• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizde yarın aşı olucaz cnm.. ben gitmeden vermiycem ilaç hatta sonrasındada gerekmedikçe vermiycem.. bugün banyosunu yaptırıcam..
yarın sabahtanda gidicez..

ben hamileyken sürekli bebek yağıyla yaglanıyodum ne karnımda ne de basenlerimde çatlağım vardı ancak karnımın altından göğsüme kadar siyah kalın bi çizgi olusmustu ve hala da gecmedi üstüne bide doğumdan sonra çok hızlı kilo verdiğim için basenlerimde yırtıklar olustu ben suan 56 kiloyum daha fazla vermek istemiyorum ama oğlusum beni oturtmuyoki her fırsatta dinleniyorum bol bol tatlı yiyorum enerji olsun diye

o linea nigra diye bir şey galiba çatlak filan değil, internette 4-5 ayda geçer kendiliğinden diyor, doktorum ise geçmez ama istersen lazerle onu yok ediyorlar dedi. ben şimdilik internettekine inanmak istiyorum

Mrb arkadaşlar bebeklerinize su veriyormusunuz ... emziriyorum ama yine su versem mi kararsız kaldım bazıları ver diyo bazıları anne sütünden alıyor zaten gerek yok diyor ...

ben vermiyorum, şimdilik anne sütü, vitamin, bi de gaz ilacından başka bişe vermiyorum, arada kendi elini yiyor o sayılır mı bilmem:)

canım ben kullanmadım ama doğumdan önce gezdiğim mağazalarda en kullanışlı bu araba geldi sanki..
4e katlanması ayrı bir pratiklik azıcık yer kaplıyor.. dik duruyor, bizde sonraki hafta sonu alıcaz.. elimde var şu anda babymax araba ama çok hantal.. eşime arkadaşı vermiş fazla kullanmamışlar.. ama sinmedi içime işte
aklımda bir de kraftın travel system'i var.. taşıma koltuğunu istemiyorum ayrı satan yer bulursam.. ve gözüme kullanışlı gelirse belki onu düşünürüm..
aranızda kullanan var mı kraftınkini??

biz kullanmadık ama almadan önce araştırırken herkes kraftların çok ağır olduğundan şikayetçiydi

ben vermiyorum, şimdilik anne sütü, vitamin, bi de gaz ilacından başka bişe vermiyorum, arada kendi elini yiyor o sayılır mı bilmem:)

canım ya benim oğlan fena yiyor elini. hatta ellerini fena yiyor çünkü iki elini birden yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor:53: ağzını bir açışı var görmen lazım kocaman açıyor 2 eli de sığsın diye:53: vee dünyanın en güzel şeyini yiyormuş gibi bir şapurdatıyor ki sorma:52: gören aç bırakıyorum sanar çocuğu:1:

şimdi süt saklama poşeti sipariş edicem lansinoh marka.. tek kullanımlıkmı bunlar?
ona göre 25lik yada 50lik alıcam..
Tek kullanımlık canım.
kızlar bebek telsizi aldınız mı? alacakmısınız? aldıysanız hangisini aldınız? :))
Ben almadım. Gündüz zaten tv kapalı, uyanıkken yanımda, uyurken de kulağım hep onda oluyor. Telsiz alsam bile ben duramam gidip gidip bakarım zaten:)
canım ya benim oğlan fena yiyor elini. hatta ellerini fena yiyor çünkü iki elini birden yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor:53: ağzını bir açışı var görmen lazım kocaman açıyor 2 eli de sığsın diye:53: vee dünyanın en güzel şeyini yiyormuş gibi bir şapurdatıyor ki sorma:52: gören aç bırakıyorum sanar çocuğu:1:
Geçen gün babası yanına eğilip "ver biraz da ben yiyeyim" diyip elini ağzından çekmeye çalıştı, dudaklarını büze büze bir ağladı oğlum:))

