merhaba cnm gözün aydın ..inşallah sağlıkla kucağınada alırsın..darısı bizim başımıza...kaç embriyo transferi yapılmıştı ,birde kaçıncı gün transferi yapıldı sana???
Selam kizlar size bir sey soracam Transfer islemi esnesinda Embiryolari ultrosona bakipmi yerlesiriyorlar yani rahime yerlestirirken ultrason cihazinda görüyorlarmi nereye yerlestireceklerini seciyorlarmi?
Hamile kalan ve ya kalmayan arkadaslar sizde nasil transfer islemi gerseklesti lütfen cevap yazarsaniz sevinirim.
slm kızlarr cevap vermem gereken canlarım var ama kusuruma bakmayın bişi sorcam size benim agrım hiç geçmedi çok varr üstelik kabızım 2 gündür haplarımı düzenli almadım çünkü gün içerisinde içmem gereken 10 hap var bende korkup hepsini içmedim acaba ondanmı geçmedi hastane çok rahattı hiç şikayetim yoktu ne olduysa eve gelince oldu napmam lazımm şizdede varmıydı böle olan korkuyorummm
hayatım olurmu ilaçları niye veriyorlar kullanman için hemen al ilaçlarını sonuçta sana bir işlem uygulanıyor kasık ağrın olması normal birsürü yumurta toplandı benimde karnımın hemen altında hala ağrım var minoset içiyorum ilaçlarını aksatma derim kabızlık içinde sabah aç karnına 2yada 3adet kayısı ye faydası olur canım
neldelincim değerim 55 tutundu mu, düşüomu bilmoruz. bu arada kanamam vartestim 2 gün sonra tekrarlanacak.hbr vermek istedim
YALNIZIM YALNIZIM COOK YALNIZIM BURDADA KIMSE YOK CANIM COOK SIKILIYORNERELERDESINIZ KIZLAR HAMILE OLANLAR KACINCI HAFTADASINIZ??? NASILSINIZ??? bEN BUGÜN COK SIKILIYOM YA BIRAZ EVI TOPARLIM DEDIM ALDIM ELIME SÜPÜRGEYI GÖBEGIM KASILIR GIBI OLDU KORKTUM BIRAKTIM GECTIM INTERNETIN BASINA:126: BURDADA KIMSE YOK NAPCAM: KAHVE VE CAYDANDA TIKSINDIK BEBIS SAGOLSUN ONLARIDA ICEMIYORUM KAHVESIZ DURAMAZDIM NEGÜZEL KOKARDI AHH AHHH AMA SIMDI CAYDA KAHVEDE OKADAR PIS KOKUYORKI ANLATAMAM
bu topiğe fazla uğrayan yok zaten.. ben de bi bakıp çıkıyorum, ağır iş yapma.. hatta yemek yapmak haricinde iş yapma boşverben 5+5 teyim.. 7.haftaya girdiğimde kalp atışını duymak için gidicem.. inşallah Allah ım nasip eder,hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı...
ilk öğrendiğim 2 gün çay kahve ve sigaradan uzak durmuştum.. ama sonrasında başladım içmeye,sanırım hiçbir belirtim olmadığından kendimi hamile gibi hissedemiyorum hala.. bu bulantılar ne zaman başlar bilmiyorum ama en azından bu kötü şeylerden tiksinsem çok iyi olacak.. arkadaşlarıma çok kızardım yazık değilmi bebeğinize diye ama büyük konuşmamak lazımmış,kendime çok kızıyorum şuan
kızlar merhaba az önce test yaptırdım transferin 11 günü değerim 369 ilk denemem ve hiç test yaptırmamıştım doktorumada ulaşamadım acaba normalmi çok heyecanlıyım şuan
topik çok ilerlemiş tanıdık kimseyi göremedim ama yine de yazıyım kan testine 2 günüm kaldı pztesi sonuç günümüz aslında 10. gün ama daha dayanamıycam kusura bakmasınlar..inşallah pztesi düğün bayram..heyecan dorukta..
