2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım inşallah güzel haberlerle dönersin bize, aslında erken test için negatif çıksa bile hemen umudunu yitirme, 12. günü bekle. dualarımız seninle..

kizlar ben bi hata yaptim az önce kardesim bana hamilelik testi getirdi üstünde 25kandegirinin üstünde olan cikar diyor ve bende yaptim koskoca bir negativ cikti ama umudumu kayip etmedim normal cikmiya bilir dedim ama bugün transfer günüylen beraber 8inci günümdeyim eger tutmus olsaydi 25i bulmazmiydi

merhabalarrr bugün drdaydım 20ml bulanlarda olmuşş ama küçüklerde var onlar büyüsün diye bugünde 75ml gonalf ve cetrotide yaptım yarın yine dr var kan usg allahım hayırla sonuçlandırsın inşalllah hepimizinkini

kardeşinin getirdiği eczanede satılan idrarla bakılan hamilellik testi ise hiç güvenme.. ben de test yapmıştım 10.günde,20 nin üstünde ise çıkar diyordu ve negatifi görünce umutsuzluğa kapılmıştım.ama 13. gün kan testi yaptırdım üstelik değerim 550 çıktı.. 2 günde 2 ye katladığını düşünürsek,evde test yaptığımda 10.gün kan değerim 100 ün üzerinde olmalıydı.. buna rağmen çıkmadı... idrara geç karışabiliyormuş..ayrıca 8.gün evde test mi yapılır?? aklına getirme olumsuzlukları....

Son düzenleme:

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım çok heyecanlı günler geçiriyorsun eminim ama umudunu kaybetme yinede.Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.

canımm üzme tatlı canını ve bebişini pozitif ol unutmaki testlerinde yanılma olasılıgı yüksek oluyo kan tahlili en garantilisi sen günüünü bekle bence erken daha

haklisin canim bende ilkin az olsa bir burukluk yasadim sonrada yok dedim zaten cikmaz hem öyle olsaydi kan testini 7inci günde yapardilar nerde kaldi idrar testinde cikmasi insallah kanda cikar bana dua edin ne olur....

Kızlar bugün transferden sonraki 4.günüm azar azar kasıklarımda ağrılar başladı sanırım kullandığım jel ve iğne yapıyor :120:

Canım transferden biraz bahsedermisin şimdide onu taktım kafaya bazılarına sonda falan takıyorlarmış senin nasıl geçti?Birde transferden sonra kullandığın iğneler göbek iğnesi gibibi kendinmi yapıyorsun?

Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım maaşallah yumurtaların olgunlaşmış bende perşembe gideceğim bu son olur heralde artık toplamaya gecer ama benim biraz yavaş büyüyor en son 12ml olmuştu 3 yumurtam var bende 225doz kullanıyorum cetrotideyede devam ediyorum menagonada.

eğer aşılama yaptırdıysan hiçbir farkı yok.. ayrıca benim de sonda kabusumdu.. ve transferde başıma geldi.. genelde takılmıyormuş ama bişeyi ne kadar kafaya takarsan başına geliyormuş.. benimki özel bir durumdu,çok hastaydım ve sürekli kustuğum için su içememiştim.. mecburen sonra ile idrar torbanı şişireceğiz dediler ve o an yıkıldığım andı... sonrasında ise takıldığını hissetmedim bile.. nasıl yani takıldı mı falan diye şaşırdım hatta... boşuna dert etmişim.. sen de dert etme, bol bol dua et...Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:

aminnn canım ya hemde ne büyümüşler 20 tane var dedi agrım daha cok artık özellikle gece.. sanada cetrotide allerji yaptımı
dogum yapcak gibi 3 gündür hep gidiyorum yarına artık verir ovitrellemi allahım emeklerimizi zayi etmesin

Maaşallah canım yumurtalar çok olunca tutma ihtimali daha çok gibi geliyor bana.Yinede Allah bilir tabiki biz duamızı ediyorum herzaman herşeyin hayırlısı olsun diye.İlk vurulduğumda kızardı yanma yaptı ama diğer günler fazla bişey olmadı ilk vurulunca acı yayılıyor geçiyor.

öle canım ya allah herşeyi hakkıyla bilendir hiç belli olmuyo bu işler sırlı gizemli aklımız almaz
ya benim çok allerjim oluyo bu 4. cetrotide ilk 2 gün sinek isiıigi gibi kaşındı nşişdi sonra hemşirem bi hap verdi 2 gündürde acayip morarıyo vurdugum yer inşallah yarın yine vermezler gerçi dr son günlerin dayan dedi ama allahım yüzümüzü güldürrrsünnnn:13:

ınsallah o guzel haberı alıcaz canım ınan bunaaaa :)))

sagol insallah canim bugün idrar testi yapsamda negativi görmeme ragmen umudumu hic kesmedim insallah bir mucize olur bana

tatlım o testlere guvenme benım kuzenın kanda baktırdıktan sonra pozıtıfı aldı. ama hatıra kalsın dıe (cubugu kırılıp saklanabılenlerden)
evde yaptı negatıf cıktı.. hatta baya gulmustuk yalancı test dıye :))
sen ıcını rahat tut stres yapmaaa allah buyuktur.. yuce rabbıme guven ona sıgın.. o herseyın en ıyısını bılır hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

slm arkadaşlar,acil bişi sorcam size. cetrodite vurunuyorum bugün 2. gün dün hastende yaptırdım bir şikayetim olmadı bugün kendim yaptım şişlik ve kızarıklık oldu,sizde aynı sıkıntıyı yaşadınız mı?

slm canım benimde bugün 5. certotide evet benimde ilk günden beri var sıkıntılarım ama önemli bişi diilmiş herkese yapıyo genelde dedi hemşirem bide bana bi hap verdi kendinden öncesinde iç şikayetin olmaz dedi şimdi kaşınıp şişip kızarmıyo ama 2 gündür fene morarıyo bu günde verdi yine nazlandım ama son günüm inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimizz

merhaba arkadaşlar
bugün yumoşlarımı toplattım,korkarak gittim ama çok şükür uyuyup uyandığımda herşey bitmiş dinlenme odasına alınmıştım..5 yumurtam çıkmış,transfer için arayacaklar inşallah güzel güzel döllenirler...hayırlısı allahtan bakalım...mevla neyler neylerse güzel eyler...

selammm yoldaşlarrr bugünde geldim drdan yarın gitmek yok igne yok tatilimm
hemşiremden telefon bekliyom gonal fi yapıp yapmamam konusunda cetrotide yapıcam gecede ovitrelle yapıp yatıcam
opuya giderken bi kaç hap istediler herhalde orda başlıcam içmeye bugün dastinexe başlıcam tek parol prednol progestan tetra dostinex kapsülmüş aldım bugün cumayı bekliyorumm 12 gibi toplarız dedilerr iyice ecza deposu gibi oldum aaaa
allahımmm yardımcımız olsunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…