2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

ben 20 yi geçkin topiğe yazdım. kopyala yapıştır postaladım bi forum farketmeden bi kaç kez göndermişim bi de terbiyesizin biri hakaret etti canım sıkıldı

yazdığımda şu: merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

hiii kıyamam sana sıkma canını kuzucuk :))) onlar bizim çektiklerimizi anlasalardı bu terbiyesizliği yapmazlardı zaten. hiç üzülme

bende yazdım biçok topice ama kimsenin tınladığı yok.herkes halinden memnun.millet burda dert yanıp ağlamaya alışmış kimsenin gelip yazıcağını sanmam.ama ben gidip yazıcam.ŞU KADINLARIN VERİN YİYEYİM ÖRTÜN YATAYIM MANTIĞINDAN ÇIKMAMASI SİNİR EDİYO BENİ YAAAA.İKİ TANE OT TARİFİ VERSEM MİLLET KIMIL GİBİ TOPLANIR.

Son düzenleme:
tüp bebek raporu için bizi zorlayan şartları ortadan kaldırmak istiyoruz canım. bunun için akşam 9 da sayın gül'e twit den mesaj atacağız :)

rapor sıkıntısını sen bana sor canım o kadr uğrastık raporu aldık tedavıye baslıcaz hoca ıle görüşmeye gittik bana demez mi yasın tutmuyor 23 un ıcındesınn 23 u doldurmak gerekıyor dıe..e madem ole bu bıze neden solenmedı neden bu kadar uğrastık koşturduk ümit bağladık bıde altında kendı imzası bıle varr yanıı anlıyacağınız raporum var ama elimde patladıı.su sısteme bakın ALLAH hepisini bildiği gibi yapsın.şimdi yası doldurmayı bekle durr

evet maalesef devletin bu acayip uygulaması bizi çok zorluyor. sende akşam 9 da cumhurbaşkanına konuyla ilgili sıkıntıyı twitle canım. hepimiz orada olacağız.umarım sende bizimle olursun.

KIZLAR SÜPERSİNİZ KONUDAN YENİ HABERİM OLDU BENDE VARIM TWİTER KULLANMIYORUM AMA EŞİMİNKİNDEN NE GEREKİYOSA YAPARIM BENDEN TAM DESDEK

KIZLAR SÜPERSİNİZ KONUDAN YENİ HABERİM OLDU BENDE VARIM TWİTER KULLANMIYORUM AMA EŞİMİNKİNDEN NE GEREKİYOSA YAPARIM BENDEN TAM DESDEK

çooook teşekkür ederim hepimiz adına bi elin nesi var iki elin sesi var. umuyorum ki bu akşam sesimizi duyuracağız Allah'ın belası rapor işini çözeceğiz

benden de destek..yalnız herkes aynı mesajı atarsa daha çok dikkat çekeer..konuyu tam açıklayan bir mesaj yazalım ve kopla yapıştır yapalım...ama ne yazalım...???

benden de destek..yalnız herkes aynı mesajı atarsa daha çok dikkat çekeer..konuyu tam açıklayan bir mesaj yazalım ve kopla yapıştır yapalım...ama ne yazalım...???

çok teşekkürler . akşama doğru hepimiz mesajını burada paylaşsın en uygun olanı gönderelim. ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…