- Konu Sahibi antidepresif
- #28.281
bizde yarın aşı olucaz cnm.. ben gitmeden vermiycem ilaç hatta sonrasındada gerekmedikçe vermiycem.. bugün banyosunu yaptırıcam..
yarın sabahtanda gidicez..
yarın sabahtanda gidicez..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hamileyken sürekli bebek yağıyla yaglanıyodum ne karnımda ne de basenlerimde çatlağım vardı ancak karnımın altından göğsüme kadar siyah kalın bi çizgi olusmustu ve hala da gecmedi üstüne bide doğumdan sonra çok hızlı kilo verdiğim için basenlerimde yırtıklar olustu ben suan 56 kiloyum daha fazla vermek istemiyorum ama oğlusum beni oturtmuyoki her fırsatta dinleniyorum bol bol tatlı yiyorum enerji olsun diye
Mrb arkadaşlar bebeklerinize su veriyormusunuz ... emziriyorum ama yine su versem mi kararsız kaldım bazıları ver diyo bazıları anne sütünden alıyor zaten gerek yok diyor ...
canım ben kullanmadım ama doğumdan önce gezdiğim mağazalarda en kullanışlı bu araba geldi sanki..
4e katlanması ayrı bir pratiklik azıcık yer kaplıyor.. dik duruyor, bizde sonraki hafta sonu alıcaz.. elimde var şu anda babymax araba ama çok hantal.. eşime arkadaşı vermiş fazla kullanmamışlar.. ama sinmedi içime işte
aklımda bir de kraftın travel system'i var.. taşıma koltuğunu istemiyorum ayrı satan yer bulursam.. ve gözüme kullanışlı gelirse belki onu düşünürüm..
aranızda kullanan var mı kraftınkini??
ben vermiyorum, şimdilik anne sütü, vitamin, bi de gaz ilacından başka bişe vermiyorum, arada kendi elini yiyor o sayılır mı bilmem:)
Tek kullanımlık canım.şimdi süt saklama poşeti sipariş edicem lansinoh marka.. tek kullanımlıkmı bunlar?
ona göre 25lik yada 50lik alıcam..
Ben almadım. Gündüz zaten tv kapalı, uyanıkken yanımda, uyurken de kulağım hep onda oluyor. Telsiz alsam bile ben duramam gidip gidip bakarım zaten:)kızlar bebek telsizi aldınız mı? alacakmısınız? aldıysanız hangisini aldınız? :))
Geçen gün babası yanına eğilip "ver biraz da ben yiyeyim" diyip elini ağzından çekmeye çalıştı, dudaklarını büze büze bir ağladı oğlum:))canım ya benim oğlan fena yiyor elini. hatta ellerini fena yiyor çünkü iki elini birden yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyorağzını bir açışı var görmen lazım kocaman açıyor 2 eli de sığsın diye
vee dünyanın en güzel şeyini yiyormuş gibi bir şapurdatıyor ki sorma
gören aç bırakıyorum sanar çocuğu
![]()
merhaba kızlar biz 2.ay kontrolümüzü olduk geldik:)) 6santim uzamış boyu oğluşumun normal dedi doktorum birde 1150gr almış ona da iyi dedi bu ay gazı için biraz rezene veriyordum her gün ona rağmen çok iyi almış dedi ama fazla rezene verme beslenmesini engellemesin dedi zaten artık pek vermiyorum önceden de dikkat ediyordum azcık veriyordum zaten.. doktor amcamız herşey yolunda dedi.. birdee aşılarımızı olduk bizaşıdan hemen sonra calpol şurup verdi doktor sık sık ateşini kontrol et dedi. şimdi uyuyor arada bakıyorum ateşine sizlerin bebişlerin ateşi çıkmışmıydı kızlar?
