• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım benim senin koca işe gitmiyomu bu saate kadar yatıyosunuz benim koca 7 de kalkar kahvaltı sonra bende kalkarım dahada yatamam

OHHH EN İYİSİ BENMKİ HERKES İŞ YERNDE YİYOR UĞRŞMAM CNM SABAH SABAH ONU KENDİME KAHWALTI HAZRLAMAYA HAMİLE HAMİLE :p:66:

günaydın canım benim senin koca işe gitmiyomu bu saate kadar yatıyosunuz benim koca 7 de kalkar kahvaltı sonra bende kalkarım dahada yatamam

canım benim bende eşimde çalışıyorum evde 7: 20 de çıkıyoruz kızı kıreşe bırakıyoz eşim işe ben işe.ben memurum.kahvaltımı iş yerinde yaptım canım benim.şimdide oturuyom işte..eşim sadece pazar öğlene kadar çalışmaz onun dışında çalışır.yemek kahvaltı vakit buldukça kandimi iyi hissettikçe yaparım yoksa bu aralar dışardan söylüyoruz genelde...

canım benim bende eşimde çalışıyorum evde 7: 20 de çıkıyoruz kızı kıreşe bırakıyoz eşim işe ben işe.ben memurum.kahvaltımı iş yerinde yaptım canım benim.şimdide oturuyom işte..eşim sadece pazar öğlene kadar çalışmaz onun dışında çalışır.yemek kahvaltı vakit buldukça kandimi iyi hissettikçe yaparım yoksa bu aralar dışardan söylüyoruz genelde...

ama ev yemekleri şart valla hemen etkilyo bebeği sul yemekler kuru yemekler ne bilim yaa dikkat etmek lazım

kızlar sizin göbeğiniz çıktımı hiç akşam kocama gösterdim bayabi çıkmış dedi ama sanki benim hep öyleymiş gibi geliyo zaten 3 ayda ,60 gr aldım 50 idim 50,6 oldum yani göbek ne zaman şişer ki accep

evet belli olsa azıcıkda olsa geçen bir kızın belli olmuş hemde benim gibiydi 11 +1 miydi herhalde şaştım kaldım bu aymı hareketlere başlicak acaba dönerse o zaman anlaşılır belki

o benim canım:32: 11+6da göründü:55::69:
bebeğin bir kaç haftadır zaten kıpır kıpır ama bizim hissetmemize var dah:31:
bu arada herrrkkeesssee güünaayydıınnnnn:66::32::62:

ama ev yemekleri şart valla hemen etkilyo bebeği sul yemekler kuru yemekler ne bilim yaa dikkat etmek lazım

canım benim ev yemeği yapan yerler var ordan söylüyoruz.her zaman değil kendimi çok kötü hissedersem ayakta duracak takati bulamazsam.kuru yediğimiz gibi zaten kabızlık yaşıyorum...ama 2 gündür bol meyve tüketiyorum diye biraz rahatladı bağırsaklarda...

o benim canım:32: 11+6da göründü:55::69:
bebeğin bir kaç haftadır zaten kıpır kıpır ama bizim hissetmemize var dah:31:
bu arada herrrkkeesssee güünaayydıınnnnn:66::32::62:

n
bak bak nasılda hava atıyo . bizim bebeğimizde gösterir ama ayıp diye göstermiyo erkek olsa bayan doktora gidiyorum :16::16::16::16::16: sonuçta o anlıyo göstermiyo pipisini utanıyomuş bana söyledi

Günaydınnnn :71:

Uyanma muhabbeti olmuş, sanırım benim kadar erken uyananı yoktur :14: 06:30 da kalkıyorum, duş al hazırlan 07:30 da servise biniyorum 8 de iş başı, eşim 9 da kalkıyordu normalde ama şu sıralar, gün içerisinde iş yerinde yiyeceklerimi hazırlamak için benimle birlikte 06:30 da kalkıyor :1: sandviçlerimi, meyvemi hazırlayıp yatıyor, zaten kahvaltı alışkanlığı yoktur, kendi yemez.

kızlar ben her hafta göbeğimi foto çekiyorum ne kadar büyüdüğünü görüyorum böylece.. bugün 3.yü cektim şöyle bi 7-8 tane olsun eklerim buraya..

kızlar sizin göbeğiniz çıktımı hiç akşam kocama gösterdim bayabi çıkmış dedi ama sanki benim hep öyleymiş gibi geliyo zaten 3 ayda ,60 gr aldım 50 idim 50,6 oldum yani göbek ne zaman şişer ki accep

canım benim ben 1,5 kilo aldım ama miğdemde şişlik var. vücudumda çok şişmiş ilk çocuğumda 5. ay bitmişti ama benim göbek zerre kadar çıkmamıştı.kızımda doğuma gittiğimde bile karnımın fazla olmadığını söylemişlerdi.ama şimdi bunda biraz çıkmış eşime bende dün gösterdim gülümsedi maşallah gözün aydın diyiyor...

