• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

merhaba arkadaşlar

dün 5 folikul toplandı 4 ünde yumurta varmış ve 3 ü döllenmiş şuan..doktor yarında transfer yapılabilir,pazarteside olabilir dedi,embriyoların durumuna göre yarın sabah haber verecekler..inşallah sağlıklı bir şekilde 5.güne yani pazartesiye kalır transferim...mevlam hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...neolur dua edin banadaaaa.........

merhaba;
canım ben dün toplattım yumoslarımı ve bugün işteyim hiç agrım sızım olmadı çok az bi kanama oluyor...okadar kolay ve rahat geçirdim ki inşallah seninde öyle olur.sadece serum için damar yolu açılıyor iğne biraz büyük haliyle o canımı yaktı.içeri alındım uyutuldum ve uyandığımda herşey bitmişti.yani rapor alınacak bişey yok kesinlikle..

Bende bundan korkuyordum yumurta toplarken narkoz nasıl zor oluyormu diye serum yolunu uyandıktan sonramı açtılar yaaa iğneden çook korkuyorum çokmu acıdı canın??? tam iğnelere alıştım derken tekrar korku sardı bende bugün gittim doktora çok şükür büyümüş yumoslar cumartesi tekrar gideceğim pazartesi toplarız dedi Allah yardımcımız olsun

merhaba arkadaşlar

dün 5 folikul toplandı 4 ünde yumurta varmış ve 3 ü döllenmiş şuan..doktor yarında transfer yapılabilir,pazarteside olabilir dedi,embriyoların durumuna göre yarın sabah haber verecekler..inşallah sağlıklı bir şekilde 5.güne yani pazartesiye kalır transferim...mevlam hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...neolur dua edin banadaaaa.........

İnşallah herşey hayırlısı ile gerçekleşir hayırlı evlatlarımız olur bizde yaşarız o mutluluğu.Hepimizin tek bir amacı var onun için mücadelemiz rabbim yardımcımız olsun dualarımız hepinizle inşallah.çok şükür şimdiye kadar iyi gitti bundan sonrasıda güzel olsun diye dualarımız...

merhaba;
canım ben dün toplattım yumoslarımı ve bugün işteyim hiç agrım sızım olmadı çok az bi kanama oluyor...okadar kolay ve rahat geçirdim ki inşallah seninde öyle olur.sadece serum için damar yolu açılıyor iğne biraz büyük haliyle o canımı yaktı.içeri alındım uyutuldum ve uyandığımda herşey bitmişti.yani rapor alınacak bişey yok kesinlikle..

................

hayırlıs olsun cnm senin için,inşalah benimde kolay olur.... kaç tane yumurta transfer edilecek sana karar verdin mi? benim doktorum 2 tane transfer edelim şansın yğksek olsun dedi,ama ben biraz karşıyım ikiz olmasından değilde sağlıklı olurklarmı o biraz kafamı karışltırıyor. ikiz bebekte erken doğuım riski fazla ve doğum sonrasında bebekte anomaliler olabilir diye korkuyorum.kararsızım yani:S:S

Selam kizlar maalesef bu sabah 3.NEGATIVimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldük :9:yine olmadi diye.Taktiri Ilahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.Artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.Bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc severdir Embiryolar bile Blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken Rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.Insallah Rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren Bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:

merhaba;

....................

cnm bide senin yumuşların boyutu kaçtı?benimn henüz 14-15 mm civarında toplamak için erken değil mi acaba?

Selam kizlar maalesef bu sabah 3.NEGATIVimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldük :9:yine olmadi diye.Taktiri Ilahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.Artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.Bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc severdir Embiryolar bile Blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken Rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.Insallah Rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren Bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:

..................................

cnm kolay değildir,benimde ilk denemem ama ben bile korkuyprum ve tutacağını pek zannetmyrm,Rabbim sizin yardımcınız olsun,zamanı vardır elbet deyip kendini teselli et,ona yoğunlaşma bence,herkesin bebği olacak diye bi şart yok,bizimde kaderimiz buymuş demekki.Allah başka dertlerde,hastalıklarla imtihan etmesin,bu da zor ama napalım olmayınca olmuyor.....Allah yardımcınız olsun,inşallah bizede o mutluluğu tattırır.....

Oh be bitti 9gün kabusu,heralde kafayi yedim bu sefer:9: bende bir gram üzüntü yok:8:simdi temizlik zamani:12:evi bi alt üst edim ,edimki anca öyle rahatlarim:124:

aksama gelirim
:54:

Tabiki yaşadıkların kolay şeyler değil ama gerçekten bizim göremediğimiz bir hayır vardır mutlaka Allah tan hep herşeyin hayırlısı olsun diye dua istemiyormuyuz işte buda onun göstergesidir belki.Allah sizin canınıza sağlık versin ileriki günler ne gösterir bilemeyiz hiç belli olmaz biraz kafanı rahatlat sende dinlen kaderinizde varsa o bebiş gelip sizi bulacak hiç üzülme...

