2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende niveanın ıslak mendilini yeni kullanmaya başladım açıkcası daha az ıslak kremli olduğu için sanırım buyüzden bebişimin macun gibi olan kakalarını temizlerken 2-3 adet mendil kullanmak zorunda kalıyorum. zaten her alt değişiminde pişik kremi kullanıyorum, önceki kullandığım daha ıslaktı tek mendille temizleniyodu hiç pişik olmadı ama yaz geliyor sıcak havalar daha tehlikeli

bende unibaby kullanıyorum cnm... burdan ucuzada alabildiğim için değiştirmeye pek niyetim yok açıkcası..

kızlar bebişleriniz hala gündüzleri uzun uyuyormu?
bizimki artık 45 dk en fazla 1 saat uyuyor şekerleme yapar gibi..

kızlar hani herkesin bebişleri ile ilgili ve hamileliğimizle ilgili büyük bi liste vardı, ben 3 aydır siteye giremedim :26 liste doğumlarımızdan sonra güncellendimi yada doğumlarımız sonrası bi liste oluşturuldumu bide herkesin bebişlerinin resmini yolladığı bi link açtınızmı

2.ay aşısını yaptıran arkadaşlar ateş en fazla kaç gün oluyo yarın aşımız var çok tedirginim önce kendi doktorumuza rota virüsü aşısını yaptırıcaz ağızdan diğerlerini sağlık ocağında(sağlık ocağında yapılanlar tam olarak nerelere yapılıyo)iki bacaktan olduğunu biliyorum diğeri koldanmı odamı ağızdan

biz aşımızı 7 gün önce yaptırdık sol omuz aşağısından sağ ve sol bacaktan yapılıyor, bacak aşılarından biri çok yakıcı benim bebişin ağlamaktan nefesi kesildi kucağımda sakinleştirdim rengi kaçtı sonrada kustu. her ne kadar içim cız etsede ama olabiliyormuş böyle. callpol ateş düşürücü aldım sağlık ocağı hemşiresine sordum veriyimmi die ateşi çıkarsa verin dedi akşam 10 gibi ateşi çıktı 1 çay kaşığı callpol verdim 1 saat sonra hiçbişiyi kalmadı geceyide rahat geçirdik bidahada çıkmadı ateşi ama gece bir kat ince giydirdim

teşekkür ederim neyseki atlatmışsınız darısı başımıza.

rota aşısı nedir sanırım öyle bişi yaptırmadık!! :44:bizede dr. muz bir sonraki kontrolde ishal aşısı yapacağız ama siz isterseniz dedi!! yaptırmayı düşünmüyorum bu konuda bilgisi olan varm:44:ı

Rota aşısı doktorunuzun söylediği aşı oluyor. Ben yaptırdım çünkü çocuklar gelişim dönemlerinde çok çabuk ishal olabiliyor. Biz yazları köye de gittiğimiz için önlem almak istedim.

boyu hatırlamıyorum da kilo 5400 olmuştu bizimkinin

bebek ağladığında telsiz çalışıyor direk sesini duyuyorsun, ekran ışığı yanıyor bi de ekrandaki uyuyan surat ağlayana dönüşüyor. ses seviyesi ve hassasiyeti ayarlanabiliyor, istersen bebek kıpırdadığında bile aktive oluyor. bizdeki şu model:

Weewell Bebek Telsizi 800m LCD Ekran 2 Kanal - e-bebek.com

bizimde kilo düşük sanırım 5 belki olduk3 ayda 2 kilo çok az dimi boyumuzda 11cm uzadı o iyide gün aşırı 30 cc hazır mama veriyorum bi ksç gündür hergünmü versemki öfff bu arada bebiş resimlerimzi koycağımız yer bellimiydi kızımı görücüye çıkarıyorum :)))))))

benim oğlum ilk ay 20 günde 700 gr. almıştı drum çok az dedi ve mamaya başlattı bu ne şimdi yaaaa zaten hiç istemyodum mama vermek dert oldu içime sonraki kgsuda 1 ayda 1100 gr.
700 gr. aldığında 20 günde bi kaçkez 30 cc mama vermiştim
diğer kg da da bayağı mama verdim 3 öğün aralarda ama sadece 400 gr. farketmiş o kadar mamayla
kafam karıştı
marmalet mi ekledi bi yazı o kadın dra mı gitsem acaba fatih'te medical park

Son düzenleme:

Evet yazıyı ben eklemiştim, baktım ki herkeste bir kilo endişesi var, bulmuşken sizinle de paylaşayım demiştim. Benim bildiğim kadarıyla 300 gr ın altındaki kilo alımları az kabul ediliyor. Senin oğlun 1 ayda 1050 gr almış aslında, yani çok çok iyi. Doktorun neye dayanarak mama takviyesi vermiş ki? Sütün mü yoktu acaba?
Biz bu ay 900 gr aldık, doktor "süper gidiyorsun, devam et" dedi. Doğduğu günden bu yana da hiç mama vermedim (ilk geceki ilk beslenmesi hariç). Gerçi doktor mama ver deseydi de sütüm kesilmediği sürece mama vermezdim. Diyelim ki kilomuz 500 gr ın altına düştü, bir 15 gün daha sütümün oğluma ne kadar yaradığını ölçer, ona göre mama takviyesi yapardım. Her çocuk bıngıl bıngıl et olacak diye birşey yok. Zaten ay ilerledikçe bebeklerin kilosu da yavaşlıyor, çünkü hareketlenmeye başlıyorlar. Yani bebek 1 yaşındayken doğum ağırlığının 3 katına ulaşabiliyorsa gelişimi iyi demekmiş.

Son düzenleme:

hayatım bence drunu değiştir maşallah bebeğin ne kadar iyi kilo alıyor 20 günde 700 gr ne demek. benim kız bir ayda 600 aldı dr mama verdirmedi 500ün altına düşerse ancak verebilirsin dedi. hiç mama kullanmana gerek yok canım ama sıkma canını yine de sonuçta anne sütünüde bolca almış bebeğin o da atıştırmalık olmuş aralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…