Flufem ,diğer arkadaşlarla yazışmalarını okudum.Erkekler tabiki gayet rahat :) Bir odaya giriyor, oh guzel bir gösteri.Bitti.Biz süzgeçe döndük.Her yerim iğnelerden morardı ve ilaç deposuna döndük :)
Senden ricağım ne olur moralini yüksek tut ve o korkuyu atmaya çalış.Daha önce yazdığım gibi ben öncesinde de,sonrasında da stres oldum,kabus gördüm.Etkiliyormuş ve lütfen eğleneceğin ortamlara gir kafanı dağıt.
Pazartesi yaptırıcaksın sanırım ve sonuç ne olursa olsun moralini yüksek tut ve sonucuda yazarsan çok sevinirim.
kizlar hamileyiimmmmm , bhcg 77 cikti
allahim her dileyenin muradini kabul etsin insallah...............
hepinizi gönülden tebrik ediyorum rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsindualarınızı bizlerden esirgemeyin bizlerde sizler gibi mutlu haberlerimizi paylaşalım burda inşallah rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
kizlar hamileyiimmmmm , bhcg 77 cikti
allahim her dileyenin muradini kabul etsin insallah...............
kızlaarrr... canlarım hepinizi çok seviyorum,sanki yıllardır tanıyormuşum gibiyim hepinizi.. burada sevinci de üzüntüyü de beraber yaşıyoruz. yanımda olmanız daha da güç veriyor. Allahım hepimize öncelikle sağlık versin, gerisi birşekilde gelir. bebişlerimizi sağlıklı olarak büyütüp kucağımıza almak nasip etsin rabbim.
ben yarın için kendimi hazırladım, bir an önce sonuçlansın böyle beklemek daha kötü. toparlayım kendimi 2-3 ay sonra nasip olursa tekrar deneyecem. dünyanın sonu değil ya. bu yola baş koyduk yılmak yok. herşeyde vardır bir hayır, hem topiğimiz maşallah bol hamişli, her gün de güzel haberler alıyorum. tüm sonuç bekleyenler de inşallah mutlu haberler alırlar ve sağlıkla devamını getirirler. Öpüyorum hepinizi....
İnanamıyorum,kendinle gurur duymalısın.Benim ilki Negatif çıktı ve ben 2.denemeye korkuyorum ve sen 5.ci deniyorsun.Tebrikler
benim 2 tane nagatifti, bir defa kimyasal gebelik oldu, bir defa da 11 haftalık kaybettim. Ben de inan çok çektim, ve son hamilelikten sonra tamamen vaz geçtim. Ve son 1 yıl bunu konuşmak bile istemedim ama eşim beni bir türlü ikna edebildi ve gerçekten çok çok umudum var bu sefer. Ben inanıyorum ki olacak ve bebeğimi kucağıma alacağım inşallah.
Biliyorum ki insanlar 5-6-7ci seferinde hamile kalabiliyorlar bu açikçasi biraz da şans meselesi. Şuanda hiç bir sağlık problemim yok şükürler olsun
yazmazmıyımmm...
sanırım 4 kişiyiz c.tesi sonuç alacak.aslında hayatın sonu deil ...yani negatif olursa yeniden deneris.napalım.bizimkiler nazlı kıymetli bebek:)
Durucum seni sanırım en iyi anlayacak olanlardan biri benim, yine bir tedavi sonrasında hamilelik haberi ile dünyalar benim ve eşimin olmuştu,oysaki bilseydim sonun çok kötü olacağını ilk günden gider gebeliği sonlandırırdım,sen yine çok şanslısın çünkü erkenden drun fark etmiş oysaki benim drum yurt dışındaydı gebeliğimin 7 haftasında anlayabildiler ektopik (dış gebelik)olduğunu hayatımda çekmediğim can ağrısı çektim 7 haftalık gebelik laparoskopi ile sonlandırıldı fakat kendime gelmem 3 yılı aldı..Allahtan artık her ne verirse ne yaşatacaksa hayırla versin niyazında bulunuyorum..
Yarın sağsalim operasyonundan çıkarsın inşallah.Allah en iyisini kulları için ister emin ol ki senin için en iyisi yakındır,şerden sonra hayır gelir
Bu gece bütün dualrım seninle.Rabbim yar ve yardımcın olsun,amin
kızlarrr, bugün bir şok yaşadık, sevinçle birlikte.. biliyorsunuz bugün kürtaj vardı alacaklardı. daha iki gün önce kalbi olmayan bebişimin kalp atışlarını bile gördük bugün ve hepimiz doktorlar hemşireler hep birlikte şok yaşadık..çookk mutluyum.
bir gün üzülüyoruz hep birlikte, ertesi gün seviniyoruz bu iki oldu yaaa.. hatırlarsanız 11. gün negatifti üzüldük bana teselli verdiniz, 12. gün pozitifle birlikte sevindik, şimdide bu.. Allahım sen büyüksün dualarımızı kabul ettin. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin.
durulife geçmiş olsun canım.allah hakkımızda hayırlısını versin. sanırım dr senin ameliyatın için benim transferimi öğleden sonraya aldı .her zaman geleceğe bak canım geçmiş yaşandı ve bitti.
kızlarrr, bugün bir şok yaşadık, sevinçle birlikte.. biliyorsunuz bugün kürtaj vardı alacaklardı. daha iki gün önce kalbi olmayan bebişimin kalp atışlarını bile gördük bugün ve hepimiz doktorlar hemşireler hep birlikte şok yaşadık..çookk mutluyum.
bir gün üzülüyoruz hep birlikte, ertesi gün seviniyoruz bu iki oldu yaaa.. hatırlarsanız 11. gün negatifti üzüldük bana teselli verdiniz, 12. gün pozitifle birlikte sevindik, şimdide bu.. Allahım sen büyüksün dualarımızı kabul ettin. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin.
aaaa anca dizilerde olur bu kadar olay:))ay çok sevindim kürtajı yaşamış biri olarak sen yazınca bile içim sızlamıştı.senin kuzuda amma şakacıymış:)Allahım nasip etmiş çok şükür gözleriniz aydın ....
canııımmm çok sağol duaların işe yaradı bak, benim inatçı bebiş saklanıyomuş herhalde, bugün bize mucize yaşattı. sana da çok geçmiş olsun yaşananlar kolay değil tabiki yıpratıyo bizleri, Allahım hayırlısını versin.
ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN SEN HERŞEYE KADİRSİN ÇOK ŞÜKÜR ÇOK ŞÜKÜR...durucum inan dün gece YÜCE YARATANA çok yalvardım sana ve senin gibi darda olana sıkıntıda olana yardım etsin..bugün bu msjını almak inan mucizenin inanmaktan içtenlikle YÜCE YARATANDAN istemekte olduğunu gösterdi..Bu gece cuma gecesi yine dua edeceğim tabiki yine dualarımda olacaksın.Bugün 2.kez oldu sevinçten ağlıyorum,ilki 4 denemesinden sonra hamile kalan hastanede karşılatığım bayanın bir de senin haberin..Çok şükür Allah inşallah bundan sonrasını sana sıkıntı yaşatmadan sağsalim meleğini kucağına almayı nasip etsin..MAŞALLLAH
Rabbimin lütfuna şükürler olsun işte bak rabbimin mucizelerinden sual olunmaz bir kez daha gördük gözün aydın olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin sevindirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?