................

hayırlıs olsun cnm senin için,inşalah benimde kolay olur.... kaç tane yumurta transfer edilecek sana karar verdin mi? benim doktorum 2 tane transfer edelim şansın yğksek olsun dedi,ama ben biraz karşıyım ikiz olmasından değilde sağlıklı olurklarmı o biraz kafamı karışltırıyor. ikiz bebekte erken doğuım riski fazla ve doğum sonrasında bebekte anomaliler olabilir diye korkuyorum.kararsızım yani:S:S

Biz de tam tersi 2 tane transfer istiyoruz canım..doktorum 1 tane transfer edicez demişti ilk başta ama bugün belki 2 tane de olabilir gibi bişey söyledi ve ben çok sevindimm...allah ın izniyle bişey olmaz aklına kötü şeyler getirme...yaşın kaç ve nerde yaptırıyosun işlemlerini..

Bende bundan korkuyordum yumurta toplarken narkoz nasıl zor oluyormu diye serum yolunu uyandıktan sonramı açtılar yaaa iğneden çook korkuyorum çokmu acıdı canın??? tam iğnelere alıştım derken tekrar korku sardı bende bugün gittim doktora çok şükür büyümüş yumoslar cumartesi tekrar gideceğim pazartesi toplarız dedi Allah yardımcımız olsun

söyledğim gibi hiç korkulacak bişey yok uyutulduğun için..sadece damar yolu açmak için bir tane iğne takıyolar koluna..işleme alınmadan önce serum takıyolar ve serum takılan yerden seni uyutacakları ilacı veriyolar ve uyuyosun hiç bişey duymuyosun..korkma kolay geceçektir allahın izniyle...

söyledğim gibi hiç korkulacak bişey yok uyutulduğun için..sadece damar yolu açmak için bir tane iğne takıyolar koluna..işleme alınmadan önce serum takıyolar ve serum takılan yerden seni uyutacakları ilacı veriyolar ve uyuyosun hiç bişey duymuyosun..korkma kolay geceçektir allahın izniyle...

sağol canım dedinya damar yolu için iğne takıyorlar çokmu büyük? yani damara zormu giriyor onun için tırstımda biraz:18: başa gelen çekilecek Allah yardım edecek inşallah...

sağol canım dedinya damar yolu için iğne takıyorlar çokmu büyük? yani damara zormu giriyor onun için tırstımda biraz:18: başa gelen çekilecek Allah yardım edecek inşallah...

1 tane iğne takıyolar canım..daha önce serum takılan kimse gördünmü bilmiyorum o iğne işte okadar...korkma bu kadar...kendini rahat bırak..

Canım 15 mart test tarihim öptüm seni :54:

Tabiki canım bende seni :54:

Ocak ayında başlayacağım tedavim malesef kistten dolayı iptal edilmişdi dün itabariyle tekrar tedavi için başlangıç yaptım

umarım bu sefer herşey yolunda gider :(

:49:Canım tekrardan hayırlı olsun

:14:iki yumurta gelmişti bir tanesi transfer edildi transfer sonrası hiç giremedim yarın sonucu öğreneceğim artık:18: Sabah olmaz bana :14:4 'üncü kez yılmam inşallah çok endişeleniyorum acaba bu seferde mi olmadıııı

Canım inşallah bugün güzel haberlerini alırız:emir_bebek:

canım çok üzüldüm ALLAH herşeyin hayırlısın versin şimdi ezan okunuyor ve ALLAH a senin benim ve tüm çocuk özlemi çeken arkadaşlarım için dua ediyorum herşey gönlümüzce olsun

dün kontrol için doktora gittim. çok şükür şimdilik herşey yolunda. doktor iki hafta bi daha gelmemi istedi. ense kalınlığı ölçümü yapacakmış. ben ilk defa duyuyorum bunu, aranızda duyan var mı?

Sağlıklı sıhatli gebelik gecirmeni dilerim. kacinci haftadasin canim. normalde yapilan bi test ense kalinlgi testisağlikli gelisip gelismedigini takip etme acisindan yapiliyo diye biliyorum. internetten biraz arastir istersen. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim:nazar:

[sıze=3]selam kizlar maalesef bu sabah 3.negatıvimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldük :9:yine olmadi diye.taktiri ılahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc severdir embiryolar bile blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.ınsallah rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:

[/sıze]

canım çok geçmiş olsun

Back