2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar doktorum programını izleyen varmı çocuklarını parka götüren anneler için faydalı bilgiler veriliyo kene ısırığı falan

Son düzenleme:
kızlar günaydın nasılsınız?
adet oldum diyen arkadaşlar saçma bir soru olacak ama ilk adetiniz her zamanki gibi oluyor dimi yani kaç gün sürüyorsa ne kadar geliyorsa falan yine aynı:1: benim kanamam olmuştu kırkımdan sonra çok az sürdü 2gün bile sürmedi ve ara ara çok azdı kanamam hatta kahverengimsi akıntı dmek daha doğru olur neyse geçen gün yine aynı şekilde oldu. bu ne şimdi? arkadaşım adet oluyorsun diyor ama böyle adet mi olur? acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başladım ama bir komplikasyon falan olsa bu kadar zaman çıkardı dimii:26:

canım benim 40.günüm kanamamda lekelenmelerde tamamen kesildi. sonra tam iki aylıkkken adet oldum ama ben daha önce çok sancılı yaşardım ağrı kesici falan alırdım hiç ağrım olmadı birde ilk iki günüm yoğun kanama olurdu ama 4-5 gün boyunca az oldu kanama

her haliyle seviyorum ankarayı:1:

bende bende..

canım benim 40.günüm kanamamda lekelenmelerde tamamen kesildi. sonra tam iki aylıkkken adet oldum ama ben daha önce çok sancılı yaşardım ağrı kesici falan alırdım hiç ağrım olmadı birde ilk iki günüm yoğun kanama olurdu ama 4-5 gün boyunca az oldu kanama

bende bende..

benim ki adet değil ozaman ya aman ne bileyim aklım karıştı canım haftaya gürsele gidicem zaten bir sorayım bakayım ne dicek?
en güzel yıllarımı verdim ankaraya:))) gerçekten seviyorum orada yaşadığım her an çok zevk aldım ben seviyorum ankarayı:))

bende bende..

benim ki adet değil ozaman ya aman ne bileyim aklım karıştı canım haftaya gürsele gidicem zaten bir sorayım bakayım ne dicek?
en güzel yıllarımı verdim ankaraya:))) gerçekten seviyorum orada yaşadığım her an çok zevk aldım ben seviyorum ankarayı:))

bende paylaşayım;
hamileyken chiccodan çıtıçtılı atletler almıştım ozaman tecrübesizim tabi ne görsem alıyodum şimdi kipadaki çıt çıtlı atletlerden alıyorum hem kaliteli hemde chiccodan bir tanesine verdiğim paraya kipadan 5li paket alıyorum gayette güzel boşa vermişim zamanında okadar parayı:31:

ıyyy bana gürsel deme nefret ediyorum o adamdan..

günaydın kızlar kırkımızdan sonra gelen bi ikigünlük kanama adet olarak sayılmıo dr um söledi doğum sonrası lekelenme die geçiod etrafımda çoğu hamile böle oldu asıl adet daha sonradan oluo bazısı erken oluo bazısı ise 1 yıla kadar olmuo benim oğlan 3 ay 10 günlük bugün ben bi 20 gün önce adet gördüm ve artık vücudum normale dönmüş her an hamile kalabilirm eğer adet olan arkadaş varsa dikkat etsin benim kuzen böyle oldu elindeki 8 aylık şu anda karnındaki 5 aylık ikiside ağustos doğumlu olucak tabi karnındaki 40 hafta beklerse

bende paylaşayım;
hamileyken chiccodan çıtıçtılı atletler almıştım ozaman tecrübesizim tabi ne görsem alıyodum şimdi kipadaki çıt çıtlı atletlerden alıyorum hem kaliteli hemde chiccodan bir tanesine verdiğim paraya kipadan 5li paket alıyorum gayette güzel boşa vermişim zamanında okadar parayı:31:

canım kesinlikle katılıyorum kipadan aldığım çıtçıtlı badilere bayılıyorum hem kaliteli hem çok şık hem ucuz:)) ben doldurdum oğluşun dolabını bunlarla 1yaşına kadar giyeceği uzun kısa yarım kollu bütün çıtçıtlı badileri hazır:) amannn yazın pişti olmayalım:))

günaydın kızlar kırkımızdan sonra gelen bi ikigünlük kanama adet olarak sayılmıo dr um söledi doğum sonrası lekelenme die geçiod etrafımda çoğu hamile böle oldu asıl adet daha sonradan oluo bazısı erken oluo bazısı ise 1 yıla kadar olmuo benim oğlan 3 ay 10 günlük bugün ben bi 20 gün önce adet gördüm ve artık vücudum normale dönmüş her an hamile kalabilirm eğer adet olan arkadaş varsa dikkat etsin benim kuzen böyle oldu elindeki 8 aylık şu anda karnındaki 5 aylık ikiside ağustos doğumlu olucak tabi karnındaki 40 hafta beklerse

