- Konu Sahibi antidepresif
canım sen niye bu kadar duygusalsın bakiimmm..göz yaşı falan kendi kendinize canınızı sıkıyorsunuz..asıl ağlaması gereken benim ama hep allaha şükrettim..annem omurgasını kırdı 5 gün önce bugün ameliyat oldu..hamileyim diye başında duramıyorum..sağlık çok önemli canım ya bebişlerimizi üzmeyelim destek olalım birbirimize..ahhh annem ahh..
annene çok geçmiş olsun canım .bebişimi üzmek istediğim en son şey elimde değil eşimin sözleri aklıma geldikçe acayip oluyorum anlayamıyorum neden böyle şeyleri ben yaşıyorum hep bana doğuma kadar yanımda ye iç maddı hiç bi sıkıntın olmayacak doğumdan sonra kırkı çıksın boşanma davası acılacak hak hukuk var die bi laf etti ve daha doğmadan bebğine bu kadar sevgisiz bir baba nasıl olabilir biz severek evlendik ve ilk bebeğimiz bunları yaşayacağım ve duyacağım aklımın ucundan geçmezdi.bir insan bu kadar değişirmi bilemedim çünkü değişmek ne demek bi insan neyse odur bana göre olaylar onun karakterini değiştirmemeli sadece olumlu yön vermeli neyse yaaa offff canım boşver beni ,sende üzülme annene yanında olamıyorsun die o seni anlar eminim..