2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben makymunluk yapip ilgisini cekmeye calisirken, onun yuzume bob bos baktiktan sonra ic cekmesi zoruma gidiyor:))
Ya benimki de yapıyor bazen :) Hatta ben ya da babası maymunluk yapmayı abartınca kafasını bi tarafa çevirip ağzını da yılıtıyor "deli bunlar yaa" der gibi bakıyor:))
Valla ben de meraklandım şimdi, nasıl bir gece geçireceksiniz diye:) Bakalım gece sütümü sağarken gelip bakarım 4'te ayakta mısınız diye:))
ben de kesinlikle diyet filan düşünmüyorum canım, geçen bizlerden 3-4 ay önce doğum yapan misafirim vardı o da biraz diyet yaptım sütüm azaldı dedi, tırstım
Benim için ilk 6 ay sütümden kıymetli bişey yok, boşverdim diyeti miyeti:)

bende sebze yiyorum ,haftada bir et yemeye çalışıyorum sevmesemde süt için katlanıyorum.ben sadece gece yatarken 30 cc mama veriyorum .bebgim çok hareketli hep oyun istiyor.toplam günde 6 saat uyku uyuyorum ama yinede hiç gitmedi kilom.hastaneden geldiğim gibi kaldım.

kızlar eğer resimlerinizi koymak istiyorsanız sayfaya değil profilinizdeki albüme koyun sadece arkadaşları özel yapın kapak fotosuna alakasız bi resim koyun kimse görmesin..
bu arada tabi herkesin birbirini arkadaş olarak eklemesi lazım

Annişler selaamm geçmişi okuyamadım umarım sizlerde ,bebelerde çok iyidir...bir süredir giremedim,biraz geç oldu ama oğlana mevlüt yaptık...ve annem kendi evine döndü...tuğra beyle yanlızlığa alışmaya çalışıyoruz...resmen canıma okuyor sıpa =)) az önce uyudu...ben de kaçıp dinleneyim biraz hepinize sevgiler =)))

Lymonata, naptın uyandı mı oğlan:)

günaydınn canım:) uykucu oğlum 7buçukta uyandı canım toplam 7 saatlik 1 uykudan sonra ee yeter uyanayım artık diye düşündü galiba:) bir neşe bir oyun sürdü 9a kadar sonra ağla ağla susturamadım yatağına koyayım bakayım dedim uyudu deli uykusu gelmiş ondan ağlıyormuş aklımın ucundan geçmedi uykusu gelmiştir diye ben sakinleştirmek için uğraştıkça daha çok kızdırıyormuşum meğer yatağa koyar koymaz yumdu gözünü sabah da yine her zamanki saati 7de uyandı amaa 3 kere kalktı gece aman olsun okadar da ben gecenin 3ünde falan neşeyle uyanıp hadi kalkın sabah oldu diyecek diye çok korktum ya. 3 kere kalkması bile batmadı yani gözüme:))) şimdi yine güzellik uykusunda birazdan uyanır:))

Bu ara uykuları tekrar mı arttı nedir:) Benim oğlan da öyle. 7 buçukta kalktık, 9da geri yattık, halen uyuyor oğlum:) Dün zaten akşam üzeri 7de yatmıştı. Yani 12 saat kesintisiz uyuyup 1 saat oyunla bu kadar uyku gelir mi yaa:)

gerçekten uykuları arttı galiba ya çünkü oğlum da normalde en geç 8 gibi uyumuş oluyor akşam. sabah da 7-7buçuk gibi uyanıyor 9da tekrar uyuyor. hiç değişmiyor bu kurulu saat gibi:) sonra 12buçuk 1 gibi tekrar uyuyor bu böyle devam ediyor akşam uykusuna kadar. ama gerçekten çok sık aralıklarla uyuyorlar bukadar mu yoruluyorlar yani eşim 'senin yüzünden çok sert deli gibi seviyorsun yoruyorsun çocuğu' diyor ama bu benden bile kaynaklanıyor olamaz. ya uykunun ağırlık kazandığı dönemdeler ya da bizim oğlanlar uykuyu seviyor:26:

