- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.301
ben kullanıyorum anlatayım canım telsiz odada ses yokken bebek uyur resmiyle duruyor bebek ağlayınca hem işık yanıyor hem uyuma resmi ağlama resmine dönüyor hem bebeğin sesi geliyor ama sana için rahat etsin idye şunu anlatayım bir gün biz mutfakta çay içerken kızım odada uyuordu telsizden ambulans sesi geldi bir baktık sokaktan ambulans geçiyor o kadar hassas yani ben çok memnunum tavsiye ederim hem pilli kullanabiliyorsun hem de sabit adaptörle kullanabiliyorsun ben şimdilik pille kullanıyorum bide tavsiyem eğer evde yoksa şarz edilebilir pil ve şarz aleti al çok daha rahat oluyor 6 tane pille çalışıyor 3 tanesi anne telsizi için 3 tanesi bebek telsizi için
canım benim de düşündüklerim arasında aldığın telsiz zaten almayı düşündüğüm ürünler de aynı marka. memnunum demişsin bebeğin ağlamasını falan rahat duyabiliyoruz dimi? ben de karar verip sipariş edeyim biran önce.. başka modeller de var ama okadar ayrıntılı birşeye de gerek yok diye düşünüyorum sen kullanıyorsun daha iyi bilirsin yeterli geldi mi sana bu telsiz yani şu da olsun dediğin bir özelliği oldumu birde bebek ağladığında falan uyarı veriyormu
merhaba ben araba almadan önce ilk bu modeli çok beğenmiştim fakat yakından gördüm araba hem çok ağır(12.3 gr),yapıldığı ülke çin (bilmem bu sizin için önemlimi)birde ayak koyma yeri kısıtlı olduğu için çocuk büyüyecek ayakları sığmayacak o siyah olan bölüm daha düz olan modellere bir bakın derim bence.Bende sizin gibi düşünüyordum ilk önceleri bir arabaya o kadar para verilmi diye ama biz bu arabaları 1 sene kullanmayacağız en az 3-4 sene kullanılacak bence öyle düşünmeyin arabanın özellikleri iyiyse kullanımı rahatsa ve o modeli çok beğendiyseniz bir düşünün derim.bu konuda deneyimli olduğumu düşünüyorum büyük kızıma eşimin istediği arabayı aldık sadece fiyatı uygun diye özelliklerine bakmadan ama ben o arabayı sadece 2 ay kullanabildim.sonuçta ben kullanacağım için istediğim arabayı aldım pişman olmadım yani.
selam mavisi be doğduğundan beri hiç pamuklu su yapmadım hep şu yenidoğan mendillerinden kullandım uni baby dalin vs. lansinohunda denedim ki o da çok pahalı gerçekten ama hiç iyi değil. ama nivea gerçekten güzel pek ıslak değil daha çok kremli gibi ama kesinlikle pişik yapmıyor. ben sürekli değiştiriyorum kullandığım mendili şu sıralarda pampersın hassas ciltler için olanlarından aldım o da iyi baya yumuşak uni baby e göre.
birde şu olsun dediğin bi özellik varmı demişsin evet kamerasıda olsa iyi olurdu demiştim fakat eşim internetten kamera siparişi verip karyolasına taktı içim daha rahat etti en azından kusarsa görüyorum.
ayrıca ses vermiuor canım direk bebeğin sesi geliyor ama sen anlıyorsun mesela bebek böyle ıhlasa açılıyor ben ağlayana kadar bekliyorum çoğu zaman tekrar dalıyor zaten ayrıca sese gerek yok bebeğinin sesi geliyorçok sağol canım çok güzel anlatmışsın.. pil ve şarj aleti var canım kamera için kullanıyorduk ayriyetten pil almak gerekir. bir sorum olacak peki bebek ağladığı zaman telsiz uyarı da veriyor mu? bazıları ötüyormuş galiba:))
benimde kafama o takılıyordu sanki çok küçük bebekler için gibi gelmişti banada.ama 3 yaşa kadar yazmışlar. sanırım bende bunu almaktan vazgeçtim. graconun modelleride hoşuma gidiyor belki onlardan birisi olur. yaa haklısın ama her çocukta bebek arabasını sevmiyor işte boşa para vermekte var. öyle 3 sene kullanacağını bilsem bende sağlam birşey alırım ama kafam karışık seçemiyorum bir türlü :18:
ayrıca ses vermiuor canım direk bebeğin sesi geliyor ama sen anlıyorsun mesela bebek böyle ıhlasa açılıyor ben ağlayana kadar bekliyorum çoğu zaman tekrar dalıyor zaten ayrıca sese gerek yok bebeğinin sesi geliyor
nasıl bir kamera canım telsiz olarak mı yine
ama ben ince yapılı istemiyorum tosuncuk istiyorum
çünkü tosuncuk gibi doğdu nazar mı değdi ne yaa
gece ya duymazsam diye soruyorum canım ama bebek yanmızdaymış gibi geliyor ses anladığım kadarıyla
aynen öle canım bebişin yanındaymış gibi duymama ihtimalin yok bide telsizin ses ayarı var ben kısıkta kullanıyorum yatarken sesini sonuna kadar açarsan duymama gibi bir ihtimalin olmaz
çok teşekkür ederim kızlar karar verdim telsizime:)) hemen siparişini vereyim olmuyor böyle içim hiçç rahat etmiyor..
kızlar ben bebeğim doğduğundan bu yana uni level yeni doğan pamuğu kullanıyorum
2 ay 10 günlük oldu bebek sizler diğer ıslak mendillere geçtiniz mi? geçtiyseniz hangileri kullanıyorsunuzz ?
merhaba kızlar geceyi sorunsuz atlattık ateşi çıkmadı sayılır oğlumun yükselme oldu tabi ama önemli bir yükselme olmadı şükür. bugün de takipteyim:)) ama sanki biraz mutsuz bugün arada ağlama krizine giriyor aşının acısı yeni mi çıkıyor acaba ya? ağrısı var sanırım ondan ee kolay da değil yani küçücük bünyelerine bir sürü mikrop giriyor savaş veriyor oğluşum :)))
kızlar benim oğlum bugün tam 3. ayına giriyortahminimce 7 kilo oldu 20 gün sonra kontrolümüz var. mama vermiyorum. bu arada bende weewell in kameralı telsizini kullanıyorum, evim dublex olduğu için çok rahat ettim, şarj edilebilir pillerle kablosuz kamerayı her yere koyabiliyorum, bebişim kımıldadığında melodi açabiliyorum, ama daha çok ona yaptığım çingene beşiğinden uzattığım ip ile uykusunu uzatabiliyorum sallandıkça daha uzun uyuyor, ee bebekler uyuya uyuya büyür en fazla 1 saat yada 1,5 saat uyuytabiliyorum. ayrıca weewellin buhar makinası ile ateş ölçerinide almıştım hepsinden memnunum. dünde yazdıklarınızı okuyarak araştırıp şu kanguruyu sipariş ettim, Baby2go 5050-M Kanguru - SefaSepeti.com - Gvenli Alveri geldiğinde tecrübelerimi yazarım, artık evde tek elimle bişiler yapıcam die mutfakta uğraşıp tencerelerimi yakmaya devam etmek istemiyorum
bu arada tekrar söylüyorum sade soda çok güzel süt yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?