- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.001
günaydınn:)) çok soğuk ve karanlık bir gün bugün içim sıkılıyor azcık(
maaşallah uykucu tosuncuklarınıza.kızlar aklıma bişey gelmişken yazayım dedim tamamen ek gıdalara başladığınız zaman yemekleri aman diyim blendırdan geçirmeyin nasılsa o şekilde verin ben hala büyük kızım 9 yaşında olmasına rağmen zorluğunu yaşıyorum napıyo diceksiniz yemekleri yanağında tutuyobir keresinde 2 veya 3 yaşındaydı saat 2 de makarna yedirdim(ben yedirdiğimi sanıyormuşum) saat 5 gibi ağzında bişeyler geveliyo inanmayacaksınız ama bir baktımki şoook makarna artık ağzında değişik bir hal almış.:26:yani kızlar benim yaptığımı sakın yapmayın.
Evet, haklısın. Zaten ilk olarak hafif pütürlü şeylerle alıştırmak gerekiyormuş, o yüzden benim bir arkadşaım anne sütünün için hipp in nişasta gibi bişeyi var, ondan katıp ağzını pütürlü şeylere alıştırdı, sonra tam katı gıdaya geçti.
peki kızlar ilk defa birşeyler vermeye başladığımız zaman tamamen püre olması gerekmiyor mu? ilk defa veriyor bile olsam pütürlü mü olsun azzcık?
Canım mesela kimi doktor ilk olarak yumurta sarısının 1/8iyle başlatıyor, zaten azıcık bişey, onu da iyice ezip verince bişey olmuoyr:)
günaydın kızlar..
lymonata hani resim koyucaktın kız merak ettim
kızlar benim gibi maydonoz ayıklamaktan nefret eden varsa markafonide maydonoz makası var..
ay 4 tl 5 tl derken 80 lira tutmuş aldıklarım
Ben artık masal kitabından okuyorum, eşim kafamdan uydurduğum masallarla oğlumun beynini zehirlediğimi söylüyor da:) Önce masalı okuyorum, sonra masaldaki kavramları ve değerleri açıklıyorum oğluma. Şaşkın şaşkın bakıyor yüzüme, tam "ay anladı galiba" diyorum, çeviriveriyor kafayı:)
yalnız değilsin canım benim oğlumda kendi uyumuyo onlar sakin uslu bebekler :)
benim oğlum uyuduğunda kimse kalmıyor burda
nerdesiniz kızlar.. hava kötü çok sıkıcı
peki kızlar ilk defa birşeyler vermeye başladığımız zaman tamamen püre olması gerekmiyor mu? ilk defa veriyor bile olsam pütürlü mü olsun azzcık?
Canimmm bugunden itibaren sut sakllamaya baslicam insallah.bana sut saklamayi anlat.demek istedigim emziridm az bi sut sagdim posete koydum ama dolmadii..o sutu napcamm..ertesi emzirme sonrasindaki sutu ona ekleyebilirmiyim...beni aydinlat kuzum
Aa
günaydınn canım:) uykucu oğlum 7buçukta uyandı canım toplam 7 saatlik 1 uykudan sonra ee yeter uyanayım artık diye düşündü galiba:) bir neşe bir oyun sürdü 9a kadar sonra ağla ağla susturamadım yatağına koyayım bakayım dedim uyudu deliuykusu gelmiş ondan ağlıyormuş aklımın ucundan geçmedi uykusu gelmiştir diye ben sakinleştirmek için uğraştıkça daha çok kızdırıyormuşum meğer yatağa koyar koymaz yumdu gözünü sabah da yine her zamanki saati 7de uyandı amaa 3 kere kalktı gece aman olsun okadar da ben gecenin 3ünde falan neşeyle uyanıp hadi kalkın sabah oldu diyecek diye çok korktum ya. 3 kere kalkması bile batmadı yani gözüme:))) şimdi yine güzellik uykusunda birazdan uyanır:))
Bu ara uykuları tekrar mı arttı nedir:) Benim oğlan da öyle. 7 buçukta kalktık, 9da geri yattık, halen uyuyor oğlum:) Dün zaten akşam üzeri 7de yatmıştı. Yani 12 saat kesintisiz uyuyup 1 saat oyunla bu kadar uyku gelir mi yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?