• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınlar....

meserret ne kadar sanslısın yaa nasıl bı kocan var öyle kahvaltına kadar hazırlıyor :46:bende 6:15 te kalkıorum benım kı horul horul o saatte :))
cok kıskandım valla :1:

niye kız? ben çocuğum için günlük de aldım.. bugün başlayacam yazmaya:53:
önceden ultrason kağıdının arkasına o an hissettiğimi yazıyodum bir iki kişi okuyupta uygulanınca dedim bi günlük alayımda çocuğum duygulansın.. di mi ama:27::27:hehehe
canım benim çok güzel birşey biliyonmu.benim kız kardeşim tutardı.ama bebişini 5,5 aylıkken almak zorunda kaldılar o yüzden şimdi okuyor bazen ağlıyor.yoksa şimdi yeni doğmuş bir bebek olacaktı.allah kimseye acısını göstermesin.ama bence tut ileride hemö senin için hemde bebeğin için çok güzel birşey olur...

ayy çok duygusal ve edebi kişiliksin sanırım :) çocuğun ocak ayında doğacaksa ve OĞLAK burcu olacak sa annemde amma duygusalmış. ne gerek vardı bunlara diyecek. sevgisini belli edemeyecek. hem mükemmeliyetçi olacak. zor insandır OĞLAKlar :
bu arada ikinci bebeğimin le benim doğum günümün tutma ihtimali var :)

duygusal doğru ama edebi ı-ıh:19: eskiden günlük tutardım bigün okuyayım dedim.. nasıl saçmalamışım nasıııllll:27::27: yaktım attım:60:
çocuğum da anası gibi oğlak olacak canım. hatta 3. kez ölçümlerde doğum günümü söyledi doktor.. vakitlice gelirse ben de senin gibi kendi doğum günümde doğuracam.. bebeğim duygusal olsun ama anası gibi inatçı sinirli huysuz olursa vay haline.. bu arada ben sevgimi belli eder ona da ettirtirim canım..:63:

canım benim çok güzel birşey biliyonmu.benim kız kardeşim tutardı.ama bebişini 5,5 aylıkken almak zorunda kaldılar o yüzden şimdi okuyor bazen ağlıyor.yoksa şimdi yeni doğmuş bir bebek olacaktı.allah kimseye acısını göstermesin.ama bence tut ileride hemö senin için hemde bebeğin için çok güzel birşey olur...

bende tutuyorum hatta günlüğüm fotosunu koymuştum yeniden koyayım.. $IMG_0406.jpg

ama Allah kimsenin başına olumsuz birşey vermesinn..

ayy kıyamam.. okutmayın yaa:(

duygusal doğru ama edebi ı-ıh:19: eskiden günlük tutardım bigün okuyayım dedim.. nasıl saçmalamışım nasıııllll:27::27: yaktım attım:60:
çocuğum da anası gibi oğlak olacak canım. hatta 3. kez ölçümlerde doğum günümü söyledi doktor.. vakitlice gelirse ben de senin gibi kendi doğum günümde doğuracam.. bebeğim duygusal olsun ama anası gibi inatçı sinirli huysuz olursa vay haline.. bu arada ben sevgimi belli eder ona da ettirtirim canım..:63:

yaa evet duyan herkes bir evde iki ZYNPalp çekilmez olan zavallı eşine olacak diyorlar bakalım göreceğiz :)

arkadaşlar ramazanda oruç tutabilecekmisiniz

ramazan ayında oruç tutabilmek için inan bu ay çok iyi beslenmem gerek kansızlığımı biraz düzeltirsem bir ay sonraya belki bu kadar bakıma ihtiyacım kalmaz ama geçirmek istemiyroum 11 ayın sultanı yaa :43::43:inşallah tutabiliriz

ramazan ayında oruç tutabilmek için inan bu ay çok iyi beslenmem gerek kansızlığımı biraz düzeltirsem bir ay sonraya belki bu kadar bakıma ihtiyacım kalmaz ama geçirmek istemiyroum 11 ayın sultanı yaa :43::43:inşallah tutabiliriz

bende de kansızlık var. zor tutarım gibi geliyor. acıkırken su içsem midem bulanıyor. bebek doğduktan bir yıl sonra haftada iki gün tutarak bitiririm diye düşünüyorum. kızımda emziriyorum diye tutmamıştım sonraki senelerde telafi ettim. bakalım.

