teşekkür ederim içime su serptin hiç böyle bi deneyimim olmadığı için elim ayağıma dolandı birden
içim kıpır kıpır oldu ve gözlerim doldu canım yaaa allahım güzel günlerini göstersin inşallah yavrunun..başka anneleri bilmem de bizim gibi nice zahmetlerle gözyaşlarıyla emeklerle anne olanları tebrik etmek lazım anneliği fazlasıyla hakediyoruz rabbim çok isyeten ve hakeden her kadına bu duyguyu nasip etsin inşallah..
merhaba canlarım ben yumoşlarımı bıraktım bugün buluşmayaaaa
14 tane toplandı anestezi kısmı çok kolaydı hiç sıkıntım olmadı baş dönme bulantı filan çok rahattım maşallah..12 buçukta toplandı 3 gibi bi agrı başladı kasıklarımdaaa nasıll halada var parol içtim 2 tane dahada içerim herhalde çok toplandıgı için olurmuş 20ydi ama 14 ü 20ml immiş ondan öbürlerine dokunmadık dediler inşallah hepside kalitelidirler ve güzelce dölllenip bölünürler banada sımsıkı tutunurlar dua edin nolurrrr sabah güzel haberler alıyım 3 veya 5.gün transferimi yapcaklar hakkımızda hayırlısı olsun rabbim emeklerimizin karşıgıını gönlümüzün muradını versin inşalllahh...
kızlar merhaba az önce test yaptırdım transferin 11 günü değerim 369 ilk denemem ve hiç test yaptırmamıştım doktorumada ulaşamadım acaba normalmi çok heyecanlıyım şuan
topik çok ilerlemiş tanıdık kimseyi göremedim ama yine de yazıyım kan testine 2 günüm kaldı pztesi sonuç günümüz aslında 10. gün ama daha dayanamıycam kusura bakmasınlar..inşallah pztesi düğün bayram..heyecan dorukta..
ooooh süper bir sonuç, tebrikler canım...inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder.
teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkese nasip olur
hayatım gözün aydın değerin çok güzel kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah sende hamişler kervanına katıldınkızlar merhaba az önce test yaptırdım transferin 11 günü değerim 369 ilk denemem ve hiç test yaptırmamıştım doktorumada ulaşamadım acaba normalmi çok heyecanlıyım şuan
hayatım gözün aydın değerin çok güzel kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah sende hamişler kervanına katıldın
Selam kizlar maalesef bu sabah 3.NEGATIVimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldükyine olmadi diye.Taktiri Ilahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.Artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.Bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc severdir Embiryolar bile Blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken Rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.Insallah Rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren Bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:
sagol canım yaa evet oanda korulcak bişi yokmuşda sonrasında agrım çok olduueşimi aramışalr şimdi 8 tanesi kalmış minnoşlarımdan gelişmeleri gayet iyiymiş yarın tekrar arıcaklar duruma göre pazartesi yada çarşamba çagıracaklarmış transfere bilmiyorumki 3. 5.gün hangisi daha iiyi olur amannn hayırlısı olsun hakkımızdaaa allahım heepimizin mucizesini versin
merhaba livaza
benimde 5.gün transferi olacak pazartesi..internet araştırdığıma göre 5.gün transferi tüm tüp bebek merkezlerinin hedefi..tutunma kuvveti daha yüksek olduğunu düşünüyolar..benimde 3 tane minnoşum var çok merak ediyorum onları yaa..
slm kızlar ,yarın sabah yumurtalarım toplancak ama değişik duygular içindeyim,hiçbirşey hissetmiyorum yada hissediyorum kendime çaktırmıyorum:):):):) ama içimden bi ses masal çokkk tırsıyorsun diyorrrrrrr:):)):
kızlar bel agrım hala devam edıyor dun aksamda atesım 37.6 ya cıktı suanda da 36.5 cıvarında aranızda boyle bı durumla karsılasan var mı korkmaya basladım
kızlar merhaba az önce test yaptırdım transferin 11 günü değerim 369 ilk denemem ve hiç test yaptırmamıştım doktorumada ulaşamadım acaba normalmi çok heyecanlıyım şuan
tuba nasıl oldun iyimisn bi sıkıntı yoktur inşallah
cok saol canım sımdılık bı sıkıntı yok atesım dustu allaha sukur. halsızlık ve bel agrısı kaldı. ınsallah hayırlısıyla guzel haberlerımızı alayımda bunların hıcbırını hatırlamam o zaman herseye razıyım bebısım ıcın :)
inşallah cnm inşalllah,sevindim iyi olduğuna ...rabbim herkesin yüzünü güldürsün..
Selam kizlar size bir sey soracam Transfer islemi esnesinda Embiryolari ultrosona bakipmi yerlesiriyorlar yani rahime yerlestirirken ultrason cihazinda görüyorlarmi nereye yerlestireceklerini seciyorlarmi?
Hamile kalan ve ya kalmayan arkadaslar sizde nasil transfer islemi gerseklesti lütfen cevap yazarsaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?