2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım cloud b almışsın.. bende uzun süredir bakıyordum onlara ama ben kuzucukla kaplumbağa kardeş arasında kaldım.
oda tavanı yıldız kümesine çeviriyor.. odasında çok hoş olur.. hala kararsızım.. belki ikisinide alırım

Son düzenleme:

canım kaplumbağa kardeşe ben de baktım çok da güzel ama kuzucuğu seçmemin nedeni kalp atış sesi yağmur sesi gibi seslerin olmasıydı. bebeğim bu seslerle uyumayı seviyor çünkü birde biraz büyüyünce yanına veririm diye düşündüm. sarılacak oynayacak falan derken düz tutmaz ki tavana ışık versin dedim. yani anlayacağın ben de bayağ kararsız kaldım ama kuzucuk ağır bastı:)) çok tatlı ama ben bile sarılıp uyurum yani:)))

merhaba kızlar ve tatlı bebekleri,

uzun zamandır yazamadım hiç,girip bakıp çıkıyodum. şimdi işe başladım.

sık sık girip okuyorum. herkeste hemen hemen aynı telaşeler var ne güzel.

benim de kızıma babaannesi bakıyo. güzel bakıo sağolsun. ama ben çok özlüyorum kızımı. sütleri sağıp bırakıyorum.

öğlenn de yemeğe ve emzirmeye gidiyorum yanına. böyle işte. hayat daha güzel artık. herkese kolay gelsn. öpüyorum sizleri bebişlerinizi de kokluyorum...

hayırlı olsun canım güle güle kullan

güle güle kullan canım

regl dönemlerinde süt azalırmış diye biliyorum bende

çok sağolun kızlar. denedim telsizi daha pek birşey anlayamadım:) şimdi oğlum uyuyor ben de telsizi koydum yanına bakalım memnun kalacakmıyım. modelini sevdim ama ben daha büyük tahmin etmiştim küçük olması daha iyi oldu kolay taşırım:) ama eşim acaba kameralı mı alsaydık deyip duruyor hatta bugün deneyelim istersen yarın kameralı modeliyle değiştirelim diyor. üst katta olduğumuz zaman ya da gece daha rahat olur hem üstünü açmış mı diye de görürüz diyor ama ben kararsızım. yani öyle ayrıntılı bir modele ihtiyaç var mı bilmiyorum bu da işimi görür sanki diye düşünüyorum:26:
bu arada bayağ regl olan var ben hala olmadım

Bebeğim artık kafasını çevirebildiği için yan yatmıyor, düz yatıyor, kafasının arkası düzleşmeye başladı Ne yapacağımı bilemedim

selam kızlar..çoook yorgunum sabahtan beridir temizlik yapıyorum...her yerim ağrımaya başladı...oğlumda uyandı anakucağında oturuyor.çığlığı basana kadar kalsın çok yorgunum(
eşim gelince de pasta börek bişeyler yapıcam..dün bahsetmiştim yarın 30 kişilik bir misafir grubum gelecek..hadi beni Allah kurtarsın

internetim kesilmişti mecburi uzak kaldım sizlerden
okadar merak ettiğim konular varki ama sayfalara bakılırsa siz epey konuşmuşsunuz.sayfaları rasgele açıp okudum ama hepsini okumam imkansız

bebek bezi ne alsam diye düşünüyorum.primanın turuncu paketini almıştı eşim.her kaka yapışında belinden çıktı kakası.
hatta okada dikkat ettiğim kıyafetlerinin bazılarında leke kaldı.çıkmıyor (
primecareyi bırakıp başka bez kullanıp memnun olan var mı ? burada o beze zam geldi.3 numara bez 26 tl.
ıslak mendil hala uni yenidoğan kullanıyorum ama o da pahalı geliyor.haftada 1 paket kullanınca.burada 3lü paketi 15 tl.

bebeğim emerken diğer göğüsümden çok süt akıyor,nerdeyse tamamen boşalıyor. bazı zamanlar böyle olduğu için tek memeyle doymuyor.yada kusunca mide boşalıyor ve yeniden emmek istiyor.
bu yüzden ben de sütümü saklamak istiyorum.ama şimdiye kadar hiç araştırmadım.nasıl sağılır,nezaman sağılır.nasıl nerede saklanır,nasıl ısıtılır,nasıl içirilir??? bunları sizler araştırmış olmalısınız yapanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.

kızımın kakası 10 gündür sümüksü.ama ne burun akıntısı var nede idrarında koku.gayet sağlıklı görünüyor.kilo alımıda iyi.bu kaka kıvamı nedendir.1 kerede macun kıvamında yaptı.
kızlar cevaplarınızı bekliyorum..

canım sırf bunun için mi sağacaksın? aventin göğüs kalkanını alırsan emerken diğer taraf kalkana akar, onu sonra verebilirsin bebeğe.

Canım bende regl oldum ve olduktan sonra da sütümde azalma oldu (( Sende böyle bir değişiklik var mı ?

nispeten tabi daha az cnm.. biraz daha fazla yiyip içmeli sanırım regl dönemlerinde

Bebeğim artık kafasını çevirebildiği için yan yatmıyor, düz yatıyor, kafasının arkası düzleşmeye başladı Ne yapacağımı bilemedim

bende gazını rahat çıkarsın diye yüzüstü yatırıyordum.. ona alıştı şuanda sırtüstü uyuyamıyor..
nasıl alıştırıcam bilmiyorum..

Ben huggies kullanıyorum, şimdiye dek kaka taşması hiç yaşamadık. Arada bir çişi kaçıyor ama. Fiyatını bilmiyorum tabi, eşim alıyor.

Islak mendil ise sadece dışarıda kullanıyorum, evde hidrofil pamuk kullanıyorum, kilosu 7 lira ve 2 aydır 1 kilosu yeni bitti.

blogun cok guzel okudum baktım, cam biberonu neden bıraktın dr brown marka olanı, ben kullanmaya yenı basladım guzel bi biberon.

huggies sıvı kakayı emiyor mu yani ?

evde bende o pamuktan kullanıyorum ama bazen pamuğu hazırlayıp gelmeme fırsat vermiyor çok ağlıyor.gece ve evin dışında ıslak mendil kullanıyorum. ama dedim belki uygun fiyatta ve bebeğe zaraz vermeyecek ıslak mendil tavsiyeleriniz vardır.ben evde yalnız olduğum içn ıslak mendil pratik oluyor.

peki süt konusu hakkında tecrübelerini paylaşak mısın ?sen de sağıyor musun ?
canım sırf bunun için mi sağacaksın? aventin göğüs kalkanını alırsan emerken diğer taraf kalkana akar, onu sonra verebilirsin bebeğe.

kalkanı almayı düşünüyordum ama sütü hemen kullanmayacaksam nesıl muhafaza etmeliyim.vereceğim sıra nesıl ısıtmalıyım ?

merhaba ben prima care kullanıyorum çokta memnunum sanırım aramızda 1 hafta var ben 2 numaraya geçtim 1 numaradan daha rahat
bir dene istersen birde emzirirken akan göğsünü diğer elinle bastırırsan akmaz ben öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…