- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.061
Ankara her zamanki gibi gri:)
kızlar günaydın nasılsınız?
adet oldum diyen arkadaşlar saçma bir soru olacak ama ilk adetiniz her zamanki gibi oluyor dimi yani kaç gün sürüyorsa ne kadar geliyorsa falan yine aynıbenim kanamam olmuştu kırkımdan sonra çok az sürdü 2gün bile sürmedi ve ara ara çok azdı kanamam hatta kahverengimsi akıntı dmek daha doğru olur neyse geçen gün yine aynı şekilde oldu. bu ne şimdi? arkadaşım adet oluyorsun diyor ama böyle adet mi olur? acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başladım ama bir komplikasyon falan olsa bu kadar zaman çıkardı dimii:26:
her haliyle seviyorum ankarayı
canım benim 40.günüm kanamamda lekelenmelerde tamamen kesildi. sonra tam iki aylıkkken adet oldum ama ben daha önce çok sancılı yaşardım ağrı kesici falan alırdım hiç ağrım olmadı birde ilk iki günüm yoğun kanama olurdu ama 4-5 gün boyunca az oldu kanama
bende bende..
canım benim 40.günüm kanamamda lekelenmelerde tamamen kesildi. sonra tam iki aylıkkken adet oldum ama ben daha önce çok sancılı yaşardım ağrı kesici falan alırdım hiç ağrım olmadı birde ilk iki günüm yoğun kanama olurdu ama 4-5 gün boyunca az oldu kanama
bende bende..
benim ki adet değil ozaman ya aman ne bileyim aklım karıştı canım haftaya gürsele gidicem zaten bir sorayım bakayım ne dicek?
en güzel yıllarımı verdim ankaraya:))) gerçekten seviyorum orada yaşadığım her an çok zevk aldım ben seviyorum ankarayı:))
Güzeldir Ankara :) Ben sırf bu şehri bırakamadığım için devlet memurluğuna hayır dedim:)
bende paylaşayım;
hamileyken chiccodan çıtıçtılı atletler almıştım ozaman tecrübesizim tabi ne görsem alıyodum şimdi kipadaki çıt çıtlı atletlerden alıyorum hem kaliteli hemde chiccodan bir tanesine verdiğim paraya kipadan 5li paket alıyorum gayette güzel boşa vermişim zamanında okadar parayı
günaydın kızlar kırkımızdan sonra gelen bi ikigünlük kanama adet olarak sayılmıo dr um söledi doğum sonrası lekelenme die geçiod etrafımda çoğu hamile böle oldu asıl adet daha sonradan oluo bazısı erken oluo bazısı ise 1 yıla kadar olmuo benim oğlan 3 ay 10 günlük bugün ben bi 20 gün önce adet gördüm ve artık vücudum normale dönmüş her an hamile kalabilirm eğer adet olan arkadaş varsa dikkat etsin benim kuzen böyle oldu elindeki 8 aylık şu anda karnındaki 5 aylık ikiside ağustos doğumlu olucak tabi karnındaki 40 hafta beklerse
ıyyy bana gürsel deme nefret ediyorum o adamdan..
canım kesinlikle katılıyorum kipadan aldığım çıtçıtlı badilere bayılıyorum hem kaliteli hem çok şık hem ucuz:)) ben doldurdum oğluşun dolabını bunlarla 1yaşına kadar giyeceği uzun kısa yarım kollu bütün çıtçıtlı badileri hazır:) amannn yazın pişti olmayalım:))
aa neden canım?
aynen benimde 18 aylığa kadar sıfır kol,yarım kol, uzun kol her çeşidinden var.. valla pişti olabiliriz hele en son yazın gitmesi için rengarenk fillilerden aldım bayıldımmmm 3 tanesi 9 liraydı
ne biliyim herkesi kesti gibi geliyor bana.. en son üst komşum doğum yaptı 1 ay önce onuda sezeryan yaptı kadının ilk doğumu normaldi ne biliyim takmıyorum artık geçti diyorum ama herkesi sezeyan yaptı sanki..yada ben normal doğumda takıntılı olduğum için öyle geliyor bana
birde ben doğum yaptığımda kan uyuşmazlığımız olduğu için iğne yapıldı hemşire iğneyi yaptıktan sonra bir iki damla geri aktı..
bende bişey olurmu dedim hiçbişi diyemem olmaz derim olur,olur derim olmaz dedi düşünebiliyomusun ikinci çocuk için şimdiden korku biraktı içimde nefretimin en büyük nedeni bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?