- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.021
maşallah oğlanlanları benimğlanla tanıştırsak bizimkinede uyku bulaşır mı acaba :))
merhaba canlar bu kasvetli hava bana yaramadı dışarı çıkıyım dedim arabanın sağ tarafını çizdirdim ya keşke çıkmasaydım
benim oğlan dengesiz canım pek güvenme inadı bir tuttumu sabahlatır valla sen iyisi marmelatteenin yakışıklı oğluyla tanıştır:))
üzülme canım ya siz iyisiniz ya boşvermerhaba canlar bu kasvetli hava bana yaramadı dışarı çıkıyım dedim arabanın sağ tarafını çizdirdim ya keşke çıkmasaydım
arada olur o kadar annesigündüz sıkıntımız var büyümücek diye korkuyorum artık
canım geçmiş olsun ya üzülme siz iyisiniz ya önemli olan o.. hava kötü etkiledi galiba seni sıkma canını geçmiş olsun canım..
üzülme canım ya siz iyisiniz ya boşver
sağolun kızlar süt sağmadan çıkmıştım hemen gidip dönüyüm diye acele ettim.. dediğiniz gibi canımız sağolsun
Bazen olabilirmiş öyle, sütün arttıysa bu ara o adeti engelleyebilirmiş. Ama sen yine de test yap :)anneler bana yardım edin kırkım çıktıktan 12-13 gün sonra adet oldum yani 8 martta ama bu aydaha olmadım o iğrenç gebelk testlerinden de yapmak istemiyorum ne zaman yapsam pozitif çıkıyor
kırkı çktıktan sonra adet olanarkadaşlar bir sonrakini tam günündemi oldunuz
Şeytan kulağına kurşun babası gibi tertipli düzenli oğlum:) Bugün ilk kez ana oğul gezmeye gittik Kızılay'a, taksiye bindik, 3. dakikada uyudu!! Bütün Kızılay'ı kucağımda uyuyarak gezdi! Kollarım koptu, eve geldik, uyandı :)benim oğlan dengesiz canım pek güvenme inadı bir tuttumu sabahlatır valla sen iyisi marmelatteenin yakışıklı oğluyla tanıştır:))
canım, şimdi sütünü sağdın, amacın dondurmaksa hiç miktarına falan bakmadan üzerine "tarih ve miktar" yazıp buzluğa at hemen. Ama amacın dondurmak değil, akşam babası/teyzesi/halası gelince ben biraz dinleneyim, o biberonla beslesin demekse, gün boyu sağdığın sütleri birleştirip dolapta tutabilirsin, ama kapak kısmında değil de iç kısımda. Ama birleştirmeden önce aynı sıcaklıkta olmalılar. Yani ilk sağdığın ve dolapta bekleyenin üzerine boşaltmadan önce biberonla bi 15-20 dakika dolapta bekletip sonra birleştir. Ve bu birleştirdiğin sütleri en geç ilk sağımdan sonraki 16-18 saat içinde bebeğe içir. Kimisi 48 saate kadar dolapta durur diyor ama bence vakit geçtikçe besin değeri de azalabilir. Hiç riske atma, sabah 9da ilk sütü sağdın diyelim ki, gece 11-12 gibi ver o birleştirdiğin sütleri.
Seni seviorummmtenkk uu bebeim
Bazen olabilirmiş öyle, sütün arttıysa bu ara o adeti engelleyebilirmiş. Ama sen yine de test yap :)
Şeytan kulağına kurşun babası gibi tertipli düzenli oğlum:) Bugün ilk kez ana oğul gezmeye gittik Kızılay'a, taksiye bindik, 3. dakikada uyudu!! Bütün Kızılay'ı kucağımda uyuyarak gezdi! Kollarım koptu, eve geldik, uyandı :)
Bu arada bişey sormak istiyorum, normal doğum sonrası aşırı gaz sıkıntısı çeken var mı? Ay bebeğimin yerine ben çatlıyorum gazdan yaa((
Bebisleriniz emzik aldimiii???
Arkadaşlar ne sürebilirim??
Bebeğimin boynu,kulak arkası,diz kıvrımları,koltuk altı hep kızarık ne yapsam geçmiyor?
Bebisleriniz emzik aldimiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?