- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.041
anneler bana yardım edin kırkım çıktıktan 12-13 gün sonra adet oldum yani 8 martta ama bu aydaha olmadım o iğrenç gebelk testlerinden de yapmak istemiyorum ne zaman yapsam pozitif çıkıyor
kırkı çktıktan sonra adet olanarkadaşlar bir sonrakini tam günündemi oldunuz
canım ya aynı korku bende de var dün eşim kilo almış büyümüş de sanki diyor ben de inatlaşıyorum yok yok kilo almadı sanki bu ay hiç ay sütüm de var niye böyle oldu diye baktım ciddi ciddi dert yanıyorumne bileyim ya endişeliyim bu ay ah bu kuzular dertli yaptı bizi
Benim ilk 2.5 ay çok fazla gazım vardı ama son günlerde azaldı. Hatta bugün ben de oh ne güzel azaldı diye düşünmüştüm.
Bu arada Ankaralı anneler bebeklerinizi gündüz saatlerinde nerelere çıkarıyorsunuz? Ben hava güzel olduğu müddetçe hergün Kuğuluya götürüyorum. Benim gibi sürekli oraya gelen varsa tanışmak isterim. Ben de tek başıma bebeğime baktığım için gündüzleri çok sıkılıyorum. Öyle gidip gelebileceğim konu komşu da yok. Herkes işinde gücünde.
kızlar günaydın nasılsınız?
adet oldum diyen arkadaşlar saçma bir soru olacak ama ilk adetiniz her zamanki gibi oluyor dimi yani kaç gün sürüyorsa ne kadar geliyorsa falan yine aynıbenim kanamam olmuştu kırkımdan sonra çok az sürdü 2gün bile sürmedi ve ara ara çok azdı kanamam hatta kahverengimsi akıntı dmek daha doğru olur neyse geçen gün yine aynı şekilde oldu. bu ne şimdi? arkadaşım adet oluyorsun diyor ama böyle adet mi olur? acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başladım ama bir komplikasyon falan olsa bu kadar zaman çıkardı dimii:26:
Arkadaşlar ne sürebilirim??
Bebeğimin boynu,kulak arkası,diz kıvrımları,koltuk altı hep kızarık ne yapsam geçmiyor?
canım günaydın bende geçen ay oldum ama benim adetimi doktorum başlattı hamilelikten önceki gibi olmadım çok az oldum dediğin gibi leke gibiydi bu ayın 25-26 sından sonra bekliyorum ama seninkide normaldir herhalde e daha yeni doğum yapmış sayılırız anca düzene girer hiç kafanıza takıp bide bunu dert etmeyin( ben ilk doğumumda 6 ay sonra oldum )
arkadaşlar bebeklerimize kullanıp da çok memnun kaldığımız şeyleri paylaşalım mı? oyuncak eşya aksesuar ne olursa.. bir fikir olur bize de benim karşılaştırma yapacağım bir ufaklık yok malesef oyüzden hep kendim düşünmek zorunda kalıyorum faydalı olduğunu düşündüğümüz şeyleri paylaşırsak fikir olur hepimize
Arkadaşlar itiraf edin kimin nazarı değdi oğluma yaaa:)))
Dün gece 11de uyandırdı babası, altını değiştirmek için, normalde gözünü bile açmazdı, aman Allahım bir oyunlar bir oyunlar saat 1 oldu anca uyudu geri:) Yorgunluktan öldüm yaa:)))
Evet, iyi olur bu, hatta ocak anneleri grubuna böyle bir ayrı başlık bile açılabilir. Ben başlayım o zaman, iyi ki oyun halısı almışım diyorum. Bir de iyi ki mustela krem almışım diyorum. Şimdi eltimde bir alet var, böyle havuz gibi, simit gibi oturma destekleyici, onun oğlan biraz emeklesin, ona el koyayım diyorum, o zaman da iyi ki el koymuşum derim:)
arkadaşlar bebeklerimize kullanıp da çok memnun kaldığımız şeyleri paylaşalım mı? oyuncak eşya aksesuar ne olursa.. bir fikir olur bize de benim karşılaştırma yapacağım bir ufaklık yok malesef oyüzden hep kendim düşünmek zorunda kalıyorum faydalı olduğunu düşündüğümüz şeyleri paylaşırsak fikir olur hepimize
Hadi ben de niye aldım ki dediğimi yazayım, yan yatma yastığı ve göğüs ucu kremi.
bende katılıyorum canım sana lansinoh krem çok iyi dediler aldım ama nafile yara olacağı kadar oldu memiş uçları
bende katılıyorum canım sana lansinoh krem çok iyi dediler aldım ama nafile yara olacağı kadar oldu memiş uçları
Hadi ben de niye aldım ki dediğimi yazayım, yan yatma yastığı ve göğüs ucu kremi.
kızlar havalar nasıl orada burası yanıyo resmen öğlen kızımla dışarı çıkıcaz uzun bir aradan sonra.
berbat sanki kış geri gelmiş gibi... ruhum daraldı yani okadar karanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?