selammm yoldaşlarrr bugünde geldim drdan yarın gitmek yok igne yok tatilimm
hemşiremden telefon bekliyom gonal fi yapıp yapmamam konusunda cetrotide yapıcam gecede ovitrelle yapıp yatıcam
opuya giderken bi kaç hap istediler herhalde orda başlıcam içmeye bugün dastinexe başlıcam tek parol prednol progestan tetra dostinex kapsülmüş aldım bugün cumayı bekliyorumm 12 gibi toplarız dedilerr iyice ecza deposu gibi oldum aaaa
allahımmm yardımcımız olsunnnnnn
selammm yoldaşlarrr bugünde geldim drdan yarın gitmek yok igne yok tatilimm
hemşiremden telefon bekliyom gonal fi yapıp yapmamam konusunda cetrotide yapıcam gecede ovitrelle yapıp yatıcam
opuya giderken bi kaç hap istediler herhalde orda başlıcam içmeye bugün dastinexe başlıcam tek parol prednol progestan tetra dostinex kapsülmüş aldım bugün cumayı bekliyorumm 12 gibi toplarız dedilerr iyice ecza deposu gibi oldum aaaa
allahımmm yardımcımız olsunnnnnn
merhaba arkadaşlar
bugün yumoşlarımı toplattım,korkarak gittim ama çok şükür uyuyup uyandığımda herşey bitmiş dinlenme odasına alınmıştım..5 yumurtam çıkmış,transfer için arayacaklar inşallah güzel güzel döllenirler...hayırlısı allahtan bakalım...mevla neyler neylerse güzel eyler...
hadi hayırlısı arkadaşımm,tedavinin sonuna yaklaşıyoruz böylece...inşallah pozitif sonuçlarıda görür kucağımızada alırız..
allah yardımcın olsun canım.. allah kımsenın emegını karsılıksız bırakmasın ınsallahhh..
hoşgeldin canımmmm
geçmiş olsun hayırlı olsun inşallah en güzel şekilde döllenip tutunurlar sana yarınmı arıyacaklarr şimdi nasılsınn
benı de sımdı doktorum aradı yarın 12.30 da transferım yapılacak. 2 embırıyo kalmıs doktor ıkısı de cok ıyı dedı. tutunma olasılıkları yuksek oldugu ıcın tek embırıyo transfer edılcekmıs 2 taneyı kabul etmıyor.... hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
slm canım benimde bugün 5. certotide evet benimde ilk günden beri var sıkıntılarım ama önemli bişi diilmiş herkese yapıyo genelde dedi hemşirem bide bana bi hap verdi kendinden öncesinde iç şikayetin olmaz dedi şimdi kaşınıp şişip kızarmıyo ama 2 gündür fene morarıyo bu günde verdi yine nazlandım ama son günüm inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimizz
Canım transferden biraz bahsedermisin şimdide onu taktım kafaya bazılarına sonda falan takıyorlarmış senin nasıl geçti?Birde transferden sonra kullandığın iğneler göbek iğnesi gibibi kendinmi yapıyorsun?
...........................
mrb cnm,ben dün başlaadım kendim yapamadım ,hastaneye gittim çalıştığım içinde hergün çıkamıyurm bi cesaret kendim yaptım:)kızardı birazda şişince korktum cevabın için teşekkür ederim,bende hemşireyi aradım yarım saate geçer dedi.ya önemli değil bunlar ama inşallah sonucu güzel olur....dua edelim birbirimize...
merhaba arkadaşlar
bugün yumoşlarımı toplattım,korkarak gittim ama çok şükür uyuyup uyandığımda herşey bitmiş dinlenme odasına alınmıştım..5 yumurtam çıkmış,transfer için arayacaklar inşallah güzel güzel döllenirler...hayırlısı allahtan bakalım...mevla neyler neylerse güzel eyler...
Hadi bakalımmmm hayırlısı..... inşALLAH hepsi sağlıklı olarak döllenir ve 5. güne giderler..
merhaba arkadaşlar
oohh çok güzel, hadi bakalım hayırlısıyla az kaldı kavuşmanaallah herşeyini rast getirsin inşallah...
iki yumurta gelmişti bir tanesi transfer edildi transfer sonrası hiç giremedim yarın sonucu öğreneceğim artık:18: Sabah olmaz bana 4 'üncü kez yılmam inşallah çok endişeleniyorum acaba bu seferde mi olmadıııı
merhaba cnm .hayırlı olsun tedavin inşallah iyi sonuçlar alırsın..
kaçıncı gün transferi oluyor seninki..hangi merkezde yaptırıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?