Selam kizlar yarin büyük gün test günüm benim yarin,
ne olur bana dua edin bu 3.denemem insallah bebegim benimlendir
asil test günüm Cuma günü ama doktor yarinda test istedi tabi yarin ögrenemem hemen burda bir gün sonra ögreniyoruz yani persembe belli olur yarin transferimin 8inci günü transfer günü sayarsak 9uncu gün oluyor insalllah Positiv cikar bana dua edin canlar...
kizlar ben bi hata yaptim az önce kardesim bana hamilelik testi getirdi üstünde 25kandegirinin üstünde olan cikar diyor ve bende yaptim koskoca bir negativ cikti ama umudumu kayip etmedim normal cikmiya bilir dedim ama bugün transfer günüylen beraber 8inci günümdeyim eger tutmus olsaydi 25i bulmazmiydi
asil test günüm Cuma günü ama doktor yarinda test istedi tabi yarin ögrenemem hemen burda bir gün sonra ögreniyoruz yani persembe belli olur yarin transferimin 8inci günü transfer günü sayarsak 9uncu gün oluyor insalllah Positiv cikar bana dua edin canlar...
kizlar ben bi hata yaptim az önce kardesim bana hamilelik testi getirdi üstünde 25kandegirinin üstünde olan cikar diyor ve bende yaptim koskoca bir negativ cikti ama umudumu kayip etmedim normal cikmiya bilir dedim ama bugün transfer günüylen beraber 8inci günümdeyim eger tutmus olsaydi 25i bulmazmiydi
kardeşinin getirdiği eczanede satılan idrarla bakılan hamilellik testi ise hiç güvenme.. ben de test yapmıştım 10.günde,20 nin üstünde ise çıkar diyordu ve negatifi görünce umutsuzluğa kapılmıştım.ama 13. gün kan testi yaptırdım üstelik değerim 550 çıktı.. 2 günde 2 ye katladığını düşünürsek,evde test yaptığımda 10.gün kan değerim 100 ün üzerinde olmalıydı.. buna rağmen çıkmadı... idrara geç karışabiliyormuş..
Kızlar bugün transferden sonraki 4.günüm azar azar kasıklarımda ağrılar başladı sanırım kullandığım jel ve iğne yapıyor :120:
merhabalarrr bugün drdaydım 20ml bulanlarda olmuşş ama küçüklerde var onlar büyüsün diye bugünde 75ml gonalf ve cetrotide yaptım yarın yine dr var kan usg allahım hayırla sonuçlandırsın inşalllah hepimizinkini
Canım transferden biraz bahsedermisin şimdide onu taktım kafaya bazılarına sonda falan takıyorlarmış senin nasıl geçti?Birde transferden sonra kullandığın iğneler göbek iğnesi gibibi kendinmi yapıyorsun?
Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım maaşallah yumurtaların olgunlaşmış bende perşembe gideceğim bu son olur heralde artık toplamaya gecer ama benim biraz yavaş büyüyor en son 12ml olmuştu 3 yumurtam var bende 225doz kullanıyorum cetrotideyede devam ediyorum menagonada.
aminnn canım ya hemde ne büyümüşler 20 tane var dedi agrım daha cok artık özellikle gece.. sanada cetrotide allerji yaptımı
dogum yapcak gibi 3 gündür hep gidiyorum yarına artık verir ovitrellemi allahım emeklerimizi zayi etmesin
Maaşallah canım yumurtalar çok olunca tutma ihtimali daha çok gibi geliyor bana.Yinede Allah bilir tabiki biz duamızı ediyorum herzaman herşeyin hayırlısı olsun diye.İlk vurulduğumda kızardı yanma yaptı ama diğer günler fazla bişey olmadı ilk vurulunca acı yayılıyor geçiyor.
ınsallah o guzel haberı alıcaz canım ınan bunaaaa :)))
sagol insallah canim bugün idrar testi yapsamda negativi görmeme ragmen umudumu hic kesmedim insallah bir mucize olur bana
slm arkadaşlar,acil bişi sorcam size. cetrodite vurunuyorum bugün 2. gün dün hastende yaptırdım bir şikayetim olmadı bugün kendim yaptım şişlik ve kızarıklık oldu,sizde aynı sıkıntıyı yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?