merhaba kızlar biz 2.ay kontrolümüzü olduk geldik:)) 6santim uzamış boyu oğluşumun normal dedi doktorum birde 1150gr almış ona da iyi dedi bu ay gazı için biraz rezene veriyordum her gün ona rağmen çok iyi almış dedi ama fazla rezene verme beslenmesini engellemesin dedi zaten artık pek vermiyorum önceden de dikkat ediyordum azcık veriyordum zaten.. doktor amcamız herşey yolunda dedi.. birdee aşılarımızı olduk biz:16: aşıdan hemen sonra calpol şurup verdi doktor sık sık ateşini kontrol et dedi. şimdi uyuyor arada bakıyorum ateşine sizlerin bebişlerin ateşi çıkmışmıydı kızlar?

bizimki biraz artmıştı normale göre ama ateşi var denemezdi. çok fazla huzursuzluğu vardı ağladı durdu garibim, calpol verince sakinleşti:(

kızlar bebek telsizi aldınız mı? alacakmısınız? aldıysanız hangisini aldınız? :))
ben aldım telsiz canım kullanıyorum da benim evimde ses pek duyulmuyor mutfaktan salondaki eşime sesimi duyuramıyorum yan yana olmasına karşın fazla iyi yapmış ev sahibim evini o yüzden aldım rahat oluyor tık dese ses geliyor sen rahat oluyorsun yanına gidip gelmek zorunda kalmıyorsun weewel 800 m. olanın aldım indirimdeydi aldığımda

ben aldım telsiz canım kullanıyorum da benim evimde ses pek duyulmuyor mutfaktan salondaki eşime sesimi duyuramıyorum yan yana olmasına karşın fazla iyi yapmış ev sahibim evini o yüzden aldım rahat oluyor tık dese ses geliyor sen rahat oluyorsun yanına gidip gelmek zorunda kalmıyorsun weewel 800 m. olanın aldım indirimdeydi aldığımda

bende weewel 800 m aldım(turuncu-beyaz renkli olan) çok memnunum en ufak bir sese bile çok duyarlı.hatta bazen bebek ağlamadığı halde tv nin sesini bile algılıyo baktıklarımın içinde en iyisi buydu tavsiye ederim.

bende weewel 800 m aldım(turuncu-beyaz renkli olan) çok memnunum en ufak bir sese bile çok duyarlı.hatta bazen bebek ağlamadığı halde tv nin sesini bile algılıyo baktıklarımın içinde en iyisi buydu tavsiye ederim.

hoşgeldin aramıza canım :)))

ben pamuk su kullanıyorum bazen de unibaby ıslak mendil. sabahları uykuluysam falan uğraşmıyorum ıslak mendille veya acelem var ya da bebeğim çok ağlıyorsa oyalanmayım diye ıslak mendil kullanıyorum geri kalan zamanlarda pamuk su şimdiye kadar stok yaptığım unibaby ynidoğanı kullandım son iki paket kaldı, birkaç paket huggiesin ve molfixin ve dalinin ynidoğanı var onlar bitince ne alırım bilmiyorum :) aslında niveanınkini gözüme kestirmiştim ama pahalı geldi.

selam mavisi be doğduğundan beri hiç pamuklu su yapmadım hep şu yenidoğan mendillerinden kullandım uni baby dalin vs. lansinohunda denedim ki o da çok pahalı gerçekten ama hiç iyi değil. ama nivea gerçekten güzel pek ıslak değil daha çok kremli gibi ama kesinlikle pişik yapmıyor. ben sürekli değiştiriyorum kullandığım mendili şu sıralarda pampersın hassas ciltler için olanlarından aldım o da iyi baya yumuşak uni baby e göre.