ben aldım telsiz canım kullanıyorum da benim evimde ses pek duyulmuyor mutfaktan salondaki eşime sesimi duyuramıyorum yan yana olmasına karşın fazla iyi yapmış ev sahibim evini o yüzden aldım rahat oluyor tık dese ses geliyor sen rahat oluyorsun yanına gidip gelmek zorunda kalmıyorsun weewel 800 m. olanın aldım indirimdeydi aldığımdakızlar bebek telsizi aldınız mı? alacakmısınız? aldıysanız hangisini aldınız? :))
ben aldım telsiz canım kullanıyorum da benim evimde ses pek duyulmuyor mutfaktan salondaki eşime sesimi duyuramıyorum yan yana olmasına karşın fazla iyi yapmış ev sahibim evini o yüzden aldım rahat oluyor tık dese ses geliyor sen rahat oluyorsun yanına gidip gelmek zorunda kalmıyorsun weewel 800 m. olanın aldım indirimdeydi aldığımda
kızlar bebek telsizi aldınız mı? alacakmısınız? aldıysanız hangisini aldınız? :))
kızlar bebek telsizi aldınız mı? alacakmısınız? aldıysanız hangisini aldınız? :))
hoşgeldin aramıza canım :)))
ben pamuk su kullanıyorum bazen de unibaby ıslak mendil. sabahları uykuluysam falan uğraşmıyorum ıslak mendille veya acelem var ya da bebeğim çok ağlıyorsa oyalanmayım diye ıslak mendil kullanıyorum geri kalan zamanlarda pamuk su şimdiye kadar stok yaptığım unibaby ynidoğanı kullandım son iki paket kaldı, birkaç paket huggiesin ve molfixin ve dalinin ynidoğanı var onlar bitince ne alırım bilmiyorum :) aslında niveanınkini gözüme kestirmiştim ama pahalı geldi.
ben aldım telsiz canım kullanıyorum da benim evimde ses pek duyulmuyor mutfaktan salondaki eşime sesimi duyuramıyorum yan yana olmasına karşın fazla iyi yapmış ev sahibim evini o yüzden aldım rahat oluyor tık dese ses geliyor sen rahat oluyorsun yanına gidip gelmek zorunda kalmıyorsun weewel 800 m. olanın aldım indirimdeydi aldığımda
http://www.oyuncakdunyasi.com/Playskool-Bicirik-Kuklalar_668.html?gclid=CNeOorK9ia8CFYOJDgodlV3l9g#0
kızlarr bu oyuncağı alanınız var mı güzel bişey mi emin olamadım da
bide bebeklerinize hangi oyuncakları aldınız
canım benim de düşündüklerim arasında aldığın telsiz zaten almayı düşündüğüm ürünler de aynı marka. memnunum demişsin bebeğin ağlamasını falan rahat duyabiliyoruz dimi? ben de karar verip sipariş edeyim biran önce.. başka modeller de var ama okadar ayrıntılı birşeye de gerek yok diye düşünüyorum sen kullanıyorsun daha iyi bilirsin yeterli geldi mi sana bu telsiz yani şu da olsun dediğin bir özelliği oldumu birde bebek ağladığında falan uyarı veriyormu
benimde ilk ay 800, buay 600 aldı..bu ay vermiycem mama dediğin gibi sütümü artırıp her fırsatta emzirmeye çalışıcam..birde pompa aldım sütümüde depoluycam azalan durumlar için..
haydut sakın canını sıkma yaaa doktorlar ne kadar etkiliyorlar insanı. benim dr um biraz yaşlı bir adam benim kızım geçen ay 600 gr aldı sadece bu ayda 600 gram aldı ve sakın mama verme gelişimi güzel dedi. başka bir dr a gittim ve 600 gram deyince hemen 2 öğün mama ver dedi. ama aslında 500 grama kadar normal ve boşver mama verme ben sütüm olduğu sürece vermeyi düşünmüyorum 4buçuk aydan sonra ek gıda gibi verebilirim sadece.