• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Merhaba arkadaşlar.bugun kan testi yaptırdım ve beklediğim negatifimi aldım.Artik ALLAHIN izinyile birdahaki sefere hairlisi bakalım.ALLAHIM hiçkimsenin emeğini boşa çıkartma,kucağımızı boş bırakma ya Rabbim

Canim gecmis olsun allah yardimcin olsun hersey onun elinde insallah tezzamanda seninde yüzün güler umudunu hiic yitirme belki seninde mucizen kendiligindel geli verir. Kacinci denemen?

Merhaba arkadaşlar.bugun kan testi yaptırdım ve beklediğim negatifimi aldım.Artik ALLAHIN izinyile birdahaki sefere hairlisi bakalım.ALLAHIM hiçkimsenin emeğini boşa çıkartma,kucağımızı boş bırakma ya Rabbim

Allah sabır versin arkadaşım zor ama ne yapalım demekki daha vakti gelmemiş inşALLAH bir sonraki tedavinde pozitifleri görürsün :49:

Kızlar şimdi geldim doktordan yumoslar toplandı 6tane çok rahat gecti çok şükür hiç korkulacak birsey yok bakalım yarın kactanesi dollenecek 10tane kalçadan iğne vede hap verdi onları kullanacağım şimdilik bu kadar

Kızlar şimdi geldim doktordan yumoslar toplandı 6tane çok rahat gecti çok şükür hiç korkulacak birsey yok bakalım yarın kactanesi dollenecek 10tane kalçadan iğne vede hap verdi onları kullanacağım şimdilik bu kadar

Hadi gözün aydın umarım 6 sıda sağlıklı döllenip annelerine sağlıklı bebişler olarak tutunurlar

,
benimde bugün transferim yapıldı..3.tane emriyodan 5.güne 1 tanesi kalmış çok şükür ...inşallah o minik tutunur da, on gün sonra üzmez beni..pozitifi gören arkadaşlar teste kadar neler yaptınız..deneyimlerinizi paylasırmısınız

Son düzenleme:

canım hadi hayırlısı olsun..çok endişelecek bişey yokmuş değilmi??inşallah güzel haberler alırsın yumoşlarından...

Canim gecmis olsun allah yardimcin olsun hersey onun elinde insallah tezzamanda seninde yüzün güler umudunu hiic yitirme belki seninde mucizen kendiligindel geli verir. Kacinci denemen?

Sağol canım İNŞALLAH birdaha sefer şansım iyi gider de hamiş kalırım benim tüpler kapalı oldığı için kendiliğinden olma şansı çok çok az.benim bu 3 denememdi 4 denememi İNŞALLAH son baharda yaptırmak istiyorum ALLAH nasip etse son olur benim için İNŞALLAH.ALLAHım herkesin gönlüne göre versin.

,
benimde bugün transferim yapıldı..3.tane emriyodan 5.güne 1 tanesi kalmış çok şükür ...inşallah o minik tutunur da, on gün sonra üzmez beni..pozitifi gören arkadaşlar teste kadar neler yaptınız..deneyimlerinizi paylasırmısınız

hadi hayırlısı canım, inşallah tutunur bebişin. bana 10 gün rapor vermişlerdi, evdeydim genelde, pek bişey yapmadım, yorulmayacaksın, ağır kaldırmayacaksın dediler. ben hep yatmadım, evde kitap okudum, normal zaman geçirdim hatta sıkıldım.

herşeyin hayırlısı canım, inşallah bir dahaki sefere olur denemeye devam, bebişleri kucağımıza alana kadar pes etmek yok.

inşallah sana bebiş olarak gelirler ve anneciğine sıkıca tutunurlar. her sürecin ayrı bir heyecanı ve endişesi var, sen şimdi yarını merakla beklersin, sonra transfer vee sonra gelsin 12 gün, hep beklemekle geçiyo valla. pozitif alınca bu sefer sağlıklı mı dersin kese, kalp atışı derken büyür testler vb. doğana kadar endişeye devam doğar kucağına alırsın (AMİN İNŞALLAH...) sağlıklı mı bir derdi var mı, büyümeye başlar yemek yesin vs. sonra kreş, okul ayyyyyy :52::52:bu süreç hiiiççççç bitmez...

,

transferın hayırlı olsun canım... ınsllah hersey yolunda gıder.yat dınlen bebegını sev onunla konus sıtres yapma sakın. ınsallah bebegın sıkı sıkı tutunur ve guzel haberlerını bızımle paylasırsn.

,

İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız canım.Transfer işlemini lütfen ayrıntılı olarak anlatırmısın seni bekliyordum bende:)) çok sıkışıkmıydın sonda falan taktılarmı merak ediyorum.Birde yumurtalar toplandıktan sonra bana bir kutu hap verdiler 10 gün vurulacağım iğne birde.Sen ne kullanmıştın?

,

canım hadi inşallah güzel haberlerle geçiririz bu süreçleri.Lütfen transfer işlemini baştan ayrıntılı olarak anlat seni bekliyodum zaten:)))

inşallah sana bebiş olarak gelirler ve anneciğine sıkıca tutunurlar. her sürecin ayrı bir heyecanı ve endişesi var, sen şimdi yarını merakla beklersin, sonra transfer vee sonra gelsin 12 gün, hep beklemekle geçiyo valla. pozitif alınca bu sefer sağlıklı mı dersin kese, kalp atışı derken büyür testler vb. doğana kadar endişeye devam doğar kucağına alırsın (AMİN İNŞALLAH...) sağlıklı mı bir derdi var mı, büyümeye başlar yemek yesin vs. sonra kreş, okul ayyyyyy :52::52:bu süreç hiiiççççç bitmez...

Aynen dediğin gibi bir heyecan bitiyor diğeri başlıyor Allah can sağlığı versin de bizde uğraşalım inşallah ne diyelim.:))

herşeyin hayırlısı canım, inşallah bir dahaki sefere olur denemeye devam, bebişleri kucağımıza alana kadar pes etmek yok.

İNŞALLAH canım pes etmicez ALLAH bize sağlık ve imkyan verdikçe denemeye devam ALLAHım birde yanına sabır versin hepimize.ALLAHım tez zaman da hepimizi evlatlarımıza kavuştursun İNŞALLAH:nazar:

İNŞALLAH canım pes etmicez ALLAH bize sağlık ve imkyan verdikçe denemeye devam ALLAHım birde yanına sabır versin hepimize.ALLAHım tez zaman da hepimizi evlatlarımıza kavuştursun İNŞALLAH:nazar:

canim gecmis olsun ne diyelim Rabbim hayirlisiylan nasip etsin sende benim gibi heralde 3.negativini aldin ayni zamanda ve ayni sayida negativlerimiz var heralde bizim icin bu hayirlisiymis bizim görmedigimiz birsey var Rabbim insallah bize yavrularimiz hayira cevirip nasip eder Insallah Rabbim bizi evlat sevgisiylen sinamasin.sen bu sefer nasil karsiladin ben nedense agladim ama diger seferdekiler gibi cok dokunmadi bunda daha iyi anladim bizim daha zamanimiz gelmemis ne yaparsak yapalim olmuyor iste ben Almanyada yaptim 3denememide simdide türkiyede yap diyorlar orasi daha iyi diye ama ben görüyorumki Rabbim nasip etmiyorsa nerde yaparsam yapim olmaz yani Rabbim ol deyince her cesit olur zaten bende artik zamani bekliyorum dua edip beklemekten baska caremiz yok Rabbim bize merhamet etsin.....

Back