How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok farklı duygular gerçekten cnm ya hele hareket ettiğini görseydin daha da başka olcaktı bnm her sefernde gözlerim doluyo.. :5:
Bidahaki randevun ne zmn cnm ne zmn görcekmişsin bidaha bebeğini?
Ben bugün çok kötüydüm yaaa bulantım hiç olmadığı kadar fazlaydı bugn halbuki bayadır iyiydim ama bugn çok fena oldum neden bilmiyorum :50:
Denizde iyi çok şükür dün gördüm işte maşallah çok güzeldii.. :69:

Ben burda okuyorum siz anlatiyorsunuz ta bebislerinizin neler
yaptigini, hareket ettigini ben bebisimi gorunce biraz hayalkirikligina ugradim..
Cok daha fazla sey gormeyi bekliyordum galiba tabi gorduklerim yinede mucuze benim icin..

Hala bulantilarin devam ediyormu canim ya cook kotu ozaman benim cok surmedi bulantilar ama mahvetti
senin halini dusunemiyorum. Doktorun isey diyor mu bu konuda
Ayrica cizelge yardimin icin tesekkurler :16:

belki tanırım dedim ama evt tanımıyorum genelde burda herkes tanır birbirini bilirsin sen buraya gelmeyecenmi hiç, gelince görüşelim mutlaka:34:

gelicemm cnmm allah kismett edrse kasimIN ortalarinda gelmeyii dusunuyoruzz ya gec yazdimm hem internetimde sorun war hemdee gazz kokusu aldimm yemek pisiriyorumm kosa kosa mutfaga gittim allahtan bise yokmuss cook korktumm :26:

gelicemm cnmm allah kismett edrse kasimIN ortalarinda gelmeyii dusunuyoruzz ya gec yazdimm hem internetimde sorun war hemdee gazz kokusu aldimm yemek pisiriyorumm kosa kosa mutfaga gittim allahtan bise yokmuss cook korktumm :26:

:9::9: aman dikkat et canım yakma bişeyi kasımda görüşürüz o zaman geleceğin zaman burdan mutlaka msj at canım özelden adres tlfn laşırız ok:61:

:9::9: aman dikkat et canım yakma bişeyi kasımda görüşürüz o zaman geleceğin zaman burdan mutlaka msj at canım özelden adres tlfn laşırız ok:61:

yokk disardan gelmiss heraldee acayip korktumm ama gelince mutlaka haber weririmm sana gorusuruzz ztn benim ewimm serinyolda tokiye yakinn belki bilirsinn orayii:71:

ağlama canım benimki hamilelik hormonu değil ben önceden beri çok duygusalım ve gözyaşlarıma sığınırım sadece..

canım sen niye bu kadar duygusalsın bakiimmm..göz yaşı falan kendi kendinize canınızı sıkıyorsunuz..asıl ağlaması gereken benim ama hep allaha şükrettim..annem omurgasını kırdı 5 gün önce bugün ameliyat oldu..hamileyim diye başında duramıyorum..sağlık çok önemli canım ya bebişlerimizi üzmeyelim :20::20:destek olalım birbirimize..ahhh annem ahh..:43::43::43::43:

gördüm cvp da yazdım senden cvp gelmedi cnm evet onlarla kalıyorum malesef

anladimm cnmm bende senin gbiyimm ama benim ewimm ayrii onlarla yiyip iciyorumm :37: benim kaynanam cok iyi bir insan ama merakli herseye karisma gbii bir huyuda warr mesela senin gbii internet basinda oturursan ne yaptigimi sorar gelip bakarr soylenirr rahatt birakmazz o yuzden yurtdisindayimm ztnn burdaa hep ewdeyimm ama karisanim gorusenimm yokk :66: seni de karismalardan kurtarcak tek kisii esinn mesela ben esimm disindaa hickimseden izin almam bir yere gidiyosam haber weririmm sadece bu onlarin pek hosuna gitmiyoo farkindayimm ama o kadarda baski hoss degill senin de hosuna gitmeyen bi durumm oldugu zaman esinlee konuss cnmm :61:

herşeye karışmıyo cnm işine gelen yerlere karışıyo akşamdan beri kendisi nette oyun oynadı sonra peder geldi onu doyurdum çay servisimi yaptım her akşamki gibi geldim nete sonrada

ooff ne kötü dimi kendi kocasına kendileri bakmazlar..sürekli ilgi güler yüz isterler..bende dertliyim ama neyse...

canım sen niye bu kadar duygusalsın bakiimmm..göz yaşı falan kendi kendinize canınızı sıkıyorsunuz..asıl ağlaması gereken benim ama hep allaha şükrettim..annem omurgasını kırdı 5 gün önce bugün ameliyat oldu..hamileyim diye başında duramıyorum..sağlık çok önemli canım ya bebişlerimizi üzmeyelim :20::20:destek olalım birbirimize..ahhh annem ahh..:43::43::43::43:

geçmiş olsun cnm tez zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah

ooff ne kötü dimi kendi kocasına kendileri bakmazlar..sürekli ilgi güler yüz isterler..bende dertliyim ama neyse...

amann ben işin yemeğinde çayında değilim huzur istiyorum eşimin işleri yoluna girsin istiyorum balıkesire çalışmaya gitti ben zonguldaktayım özlüyorum onu bizim için çalışıyo bana laf çaktırmasınlar boş yere yeter vala

Back