• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

hadi hayırlısı canım, inşallah tutunur bebişin. bana 10 gün rapor vermişlerdi, evdeydim genelde, pek bişey yapmadım, yorulmayacaksın, ağır kaldırmayacaksın dediler. ben hep yatmadım, evde kitap okudum, normal zaman geçirdim hatta sıkıldım.

inşallah cnm inşallah.mevlam hepimize nasip etsin inşallah.bende haftaya pazartesi gidicem işe 1 hafta izin yapıcam..hayırlısı allahtan artık...

Son düzenleme:
transferın hayırlı olsun canım... ınsllah hersey yolunda gıder.yat dınlen bebegını sev onunla konus sıtres yapma sakın. ınsallah bebegın sıkı sıkı tutunur ve guzel haberlerını bızımle paylasırsn.

saolasın canım..inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhh...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..1 hafta evde geçiricem cnm ..inşallah miniğim beni 10 gün sonra çok mutlu eder...

Son düzenleme:
İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız canım.Transfer işlemini lütfen ayrıntılı olarak anlatırmısın seni bekliyordum bende:)) çok sıkışıkmıydın sonda falan taktılarmı merak ediyorum.Birde yumurtalar toplandıktan sonra bana bir kutu hap verdiler 10 gün vurulacağım iğne birde.Sen ne kullanmıştın?

inşallah cnm.işleme girmeden çokça su içtim sıkışmadım diye ama,psikolojik olarak sıkışmadığımı düşünüyordum.işlem bitti 3 dk sürüyo zaten..dinlenme odasında işlemden sonra çok sıkıştım sancılara dayanamayınca sürgü istedim..1 saat kalkmadan dinlendiriyolar 45 dkda yine sıkıştım bu sefer kaktım artık wc yee:) tuvalet ihtiyacı beni zorladı onun dışında bişey yok zaten..ilaçlara gelince yumurta toplama günü vajinal jel,antibiyotik vitamin birde prednol vermişlerdi.bugünden itibaren sadece vajinal jel ve vitamine devam edecegim test gününe kadar..bana iğne vermediler..22 mart test günüm inşallah iyi haberlerimide veririm burdan...

inşallah cnm.işleme girmeden çokça su içtim sıkışmadım diye ama,psikolojik olarak sıkışmadığımı düşünüyordum.işlem bitti 3 dk sürüyo zaten..dinlenme odasında işlemden sonra çok sıkıştım sancılara dayanamayınca sürgü istedim..1 saat kalkmadan dinlendiriyolar 45 dkda yine sıkıştım bu sefer kaktım artık wc yee:) tuvalet ihtiyacı beni zorladı onun dışında bişey yok zaten..ilaçlara gelince yumurta toplama günü vajinal jel,antibiyotik vitamin birde prednol vermişlerdi.bugünden itibaren sadece vajinal jel ve vitamine devam edecegim test gününe kadar..bana iğne vermediler..22 mart test günüm inşallah iyi haberlerimide veririm burdan...

canım geçmişten almadım msjını ama bununla kutlayım seni
hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunsun melegin sana rabbim mucizeni versin eviniz bebek sevinciyle sesiyle şenlensin:emir_bebek:

kızlarrrr ben bugün yine drdaydımmm agrılara dayanamadım :5: gece uyuyamayıp oturup kalkamaz hale geldim halada var agrım hemşireyle görüştüm sabah kabızım ben agrım çok napiim dedim hemen gel o kabız diil su toplaması ohss dedi moralim 0 dı tabii neyse gittik hem karın hem alttan usg kan filan derken dr evet su toplanmış ama çok degil dedi ondan agrın ama bizim tedavimiz devam eder çarşamba yaparız transferimizi hem daha yüksek hamile kalman dedi ama tabi daha ilerleyipde kötü olmazsan dedi hep korkuyodum başıma geldi çok yumurta oldugu için olurmuş offf:14: dua edin nolurrr hamile kalırsanda ikiye katlanır su ve agrın dedi olcakmış bunlarr agrım çokk karnım haffif şiş inşallah devam etmezz 8 minnoşum hareket halindeymiş allahım sorunsuz bi süreç versin hayırlısı olsun öle bi haldeyim ki 3 gün hiç düşünmedim ne oldu naptı minnoşlarım diye bi tek kendim agrım geçsin uyuyum rahat nefes alıyım diye düşünüyodum rabbim inşallah bu 3 gün bi imtihandı atlatmışımdır 4. güne saglıklı uyanırım sag salim bebegime kavuşurum bi an önce hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim

