• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım oyun halısına çooktandır hevesim var nerdeyse hamileyken alacaktım abartmayım dedim:)) o ışıklı oyuncaklardan var bizde bayağ ilgisini çekiyor ama kısa süreli bir süre hayran hayran bakıyor ama sonra sıkılıyor yapacağı başka bişey yok çünkü ama oyun halısında daha çok aktivite var birinden sıkılırsa diğerine geçer:)) ucuzlarında çok fazla oyuncak yok canım ben yapacak şeyleri fazla olsun istiyorum marmelattenin de dediği gibi uzun süre oyuncak almam halısı yeter:))
bu arada bence diğer siteleri de araştır ben baktığım çoğu şeyi e bebekte daha pahalı buldum hem de bayağ fark vardı bir araştır derim önce

internetten alırsam e-ebekten almam zaten ben mağaza olarak hem görürüm . sanırım ordan başka biyere gidemem hem fazla bebek mağazasıyok burda e-bebk tesadüfen açılmış gibi :)

gaz ilacı olarak colinoxu deneyin bi ben acaba onun mu faydası oldu diyorum son zamanlarda daha az ağlıyordu ama onu kullandığımdan beridir çok rahat yapıyor çou zaman kendi kendine. eski krizlerimiz azaldı.. şimdi kullanmıyorum , içinde probiyotik vardı omu etkiledi, ve gazımız kötü kokuyor önceden kokusuzdu :)))) çok gülüyoruz kokuttu diye :)) şimdi biogia aldım henüz vermedim kaka problemimize yardımcı olur mu acaba diye, ama nasıl nekadar kullanıcam bilmiyorum var mı kullanan doktorunuz nasıl tavsiye etti..

bu arada limangodan 10 tl süpriz indirim çekim var, ihtiyacı olan varmı aktarayım :) 21.20 de süresi bitiyor. ay alacak bişey bulamadım bulsam da eşim gelmedi henüz alamıycam :)))

Son düzenleme:
kıyafetlerime sığamıyorum iki eteğime zorla giriyorum gömlekler pantololar iptal , off dolabımdakilerin hepsi biranda iptal gerçekten ağzına kadar dolu olan dolapta giyecek bişey bulamıyorum.. alışverişede çıkamıyorum zaten çıksamda ilk market deneyimimiz hüsrandı. internetten alışveriş yapıcam birtürlü elim gitmiyor birazda yeni sezonu bekliyorum acaba ne zaman yeni sezon gelir ki çokta geç kalmak istemiyorum ama güvenemiyorum aldığım üzerime olacakmı oldu diyelim güzel duracak mı?
bu konuda önerileriniz fikirleriniz tavsiye ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
zayıflamaya yönelik umudumu kaybettim sanırım :)))

kızım pazartesi günü 2.5 aylık oldu şükürr diyorum son zamanlarda arada uyuyan kızım 3 haftadır her gece ayakta gündüzde gece olasıya kadar yatakta mışıl mışıl uyuyordu önceleri sabah 5te yatarken sonra öğleyi bulmaya başladı uyumalarımız ağlama gaz filan yoktu oyun oynamak kucaktı derdi tabi bende kaynanam olduğu için onunla gündüz uyuyamadığım için perişandım kaynanam gitti yalnız kaldık yine düzelmedi onunla bende yatıyordum bu seferde müsafirden yatamadım resmen baş ağrısından yalvarıyodum uyu diye eşim polis zaten çok yorgun geliyodu işten zaten uyanıkken emmek istiyo bende üzülüyordum emzirmedim diye yatamıyodum pazartesi gününden şuanda aynı akşam 7 8 gibi uyuyo sabah 6da ayakta bende uykumu aldığım için bol gülücüklü agulu 1 saat geçiriyoruz sonra biraz daha uyuyoruz 10 gibi ayaktayız 3 saat sonra kısa bi uyku daha sonra hiç ağlamayan kuzum uykusu olduğu için bi kaç kez bağırıyo memeyle kavga ediyo ve uyuyo şuanda mışıl mışıl uykuda çok zordu nasıl düzeltecem diyordum ama kendiliğinden düzeldi ama en büyük etken yatağını oturma odasına aldık kaloriferin yanına cama yakın koyduk gündüz perdeyi açtım güneş ışık hep onunla oldu veee alıştı düzeldi uykusu gaz sorunumuz hiç olmadı kaka derdimiz vardı kızım gayet rahattı doktorda 3 gün yapmaması normal dedi ama biagaia dite bi damla verdi şuan kakada yapıyo günde 1 2 kez hem agızdan hep popuştan gazda rahat rahat çıkarıyo şükür o mutlu bizde mutluyuz geceleri 12ye kadar saat başı emziriyorum 12de bitiyo doktor 4 5 saat emzirme kaldırma dedi 4 5 gibi kendi uyanıyo emiyo hemen uykuya devam düzene girdik sonunda

