• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

12sinde kaç haftalık oluyorsun canım..ben bugün moral bulayım diye girdim ultrasona..bacaklarını kapamıştı tam anlayamadık..bebeğe de bağlı biraz..arkdaşım 20.haftasından sonra öğrendi..kızlarda göstermiyor..

12 sinde tam 14+0 oluyoruz canım yanılma payım yoksa tabi genelde göstermeyince kız derler benım karşı komşumda 5.ayında öğrendi kzı oldu:9:

ayyıldızım canım sanırım sen önermissin doguma gırerken bı arkadasa haber verelım dıye ama sanırım kımse görmedı yazdıklarını benım cok hoşuma gıttı bu fıkır

iyi geceler kızlar..

sinirlerim tepemde,oğlum çok yoruyor beni.Birde annane dede yanında çok şımardı tahammül

edemiyorum bazen..neysee canım sıkkınn kısacası..

ayyıldızım canım sanırım sen önermissin doguma gırerken bı arkadasa haber verelım dıye ama sanırım kımse görmedı yazdıklarını benım cok hoşuma gıttı bu fıkır
evet canım doğum sözcüsü seçelim birbirimize demiştim.
herkes kendine en yakın bulduğu kişiyi seçiyor.
doğuma gidişinden ,çıkışına bilgileri aktarıcak sözcü oluyor yani .
güzel fikir eğer arkadaşlar kabul ederse.
hem birbirimizden haberdar oluruz hem de yakınlık kurarız sözcülerimizle.
benim doğum sözlüm bulunduğum yerdeydi ,doğumundan sonra hastaneye kadar gittim o da benimkine gelmişti.hala da görüşürüz cocuklarımızın arasında bir hafta var . osaat 5 de ben sabahın 6 sında gidiyorum diye msjlar atmıştık .forumu bilgilendirmiştik an an .çok zevkli oluyor .doğuma girdi arkadaşlar diyoruz oyy diyolarlar :1: doğumdan çıkmış iyilermiş bebiş şu kadar kiloymuş falan diyoruz ,güzel oluyor o an sırayla birbirimizin anlık haberlerini almak .

günaydın kızlar ..

doğum sözcüsünün çok işi var o zaman düşünsenize biz hep aynı anda doğum yapcaz inşallah ayy ocak ayı gelirmi kızlar :)

Kızlarrr gunaydınnn
neler degısmıs yahuuu :)
konu yenılenmıs 50 sayfa ılerlenmıs :)
hayırlısı
bırazdan bılgılerı mesajla atıcam cnm
ayyy guzel olmus ama yaa hayırlı olsun

bende cok yogundum su uc gundur kurs ev ve arkadaslar derken ıkı gundur resmen bılgısayar basına oturamadım
ama bır degısıklık yok
aynen herseye devam cuma gunu randevum var saat 3 de bakalım neler olucak
hayırlısıyla bı atlatsak su randevuyu
ölçüm yapılcak heyecanlıyız
belkı cınsıyet tahmını bıle yapılır dıyorum ne dersınız :)

kaç aylıksın ben 11+5 im yani 12 haftalık 3 haftam var kontrole o zaman öğreneblirim belki biliyosun bazı çocuklar inatçı olup göstermiyolar hele benim bebek bir görsen teyzesi yan gelmiş yatıyo tek bir tarafı gözüküyo seninkiside öylemi

kaç aylıksın ben 11+5 im yani 12 haftalık 3 haftam var kontrole o zaman öğreneblirim belki biliyosun bazı çocuklar inatçı olup göstermiyolar hele benim bebek bir görsen teyzesi yan gelmiş yatıyo tek bir tarafı gözüküyo seninkiside öylemi

sata gore 13+1
ama en sonkı kontrole gore 12+1 :)
degısıyor yanı ufaklık
baya koccaman olmusdu :nazar: bebısım en son gıttıgımde bakalım sımdı nasıl olcak hayırlısı saglıklı elı ayagı duzgun olsun hepımızın bebıslerı
belkı bır tahmın mutlu eder hepımızı amaa yaa :)

evet belli olsa azıcıkda olsa geçen bir kızın belli olmuş hemde benim gibiydi 11 +1 miydi herhalde şaştım kaldım bu aymı hareketlere başlicak acaba dönerse o zaman anlaşılır belki

Herkese günaydn ayyy uyuymdm ya bebeğimn cinsiyetini öğrenmeye gidicem bugün merekdan uyuymdm bide grip oldum offf:2:

Back