slm kızlar ,yarın sabah yumurtalarım toplancak ama değişik duygular içindeyim,hiçbirşey hissetmiyorum yada hissediyorum kendime çaktırmıyorum:):):):) ama içimden bi ses masal çokkk tırsıyorsun diyorrrrrrr:):)):
neldelincim değerim 55 tutundu mu, düşüomu bilmoruz. bu arada kanamam vartestim 2 gün sonra tekrarlanacak.hbr vermek istedim
YALNIZIM YALNIZIM COOK YALNIZIM BURDADA KIMSE YOK CANIM COOK SIKILIYORNERELERDESINIZ KIZLAR HAMILE OLANLAR KACINCI HAFTADASINIZ??? NASILSINIZ??? bEN BUGÜN COK SIKILIYOM YA BIRAZ EVI TOPARLIM DEDIM ALDIM ELIME SÜPÜRGEYI GÖBEGIM KASILIR GIBI OLDU KORKTUM BIRAKTIM GECTIM INTERNETIN BASINA:126: BURDADA KIMSE YOK NAPCAM: KAHVE VE CAYDANDA TIKSINDIK BEBIS SAGOLSUN ONLARIDA ICEMIYORUM KAHVESIZ DURAMAZDIM NEGÜZEL KOKARDI AHH AHHH AMA SIMDI CAYDA KAHVEDE OKADAR PIS KOKUYORKI ANLATAMAM
merak etme 8 haftadan sonra basliyo cogunda bulantilar tiksinmeler. bir ara yemek yiyemiorum diye üzülüyordum herseyden tiksinmistim canim hicbirsey cekmiyodu allahtan simdi daha iyiyim in ben kahvemden tiksindim insallah sende sigarandan tiksinir icemezsin. Niye terkettiniz kizlar bu topigi hani burda paylasacaktik bütün gelismeleri nerelere kactiniz
Selam kizlar size bir sey soracam Transfer islemi esnesinda Embiryolari ultrosona bakipmi yerlesiriyorlar yani rahime yerlestirirken ultrason cihazinda görüyorlarmi nereye yerlestireceklerini seciyorlarmi?
Hamile kalan ve ya kalmayan arkadaslar sizde nasil transfer islemi gerseklesti lütfen cevap yazarsaniz sevinirim.
Evet canım ultrasona bakıyorlar, banada göstermislerdi iki minik beyaz nokta şeklindeydi benimkiler, sende farklı bişey mi oldu.
Kızlar günaydın bugün transferimin 10.günü sahah tuvalete çıktım ve crinone jelin posası kahve rengi akıntılı geldi canım çok sıkıldı döngümün 26. günü bu arada adet tarihimede 2 gün kaldı acaba tutunamadımı yavrularım teste daha 2 gün var ALLAHım sabır ver......
günaydın arkadaşlar cumartesi yumurtalarım toplandı 43 tane sanırım transferim ertelenecek yarın için çağırdılar transfer için ama yapmazlar herhalde. benim gibi olup transferi yapılan var mı acaba????
Canim hemen üzme kendini kahve rengi akinti norml olabiliyo taze kan dörmedikce ümidini yitirme hersey allahin takdiri insallah mutlu sonuc alirsin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Doktorunla görüsüp bugün yaptirsan tahlilini belki cikar dualarim seninle...
Allah yardimcin olsun benimde esim abartiyo allahtan ise gidiyor basima dikcek kimsesi yok ailesi türkiyede yasiyor. Birsey olcakmis gibi yat yat diyolarya insan korkuyo endiseleniyor ama canim biz hasta degilizkihamileyiz. allahim cabucak gecsinde bu aylar alalim bebislerimizi kucagimiza sag salim. Sen kacinci haftadasin sanki zaman gecmiyo sanada öyle gekiyomu? benim buhafta 16 hafta dolcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?