tamam canı m bende arka arkaya çok at ama ben öyle yapıcam diğer topiclere de hbr verin verebildiğiniz kadar tek emriyoyu protesto ediyoruz ve rapor sisteminin eziyetini
:26:[sıze=3][/sıze]ne oldu şimdi anlamadımmmmm
hiii kıyamam sana sıkma canını kuzucuk :))) onlar bizim çektiklerimizi anlasalardı bu terbiyesizliği yapmazlardı zaten. hiç üzülme
çok teşekkürler ama bu topiclerde bile densiz çıkıyor. allah kimseyi tüp bebekle terbiye etmesin çeken anlar
çok teşekkürler ama bu topiclerde bile densiz çıkıyor. allah kimseyi tüp bebekle terbiye etmesin çeken anlar
kim o yaaa hangi topicte ben yazıp çıkıyorum valla ne derlerse desinler....
tüp bebek raporu için bizi zorlayan şartları ortadan kaldırmak istiyoruz canım. bunun için akşam 9 da sayın gül'e twit den mesaj atacağız :)
rapor sıkıntısını sen bana sor canım o kadr uğrastık raporu aldık tedavıye baslıcaz hoca ıle görüşmeye gittik bana demez mi yasın tutmuyor 23 un ıcındesınn 23 u doldurmak gerekıyor dıe..e madem ole bu bıze neden solenmedı neden bu kadar uğrastık koşturduk ümit bağladık bıde altında kendı imzası bıle varr yanıı anlıyacağınız raporum var ama elimde patladıı.su sısteme bakın ALLAH hepisini bildiği gibi yapsın.şimdi yası doldurmayı bekle durr
KIZLAR SÜPERSİNİZ KONUDAN YENİ HABERİM OLDU BENDE VARIM TWİTER KULLANMIYORUM AMA EŞİMİNKİNDEN NE GEREKİYOSA YAPARIM BENDEN TAM DESDEK
benden de destek..yalnız herkes aynı mesajı atarsa daha çok dikkat çekeer..konuyu tam açıklayan bir mesaj yazalım ve kopla yapıştır yapalım...ama ne yazalım...???
elbette gelırımm kızlarrr...bu acılar son bulsun artık yeterr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?