Çok geçmiş olsun arkadaşım umarım kısa zamanda atlatırsın

kızlarrrr ben bugün yine drdaydımmm agrılara dayanamadım :5: gece uyuyamayıp oturup kalkamaz hale geldim halada var agrım hemşireyle görüştüm sabah kabızım ben agrım çok napiim dedim hemen gel o kabız diil su toplaması ohss dedi moralim 0 dı tabii neyse gittik hem karın hem alttan usg kan filan derken dr evet su toplanmış ama çok degil dedi ondan agrın ama bizim tedavimiz devam eder çarşamba yaparız transferimizi hem daha yüksek hamile kalman dedi ama tabi daha ilerleyipde kötü olmazsan dedi hep korkuyodum başıma geldi çok yumurta oldugu için olurmuş offf:14: dua edin nolurrr hamile kalırsanda ikiye katlanır su ve agrın dedi olcakmış bunlarr agrım çokk karnım haffif şiş inşallah devam etmezz 8 minnoşum hareket halindeymiş allahım sorunsuz bi süreç versin hayırlısı olsun öle bi haldeyim ki 3 gün hiç düşünmedim ne oldu naptı minnoşlarım diye bi tek kendim agrım geçsin uyuyum rahat nefes alıyım diye düşünüyodum rabbim inşallah bu 3 gün bi imtihandı atlatmışımdır 4. güne saglıklı uyanırım sag salim bebegime kavuşurum bi an önce hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim

cok gecmıs olsun canım herseyın hayırlısı olsun merak etme stres yapma sen... ınsallah bugun cok daha ıyı olacaksın emın ol. ben buna ınanıyorum. hem bu ay olmazsa da sıkma canını mınnosların senı beklıyo olacaklar nasıl olsa. herseyın vaktı zamanı var. demekkı hayırlısı boyleymıs.

merhaba 3 gundur ziyaret edemiyorum burayi malesef pazar gunu kahvalti yaparken kanamam oldu bayagi.Hemen hastaneye gittik ama oyle korktukki anlatamam dustu sandim bebegimi doktor bakti hemen ultrasonla duruyo ama dusme riski cok yuksek dedi 2 gun yattim hastanede 7 serum taktilar bugun eve geldim yatiyorum ve cok korkuyorum hamile olan hanimlar boyle bisey yasayaniniz varmi lutfen varsa bilgi verin allahim hakkimizda hayirlisini versin hepimizin zorda olana yardim etsin insallah.,,,Sonuc bekleyenlere guzel haberler almayi nasip etsin,,,negatif olanlara bol sabir versin en kisa zamanda hamile kalmayi nasip etsin,,,ve biz hamilelerede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin RABBIM INSALLAHHHHHH.........

slm arkadaşlar,şimdi aradılar muhtemelen yarın tarns yapılacak,3. gün bir sürü yumurta alındı ama tuta tuta 2 tanesi tuttu:(:(:(: şimdiden hayal kırıklığı,ya tutmazsa ben 5.güne kadar dayanır diye umuyordum ama maalesef:(:(:.......o kadar acı çekiyoruz bunun bari bi karşılıüğı olsun demi:(:(:(Allahtan yineden hayırlısını istiyorum,hepimiz için...:14::14::14::14:

merhaba 3 gundur ziyaret edemiyorum burayi malesef pazar gunu kahvalti yaparken kanamam oldu bayagi.Hemen hastaneye gittik ama oyle korktukki anlatamam dustu sandim bebegimi doktor bakti hemen ultrasonla duruyo ama dusme riski cok yuksek dedi 2 gun yattim hastanede 7 serum taktilar bugun eve geldim yatiyorum ve cok korkuyorum hamile olan hanimlar boyle bisey yasayaniniz varmi lutfen varsa bilgi verin allahim hakkimizda hayirlisini versin hepimizin zorda olana yardim etsin insallah.,,,Sonuc bekleyenlere guzel haberler almayi nasip etsin,,,negatif olanlara bol sabir versin en kisa zamanda hamile kalmayi nasip etsin,,,ve biz hamilelerede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin RABBIM INSALLAHHHHHH.........

merhaba , kanaman ne renkti parlak kırmızı mı yoksa kahverengi mi.. benim tam bir aydır düşük tehlikem var evde nerdeyse hiç kalkmadan yatıyorum , iğneler filan vuruluyorum ama benim kanamam hiç durmadı ve hep kahverengiydi doktorum korkmamam gerektiğini düşük tehlikesi olduğunu olduğunu söyledi ama bi de kalp atışı duyulduktan sonra kanama olsa da %90 birşey olmaz dedi çok küçük yani 3-4 haftalık gebeliklerde kanamadan korkulur dedi..ama bir de benim bebekler ikiz o yüzden de olurmuş ama içini ferah tut yattıkça birşey olmaz inşallah benim 1 ay sonra yeni yeni kesiliyor..hıı bi de çok sıvı tüket dendi bana..geçmiş olsun canım

slm arkadaşlar,şimdi aradılar muhtemelen yarın tarns yapılacak,3. gün bir sürü yumurta alındı ama tuta tuta 2 tanesi tuttu:(:(:(: şimdiden hayal kırıklığı,ya tutmazsa ben 5.güne kadar dayanır diye umuyordum ama maalesef:(:(:.......o kadar acı çekiyoruz bunun bari bi karşılıüğı olsun demi:(:(:(Allahtan yineden hayırlısını istiyorum,hepimiz için...:14::14::14::14:

merhaba.. canım embriyon kaliteli olduktan sonra günün çok ta önemi yok bana da 3. gün yapacaklardı son anda 5. güne gider dediler ama ben taa ilk başladığımda tedaviye doktoruma 5. gün olmasını çok istiyorum demiştim ama doktorum bu yanlış biliniyor günün önemi yok embriyo kaliteliyse 2. gün koysak bile tutunur demişti..güne takılma yani inşallah kalitelidir..kolay gelsin şimdiden inşallah boşuna üzülmüşüm dersin

merhaba , kanaman ne renkti parlak kırmızı mı yoksa kahverengi mi.. benim tam bir aydır düşük tehlikem var evde nerdeyse hiç kalkmadan yatıyorum , iğneler filan vuruluyorum ama benim kanamam hiç durmadı ve hep kahverengiydi doktorum korkmamam gerektiğini düşük tehlikesi olduğunu olduğunu söyledi ama bi de kalp atışı duyulduktan sonra kanama olsa da %90 birşey olmaz dedi çok küçük yani 3-4 haftalık gebeliklerde kanamadan korkulur dedi..ama bir de benim bebekler ikiz o yüzden de olurmuş ama içini ferah tut yattıkça birşey olmaz inşallah benim 1 ay sonra yeni yeni kesiliyor..hıı bi de çok sıvı tüket dendi bana..geçmiş olsun canım

merhaba cok tesekkur ederim canim sanada gecmis olsun..insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi kanamam parlak kirmiziydi serumlardan gittikce kahverengi oldu ve suanda hic yok cok sukur insallahda olmaz banada igne verdi jel kullaniyorum ve birde vitamin senin bebisler kac haftalik oldu simdi?

