2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

selam canim insallah hamilesindir bende yarin sonucu alicam bugün transfer gününü sayarsak 9.günüm kan verdim sabah yarin belli olacak benimki dondurulmus 1 blastosi embiryoydu bu benim 3.denemem sende belirti felan varmi

:18::18::18::18::18:çok korkuyorum:18::18::18::18::18:

kimse benimle ilgilenmiyor amaaaa

canım yaaa anlıyorum seni korma, bir edilsin ne olacakki iki edilip hamile kalamayan bi sürü insan var olacak olduktan sonra ha bir ha iki...
benimle geçen sene aynı gün tedaviye giren bi arkadaşımın da bir yumurtası olmuştu bir embriyo oluştu ve onu koydular, benim 11 yumurtam oldu bana da bir konuldu, hamile kalamadım o kaldı düşün yani, endişelenme bak bişey kalmamış sonucu öğrenmene

merhaba kızlar,bende izmirde irenbede tedavi gördüm transferım yapılalı 3 gun oldu 3.tüp bebek denemem3 te asılamam var benıde listeye ekleyebılırsınız.

iyi akşamlar bugün gonalf yokmuş cetrotidemi yaptım şimdi son bi igne kaldı ovitrelle oda geceee
ovitrellle yapan arkiler nasıl bi igne yaglımı yakıyomu merak ettim

iyi akşamlar bugün gonalf yokmuş cetrotidemi yaptım şimdi son bi igne kaldı ovitrelle oda geceee
ben pazaretsi akşamı yaptım doktor koldan yapmamı istedi.koldan ilk defa iğne yaptım ama göbekten yapılan gibi hiç acımıyor yakmıyorda

merhaba kızlar,bende izmirde irenbede tedavi gördüm transferım yapılalı 3 gun oldu 3.tüp bebek denemem3 te asılamam var benıde listeye ekleyebılırsınız.

selam canim hayirli olsun insallah bebegin sana simsiki tutunur
benim 9uncu günüm benimde 3.denemem ilk defa dondurulmus denedim sende hic belirti varmi vede digerlerinde belirti oldumu
benim diger ikisinde hic belirtim yoktu sadece 2denememde 3gün kasik agrim oldu oydu ikiside negativti bundada hic agrim yok ama busefer nedense cok positiv düsünüyorum digerlerinde hep negativtim.bugün kan verdim yarin belli olaccak insallah hamileyim diye yazarim...

hayatım hiç yakmıyor bende dün gece vurdum yarın allahın izniyle yumoşlar toplancak bana dua etmeyi unutmayın yumoşlar güzelce döllenir inşallah

hayatım hiç yakmıyor bende dün gece vurdum yarın allahın izniyle yumoşlar toplancak bana dua etmeyi unutmayın yumoşlar güzelce döllenir inşallah

teşekkürler canım inşallah sorunsuz geçer ve kalitelice döllenirler sonrada sana sımsıkı tutunurlar
rabbim emeklerimizi zayi etmesin hepimizinkini hayırla sonuçlandırsın göbüşlerimizi meleklerle doldursun

Canım hadi hayırlısı olsun heyecanlı bekleyişler başlıyor lütfen yaşadıklarını herzaman yaz çok ihtiyacım oluyor sizlere.canim yumurta çapları kaçtı en son?bende yarın gideceğim dua edin Cumartesi toplarız demişti bakalım yarınki durum ne olacak?su anda iğne kullaniyormusun

Selam kizlar yarin büyük günbugün kan verdim transfer gününü sayarsak bugün 9uncu günümdü yarin hersey belli olcak
ama yeni yeni karnimin alti agirmaya basladi ara ara olup gidiyor acaba bendemi yarin sabah adet olucam ama normalde adet oldugum zaman sabah agriylan uyanir kalktigimda kanamam baslardi ama bu farklimi olucak yarin olsada herseyi ögrensem bana dua edin....

Allah büyük canım dualardan başka yapacak bişeyimiz yok sende sonlara yaklaştın bende sizi takip ediyorum çok heyecanlıyım yaşadıklarımız her yonden kolay değil sonu güzel olur insallah sende gelişmeleri yaz bekliyoruz

Dualarımız sizinle insallah yarın güzel haberlerle burada buluşuruz ALlahim sen emeklerimizin karşılığını almayı nasip et.

رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِين

Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin."...Rabbim!Beni tek başıma bırakma,Sen varislerin en hayırlısısın "
{Enbiya/89}

bunu sıkça okuyun

Son düzenleme:

Amin canim amin insallah.Allah razi olsun

İnsallah canim saolasin..20-21-19 civariydi yumurta caplari..gobekten igneler pztesi sondu,igne yok oyuzden..ama ilac verdiler,antibiyotik vitamin vajinal jel.. Bebegin tutunmasini kolaylastirmak icinmis..simdi bunlari kullaniyorum..benim yumurta toplama islemim ve sonrasi rahat gecti bi agri sizim olmadi, insallah seninde kolay gecer...

dün kontrol için doktora gittim. çok şükür şimdilik herşey yolunda. doktor iki hafta bi daha gelmemi istedi. ense kalınlığı ölçümü yapacakmış. ben ilk defa duyuyorum bunu, aranızda duyan var mı?

kızlar pazar günü yumurta toplamam var çok tırsıyorummmmmm:18::18::18::18:
toplamadan sonra çok ağrı oluyormu çalışıyrum rapor alcam onun için,yarın sabah çatlatma iğnelerine başlıcaz, kaç gün sonra transfer yapılcak acaba?Allahım yardım eder inşallah...

merhaba;
canım ben dün toplattım yumoslarımı ve bugün işteyim hiç agrım sızım olmadı çok az bi kanama oluyor...okadar kolay ve rahat geçirdim ki inşallah seninde öyle olur.sadece serum için damar yolu açılıyor iğne biraz büyük haliyle o canımı yaktı.içeri alındım uyutuldum ve uyandığımda herşey bitmişti.yani rapor alınacak bişey yok kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…