How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen niye bu kadar duygusalsın bakiimmm..göz yaşı falan kendi kendinize canınızı sıkıyorsunuz..asıl ağlaması gereken benim ama hep allaha şükrettim..annem omurgasını kırdı 5 gün önce bugün ameliyat oldu..hamileyim diye başında duramıyorum..sağlık çok önemli canım ya bebişlerimizi üzmeyelim :20::20:destek olalım birbirimize..ahhh annem ahh..:43::43::43::43:

annene çok geçmiş olsun canım .bebişimi üzmek istediğim en son şey elimde değil eşimin sözleri aklıma geldikçe acayip oluyorum anlayamıyorum neden böyle şeyleri ben yaşıyorum hep bana doğuma kadar yanımda ye iç maddı hiç bi sıkıntın olmayacak doğumdan sonra kırkı çıksın boşanma davası acılacak hak hukuk var die bi laf etti ve daha doğmadan bebğine bu kadar sevgisiz bir baba nasıl olabilir biz severek evlendik ve ilk bebeğimiz bunları yaşayacağım ve duyacağım aklımın ucundan geçmezdi.bir insan bu kadar değişirmi bilemedim çünkü değişmek ne demek bi insan neyse odur bana göre olaylar onun karakterini değiştirmemeli sadece olumlu yön vermeli neyse yaaa offff canım boşver beni ,sende üzülme annene yanında olamıyorsun die o seni anlar eminim..

ağlama canım benimki hamilelik hormonu değil ben önceden beri çok duygusalım ve gözyaşlarıma sığınırım sadece..

ben cook duygusalimm herseye hemen aglarimm meselA dun aksam parfum sisesini esimin ayagina dusurdumm ahh diyee bagirdii :43: beni gormeliydinizz birden aglamaya basladimm ozur diliyorumm kendi tmm diyoo birsey olmadii diyoo ama benn kabullenemiyorumm defalarca ozur diledimm oturdumm agladimm kendii aglama diyooo ben agliyorumm cunku ben esimi cook sewiyorumm ve caninin yanmasina dayanamadimm :25::43::85::14::14:

amann ben işin yemeğinde çayında değilim huzur istiyorum eşimin işleri yoluna girsin istiyorum balıkesire çalışmaya gitti ben zonguldaktayım özlüyorum onu bizim için çalışıyo bana laf çaktırmasınlar boş yere yeter vala

doğru diyosun canım..hizmet etmek neysede laf insana oturuyor sonra gırtlağını sıkıveresin geliyor..eşine söylesen kırılıyor..aynı evdesin laf da diyemezsin..allah sana sabır versin gerçekten..inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsınız canım..düşünmüyor mu eşin.

doğru diyosun canım..hizmet etmek neysede laf insana oturuyor sonra gırtlağını sıkıveresin geliyor..eşine söylesen kırılıyor..aynı evdesin laf da diyemezsin..allah sana sabır versin gerçekten..inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsınız canım..düşünmüyor mu eşin.

inşallah amin sağol cnm düşünmüyo gibi

annene çok geçmiş olsun canım .bebişimi üzmek istediğim en son şey elimde değil eşimin sözleri aklıma geldikçe acayip oluyorum anlayamıyorum neden böyle şeyleri ben yaşıyorum hep bana doğuma kadar yanımda ye iç maddı hiç bi sıkıntın olmayacak doğumdan sonra kırkı çıksın boşanma davası acılacak hak hukuk var die bi laf etti ve daha doğmadan bebğine bu kadar sevgisiz bir baba nasıl olabilir biz severek evlendik ve ilk bebeğimiz bunları yaşayacağım ve duyacağım aklımın ucundan geçmezdi.bir insan bu kadar değişirmi bilemedim çünkü değişmek ne demek bi insan neyse odur bana göre olaylar onun karakterini değiştirmemeli sadece olumlu yön vermeli neyse yaaa offff canım boşver beni ,sende üzülme annene yanında olamıyorsun die o seni anlar eminim..

saol canım iyi dileğin için..canım benimki de bebişe laf etti bana çok koydu..annem hastanedeyken yanına gittim uzun süre bişi yiyemedim falan eşim çok kızdı sen kendine bakmazsan bakma bebek var ona bakıcaksın o senin bebeğin mi ?dedi falan daha kırıcı şeyler de dedi sanki bebeği dışarda yaptı bana yerleştirdi sonradan..ama bunları sanırım herkes yaşıyor farklı açılardan da olsa kırıcı şeyler eşlerimiz tarafından oluyor..merak etme canım inşallah düzelecektir oda..

canım sakın kendini üzme neolur hiç iyi değil okuyunca bende deli oldum çok üzüldüm kendim yaşamış gibi ilk bebeğimi eşimle yaptığımız tartışmanın arkasından düşürdüm çok acı bişe ben yaşadım başkaları yaşamasın :43::43:

belki bebek olunca düşünür oda..şimdi ayrı kalıyor senden sanırım gözünün arkada kalmaması için annenlerle yaşıyorsun tabi..oda seni düşünüyordur napsın..evde kendi başına kalmandan korkuyordur.