http://www.oyuncakdunyasi.com/Playskool-Bicirik-Kuklalar_668.html?gclid=CNeOorK9ia8CFYOJDgodlV3l9g#0
kızlarr bu oyuncağı alanınız var mı güzel bişey mi emin olamadım da
bide bebeklerinize hangi oyuncakları aldınız

canım çok sağol ben de almak istiyorum telsiz böyle içim rahat etmiyor durmadan gidip gelmem lazım telsiz olmazsa. bazen bebeğim uyurken üst katta temizlik yapıyor oluyorum aşağı in çık canım çıkıyor.
bu oyuncaktan bizde var canım bebeğim çok gülüyor ama daha çok babasının maymunluklarına gülüyor gibi geliyor bana:)))

canım benim de düşündüklerim arasında aldığın telsiz zaten almayı düşündüğüm ürünler de aynı marka. memnunum demişsin bebeğin ağlamasını falan rahat duyabiliyoruz dimi? ben de karar verip sipariş edeyim biran önce.. başka modeller de var ama okadar ayrıntılı birşeye de gerek yok diye düşünüyorum sen kullanıyorsun daha iyi bilirsin yeterli geldi mi sana bu telsiz yani şu da olsun dediğin bir özelliği oldumu birde bebek ağladığında falan uyarı veriyormu

benim bebeğim de 23 ocak doğumlu. dün aşıya gittik.iki aydır tam birer kilo alıyor. 5 kilo çıktı. 46 cm doğmuştu şimdi 55,5 olmuş :) aşıdan sonra huysuzlandı sebepsiz uyanıp ağladı aralarda bende calpol verdim iki defa.ateşi yükselmedi çok şükür.bu arada bebeğimin calpol sevgisi beni çok güldürdü.çenesinin altına peçete koyup verdim şurubu şapur şupur içti devamı gelmeyince peçeteyi ağzına tıkmaya uğraştı sonra bastı çığlığı bidaha versene der gibi. bugün geçti huysuzluğu çok şükür.

canım benim de düşündüklerim arasında aldığın telsiz zaten almayı düşündüğüm ürünler de aynı marka. memnunum demişsin bebeğin ağlamasını falan rahat duyabiliyoruz dimi? ben de karar verip sipariş edeyim biran önce.. başka modeller de var ama okadar ayrıntılı birşeye de gerek yok diye düşünüyorum sen kullanıyorsun daha iyi bilirsin yeterli geldi mi sana bu telsiz yani şu da olsun dediğin bir özelliği oldumu birde bebek ağladığında falan uyarı veriyormu

ben kullanıyorum anlatayım canım telsiz odada ses yokken bebek uyur resmiyle duruyor bebek ağlayınca hem işık yanıyor hem uyuma resmi ağlama resmine dönüyor hem bebeğin sesi geliyor ama sana için rahat etsin idye şunu anlatayım bir gün biz mutfakta çay içerken kızım odada uyuordu telsizden ambulans sesi geldi bir baktık sokaktan ambulans geçiyor o kadar hassas yani ben çok memnunum tavsiye ederim hem pilli kullanabiliyorsun hem de sabit adaptörle kullanabiliyorsun ben şimdilik pille kullanıyorum bide tavsiyem eğer evde yoksa şarz edilebilir pil ve şarz aleti al çok daha rahat oluyor 6 tane pille çalışıyor 3 tanesi anne telsizi için 3 tanesi bebek telsizi için

benimde ilk ay 800, buay 600 aldı..bu ay vermiycem mama dediğin gibi sütümü artırıp her fırsatta emzirmeye çalışıcam..birde pompa aldım sütümüde depoluycam azalan durumlar için..

haydut sakın canını sıkma yaaa doktorlar ne kadar etkiliyorlar insanı. benim dr um biraz yaşlı bir adam benim kızım geçen ay 600 gr aldı sadece bu ayda 600 gram aldı ve sakın mama verme gelişimi güzel dedi. başka bir dr a gittim ve 600 gram deyince hemen 2 öğün mama ver dedi. ama aslında 500 grama kadar normal ve boşver mama verme ben sütüm olduğu sürece vermeyi düşünmüyorum 4buçuk aydan sonra ek gıda gibi verebilirim sadece.

Back