2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

hadi hayırlısı arkadaşımm,tedavinin sonuna yaklaşıyoruz böylece...inşallah pozitif sonuçlarıda görür kucağımızada alırız..

allah yardımcın olsun canım.. allah kımsenın emegını karsılıksız bırakmasın ınsallahhh..

hoşgeldin canımmmm
geçmiş olsun hayırlı olsun inşallah en güzel şekilde döllenip tutunurlar sana yarınmı arıyacaklarr şimdi nasılsınn

benı de sımdı doktorum aradı yarın 12.30 da transferım yapılacak. 2 embırıyo kalmıs doktor ıkısı de cok ıyı dedı. tutunma olasılıkları yuksek oldugu ıcın tek embırıyo transfer edılcekmıs 2 taneyı kabul etmıyor.... hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah

hadi hayırlısı arkadaşımm,tedavinin sonuna yaklaşıyoruz böylece...inşallah pozitif sonuçlarıda görür kucağımızada alırız..

inşalllahhh..... allahım hepimizin gönlünün muradını versin hayırlısıyla en kısa zamandaa
allah yardımcın olsun canım.. allah kımsenın emegını karsılıksız bırakmasın ınsallahhh..

aminnnnn.....bütün isteyenlere versin rabbim aratmasın

hoşgeldin canımmmm
geçmiş olsun hayırlı olsun inşallah en güzel şekilde döllenip tutunurlar sana yarınmı arıyacaklarr şimdi nasılsınn

hoşbulduk cnm iyim bi sıkıntım yok çok şükür ara sıra batmalar olabilir dedi hemşire,yarın arayacaklar kaçtane döllendiğini nezamn transfer olacağını haber verecekler..mevlam inşallah herkese nasip eder evlat hasretiyle sınamaz bizi...12 gün nasıl geçireceğiz beni en çok o düşündürüyoo

Son düzenleme:

merhaba cnm .hayırlı olsun tedavin inşallah iyi sonuçlar alırsın..

kaçıncı gün transferi oluyor seninki..hangi merkezde yaptırıyosun..

...........................

mrb cnm,ben dün başlaadım kendim yapamadım ,hastaneye gittim çalıştığım içinde hergün çıkamıyurm bi cesaret kendim yaptım:)kızardı birazda şişince korktum cevabın için teşekkür ederim,bende hemşireyi aradım yarım saate geçer dedi.ya önemli değil bunlar ama inşallah sonucu güzel olur....dua edelim birbirimize...

Korkulacak birşey yok canım normal muayene pozisyonunda yatıyorsun rahim ağzını görmek için spekulum takıyorlar yani muayeneden hiç farkı yok sonra rahim ağzını temizliyorlar bana dr extra bişey sıktı ne olduğunu görmedim onu sıktıktan sonra 7 dakika beklediler sordum neden beklediğimizi çünki daha önceki denememde böyle bir işlem yapılmamıştı bebeğin daha kolay tutunmasını sağlıyormuş yaptıkları işlem sonra çok ince uzun plastik bir katatrer yardımıyla dr nakli yapıyor hiç bir şey hissetmiyorsun ama çok korkuyorum kendimi kasarım diyorsan transferden önce sakinleştirici almanı tavsiye ederim.Transferden sonrada progynex iğne (kalçadan)ve crinone jel kullanıyorum haplarım hariç tabiii

Son düzenleme:

merhaba bişi diil canım ben ilk günden beri hepsini kendim yaptım bugün çatlatmayıda yapıcam korkulcak bişi yokk
inşallah canım sonucuda sonuda hayır olur inşallah dualarımdasınızzz bütün herkesss

Hadi bakalımmmm hayırlısı..... inşALLAH hepsi sağlıklı olarak döllenir ve 5. güne giderler..

iki yumurta gelmişti bir tanesi transfer edildi transfer sonrası hiç giremedim yarın sonucu öğreneceğim artık:18: Sabah olmaz bana 4 'üncü kez yılmam inşallah çok endişeleniyorum acaba bu seferde mi olmadıııı

Son düzenleme:

oohh çok güzel, hadi bakalım hayırlısıyla az kaldı kavuşmana allah herşeyini rast getirsin inşallah...

Şuanki psikolojini tahmin edebiliyorum arkadaşım ALLAH yardımcın olsun ve İnşALLAH yarın hayırlı sonuçlar alırsın dualarım seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…