kısmet bakalım hangisi hakkımızda hayırlı olacaksa o olsun istiyorum kocamı çok seviyorum nekadar kötü şeyler yaşasakta bu gerçek bebişimin babası

saol canım iyi dileğin için..canım benimki de bebişe laf etti bana çok koydu..annem hastanedeyken yanına gittim uzun süre bişi yiyemedim falan eşim çok kızdı sen kendine bakmazsan bakma bebek var ona bakıcaksın o senin bebeğin mi ?dedi falan daha kırıcı şeyler de dedi sanki bebeği dışarda yaptı bana yerleştirdi sonradan..ama bunları sanırım herkes yaşıyor farklı açılardan da olsa kırıcı şeyler eşlerimiz tarafından oluyor..merak etme canım inşallah düzelecektir oda..

bunları herkes yaşamıyor canım senınkıde kırıcı laflar etmiş ne yazıkki aksine çoğu insan bu 9 ayı mutlu huzurlu ve tadını çıkararak geçiriyor belki ben bu hamileliği bi daha yaşayamayabilirim ne yaşayacağımı bilmiyorum ki allah bize bu mucızeyı nasip etmişken nasıl kör olur en yakınımdakiler anlamış değilim bizde bi laf vardır eskiden beri hamile kadının elinden bir bardak su bile içilmez yani istenmez ama bakıyorum o değer yok kimsede ben demiyorum oturtsunlar beni tahta önume getirip götürsünler en azından gönül kırmayabilirler herkes hamilelikten dolayı hormonlardan dolayı kırıldığımızı düşünüyor ama kime eşi böyle laflar etse kahrolur yani ne diyim ..

selam kızlar herkese :16:
cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış. biz artık şafak sayıyoruz eşimle
şu saat itibariyle son 9 :9: tabii bebiş o gün bacaklarını kapatmak gibi bi edepsizlik yapmazsa
yaa aslında şehir dışındayız arada gaza geliyorum hadi gidip bakalım bi hastaneye diyorum ama sonra vazgeçiyoruz
bu heyecanlı bekleyiş bile güzel :69: allah isteyen herkese yaşatsın

bunları herkes yaşamıyor canım senınkıde kırıcı laflar etmiş ne yazıkki aksine çoğu insan bu 9 ayı mutlu huzurlu ve tadını çıkararak geçiriyor belki ben bu hamileliği bi daha yaşayamayabilirim ne yaşayacağımı bilmiyorum ki allah bize bu mucızeyı nasip etmişken nasıl kör olur en yakınımdakiler anlamış değilim bizde bi laf vardır eskiden beri hamile kadının elinden bir bardak su bile içilmez yani istenmez ama bakıyorum o değer yok kimsede ben demiyorum oturtsunlar beni tahta önume getirip götürsünler en azından gönül kırmayabilirler herkes hamilelikten dolayı hormonlardan dolayı kırıldığımızı düşünüyor ama kime eşi böyle laflar etse kahrolur yani ne diyim ..

canım ya hadi bir anlık kırıcı laflar etmiş ama bu sürekli oluyor mu da sen bu kadar üzülüyorsun..bazen onlar bizden daha çok sitresli oluyorlar..hatta bizi önemsediklerinden çoğu kavgaları..hamileliği kendine zehir etme canım ya..eşinle duygularını paylaş..herşey olacağına varır..senin ve bebeğin için hayırlısını iste..

ahh cnmm ahhhhhhhhhhhh benim nelerr cektigimi bir bilsen ben burda disari cikamiyorumm bir bayanin esi yaninda olmadan disari cikmasi sakincali burdaa esimde calisiyorr ben hep ewdeyimm oturuyorumm cikamiyorumm bir yere sadece gecelerii oda arabayla esim yorgun geliyorr hergunn de cikamiyoruzz:26::26: turkiyeyede kasimda donmeyi dusunuyoruzz yanii bomba gbii olucamm galibaa:37::37:
zordur canım benim de eşim gitmek istedi yurt dışına ama ben izin vermedim.şimdi master için gitmek istiyorum diyordu yine hayır dedim 2 çocukla ben bilmediğim yerde sıkılırım dedim düzenimizi kuralım dedim bakalım. seneye kadar olmadı diğer seneye artık oturaklı bir düzene giricem inşallah .

kızlar beişklere falan bakıyomusunuz hazırlık falan ben hiç bişi yapmadım daha çok küçük 8. ayından sonra düşünüyorum hazırlıklara
ben bakıyorum ama daha almadım .doktorum kız dedi haftayada bir daha duyayım kız olduğunu şimdilik bir tanecik alacağım .6 .aydan sonra yavaş yavaş alırım inşallah.bebek arabamız ,anakucağımız ,beşiğimiz,yorganı vs herşeyi hazırda var .kanguru alacağım bir tane malum oğlumla aynı anda odada bırakmamak için yemeği beraber yaparız bebişimle sanırım :1: anakucağıda alacaktım ama arkadaş bende var alma dedi zaten pek kullanmıyorlar 1 yaşına kadar kullan sonra oto koltuğu al dedi aklıma yattı peki dedim bakalım .aslında başkasının pek eşyasını emanet kullanmak taraftarı değilim ama bende verdiğim için kullanırım dedim .ben oğlana alışveriş yapacağım sanırım ,büyük yorgan ,pike takımı falan almam lazım malum beşiği boşaltıyor paşam .
sen o yastığı dene bence canım ben araba kullanırken bile belime koyuyorum onu....

