- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.981
Ya benimki de yapıyor bazen :) Hatta ben ya da babası maymunluk yapmayı abartınca kafasını bi tarafa çevirip ağzını da yılıtıyor "deli bunlar yaa" der gibi bakıyor:))Ben makymunluk yapip ilgisini cekmeye calisirken, onun yuzume bob bos baktiktan sonra ic cekmesi zoruma gidiyor:))
Valla ben de meraklandım şimdi, nasıl bir gece geçireceksiniz diye:) Bakalım gece sütümü sağarken gelip bakarım 4'te ayakta mısınız diye:))oğlum normal şartlarda yarım saat sonra gece uykusuna yatıyor olmalıydı amaaa hala uyanmadı bu uyku hali nerden geldi bugün anlamadım. bakalım nasıl bir gece bizi bekliyor merak ediyorum çünkü gece nasıl uyuyacak diye
Benim için ilk 6 ay sütümden kıymetli bişey yok, boşverdim diyeti miyeti:)ben de kesinlikle diyet filan düşünmüyorum canım, geçen bizlerden 3-4 ay önce doğum yapan misafirim vardı o da biraz diyet yaptım sütüm azaldı dedi, tırstım
canım sebze ağırlıklı besleniyorum hep haftada bi gün et bigün balık sadece ve mama wermiyorum 2 saatde bir düzenli besliyorum ve benim oğlum 2 saatde bir uyanıyo yani daha hiç 4,5 saat uyumadı tempom çok yüksek yürüyüş yapıyorum oğlumla hergün yarım saat hava soğukda olsa çıkıyoruz...
bende sebze yiyorum ,haftada bir et yemeye çalışıyorum sevmesemde süt için katlanıyorum.ben sadece gece yatarken 30 cc mama veriyorum .bebgim çok hareketli hep oyun istiyor.toplam günde 6 saat uyku uyuyorum ama yinede hiç gitmedi kilom.hastaneden geldiğim gibi kaldım.[/QUOTE ]
ben de((
yan etkisi sut artirmak olan bir ilac . sute az geciyormus o yuzden guvenilir sayilir. az da olsa sutu artitriyormotilium süt mü yapıyor? Ben hamilelik öncesi tedavi amaçlı içiyordum hamile kalınca doktorum bıraktırdı. Süt verirken de şçme dedi o nedenle sordum.
Canım benim duyduğum kadarıyla fitile alışan bebek artık kendisi rahat bir şekilde yapamazmış, hep fitil atmak gerekirmiş.Ne kadar doğru bilmiyorum, doktorum öyle birşey söylemedi sadece fitili çok gerekmedikçe vermeyin, bıçakla kenarlarından inceltip öyle atın yırtığa sebep olabiliyor dedi.Sende fitil atıcak olduğunda dikkatli ol canım. Umarım dediğin gibi zamanla herşey yoluna girer.
Benim bebeğim tek göğsü 15 dk emiyor, bazen kendisi doyduğunu anlıyor memeden ayrılıyor bazen de anlamıyor sanırım 20 dk buluyor bu defada kusuyor zaten
Kilo alımıda ilk ay 600 gr, ikinci ay 1400 gr ve şu 15 gün içinde de 650 gr almış.
hannesevde aynı şekildeyim canım seninletek göğsümü emiyor en fazla 10 dk 2.ye geçmiyor. eğer çok uyumuşsa 2.den de emmek isteyebiliyor. doktorum 10dk bir göğüsten 10 dk diğer göğüsten demişti gel sen onu benim oğlana anlat dedim emmek istemiyor dedim doktora da kilo alımı çok güzel nasıl emeceğine de bırak karışma okadarına da bebeğin karar versin demek ki hızlı çekiyor dedi ee 10 dk bir meme 10 dk bir meme demiştiniz dedim ben genel olarak söyledim ve yalancı meme gibi kullanmasın diye yani en fazla okadar emsin diye söyledim dedi. oğlumun emmeye mi niyeti yok yoksa oburun teki olduğu için mi memeyi 5dkda bitiriyor karar vermiş değilim
cnm bazen süt hızlı geliyor kendileride hızlı çekiyorlar ozaman 5 dk bitiriyorlar işlerini
misal geceleri biz öyleyiz göğüs dolu olduğu için tek göğsü hızlıhızlı 5 dk emip çekiyor ağzını ben tekrar vermek istesemde sıkı sıkı kapatıyor ağzını
anladım ya sırf bana inat süt muhabbeti olmuş
90-120 arası değişiyo canım önce emziriyorum sonra mama veririorum ne kadar içerse hiç emzirmediysem 120 oluyo 2-3 saatte 1biz hakikaten ayniymisiz. bebeginin gelisimi nasil ne kadar mama veriyorsun
kızlar göbeklerinizi sordum kimse cevap vermeyecek mi:18: göbekleriniz indimi yoksa hala şiş mi.benim 6 aylık gibi duruyo ya ..bende bi sorun varsa eğer bi doktora gitcem.bide korse taktınız mı ben takmadım çok pişmanım belkide o yüzden inmedi.