internetten alırsam e-ebekten almam zaten ben mağaza olarak hem görürüm . sanırım ordan başka biyere gidemem hem fazla bebek mağazasıyok burda e-bebk tesadüfen açılmış gibi :)

görerek almak çok farklı tabi canım öyle bir imkanın varsa ne güzel.. ben internetten alcaksın sandım ama sen yine de gitmeden beğendiğin modellerin fiyatına bakarak git aklında bir fikir olmuş olur:)

oto koltuğuna koyuyoruz, ana kucağından kastettiğin oysa. oto koltuğu da alt kısmı takınca bebek arabası oluyor ama daha öyle kullanmadık

canım merhaba nasılsın? oto koltuğunu biz evde kullanıyoruz oyunlar oynuyor pek eğleniyor amaa arabasına taktıkmı durmuyor eğer uykusu gelmişse yani demek istediğim kesinlikle onun içinde uyumuyor acaba rahat mı etmiyor diyorum ama rahat etmese normalde ya da oyun oynarken durmaz ama sadece oyun yeri olarak mı algıladı onu.. eğer dursa rahat olacak benim için çünkü arabaya binerken bebek arabasından çıkarıp arabaya koymak strese sokuyor beni uyancak diye birde uğraştırıyor:) diğer türlü hemen bebek arabasından alıp arabaya koycam halbuki:31:

Kızlar emzirirken saç boyatılır mı?
boyatılır bence 2 gün evvel bende gittim ama sadece temizlenip gelebildim daha çok uzun bakamıyo eşim :(

bebeğim 1.5 aylık ve bugün halsizliği var.dün suçiçeği geçirmiş arkadaşımın kızıyla görüşmüştük.bulaşmış olabilir mi?1hafta olmuş geçireli.canım çok sıkkın yavrum halsiz halsiz yatıyor.ateşi falan yok.emiyor yatıyor.çoook üzgünüm çooook:((((
inşallah geçmemiştir dr a götür istersen
valla ben bugün boyattım..sonra geldim göğüslerim iyice boşalana fosları çıkana kadar sağdım ve döktüm..sonra emzirdim.çünkü antibiyotik kullanınca bile dr ilk sütü dök sonra ver memeyi demişti..bi sakıncası omaz bence.çevremdeki herkes boyattı.kendime geldim boyatınca ohhhh yaşasın bakımlı olmak.oğluşum da beğenmiştir annesini:1:
ohh sıhatler olsun darısı başıma inşallah

kıyafetlerime sığamıyorum iki eteğime zorla giriyorum gömlekler pantololar iptal , off dolabımdakilerin hepsi biranda iptal gerçekten ağzına kadar dolu olan dolapta giyecek bişey bulamıyorum.. alışverişede çıkamıyorum zaten çıksamda ilk market deneyimimiz hüsrandı. internetten alışveriş yapıcam birtürlü elim gitmiyor birazda yeni sezonu bekliyorum acaba ne zaman yeni sezon gelir ki çokta geç kalmak istemiyorum ama güvenemiyorum aldığım üzerime olacakmı oldu diyelim güzel duracak mı?
bu konuda önerileriniz fikirleriniz tavsiye ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
zayıflamaya yönelik umudumu kaybettim sanırım :)))
bende 1 kotuma girebiliyorum üstlerimde genelde bol şeyler olduğundan idare ediyorum ama benimde ayakkabıya ihtiyacım var zor da beğenirim netten alıp olmazsa uğraşmakta istemiyorum bi gün babaneye bırakıp çıkcam galiba