n
bak bak nasılda hava atıyo . bizim bebeğimizde gösterir ama ayıp diye göstermiyo erkek olsa bayan doktora gidiyorum :16::16::16::16::16: sonuçta o anlıyo göstermiyo pipisini utanıyomuş bana söyledi

erkek mi istiyon seeeennn:61: ben de doktor erkek deyince ben aslında kız çocuk meraklısıyımdır dedım. doktor sorun değil canım keseriz dedi. eskiden bi bülent bey vardı bülent hanım oldu dedi...:1::1::1::1: neyse 1 ay sonra en kesin sonucu söyleyecek ama biz gördüğümüzün pipi olduğuna %100 eminiz.. allah gönlüne göre ve sağlıklısını versin canımcım..

kızlar ben her hafta göbeğimi foto çekiyorum ne kadar büyüdüğünü görüyorum böylece.. bugün 3.yü cektim şöyle bi 7-8 tane olsun eklerim buraya..

canım benim bende 2 aylıkken çekmiştim.bende 3. ayı tam doldurayım çekeceğim yani pazar günü bende biraz daha geçsin hepsini sizlerle paylaşacağım...

erkek mi istiyon seeeennn:61: ben de doktor erkek deyince ben aslında kız çocuk meraklısıyımdır dedım. doktor sorun değil canım keseriz dedi. eskiden bi bülent bey vardı bülent hanım oldu dedi...:1::1::1::1: neyse 1 ay sonra en kesin sonucu söyleyecek ama biz gördüğümüzün pipi olduğuna %100 eminiz.. allah gönlüne göre ve sağlıklısını versin canımcım..

allah sağlıklı versin herkesin çocugunu kızında yeri ayrı erkeğinde . kızlar duygusal olur genelde mızmız ağlar erkek çocuklarıda kıskanır ablamın iki tane yaramazı var babalarından çok kıskanır ablam diyo bıktırcaklar beni diye daha küçükler bide ama orası bile güzel kızlarnda elbiseleri takıları etekleri bayılıyorum onların arkadan bakınca bide bezli oluyolar poposu kocamanoluyo bir dövesim geliyoki sorma :27:

kızlar sizde turkcelin bebeğim byürkene üye oldunuz mu ben oldum her gün beni bilgilendriyo haftalık olduğumu söylüyo çok güzel tavsiye ederim yani araştırın ben unuttum hemde ücretsiz mesaj atıyosun güzel bişi

niye kız? ben çocuğum için günlük de aldım.. bugün başlayacam yazmaya:53:
önceden ultrason kağıdının arkasına o an hissettiğimi yazıyodum bir iki kişi okuyupta uygulanınca dedi bi günlük alayımda çocuğum duygulansın.. di mi ama:27::27:hehehe

ayy çok duygusal ve edebi kişiliksin sanırım :) çocuğun ocak ayında doğacaksa ve OĞLAK burcu olacak sa annemde amma duygusalmış. ne gerek vardı bunlara diyecek. sevgisini belli edemeyecek. hem mükemmeliyetçi olacak. zor insandır OĞLAKlar :
bu arada ikinci bebeğimin le benim doğum günümün tutma ihtimali var :)

allah sağlıklı versin herkesin çocugunu kızında yeri ayrı erkeğinde . kızlar duygusal olur genelde mızmız ağlar erkek çocuklarıda kıskanır ablamın iki tane yaramazı var babalarından çok kıskanır ablam diyo bıktırcaklar beni diye daha küçükler bide ama orası bile güzel kızlarnda elbiseleri takıları etekleri bayılıyorum onların arkadan bakınca bide bezli oluyolar poposu kocamanoluyo bir dövesim geliyoki sorma :27:

ayy evet ya... kıvırta kıvırta yürüyolar böyle.. tut kollarından hoplat zıplat sev sıkıştır.... :52::52:
:46:

kızlar sizde turkcelin bebeğim byürkene üye oldunuz mu ben oldum her gün beni bilgilendriyo haftalık olduğumu söylüyo çok güzel tavsiye ederim yani araştırın ben unuttum hemde ücretsiz mesaj atıyosun güzel bişi

günaydın annecikler

benim turkcellim olmadığı için ben milupaya üye oldum. o da ücretsiz hediyeler gönderiyormuş:1:, hatta buradan bir arkadaş söylemişti. onun hediyeleri gelmiş...

Son düzenleme:
Back