bentekrar aldım 1,5 kilo süt yapcam diye benimde kilolar duruyo göbekte 4 -5 aylık var :)
Lymonata, naptın uyandı mı oğlan:)
günaydınn canım:) uykucu oğlum 7buçukta uyandı canım toplam 7 saatlik 1 uykudan sonra ee yeter uyanayım artık diye düşündü galiba:) bir neşe bir oyun sürdü 9a kadar sonra ağla ağla susturamadım yatağına koyayım bakayım dedim uyudu deliuykusu gelmiş ondan ağlıyormuş aklımın ucundan geçmedi uykusu gelmiştir diye ben sakinleştirmek için uğraştıkça daha çok kızdırıyormuşum meğer yatağa koyar koymaz yumdu gözünü sabah da yine her zamanki saati 7de uyandı amaa 3 kere kalktı gece aman olsun okadar da ben gecenin 3ünde falan neşeyle uyanıp hadi kalkın sabah oldu diyecek diye çok korktum ya. 3 kere kalkması bile batmadı yani gözüme:))) şimdi yine güzellik uykusunda birazdan uyanır:))
Bu ara uykuları tekrar mı arttı nedir:) Benim oğlan da öyle. 7 buçukta kalktık, 9da geri yattık, halen uyuyor oğlum:) Dün zaten akşam üzeri 7de yatmıştı. Yani 12 saat kesintisiz uyuyup 1 saat oyunla bu kadar uyku gelir mi yaa:)
gerçekten uykuları arttı galiba ya çünkü oğlum da normalde en geç 8 gibi uyumuş oluyor akşam. sabah da 7-7buçuk gibi uyanıyor 9da tekrar uyuyor. hiç değişmiyor bu kurulu saat gibi:) sonra 12buçuk 1 gibi tekrar uyuyor bu böyle devam ediyor akşam uykusuna kadar. ama gerçekten çok sık aralıklarla uyuyorlar bukadar mu yoruluyorlar yani eşim 'senin yüzünden çok sert deli gibi seviyorsun yoruyorsun çocuğu' diyor ama bu benden bile kaynaklanıyor olamaz. ya uykunun ağırlık kazandığı dönemdeler ya da bizim oğlanlar uykuyu seviyor:26:
Ben uyanık kaldığı sürede serseme çeviriyorum oğlanı sanırım:) Yok ellerimizi sayalım, yüz üstü duralım, hadi ayaklarımıza dokunalım, aaa masal mı okusak, şarkı mı söylesek dans mı etsek derken uyuyakalıyor yavrucak:)
herkese günaydıııııııııın
aynen:)) bayılıyorum oğlanla birşeyler yapmaya en çok masal anlattığım zamanları seviyor çenem de düşük biraz hiç susmadan yarım saat saçma saçma şeyler anlatıyorum garibim sıkılmadan dinliyor o da:) eşime göre böyle devam edersem 2 aya kalmaz konuşurmuş bu çocuk hatta sırf ben susayım da rahat etsin diye uyuyormuş oğlumne yapayım çok seviyorum onunla vakit geçirmeyi zaten sık sık uyuyor uyanık olduğu zamanlar da hem onunla vakit geçireyim diyorum hem de gelişimine bir katkım olsun diyorum.
Ben artık masal kitabından okuyorum, eşim kafamdan uydurduğum masallarla oğlumun beynini zehirlediğimi söylüyor da:) Önce masalı okuyorum, sonra masaldaki kavramları ve değerleri açıklıyorum oğluma. Şaşkın şaşkın bakıyor yüzüme, tam "ay anladı galiba" diyorum, çeviriveriyor kafayı:)
azcık suratsız bir oğlum var eğer tam zamanını yakalarsan rahat 1 saat sıkılmadan gülücüklerle agularla dinler işte ozaman malesef kitap okuma şansım olmuyor hem okuyup hem göz teması kuramıyorum susmamı da istemiyor ben de okadar aralıksız masal anlatamıyorum arada uyduruyorum napayım:)) gece yatırırken başucunda masal kitapları var her gece 1ini okuyorum gündüz okumaya yanaşmıyor pek göz teması olmayınca hemen kayıyor ilgisi tavana gülücük atmaya başlıyor:)) saygısız burda anan varken tavana ne gülücük atıyorsun
bu arada çağla şıkel bu kadar kısa zamanda kilo verdim diye kadınlar bana gıcık oluyor demiş
O tavanlarda melekleri var bebeklerimizin, ondan:) Benimki de göz temasından sıkılıyor iyi mi:) Ben bişeyler anlatayım, o hem dinlesin hem başka şeylere baksın istiyor. Ama misal oyuncaklarıyla oynarken bir anda susarsam o da donuveriyor, "aha annem error verdi" diye:)
Aman geçen gördük tv'de, eşim "böyle kadın mı olur yaa, çok çirkin" dedi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?