2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

hayırlı olsun canımm. benden de 23 tane yumurta toplanmıştı ve toplama sonrasında çok fena sancım olmuştu hatta dayanamayınca iğne vurdular. sonra da sürekli kasıklarımda ağrılarım oldu doktor senin dediğin gibi çok fazla yumurta toplanmasından kaynaklı dedi ve normal olduğunu söyledi. şuan 11. haftam ve hala zaman zaman kasıklarımda sancılarım oluyo.
inşallah hayırlısıyla transferinde olur ve sana sımsıkı tutunurlar

kızlar merhaba az önce test yaptırdım transferin 11 günü değerim 369 ilk denemem ve hiç test yaptırmamıştım doktorumada ulaşamadım acaba normalmi çok heyecanlıyım şuan

ooooh süper bir sonuç, tebrikler canım...inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder.

selam canım, az kalmış hadi inşallah güzel haberini alırız.

slm kızlar ,yarın sabah yumurtalarım toplancak ama değişik duygular içindeyim,hiçbirşey hissetmiyorum yada hissediyorum kendime çaktırmıyorum:):):):) ama içimden bi ses masal çokkk tırsıyorsun diyorrrrrrr:):)):

kızlar merhaba az önce test yaptırdım transferin 11 günü değerim 369 ilk denemem ve hiç test yaptırmamıştım doktorumada ulaşamadım acaba normalmi çok heyecanlıyım şuan
hayatım gözün aydın değerin çok güzel kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah sende hamişler kervanına katıldın

Canim ne desek bos rabbim senin icinde tezzamanda ol desin insallah. Zamani varmis diyenlere kizardim ama ögrendim gercekten vakti zamani gelince oluyormus insallah senin mucizende kendi gelir ve seni sasirtir. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Kızlar ıyıaksamlar cok özledım sızı kac gündür gıremıyordum ınternete: Gerıye dönüp okudum bıraz hamıle arkadasları cook tebrık edıyorum rabbım tamamına erdırsın: Sonuc bekleyenler ınsallah sızde mulu haberı paylasırsınız bızlerle ve tedavısı sürenler rabbım kolaylastırsın tedavınız hayırla sonuclansın ınsallah

Son düzenleme:
UYKUM YOK UYUYAMIYORUM GÜNLER GECMIYOR BI KAVUSSAK BEBEGIMIZE ALLAHTAN GÖBÜS CIKTI HATIRLATIYO HAMILE OLDUGUMU YA KIZLAR BENIM HALIM NOLCAK BÖYLE KALAN 5 AY NASIL GECECEK BUKADAR IL NASIL BEKLEDIM BEN AYLAR GÖZÜMDE BÜYÜYOR: PERSEMBEYE RANDEVÜM VAR GALIBA KORKU ENDISE SARDI BENI SIMDIDEN:44::HER GITTIGIMDE ARTIK KORMICAM DIGERUM AMA OLMUYOOO ALLAHIM SEN BEBEKLERIMIZI KORU SAGLIKLA BÜYÜT VE KUCAGIMIZA ALMAK NASIP ET: kIZLAR DUA EDIN PERSEMBE YINE IYI HABER VERELIM SIZE 16 HAFTA DOLCAK INSALLAH BELKI CINSIYETIDE GÖRÜLÜR AMA BANA BEBIS IYI DESE YETER

slm cnm
korkulacak bişey yokk ama heyecan oluyor ister istemez..uyuyup uyandığında herşey bitmiş olacak..rahat bırak kendini :)benim yumurta toplama işlemime başladıklarında 11.30 ben hastaneden çıkarken saat 12.00 yarım saat sürdü uyuyp uyanmam..ve hiç ağrım olmadı..umarım sende rahat geçirirsinn...allah izin verir ve hala durumları iyiyse embriyolarımın (inşallah iyidirler) pazartesi minnoşlarımı almaya gidicemm 3 tanecikler....

merhaba cnm gözün aydın ..inşallah sağlıkla kucağınada alırsın..darısı bizim başımıza...kaç embriyo transferi yapılmıştı ,birde kaçıncı gün transferi yapıldı sana???

Son düzenleme:
tuba nasıl oldun iyimisn bi sıkıntı yoktur inşallah

cok saol canım sımdılık bı sıkıntı yok atesım dustu allaha sukur. halsızlık ve bel agrısı kaldı. ınsallah hayırlısıyla guzel haberlerımızı alayımda bunların hıcbırını hatırlamam o zaman herseye razıyım bebısım ıcın :)

inşallah cnm inşalllah,sevindim iyi olduğuna ...rabbim herkesin yüzünü güldürsün..

Selam kizlar size bir sey soracam Transfer islemi esnesinda Embiryolari ultrosona bakipmi yerlesiriyorlar yani rahime yerlestirirken ultrason cihazinda görüyorlarmi nereye yerlestireceklerini seciyorlarmi?
Hamile kalan ve ya kalmayan arkadaslar sizde nasil transfer islemi gerseklesti lütfen cevap yazarsaniz sevinirim.

Evet canım ultrasona bakıyorlar, anladığım kadarıyla sıkışık onun için de geliyoruz, ultrasonda rahim daha net görünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…