iki yumurta gelmişti bir tanesi transfer edildi transfer sonrası hiç giremedim yarın sonucu öğreneceğim artık:18: Sabah olmaz bana 4 'üncü kez yılmam inşallah çok endişeleniyorum acaba bu seferde mi olmadıııı
iki yumurta gelmişti bir tanesi transfer edildi transfer sonrası hiç giremedim yarın sonucu öğreneceğim artık:18: Sabah olmaz bana 4 'üncü kez yılmam inşallah çok endişeleniyorum acaba bu seferde mi olmadıııı
:18::18::18::18::18:çok korkuyorum:18::18::18::18::18:
kimse benimle ilgilenmiyor amaaaa
ben pazaretsi akşamı yaptım doktor koldan yapmamı istedi.koldan ilk defa iğne yaptım ama göbekten yapılan gibi hiç acımıyor yakmıyordaiyi akşamlar bugün gonalf yokmuş cetrotidemi yaptım şimdi son bi igne kaldı ovitrelle oda geceee
ovitrellle yapan arkiler nasıl bi igne yaglımı yakıyomu merak ettim
merhaba kızlar,bende izmirde irenbede tedavi gördüm transferım yapılalı 3 gun oldu 3.tüp bebek denemem3 te asılamam var benıde listeye ekleyebılırsınız.
iyi akşamlar bugün gonalf yokmuş cetrotidemi yaptım şimdi son bi igne kaldı ovitrelle oda geceee
ovitrellle yapan arkiler nasıl bi igne yaglımı yakıyomu merak ettim
hayatım hiç yakmıyor bende dün gece vurdum yarın allahın izniyle yumoşlar toplancak bana dua etmeyi unutmayın yumoşlar güzelce döllenir inşallah
merhaba arkadaşlar
bugün yumoşlarımı toplattım,korkarak gittim ama çok şükür uyuyup uyandığımda herşey bitmiş dinlenme odasına alınmıştım..5 yumurtam çıkmış,transfer için arayacaklar inşallah güzel güzel döllenirler...hayırlısı allahtan bakalım...mevla neyler neylerse güzel eyler...
selammm yoldaşlarrr bugünde geldim drdan yarın gitmek yok igne yok tatilimm
hemşiremden telefon bekliyom gonal fi yapıp yapmamam konusunda cetrotide yapıcam gecede ovitrelle yapıp yatıcam
opuya giderken bi kaç hap istediler herhalde orda başlıcam içmeye bugün dastinexe başlıcam tek parol prednol progestan tetra dostinex kapsülmüş aldım bugün cumayı bekliyorumm 12 gibi toplarız dedilerr iyice ecza deposu gibi oldum aaaa
allahımmm yardımcımız olsunnnnnn
Selam kizlar yarin büyük günbugün kan verdim transfer gününü sayarsak bugün 9uncu günümdü yarin hersey belli olcak
ama yeni yeni karnimin alti agirmaya basladi ara ara olup gidiyor acaba bendemi yarin sabah adet olucam ama normalde adet oldugum zaman sabah agriylan uyanir kalktigimda kanamam baslardi ama bu farklimi olucak yarin olsada herseyi ögrensem bana dua edin....
Dualarımız sizinle insallah yarın güzel haberlerle burada buluşuruz ALlahim sen emeklerimizin karşılığını almayı nasip et.
رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِين
Rabbi la tezlerin ferden ve ente hayrul varisin."...Rabbim!Beni tek başıma bırakma,Sen varislerin en hayırlısısın "
{Enbiya/89}
bunu sıkça okuyun
Canım hadi hayırlısı olsun heyecanlı bekleyişler başlıyor lütfen yaşadıklarını herzaman yaz çok ihtiyacım oluyor sizlere.canim yumurta çapları kaçtı en son?bende yarın gideceğim dua edin Cumartesi toplarız demişti bakalım yarınki durum ne olacak?su anda iğne kullaniyormusun
yarın transferım varrrr cok heyecanlıyımm ınsallah hersey yolunda gıder ...:)
yarın transferım varrrr cok heyecanlıyımm ınsallah hersey yolunda gıder ...:)
kızlar pazar günü yumurta toplamam var çok tırsıyorummmmmm:18::18::18::18:
toplamadan sonra çok ağrı oluyormu çalışıyrum rapor alcam onun için,yarın sabah çatlatma iğnelerine başlıcaz, kaç gün sonra transfer yapılcak acaba?Allahım yardım eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?