boyatılır bence 2 gün evvel bende gittim ama sadece temizlenip gelebildim daha çok uzun bakamıyo eşim :(

inşallah geçmemiştir dr a götür istersen

ohh sıhatler olsun darısı başıma inşallah

bende 1 kotuma girebiliyorum üstlerimde genelde bol şeyler olduğundan idare ediyorum ama benimde ayakkabıya ihtiyacım var zor da beğenirim netten alıp olmazsa uğraşmakta istemiyorum bi gün babaneye bırakıp çıkcam galiba

canım neden bebeklerinizi bırakıp çıkıyorsunuz ki havanın güzel olduğu bir gün beraber çıksanız o da hava almış olur bizde daha ilk günden beri geziyoruz ev gezmeleriyle başladık şimdi aştık kendimizi alışveriş merkezi market pazar sahil her yeri geziyoruz bayılıyor oğlum
:16:

canım neden bebeklerinizi bırakıp çıkıyorsunuz ki havanın güzel olduğu bir gün beraber çıksanız o da hava almış olur bizde daha ilk günden beri geziyoruz ev gezmeleriyle başladık şimdi aştık kendimizi alışveriş merkezi market pazar sahil her yeri geziyoruz bayılıyor oğlum
bende beraber gitmek istiyorum ama tek başıma cesaret edemiyorum daha avm leri eşim sevmiyo pek öncedende zorla alışveriş için zor götürüyorum aslında izmirdede hava pek güzel bu ara yarın bi çıkayım cesaret edip,bugün yazlığa gidip gelicez ailecek :) iyi geçer inşallah

yarın akşamda arkadaşa gidicez aile dışında gittiğimiz ilk ev gezmesi olcak

koca adam gibi geğiriyo bu çocuk yahuu:52:

bende beraber gitmek istiyorum ama tek başıma cesaret edemiyorum daha avm leri eşim sevmiyo pek öncedende zorla alışveriş için zor götürüyorum aslında izmirdede hava pek güzel bu ara yarın bi çıkayım cesaret edip,bugün yazlığa gidip gelicez ailecek :) iyi geçer inşallah

çıkın çıkın canım bizim oğlan alıştı pek seviyor gezmeyi eve sokamaz olduk:))) birazdan da pazara çıkıcaz oğluşla havalanalım azcık:))

Oooo kizlar sizin bebekler duruyor gezmelere bile gidiyorsunuz..ben napcam benim bebegim durmuyor hic..daha dorusu iki gece gunduz uyumuyor huzursuz surekli..wcye gutcek vaktiim yokk..yeni sorla uyuttum da odadan ciktim.sizinkiler nasilll..gece uykulari fealnn..iyiydi kzuum ama pazartesi mevludumzuden beri huzursuzzz..babasiyla mafolduk uykuuya hastet kaldikk

ne güzel ya bayıldı size:))bende bi evham bi evham hasta olacak diye.1 aylıkken grip oldu,öksürük.ondan beri çok korkuyorum.psikolojim bozuldu valla.yavrumun gözünün içine bakıyorum

vah ben de dısarı çıkacagım gunu bekliyorum. 54günlük olduk daha burnumu çıkarmadım dısarı. aşılar hariç tabi. kendim doktora bile gitmedim. keşke ben de sıcak sehirde yaşasaydım sahil filan temiz hava alabilecegimiz bi yer olsaydı. ankarada karların, egsoz dumanlarının içinde kaldık. dışarı çıkmak bebegime kötülük gibi geliyor pis ve soguk havada. avm gezilir sadece onu da eşim istemiyor kapalı alan klabalık diye. benim de zaten çekincelerim var bebek aglarmı burnumuzdan getirirmi diye. halbuki gezmeyi çok severim hamileliğim boyunca son günüme kadar her gün dışarılardaydım.doktorum kızyordu araba kullanıyorum diye. şimdi arabam iki aydır kullanmadıgım için kara saplı kalmış bana her yol kapalı yani :27: bu haftasonu çıkmayı teklif etcem eşime bakalım deneme olsun merak ediyorum insallah gezmeyi seven bi bebek olur

Back
X