bende de kansızlık var. zor tutarım gibi geliyor. acıkırken su içsem midem bulanıyor. bebek doğduktan bir yıl sonra haftada iki gün tutarak bitiririm diye düşünüyorum. kızımda emziriyorum diye tutmamıştım sonraki senelerde telafi ettim. bakalım.

ilaç kullanıyomusun ben kan iğnesi ve hap kullanıyorum v,tamin hapı ve kan kapsülü 5 iğne verdi 1 tane kaldı fayda ediyormu acaba

bende tutuyorum hatta günlüğüm fotosunu koymuştum yeniden koyayım..Eki Görüntüle 220560

ama Allah kimsenin başına olumsuz birşey vermesinn..
canım çok güzelmiş beğendim...amin canım benim kimseye yaşatmasın bu duyduları...
ayy kıyamam.. okutmayın yaa:(
yanım da değil kız kardeşim eskişehirde.ama eşinin tayini erzuruma çıktı giderkende defteri yanında götürmüş.bende yokum açıp ağlayıp durur diye.eşi okumuyor.çok duygusal kapağını açmaya cesaret edemiyor.onlarda atlatacak inşallah...

ilaç kullanıyomusun ben kan iğnesi ve hap kullanıyorum v,tamin hapı ve kan kapsülü 5 iğne verdi 1 tane kaldı fayda ediyormu acaba

hemen hemen 1 yıldır hap kullanıyordum. yeni bıraktık. vitamin hapı kullanıyoruz. ama gelecek ay tekrar kan hapına geçeceğimizi söyledi doktorum.

ramazanı tutmadan geçirmek istemiyorum.borçlanmak istemiyorum.ama deneyeceğim tansiyonum el verdiği müddetçe tutacağım ama olmazsada zorlamaya gerek yok bebğim önce gelir...ama ramazanı buralarda yaşamak o kadar güzelki küçüğünden büyüğüne tutuyorlar.birde her evde mutlaka aileler erkekler camiye kadınlarda evde teravi namazları süper ya.raöazan gelecek diye hem çok mutluyum hemde ya tutamazsam diye üzülüyorum...

ben tutamıycam malesef. eşim kesinlikle tutmayacaksın dedi kestirdi attı, ben de cesaret edemiyorum açıkçası.. seneye inşallah..

gunaydınlar....

meserret ne kadar sanslısın yaa nasıl bı kocan var öyle kahvaltına kadar hazırlıyor :46:bende 6:15 te kalkıorum benım kı horul horul o saatte :))
cok kıskandım valla :1:

Ah canım, keşke mutfağa girip kendi yiyeceğimi hazırlayabilecek durumda olsam da eşim de horul horul uyusa...
2 ay oldu ben daha mutfak kapısından giremedim, ben 5 de evde oluyorum eşim 7 de, o gelene kadar susadıysam susuzluktan ölüyorum ama girip bir bardak suyumu alamıyorum, tüm denemelerim kusmayla sonuçlandı çünkü :14:
mecburen mutfak işlerine eşim bakıyor, ama Allah razı olsun hiç şikayetçi değil, hatta benden önce fırlayıp yataktan, küçük çocuğa hazırlar gibi beslenme çantası hazırlıyor bana :1: iş yerinde de yemekhaneye inemediğim için bütün gün yiyeceklerimi koyuyor, ben de masamda akşama kadar onlarla idare ediyorum :61:

arkadaşlar ramazanda oruç tutabilecekmisiniz

Yaza gelmese denerdim ama yazın o kadar saat susuz kalmanın hamile biri için çok sakıncalı olduğunu okudum, Diyanetin sitesine de baktım, bebeği ya da anneyi riske atacaksa tutulmaması gerektiği yazıyor.
en azından Kadir gecesinde tutmayı istiyorum, bakalım kısmet.

Yaza gelmese denerdim ama yazın o kadar saat susuz kalmanın hamile biri için çok sakıncalı olduğunu okudum, Diyanetin sitesine de baktım, bebeği ya da anneyi riske atacaksa tutulmaması gerektiği yazıyor.
en azından Kadir gecesinde tutmayı istiyorum, bakalım kısmet.

Ben son 10 yılda tam bi ay tutamadım hiç ramazanda.Bu yıl bi de hamileyim tutabileceğimi zannetmiyorum.Hamilelik dışında yıllar önce bi trombosti düşüklüğü yaşadım 150bn olmadı lazımdı 3bne düşmüştü ölüodum:50: Şuanda geçti ama uzun süre yemek yemeynce hemen bi halsizlik ve sürekli olursa bu yine düşüş oluyo:14::56:

Back