2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben sürekli konuşmaya çalışıyorum, bizimkinin dönencesi yok, basit bi oyun halısı var hediye gelmişti üstünde iki top bi inek asılı ona koyuyorum onları inceliyor, bi de unnado.com'dan bi oyuncak almıştım, titrek kulak diye, kulakları hışırdayan malzemeden, kuyruğunu çekince de titriyor ve havhav ses çıkarıyor, onu inceliyor bazen uzun uzun, renkleri yüzünden. bazen de kendi elini seğrediyor, başka hiç bir aktivitesi yok. burdan arkadaşları tavsiyesiyle cloud b kuzu aldım ama pek oynamadı onunla henüz, bi de misafir bebek gelmişti onu ağzına alınca yıkadım oyuncağı kurumasını bekliyorum, arka panelinin seslerini açıyorum bazen, doğa sesi filan.

bizimki de olmadı, yara olması çok sonra oluyormuş hemşire öyle demişti, ama zamanı unuttum

canım oğlumla bizde çok seviyoruz gezmeyi bugün eve tıkılıp kaldık hava kötü burda yarım saatliğine bile olsa her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum oğlumu rahatlıyor hemen farkediliyor mutluluğu. ne güzel bende bayılırım bahçe işlerine ama en çok da eşim seviyor bakalım onun da hayali oğluyla bişeyler ekip yetiştirmek bir büyüsün de

Selam canim
Senin bebegimde 3 aydan buyuk oldugu icim bi sorum olacakti..
Gulmek icin bahane arayan bebegim bu yaklasik bi haftadir pek gulmuyor sizdede oldumu boyle bisey.. Saklabanliktan yoruluyorum ama yok banamisin demiyor

Canım benim oğlum zaten öyle sürekli sıratan bebeklerden değil, dudağıyla çenesinin altını oynuyorum, tenine dokunuyorum, o zaman çok zevk alıyor, gülüyor. Korkma sen de, bebeklerin günü gününe uymuyor. Hem biraz da ağır abi olmalarında bir sorun yok, boşveR

yalnız değilsin canım benim oğlumda kendi uyumuyo onlar sakin uslu bebekler :)

Gece yandın desene:))

evett ya yandım galiba hala uyuyor küçük bey hayır taş mı taşıdın da yoruldun be oğlum bu kadarama ben biliyorum onun niyetini akşam misafir var ya enerji topluyor hep erken yat yat nereye kadar herşeyi kaçırıyorsun oğlum akşama uyanık ol diye geçiriyor içinden anladım ben onu tuhaf bir uyku halinde bir açıyor gözünü oğlum napıyorsun ya uyan hadi diyorum gülüyor yaım ağız kapatıyor gözünü hadi be oradan der gibi gece ne yapacak bakalım uyumazsa baksın başının çaresine

canım bizimki de normal doğumdu, eğer süt konusunda sıkıntı olur, ememezse ya da kilo alımı yetersiz olursa pre-aptamil verin demişlerdi, o da milupanınki, bildiğim kadarıyla pre yazanlar yenidoğana verilmeye uygun süt oluyor, anne sütüne en yakın. belki prematürelere de sadece bunlar uygun olduğu için internette öyle yazıyordur

Ben tam bi toprak insaniyim canim ilk iktasindigimda buraya esim evde yokken arka bahcenin cimlerini kazmistim esim gelince iyi bi firca cekti ve ben butun bahceyi kazmadan burda kiralik bi kucuk bahce tuttu... Burda oyle guzel bi sans var :)) Hava guzelken kahvalti icin gidiyoruz kucuk bide kulubemiz var:)) Tam benlik yani
imkanin varsa kesinlikle tavsiye ederim cook rahatlatici...

Arkadaşlar bebeğimin boyun altı ve diz altı kıvrım yerleri kızarıyor pudra sürünce iyice çoğalıyor ne sürebilirim.

bizimki de kızarıyor canım pişik kremi çok iyi geliyor. ama iki çeşit pişik kremi var bariyer ve iyileştirici, benim sürdüğüm iyileştirici olan (gerçi bunda da önleyici yazıyor ama iki krem farklı)
özetle boynuna şundan sürdüm:
Bübchen Bübchen Bebek Pişik Kremi Tüp100 ml | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

bundan sürmedim:
Bübchen Bübchen Bebek Pişik Önleyici Krem Kase 150ml | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

kesinlikle katılıyorum canım eşim ekiyor birşeyler ve yetiştirdiklerini öyle büyük bir gururla getiriyor ki sofraya anlatamam:)) ona göre dünyadaki hiçbir biber onun biberinden güzel değil mesela oğlum biraz büyüsün baba oğul anneye yetiştirdiklerini getirirler:))

bizim doktorumuz da 3 ay dedi canım bekliyoruz

maalesef bizimki büyürken ben çalışıyor olacağım bu günler benim için çok değerli o yüzden, küçücük kızım büyürken yeni şeyler öğrenirken yanında olamayacağım çoğu zaman. çalışmayan anneler vaktinizin kıymetini bilin bebeğinizle bol bol zaman geçirin bizim yerimize de.

Ben makymunluk yapip ilgisini cekmeye calisirken, onun yuzume bob bos baktiktan sonra ic cekmesi zoruma gidiyor:))

:)))) esine kesinlikle hak veriyorum cook hakli esin o biberden daha guzeli kesinlikle yook:))

oğlum normal şartlarda yarım saat sonra gece uykusuna yatıyor olmalıydı amaaa hala uyanmadı bu uyku hali nerden geldi bugün anlamadım. bakalım nasıl bir gece bizi bekliyor merak ediyorum çünkü gece nasıl uyuyacak diye

benim normal doğumdu ona rağmen şiş, başta iniyor gibiydi, ama ben yeme içme olayını abarttım sütüm azalıyor diye geri şişti tekrar hamile gibi oldum

ben de kesinlikle diyet filan düşünmüyorum canım, geçen bizlerden 3-4 ay önce doğum yapan misafirim vardı o da biraz diyet yaptım sütüm azaldı dedi, tırstım

maalesef ben 1 ayda aldım canım, hem de doğumdan sonra:) ama şimdilik kafama takmamaya çalışıyorum, o da azaltır sütü çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…