2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım çok güzel anlatmışsın.. pil ve şarj aleti var canım kamera için kullanıyorduk ayriyetten pil almak gerekir. bir sorum olacak peki bebek ağladığı zaman telsiz uyarı da veriyor mu? bazıları ötüyormuş galiba:))

canım filizin söylediklerine harfiyen katılıyorum cihaz o kadar hassaski kızımın sağa sola dönerken çıkardığı o ufak sesleri bile algılıyo benim evimde dublex zaten satıcı dublex evler için en uygun model bu demişti çok haklıymış yani için rahat etsin süper bir cihaz(aslında kayınvalidesiyle arası limoni olan anneler için süper bebeği dinliyorum diye koyucaksın yanına gerisini düşünün artık)

benimde kafama o takılıyordu sanki çok küçük bebekler için gibi gelmişti banada.ama 3 yaşa kadar yazmışlar. sanırım bende bunu almaktan vazgeçtim. graconun modelleride hoşuma gidiyor belki onlardan birisi olur. yaa haklısın ama her çocukta bebek arabasını sevmiyor işte boşa para vermekte var. öyle 3 sene kullanacağını bilsem bende sağlam birşey alırım ama kafam karışık seçemiyorum bir türlü :18:

birde şu olsun dediğin bi özellik varmı demişsin evet kamerasıda olsa iyi olurdu demiştim fakat eşim internetten kamera siparişi verip karyolasına taktı içim daha rahat etti en azından kusarsa görüyorum.

aa iyi söyledin ben de de var pamper üç beş paket bu arada farkettim de baya ıslak mendil stoklamışım :)))

ayrıca ses vermiuor canım direk bebeğin sesi geliyor ama sen anlıyorsun mesela bebek böyle ıhlasa açılıyor ben ağlayana kadar bekliyorum çoğu zaman tekrar dalıyor zaten ayrıca sese gerek yok bebeğinin sesi geliyor

gerçektende araba seçimi çok zor o kadar çok model varki birde yeni modeller çıkınca insan hangisini alacağına karar veremiyor ben arabamı almadan önce kraftın twist modeli ve Graco symbio travel sistem bebek arabası çok hoşuma gitmişti fakat kraftın arabası çok ağır,graconun ise ayak koyma bölümü kısıtlı ayaklar uzayınca zor olur diye düşünüp ikisindende vazgeçtim jane rider travel sistem bebek arabası aldım özelliklerine bayıldım zaten.

gece ya duymazsam diye soruyorum canım ama bebek yanmızdaymış gibi geliyor ses anladığım kadarıyla

gece ya duymazsam diye soruyorum canım ama bebek yanmızdaymış gibi geliyor ses anladığım kadarıyla

aynen öle canım bebişin yanındaymış gibi duymama ihtimalin yok bide telsizin ses ayarı var ben kısıkta kullanıyorum yatarken sesini sonuna kadar açarsan duymama gibi bir ihtimalin olmaz

aynen öle canım bebişin yanındaymış gibi duymama ihtimalin yok bide telsizin ses ayarı var ben kısıkta kullanıyorum yatarken sesini sonuna kadar açarsan duymama gibi bir ihtimalin olmaz

çok teşekkür ederim kızlar karar verdim telsizime:)) hemen siparişini vereyim olmuyor böyle içim hiçç rahat etmiyor..

kızlar benim oğlum bugün tam 3. ayına giriyor tahminimce 7 kilo oldu 20 gün sonra kontrolümüz var. mama vermiyorum. bu arada bende weewell in kameralı telsizini kullanıyorum, evim dublex olduğu için çok rahat ettim, şarj edilebilir pillerle kablosuz kamerayı her yere koyabiliyorum, bebişim kımıldadığında melodi açabiliyorum, ama daha çok ona yaptığım çingene beşiğinden uzattığım ip ile uykusunu uzatabiliyorum sallandıkça daha uzun uyuyor, ee bebekler uyuya uyuya büyür en fazla 1 saat yada 1,5 saat uyuytabiliyorum. ayrıca weewellin buhar makinası ile ateş ölçerinide almıştım hepsinden memnunum. dünde yazdıklarınızı okuyarak araştırıp şu kanguruyu sipariş ettim, Baby2go 5050-M Kanguru - SefaSepeti.com - Gvenli Alveri geldiğinde tecrübelerimi yazarım, artık evde tek elimle bişiler yapıcam die mutfakta uğraşıp tencerelerimi yakmaya devam etmek istemiyorum
bu arada tekrar söylüyorum sade soda çok güzel süt yapıyor

bizimki 3 gün huzursuzdu zavallım, hep öyle olacak sandım ama sonradan yavaş yavaş gülümsemeye başladı tekrar da rahatladık

ben de weewell telsizler arasında kararsız kaldım biri melodili en çok da şekli hoşuma gitmişti diğeri arkadaşların tavsiye ettiği biri de kameralı olan bir modeldi. ama bebeğimin odası bizim odamızın hemen yanında oyüzden çok ayrıntılı bir model olmasa da olur dedim arkadaşlar da telsizlerinin çok duyarlı olduğunu söylemişler almaya karar verdim umarım memnun kalırım. bu arada kanguruyu seveceğini düşünüyorum ama anne için bel desteği yok yani bel ve sırt desteği çok iyi değil ama çok farketmiyor bebek rahatça taşınabiliyor. zaten en fazla kaç kiloya kadar taşıyacağız ki oyüzden çok sorun olmuyor. vee evet soda kesinlikle süt yapıyor

kızlar yavaş yavaş ıslak mendillerinizi değiştirmeye başlamışsınız. ben bebeğim doğduğundan beri unibaby yenidoğan kullanıyorum değiştirmeye de cesaret edemiyorum açıkçası pişik falan olur diye korkuyorum

ben de kameralı telsizi seçerken tereddüt ettim gereklimi diye sonra şunu düşündüm yıllarca kullanabileceğim bir ürün, bebişim 5yaşınada gelse kullanabilirim, ilerisi için kardeş düşünüyorum yine gerekli olacak. buarada annanem dayımlardaydı annem yanına aldı, ananem yürüyemediği için bakımı oldukça zorlaştı ve 6 yaşındaki yeğenimin eski telsizini kullanıyorlar, kameralı olsun yada olmasın hasta bakarken bile çok kullanışlı bir cihaz. buyüzden bebeğim için en özellikli ve kalitelisini seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…