Ben uyanık kaldığı sürede serseme çeviriyorum oğlanı sanırım:) Yok ellerimizi sayalım, yüz üstü duralım, hadi ayaklarımıza dokunalım, aaa masal mı okusak, şarkı mı söylesek dans mı etsek derken uyuyakalıyor yavrucak:)

aynen:)) bayılıyorum oğlanla birşeyler yapmaya en çok masal anlattığım zamanları seviyor çenem de düşük biraz hiç susmadan yarım saat saçma saçma şeyler anlatıyorum garibim sıkılmadan dinliyor o da:) eşime göre böyle devam edersem 2 aya kalmaz konuşurmuş bu çocuk hatta sırf ben susayım da rahat etsin diye uyuyormuş oğlum ne yapayım çok seviyorum onunla vakit geçirmeyi zaten sık sık uyuyor uyanık olduğu zamanlar da hem onunla vakit geçireyim diyorum hem de gelişimine bir katkım olsun diyorum.

Ben artık masal kitabından okuyorum, eşim kafamdan uydurduğum masallarla oğlumun beynini zehirlediğimi söylüyor da:) Önce masalı okuyorum, sonra masaldaki kavramları ve değerleri açıklıyorum oğluma. Şaşkın şaşkın bakıyor yüzüme, tam "ay anladı galiba" diyorum, çeviriveriyor kafayı:)

azcık suratsız bir oğlum var eğer tam zamanını yakalarsan rahat 1 saat sıkılmadan gülücüklerle agularla dinler işte ozaman malesef kitap okuma şansım olmuyor hem okuyup hem göz teması kuramıyorum susmamı da istemiyor ben de okadar aralıksız masal anlatamıyorum arada uyduruyorum napayım:)) gece yatırırken başucunda masal kitapları var her gece 1ini okuyorum gündüz okumaya yanaşmıyor pek göz teması olmayınca hemen kayıyor ilgisi tavana gülücük atmaya başlıyor:)) saygısız burda anan varken tavana ne gülücük atıyorsun
bu arada çağla şıkel bu kadar kısa zamanda kilo verdim diye kadınlar bana gıcık oluyor demiş

O tavanlarda melekleri var bebeklerimizin, ondan:) Benimki de göz temasından sıkılıyor iyi mi:) Ben bişeyler anlatayım, o hem dinlesin hem başka şeylere baksın istiyor. Ama misal oyuncaklarıyla oynarken bir anda susarsam o da donuveriyor, "aha annem error verdi" diye:)

Aman geçen gördük tv'de, eşim "böyle kadın mı olur yaa, çok çirkin" dedi:)))

maaşallah uykucu tosuncuklarınıza.kızlar aklıma bişey gelmişken yazayım dedim tamamen ek gıdalara başladığınız zaman yemekleri aman diyim blendırdan geçirmeyin nasılsa o şekilde verin ben hala büyük kızım 9 yaşında olmasına rağmen zorluğunu yaşıyorum napıyo diceksiniz yemekleri yanağında tutuyobir keresinde 2 veya 3 yaşındaydı saat 2 de makarna yedirdim(ben yedirdiğimi sanıyormuşum) saat 5 gibi ağzında bişeyler geveliyo inanmayacaksınız ama bir baktımki şoook makarna artık ağzında değişik bir hal almış.:26:yani kızlar benim yaptığımı sakın yapmayın.

ne değişik dimi bebeklerimiz hepsinin huyu ayrı ayrı ama ortak noktaları hepsi çook tatlı:) oğlum da aralıksız konuşmamı istiyor arada ilgisi kayıyor ben de susuyorum azcık çenem dinlensin diye:) hemen mızıldanıyor anneee senin dinlenme lüksün yok beni eğlendir diyor sanırım.

ee tabi kadın dediğin bizim gibi azcık etine dolgun olmalı bebek doğurduğu belli olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…