- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.321
kızlar yavaş yavaş ıslak mendillerinizi değiştirmeye başlamışsınız. ben bebeğim doğduğundan beri unibaby yenidoğan kullanıyorum değiştirmeye de cesaret edemiyorum açıkçası pişik falan olur diye korkuyorum
bende unibaby kullanıyorum cnm... burdan ucuzada alabildiğim için değiştirmeye pek niyetim yok açıkcası..
aynen canım ben de henüz değiştirmeyi düşünmüyorum ucuza buluyorum. memnunum da devam ediyorum oyüzden.
biz aşımızı 7 gün önce yaptırdık sol omuz aşağısından sağ ve sol bacaktan yapılıyor, bacak aşılarından biri çok yakıcı benim bebişin ağlamaktan nefesi kesildi kucağımda sakinleştirdim rengi kaçtı sonrada kustu. her ne kadar içim cız etsede ama olabiliyormuş böyle. callpol ateş düşürücü aldım sağlık ocağı hemşiresine sordum veriyimmi die ateşi çıkarsa verin dedi akşam 10 gibi ateşi çıktı 1 çay kaşığı callpol verdim 1 saat sonra hiçbişiyi kalmadı geceyide rahat geçirdik bidahada çıkmadı ateşi ama gece bir kat ince giydirdim
rota aşısı nedir sanırım öyle bişi yaptırmadık!! :44:bizede dr. muz bir sonraki kontrolde ishal aşısı yapacağız ama siz isterseniz dedi!!yaptırmayı düşünmüyorum bu konuda bilgisi olan varm:44:ı
selam kızlar nasılsınız.Herkes şimdi de benim gibi araba derdine düşümüş bakalım ben de araştırıp bu ay almak istiyorum.Ayrıca yarın da 2. aşımız var.Ne öenerirsiniz bu aşıyı yaptıran annecikler.Gitmeden önce ağrı kesici calpol filan verin diyorlar.Sizler ne yaptınız çok çıkıntı çektimi bebişleriniz ateş oldu mu?Bir limonatayı okudum o da çok sıkıntı çekmememiş sanırım.Ayrıca 2 aylık olanalr kaç ne kadar kilo almışi bebişleriniz boyları nasıl.Ben çok merak ediyorum yarın öğrenince yazarım.
kızlar bebek telsizi aldınız mı? alacakmısınız? aldıysanız hangisini aldınız? :))
canım benim de düşündüklerim arasında aldığın telsiz zaten almayı düşündüğüm ürünler de aynı marka. memnunum demişsin bebeğin ağlamasını falan rahat duyabiliyoruz dimi? ben de karar verip sipariş edeyim biran önce.. başka modeller de var ama okadar ayrıntılı birşeye de gerek yok diye düşünüyorum sen kullanıyorsun daha iyi bilirsin yeterli geldi mi sana bu telsiz yani şu da olsun dediğin bir özelliği oldumu birde bebek ağladığında falan uyarı veriyormu
gece ya duymazsam diye soruyorum canım ama bebek yanmızdaymış gibi geliyor ses anladığım kadarıyla
benim oğlum ilk ay 20 günde 700 gr. almıştı drum çok az dedi ve mamaya başlattı bu ne şimdi yaaaa zaten hiç istemyodum mama vermek dert oldu içimesonraki kgsuda 1 ayda 1100 gr.
700 gr. aldığında 20 günde bi kaçkez 30 cc mama vermiştim
diğer kg da da bayağı mama verdim 3 öğün aralarda ama sadece 400 gr. farketmiş o kadar mamayla
kafam karıştı
marmalet mi ekledi bi yazı o kadın dra mı gitsem acaba fatih'te medical park
benim oğlum ilk ay 20 günde 700 gr. almıştı drum çok az dedi ve mamaya başlattı bu ne şimdi yaaaa zaten hiç istemyodum mama vermek dert oldu içimesonraki kgsuda 1 ayda 1100 gr.
700 gr. aldığında 20 günde bi kaçkez 30 cc mama vermiştim
diğer kg da da bayağı mama verdim 3 öğün aralarda ama sadece 400 gr. farketmiş o kadar mamayla
kafam karıştı
marmalet mi ekledi bi yazı o kadın dra mı gitsem acaba fatih'te medical park
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?