2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

yazmazmıyımmm...
sanırım 4 kişiyiz c.tesi sonuç alacak.aslında hayatın sonu deil ...yani negatif olursa yeniden deneris.napalım.bizimkiler nazlı kıymetli bebek:)

cnm nerelerdesin?(burdasın şimdi gördüm:)merak ettim seni.varmı bi gelişme???

çok çok teşekkürler canım..darısı başına olsun inşallah

kizlar hamileyiimmmmm , bhcg 77 cikti

allahim her dileyenin muradini kabul etsin insallah...............

gözün aydınnnnnnnn

canım benim...sağ salim çıkmışsındır inşallah operasyondan..sen çok güçlü bir kadınsın bunu da atlatacaksın inşallah, allah yardımcın olsun,sabır versin sana..

İnanamıyorum,kendinle gurur duymalısın.Benim ilki Negatif çıktı ve ben 2.denemeye korkuyorum ve sen 5.ci deniyorsun.Tebrikler

benim 2 tane nagatifti, bir defa kimyasal gebelik oldu, bir defa da 11 haftalık kaybettim. Ben de inan çok çektim, ve son hamilelikten sonra tamamen vaz geçtim. Ve son 1 yıl bunu konuşmak bile istemedim ama eşim beni bir türlü ikna edebildi ve gerçekten çok çok umudum var bu sefer. Ben inanıyorum ki olacak ve bebeğimi kucağıma alacağım inşallah.
Biliyorum ki insanlar 5-6-7ci seferinde hamile kalabiliyorlar bu açikçasi biraz da şans meselesi. Şuanda hiç bir sağlık problemim yok şükürler olsun

İşşallah,Guzel haberlerini bekliyoruz.Bu arada Kimyasal gebelik ne?

yazmazmıyımmm...
sanırım 4 kişiyiz c.tesi sonuç alacak.aslında hayatın sonu deil ...yani negatif olursa yeniden deneris.napalım.bizimkiler nazlı kıymetli bebek:)

Eveeettt.Bir arkadaşımın ablası 2 kere tüp bebek yaptırmış.Tutmamış,Maddi anlamda 3.cü deneme için gücü olmayınca o ay denememişler (galiba dondurulmuşda yokmuş)

Sen öbür ay hamile kal Kendi kendine.Allahın takdiri.

kızlarrr, bugün bir şok yaşadık, sevinçle birlikte.. biliyorsunuz bugün kürtaj vardı alacaklardı. daha iki gün önce kalbi olmayan bebişimin kalp atışlarını bile gördük bugün ve hepimiz doktorlar hemşireler hep birlikte şok yaşadık..çookk mutluyum.

bir gün üzülüyoruz hep birlikte, ertesi gün seviniyoruz bu iki oldu yaaa.. hatırlarsanız 11. gün negatifti üzüldük bana teselli verdiniz, 12. gün pozitifle birlikte sevindik, şimdide bu.. Allahım sen büyüksün dualarımızı kabul ettin. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin.

canııımmm çok sağol duaların işe yaradı bak, benim inatçı bebiş saklanıyomuş herhalde, bugün bize mucize yaşattı. sana da çok geçmiş olsun yaşananlar kolay değil tabiki yıpratıyo bizleri, Allahım hayırlısını versin.

maşallah maşallah bebişine cnm ya:)walla çok sevindim.........

canııım ameliyat iptal oldu .. sen sabah ordamıydın acaba, belkide görmüşümdür seni ama tanımayınca tabii bilememişimdir. hadi hayırlısıyla bebişi al da gel, dinlen bol bol canım.

aaaa anca dizilerde olur bu kadar olay:))ay çok sevindim kürtajı yaşamış biri olarak sen yazınca bile içim sızlamıştı.senin kuzuda amma şakacıymış:)Allahım nasip etmiş çok şükür gözleriniz aydın ....

sağol canım benim. artık şakacı mı inatçı nı nazlı mı anlamadım valla, oyuncu da olabilir saklambaç oynadı resmen bizimle. eşimin ilk tepkisi "bizim bu bebekten çekeceğimiz var" oldu.

ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN SEN HERŞEYE KADİRSİN ÇOK ŞÜKÜR ÇOK ŞÜKÜR...durucum inan dün gece YÜCE YARATANA çok yalvardım sana ve senin gibi darda olana sıkıntıda olana yardım etsin..bugün bu msjını almak inan mucizenin inanmaktan içtenlikle YÜCE YARATANDAN istemekte olduğunu gösterdi..Bu gece cuma gecesi yine dua edeceğim tabiki yine dualarımda olacaksın.Bugün 2.kez oldu sevinçten ağlıyorum,ilki 4 denemesinden sonra hamile kalan hastanede karşılatığım bayanın bir de senin haberin..Çok şükür Allah inşallah bundan sonrasını sana sıkıntı yaşatmadan sağsalim meleğini kucağına almayı nasip etsin..MAŞALLLAH

amin canım, Yüce rabbim temiz kalbinizle o dualarınızı kabul ediyo bak. Allahım sana ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Rabbimin lütfuna şükürler olsun işte bak rabbimin mucizelerinden sual olunmaz bir kez daha gördük gözün aydın olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin sevindirdin

Rabbimin lütfuna şükürler olsun işte bak rabbimin mucizelerinden sual olunmaz bir kez daha gördük gözün aydın olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin sevindirdin

AMİN canım, Rabbim öyle büyükki bunları da yaşıyoruz, iyi de kötü de bizim için ben hep hayırlısı demiştim, bebeğimin yaşaması hayırlıymış demekki...

allahım inanmıyorum ya:)))))) gerçekten mi.. durulife bu süper ya... olağanüstü... o kadar düşük giden bhcg lere falan da boşuna üzüldün.. rabbim çok büyük ya....:))
seni teselli edeck bi kelime bulamıyodum yazmak için .. ay süper ya..

DURULİFE allah kucağına almayı nasıp etsin tüm dualarımız senle. inan çok üzülmüştüm ama bu haberini duyunca çok sevindim anlatamam.

Benimde 3. denemem dr.um PGT yaptırarak yapılacak en uç testleri yaptı ve bu güne geldik. 6 subatta transfer oldu inş bizede allahım nasıp eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…