- Konu Sahibi antidepresif
- #28.961
Arkadaşlar, bebeklerinizin beyin, karakter ve fiziksel gelişimi için neler yapıyorsunuz? Yani doyurmak, uyutmak ve altını değiştirmek dışında.
Ben ninni , şarkı söylüyorum. Konuşuyorum. Bazen jimnastik yaptırıyorum. Dışarı çıkamasak da evin içinde gezdiriyorum. Oyuncak olarak dönencesi ve çıngırağı var şimdilik oynayabileceği. Oyun halısı ve uyku arkadaşı konusunda kararsızım. Burada yazılanlardan çok şey öğrendim. Yine yaptıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim...
canım ben sürekli konuşmaya çalışıyorum, bizimkinin dönencesi yok, basit bi oyun halısı var hediye gelmişti üstünde iki top bi inek asılı ona koyuyorum onları inceliyor, bi de unnado.com'dan bi oyuncak almıştım, titrek kulak diye, kulakları hışırdayan malzemeden, kuyruğunu çekince de titriyor ve havhav ses çıkarıyor, onu inceliyor bazen uzun uzun, renkleri yüzünden. bazen de kendi elini seğrediyor, başka hiç bir aktivitesi yok. burdan arkadaşları tavsiyesiyle cloud b kuzu aldım ama pek oynamadı onunla henüz, bi de misafir bebek gelmişti onu ağzına alınca yıkadım oyuncağı kurumasını bekliyorum, arka panelinin seslerini açıyorum bazen, doğa sesi filan.