsıkı tutunacak ve sen, bırakmayacak lütfen sende bol bol dinlen ve sevimsiz düşüncelerle canını sıkma

Canım yanlız değilsin biz burdayız ben pek sık giremiyorum gündüzleri sürekli başımda nöbet tutan bir kayınvalidem varrrrr oofffff hep eşimin yüzünden
Eşim biraz fazla abartıyor hasta gibi beni sürekli yatırıyor kendisi nöbet tutamadığı için annesine nöbet tutturuyorrrrr

Son düzenleme:

Evet caným ultrasona bakýyorlar, banada göstermislerdi iki minik beyaz nokta þeklindeydi benimkiler, sende farklý biþey mi oldu.

Son düzenleme:
Evet canım ultrasona bakıyorlar, banada göstermislerdi iki minik beyaz nokta şeklindeydi benimkiler, sende farklı bişey mi oldu.

canim ben Almanyada yasiyorum burda 3denememdede ultrasonsuz transfer islemi yapildi simdide kafama bu takildi

günaydın arkadaşlar cumartesi yumurtalarım toplandı 43 tane sanırım transferim ertelenecek yarın için çağırdılar transfer için ama yapmazlar herhalde. benim gibi olup transferi yapılan var mı acaba????

Kızlar günaydın bugün transferimin 10.günü sahah tuvalete çıktım ve crinone jelin posası kahve rengi akıntılı geldi canım çok sıkıldı döngümün 26. günü bu arada adet tarihimede 2 gün kaldı acaba tutunamadımı yavrularım teste daha 2 gün var ALLAHım sabır ver......

Canim hemen üzme kendini kahve rengi akinti norml olabiliyo taze kan dörmedikce ümidini yitirme hersey allahin takdiri insallah mutlu sonuc alirsin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Doktorunla görüsüp bugün yaptirsan tahlilini belki cikar dualarim seninle...

günaydın arkadaşlar cumartesi yumurtalarım toplandı 43 tane sanırım transferim ertelenecek yarın için çağırdılar transfer için ama yapmazlar herhalde. benim gibi olup transferi yapılan var mı acaba????

Niye iptal olacagini düsünüyorsun anlamadim ? :44:yumurta sayisi cok olunca transfer yapilmiyomu?

Sağol arkadaşım duaların için yarın yaptıracağım testi hayırlısı olsun bakalım

Merhaba arkadaşlar.bugun kan testi yaptırdım ve beklediğim negatifimi aldım.Artik ALLAHIN izinyile birdahaki sefere hairlisi bakalım.ALLAHIM hiçkimsenin emeğini boşa çıkartma,kucağımızı boş bırakma ya Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…