Son düzenleme:

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Benim başımada geldi 6. haftamda birden kanamam oldu ve kanamayla beraber parça düştü çok korktum. doktorum muayne ettiğinde bebeğim şükürler olsun ultrasonda göründü. düşük riskin var dedi doktorum sürekli istirahat ediceksin dedi. kanamadan sonra yaklaşık bi hafta kahverengi akıntım oldu şimdi normale döndü akıntı şükürler olsun. yarın kontrolüm var hala tedirginim inşallah ALLAH'ın izniyle herşey yolundadır. ayaklarını biraz yüksek başını alçak tutarak sırt üstü uzanıp dinlen.hareketlerine çok dikkat et. ALLAH'ın izniyle inşallah atlatırız bu dönemleride. İnşallah sağlıklı ve sorunsuz hamilelik geçirip meleğini sağlıkla kucağına alırsın:16:

hayatım lütfen güne takılma benim transferlerim hep 5.gün embriyosuydu ama yine tutmadı veren rabbim yeterki ol desin benimde bugün tranferim var allahın izniyle kaliteymiş sayıymış takılmıyorum yeterki rabbim ol desin gerisi teferruat

canım geçmişten almadım msjını ama bununla kutlayım seni
hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunsun melegin sana rabbim mucizeni versin eviniz bebek sevinciyle sesiyle şenlensin:emir_bebek:

saolasın canım ,allah razı olsun o güzel duaların ,dileklerin için ... inşallah rabbim hepimize aynı sevinci yasatır...evlat hasretiyle sınamaz..

canım çok geçmiş olsun,benimde en çok korktuğum şey ohss olmaktı..tabi topu topu 5 yumurta gelişince böyle bir ihtimal olmuyo,ama bu seferde ne kadar az yumurtam var diye üzülmüştüm..iyi tarafından düşün senin 8 miniğin var benim 3 miniğim vardi ve 5.güne sadece 1 tanesi kalabilmişti(bunada çok şukur rabbime)..senin çektiğin bu sıkıntılar inşallah kefarret olur ve karşılığında bebeğin sana sımsıkı tutunur,yasadıklarını sana unutturur...

canım 3.gün transferi yapılmış tutmuş,5.gün yapılmış ama tutmamış bir sürü kişiyi okudum,benim transferim dün yapıldı seni çokta iyi anlıyorum.bu saatten sonra tevekkül edip rabbim alnımıza yazdıysa kısmetimizde varsa zaten olacağına tutunacağına inanmaktır...mevla ol derse olacaktır buna kimse engel olamaz..o yüzden kafanı takma buna...

kızlar benimde dün 6 yumurtam toplanmıştı bugün aradım 3 tanesi döllenmiş yarın sabah transfer için çağırabiliriz dedi daha 2 gün oldu karışık duygular içindeyim anne karnına koyarsak daha iyi gelişir diye düşünüyorum dedi doktor.Bilmiyorum bana akıl verin inşallah bir sorun çıkmaz kendimi en erken perşembeye hazırlamıştım yarın ne yapacağım korkuyorum ben transferden galiba:18: Hakkımızda hayırlısı olsun Allahım hepimizin yardımcısı olsun

canım 3.gün transferi yapılmış tutmuş,5.gün yapılmış ama tutmamış bir sürü kişiyi okudum,benim transferim dün yapıldı seni çokta iyi anlıyorum.bu saatten sonra tevekkül edip rabbim alnımıza yazdıysa kısmetimizde varsa zaten olacağına tutunacağına inanmaktır...mevla ol derse olacaktır buna kimse engel olamaz..o yüzden kafanı takma buna...

............

cnm çok haklısın Allah büyük can verecek olan 1 taneyede caan verir,ama işte gönül istiyor ki çok sayıda olsun,şu gün trans yapılsın,şu saatten sonra üzülmenin nalamı yok aslında olursa olcak olmazsa nasip değilmiş dicez:(:(:(Rabbim senin bebişede benimkilerede can verir inşallah,haberleşelim mutlaka bakalım sonuç ne olacak:54:

Back