merhaba canım ben adet olmadım ozaman henüz:31: gerçekten dikkat etmek gerekiyormuş hamile kalmak için en uygun zamanmış ay gözüm korktu ya allah korusun valla hem kendime hem oğluma yapamam yani bunu:19:

canım kesinlikle katılıyorum kipadan aldığım çıtçıtlı badilere bayılıyorum hem kaliteli hem çok şık hem ucuz:)) ben doldurdum oğluşun dolabını bunlarla 1yaşına kadar giyeceği uzun kısa yarım kollu bütün çıtçıtlı badileri hazır:) amannn yazın pişti olmayalım:))

aynen benimde 18 aylığa kadar sıfır kol,yarım kol, uzun kol her çeşidinden var.. valla pişti olabiliriz hele en son yazın gitmesi için rengarenk fillilerden aldım bayıldımmmm 3 tanesi 9 liraydı

aa neden canım?

ne biliyim herkesi kesti gibi geliyor bana.. en son üst komşum doğum yaptı 1 ay önce onuda sezeryan yaptı kadının ilk doğumu normaldi ne biliyim takmıyorum artık geçti diyorum ama herkesi sezeyan yaptı sanki..yada ben normal doğumda takıntılı olduğum için öyle geliyor bana

aynen benimde 18 aylığa kadar sıfır kol,yarım kol, uzun kol her çeşidinden var.. valla pişti olabiliriz hele en son yazın gitmesi için rengarenk fillilerden aldım bayıldımmmm 3 tanesi 9 liraydı

ne biliyim herkesi kesti gibi geliyor bana.. en son üst komşum doğum yaptı 1 ay önce onuda sezeryan yaptı kadının ilk doğumu normaldi ne biliyim takmıyorum artık geçti diyorum ama herkesi sezeyan yaptı sanki..yada ben normal doğumda takıntılı olduğum için öyle geliyor bana

o konuda ben de sinir oluyorum. adama bile dedim en son görmek istediğim insansın çok sinir oluyorum seni gördükçe diye:53: nasıl kızmışsam adamın suratına söyledim yani:) sezeryanın bize zararı olduğu gibi bebeğimize de zararı var ben normal doğumla doğan bebeklerin kesinlikle her zaman daha sağlıklı olduklarını düşünüyorum ama napalım kısmet değilmiş diyorum. dedim ya ben gürsele güvenmedim okadar memnun olduğum halde başka doktora da gittim hepsi aynı şeyi deyince mecbur sezeryan oldum ama yine de uyuz oluyorum gürsele:)) hatta ben hastanede yatarken 2 tane normal doğumu vardı gürselin kadınlar sancı çekerken ben sinir oldum düşün:) gürsele çok da birşey diyemiyorum canım ya hep normal olsun diye desteklemişti beni

birde ben doğum yaptığımda kan uyuşmazlığımız olduğu için iğne yapıldı hemşire iğneyi yaptıktan sonra bir iki damla geri aktı..
bende bişey olurmu dedim hiçbişi diyemem olmaz derim olur,olur derim olmaz dedi düşünebiliyomusun ikinci çocuk için şimdiden korku biraktı içimde nefretimin en büyük nedeni bu

birde ben doğum yaptığımda kan uyuşmazlığımız olduğu için iğne yapıldı hemşire iğneyi yaptıktan sonra bir iki damla geri aktı..
bende bişey olurmu dedim hiçbişi diyemem olmaz derim olur,olur derim olmaz dedi düşünebiliyomusun ikinci çocuk için şimdiden korku biraktı içimde nefretimin en büyük nedeni bu

gürsel mi dedi bunu? rahat bir adam çok. geçen gün arkadaşımın teyzesini götürdük kadının suratına çok rahat bir şekilde kanser olma ihtimalin çok yüksek dedi biz şok tabi. sadece adet düzensizliği için gitmiştik tamam alışıklar söylemek de zorundalar ama bir söyleyiş tarzı olmalı diye düşünüyorum :19:

mathercarenin badileride çok uygun arkadaşlar 7 li pakitler 40 lira bide orda iç tulumlar var 3 lü oluo onlarda 40 lira ben memnun kaldım kipadakileride gördüm şu anda giyeciğinde beden kalmamışdı büyüklerinide almadığıma çok pişman oldumm

ah ah hala içimde bir derttir normal doğum yapamamak hala keşke diyorum hele hele 40.haftada sezeryan olmak çok sinir bozucu.. kimse yargılamasın lütfen tabi ki hergün şükrediyorum oğlumu sağlıklı bir şekilde kucakladığım için ama çok istemiştim normal doğumu. sezeryan lafını duyduğumdaki şok ve hayal kırıklığı halini hala atlatabilmiş değilim. artık kısmet 2. doğuma diyorum:))))

Back