bu arada kızlar size ne anlatacam bakın...sabahtan beri canım sıkkın sakar ben caaaanım lep topa su döktüm tabi mahvoldu sabahtan beri onu halletmeye çalışıyorum :25: güya eşim anlamadan halledecektim ama bilgisayarcı benim yapacağım iş değil dedi çok masrafı var bunun dedi ...akşama iyi gerilecez eşimle :41: bu arada şu an kullandığım bilgisayar çok yavaş her zaman takip edemeyebilirim sizi:14:
canım beim de netbook vardı oğlum sabahın erken saatinde kallkıp odaya gitmişti ,anne gitti diyince koştum ana bir baktım netbook su içinde tabi açmış kapamış olacakki o sıra tüm devreler yanmış ,tuşlarıda çıkartmaya uğraşyordu ,servisi hb maliyetinden çok tamir parası istedi kalsın dedim al oğlum dedim ,güzelce arada tuşlarını çıkartsada zevkli zevkli arada oynuyor :1:
3. ayı geçtikten sonra düşük tehlikesi varmı acaba
3 ay değil canım doğuma kadar hiç bir bebeğin düşmeme ,ya da sağlıklı gelişmesi söz konusu değildir demişti doktorum.allaha emanetler herşeyden önce .3 aydan sonra düşük tehlikesi düşüyor ama her gebelik 9 ay sürüp sağlıklı doğumla sonuçlanmıyor.

nette sadece 3 model koymuşlar, onlar da hiç güzel değil :63: ama mağazasındakilere bayıldım ben, benim istediklerim krem rengi ve sade modeller, şunun gibi:

Eki Görüntüle 220407

fiyatlar da 2500-3000 arası değişiyor, yatak ve uyku seti dahil. Bir de oyuncak sandığı vardı,
hiçbir şeye olmadığı kadar hevesliyim odasını yapmaya, o yüden şimdiden gidip maskoyu dolaştım :62:
bence bebek için oda çok güzel ama ilk günlerde güzel olsada belli bir yaştan sonra cocuğa yetmiyor .beşik 120 cm uzunluğunda olsun buna dikkat edin .ben oda alıp pişman olan arkadaşlarım oldu .ben bir tane beşik aldım .2.5 yaşında kendine çocuk odası aldım ,bebek odası alsaydım eminim gözüme çocuğa yetmeyen birşey gibi gelicekti şimdi ,beşikte bu bebiş yatacak o da 3 yaşına geldimi artık onada bir çocuk odası alacağım .tercihen çilek tavsiye ederim.çok kaliteli ve servislerinden çok memnun kalmıştım.

selam kızlar herkese :16:
cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış. biz artık şafak sayıyoruz eşimle
şu saat itibariyle son 9 :9: tabii bebiş o gün bacaklarını kapatmak gibi bi edepsizlik yapmazsa
yaa aslında şehir dışındayız arada gaza geliyorum hadi gidip bakalım bi hastaneye diyorum ama sonra vazgeçiyoruz
bu heyecanlı bekleyiş bile güzel :69: allah isteyen herkese yaşatsın

slm canım benim randevumda 18. de keşke biraz daha önce olsaydı 12.sinde gidersem öğrenırmıyım acaba doğumgünümde kendime hediye vermek istiyorumda arada 6 gün var doktorum kızarmı acaba :9: inşallah sende öğrenirsin bia an önce erkek mi hissediyodun sen cnm :emir_bebek:

slm canım benim randevumda 18. de keşke biraz daha önce olsaydı 12.sinde gidersem öğrenırmıyım acaba doğumgünümde kendime hediye vermek istiyorumda arada 6 gün var doktorum kızarmı acaba :9: inşallah sende öğrenirsin bia an önce erkek mi hissediyodun sen cnm :emir_bebek:

benim de 16 sında canım, aslında biz 10 temmuzda dönüyoruz ama şansızlık ki doktorumuz o hafta şehir dışında olcak
yoksa 14. haftadan sonra söylerim diyodu hep bi biz yoktuk sonra o olmayacak derken sarktı :)
hehe doktorlar alışkındır bence bizim gibi sabırsız anne adaylarına kızmaz bence
ben ilk baştan beri erkek hissediyordum taa ki ikili test zamanı doktorum bu bebiş fıstık gibi diyene dek. nedense kız olduğunu ima ettiğini düşündüm.
cinsiyet tahmininde bulunmam bu hafta için erken dedi bilmem imada bulunur mu :9:

12sinde kaç haftalık oluyorsun canım..ben bugün moral bulayım diye girdim ultrasona..bacaklarını kapamıştı tam anlayamadık..bebeğe de bağlı biraz..arkdaşım 20.haftasından sonra öğrendi..kızlarda göstermiyor..

Back